Stilla natt

det spelas julmusik i mitt hem. Deborah har redan börjat att lyssna på låtar till Skänninges Luciatåg som alltså äger rum i.... december? vad befinner vi oss i för månad nu, eh, augusti?
men det låter faktiskt mysigt. fastän att det var världens äckligaste vinter förra året och allt man önskade just då var att minusgraderna och snön skulle förintas så att man kunde få skåda vanlig asfalt igen så längtar jag faktiskt lite.
bara till musiken och stämningen. vill inte gå i 40 grader minus till skolan igen.

somnade i soffan till Family Guy förut klockan halv fem och vaknade två timmar senare. tittade på franskan och på engelskan. lärde mig dock inte så mycket som jag hade planerat. och fortsätta kunde jag inte för att plötsligt började Fångarna På Fortet och det ville jag ju titta på.
ingen matte. har nästan inte fått in någonting i hjärnan men känner ändå ingen ångest. tar tag i allt i morgon efter matchen som slutar.......sju, kanske. CARE!

Hur ska du ha det

jaha. då var skolan slut för den här dagen.
pga. extrem kyla i morse när jag gick till bussen hade jag tagit på mig en tröja, en tröja över den, en jacka och en halsduk. svarta byxor också. när jag sedan stod och väntade på bussen hem bestämde sig solen för att komma fram och det blev dövarmt. svettades och dog och oroade mig dessutom för Ben And Jerrys-glassen jag köpte på Hemmakväll. den kommer ju att smälta och förstöras tänkte jag. hela vägen hem.

den klarade sig. så himla fin kvalitet.

ska samla all kraft jag kan hitta inom mig och göra matte, franska och engelska.

Right

morgonen började fantastiskt. snubblade på tröskeln in till toaletten. inga skador skedda förutom ett stort köttsår i huvudet.
men jag skämtar ju! ska det vara så himla svårt att fatta.
tror det var bra att jag slog tårna i tröskeln för nu är jag nämligen jättepigg! wihU.

slutar 12.55. håll tummarna att glasögonkvinnan ringer idag.

Det är sådant här som är kul att läsa inte

nu ska jag dela en åsikt jag har på hjärtat med er som enligt mig inte är speciellt OK.

under två dagar har jag utfört följande hussysslor: dammsugit, diskat, hängt tvätt och torkat köksbänken efter att jag bredde en macka om det räknas. det är faktiskt inte alla barn som tar det ansvaret!

vad. har. Vincent. gjort. tror ni?
helt korrekt, ingenting.
det är nu jag undrar om det är orättvist om det blir jag som får städa kylskåpet ikväll. för det kommer att bli jag.
i och för sig så är det vårt (mitt och Vincents) fel att det inte är städat än för en utav oss lovade att göra det förut idag. trodde min bror skulle fatta lite bättre. om han inte har gjort ett piss på två dagar är det logiskt att det är hans tur. liksom likzom LIKsom likSOM. 

och nu ligger han och låtsassover på sitt rum bara för att slippa. sämst! har lust att hoppa studsmatta i hans säng.

Amazing

det finns mycket man kan göra i Skänninge på kvällarna.
till exempel, cykla runt torget och sjunga hur högt och fult som helst utan att behöva oroa sig för att någon ska höra en.
råna en bank (om det fanns någon så att säga. det har ju faktiskt funnits en! det var kanske någon smart jäkel som tog den) ingen skulle märka någonting ändå.
man skulle till och med kunna begå självmord utan att väcka någon större uppmärksamhet.
det är så himla dött.

träningen var ganska konstig. vi var väldigt få som var där och vi som var på plats flamsade mest omkring.
är helt okej trött men ska inte lägga mig än. mamma vill att vi ska kolla på en film. MYJS.

Dåligt

var förresten en idiot på musiklektionen idag. vi har börjat med teori.
och alla bara satt där, och kunde. ba det där är en höjd kvint och det där är en stor septim och JA nu kör vi lite intervall allesammans.
jag kunde inte. fick panik. förstår inte hur jag ska klara detta.

Vet vem jag är

fick en ny lärare idag på psykologin och hon ville att alla skulle presentera sig samt avslöja en dold talang man har.
Filip presenterade Patris.

"ja det här är Patris. Han gillar att spela fotboll och vara med kompisar och så. hans dolda talang är att han kan se långt."
hahahaha fantastiskt.

herrejisses vad trött jag är. det är ju dumt när det fotbollsträning och allt. 

var jättestressad när jag slutade idag för att jag var hur nära som helst att missa bussen. därför glömde jag både engelskan och franskan i skåpet.
är faktiskt glad över det. det är skönare när grejerna är i skolan för då vet man att man inte kan plugga. när dem ligger orörda här hemma får man ibland dåligt samvete över att man borde plugga.


Positiv glad bäst bra

såg på film, klippte mamma, gjorde manikyr, gick till Adam, spelade kort, gick hem, diskade, läste bloggar, planerade min frukost tills i morgon, duschade, gick ut med Tindra.
asså hör ni? har varit så rastlös att jag till och med har planerat vad jag ska äta till frukost i morgon. mannagrynsgröt och smörgås bestämde jag mig förresten för.

har ingen skolångest. jag trivs! är inte ens trött. och vill veeerkligen att mina glasögon ska komma snart. det är faktiskt jobbigt att sitta och kisa på lektionerna. det stör min koncentration och min fantastiska ambitiösitet!
behöver öva på att vara positivt inställd till livet. titta så duktig jag är! planerad frukost och glasögonnörd.

vet att det blir jobbigt snart. har redan tre läxor tills torsdag. bäst jag somnar då.

Äckel

hej hej. förbered dig på att få läsa om fotboll.

okej. vi åkte bil i hundra år för att få spela på en plan som man praktiskt taget sjönk ner i. lera, klet och knappast något gräs. detta är inte godkänt egentligen! om man läser i domarlagboken. hi.
noll avbytare. två sjuka. vi var bäst. vi förlorade.
när våra motståndare äntligen lyckades komma över på vår sida av planhalvan när det var tio sek kvar lyckades dem göra mål på en hörna. jag är skitsur så vi skiter i det här nu.

har ätit köttfärspaj, blåbärspaj, gosat med Tindra och suttit här. Adam vill ut och springa med mig.
glöm.

tack så mycket för mig

Sade åt Tindra igår att väcka mig skapligt idag så att jag skulle hinna laga mat innan matchen.
men inte tjugo över sjuuuuuuuu! hundskrälle. och hon vägrar låta en vara och river med sina tassar i ansiktet när man inte kliar henne. så somna om kunde jag glömma.

är i alla fall sugen på fotboll idag. älskar den känslan! när man vet att man ska få göra en sak man tycker om.

och här har jag en rolig grej till er!

det är en video med min kusin Isak som busringer till en medelåldrig kvinna han inte känner.
tycker synd om henne.



- är ni med i Postkodslotteriet?
- a jag är nöjd? eller vad sade du?
- är ni med i Postkodslotteriet?
- ja det är jag.
- jaha, vad synd, för ni har inte vunnit något.

........................

- tack så mycket för mig.

HYSTERIGARV från min broder samt någon mer.

jag vet!

Deborah kom på en genialisk idé som vi skulle kunna använda i vårt uv företag i skolan.

"jag vet! ni kan uppfinna en pruttkudde. för då om man råkar fisa i en pinsam situation när man är t.ex. hemma kan man säga: det var inte jag, det var kudden."

ja jo. för det första så finns det redan pruttkuddar vilket alla här på jorden är mycket väl medvetna om och för det andra så sög hela den här idén balle.
hahahaha. åh.

naw








men vad jag blir suwr.
alla fina bilder jag tog med pappas kamera idag råkade jag nyss radera. får väl visa er okejbilder från min äckelkamera istället.

bröllopet utspelade sig alltså inte, som vanligtvis, i en kyrka, utan vid typ en hamn. utomhus. asmys!
det skönaste var att vigseln slutade med låten I Gotta Feeling med Black Eyed Peas. och prästen sjöng med. bäst.

i morgon har jag match. jag gillar matcher men jag gillar inte att vi samlas klockan kvart i ett och att vi kommer hem igen vid sju på kvällen.
ska spela i Kisa. 

åh

pappa stängde av datorn för mig i morse så att jag inte kunde skriva blogg.

har däremot varit på världens sötaste vigsel. bruden var hur vacker som helst och brudgummen var jättesnygg. dem kom åkandes i en lyxig båt och jag grät inombords. dem såg så lyckliga ut.
och jag fick sjunga för dem. var ett psykfall i hela två timmar innan det var dags. blir alltid så nervös att jag nästan spyr.

men det gick ju! har tagit lite bilder som jag kan visa. men inte nu. är mänsklig och måste lägga mig i soffan och äta godis och kolla på film.

Blä

blev tvingad att gå och handla godis och chips till kvällen eftersom mamma tydligen var tröttast i världen och absolut inte orkade. jag sade att det var okey bara Vincent hängde med. ville inte gå ute i äckliga Skänninge utan sällskap.
i affären:
jag: Vincent kan du ta en korg?
han: ta en själv.

jag: vilken dipp vill du ha?
han: orka.

jag: kan du sluta vara en katig lillebror?
han: betala så går vi.

ASSÅ. en mördare vore ett snällare sällskap. blir så himla trött och ledsen och sårad och nästan till och med självmordsbenägen.
och så kan jag inte sångerna heller. jag ska för i helsike få 700 spänn. då måste det väl låta lite bra kanske.

fin dag

har sovit i soffan. i sex minuter. på den korta tiden hann jag drömma att jag var tillsammans med Justin Bieber, att min bror hade blivit jätteöverviktig och att jag fick underkänt på ett matteprov vi hade i skolan.
jag fattar inte att en hjärna kan komma på så många olika saker på endast sex minuter. var ju med om ett helt äventyr när jag låg där och sov.

det var en väldigt soft skoldag med tanke på att jag slutade ett när jag egentligen skulle slutat fyra. dessutom lekte vi bara. jag fick ligga på ett golv och ha ett knäckebröd i munnen. sedan skulle en kille göra armhävningar över mig och äta upp knäckebrödet i munnen på mig. och sedan vissla. fick smulor i ögat.

kan hända att jag far till Linköping med några tjejer i klassen ikväll. vet inte vad vi ska göra där men hellre göra ingenting i Linköping än att göra ingenting i Skänninge.
eller man borde kanske öva på bröllopssångerna. nu måste jag tänka på hur jag ska göra i tre timmar.


08.47

ååååååååååå inatt sov jag på mitt rum!
......på en madrass på golvet. att sova i min säng skulle vara lika svårt som att försöka gå i en öken utan att nudda ett enda sandkorn.
okej sjukt dålig liknelse men vad jag egentligen menar är att det är jättemycket skit i min säng. och det finns ju massor utav sandkorn i öknen. jag hoppas verkligen ni förstår hur jag menar! snälla.

idag har vi programdag. vi ska vara ganska elaka mot ettorna. ikväll ville Adam gå på bio med mig. sade han i alla fall. för fem minuter efter han hade ringt och sagt det igår ringde han upp mig igen och sade "fast du jag kanske inte kan gå på bio imorn för jag kanske åker till Cypern istället." 
som att det skulle vara värsta simpla grejen. att åka utomlands bara sådär. ba ska jag åka på bio med Lydia eller ska jag DRA TILL CYPERN? han är dum i huvudet.

morfar är gullig och skjutsar mig idag.



den här fina familjebilden som jag tog för några år sedan laddar jag upp bara för att vi var på bröllop den dagen och jag ska sjunga på ett bröllop i morgon. fiffigt va?
a och jag har inte börjat att öva på den ena låten än. jag är nog med dum i huvudet.

det var ju synd

farmor är här och hon gav mig två hundra kronor. hon fick en kram och när jag skulle släppa taget om henne fastnade liksom en utav hundralapparna i hennes örhänge och gick sönder.

"du får ingen ny."
haha jag älskar dig farmor. men asså funderar ska jag tejpa den och sedan chansa på att det går att handla för den? den är alltså totalt sönder på mitten.
eller ska jag behålla båda delarna som dem är och byta dem med en trög människa mot två femtiolappar?
typ, mamma kanske.

och här anonym! detta är väl ändå en kul bild? :)
kom ihåg när pappa kom hem med alla dem där trisslotterna.
jag och Vincent skrapade hela natten lång fulla av förväntningar men vann ingenting.

bajspappa

ogilla pappa ikväll. han ba "alltså Lydia du får faktiskt inte gå sådär i trappan upp och ner på mornarna klockan kvart över sex."
han väcker faktiskt alltid mig på helgerna! ibland på dem mest groteska sätten du kan tänka dig. ja just det. och jag måste få gå i trappan för mitt rum ligger på övervåningen och köket på nedervåningen.

nästa grej:
"Lydia klipp dig och skaffa dig ett liv." han sa inte ens skoja efteråt fast jag vet ju att han gjorde det egentligen men ikväll är jag sur för att jag har ont i foten och då tycker inte jag att han behövde säga sådär till mig. neee. bajspappa.




smärta

fick en kommentar att jag skulle lägga upp lite roligare bilder. vad är roligare bilder? berätta så lyssnar jag.

matchen gick okej för mig. blev på något sätt trampad och när jag kom hem och skulle hoppa av cykeln hände det något förskrääääckliiigt! min fot dog. den går inte att gå på. just nu. hoppas det fungerar i morgon.



är detta en okej rolig bild??????? den är från när jag åkte med en tidsmaskin tillbaka till medeltiden och hittade en trevlig tjej att dansa med. sjukt vilka minnen.

Hatar sånt

månaden är augusti men vinden liknar ungefärligt november. kallt kallt kallt kallt kallt kallt inte varmt kallt.

har sex timmar ekonomi i veckan. kan tyckas jobbigt och det kommer det säkert att bli men jag tror faktiskt att det kommer bli jättekul att starta ett eget uv företag. jag, Linn, Jenny, Lisa och Sofie. har redan massa idéer. 
har en ny kille i klassen också. tycker synd om honom för att i vår klass finns det liksom inga speciella "gäng" man tillhör utan alla kommer ganska bra överens med alla. han vet inte riktigt hur han ska komma in i gemenskapen eller vem han ska prata med och går därför själv överallt. med sin svarta ryggsäck. VILL INTE DEEEET. hatar sånt. idag kom han aldrig.

det är match och samling snart. krossa.

07.03

pappa kommer hem och ger mamma tre röda rosor. jag avlöjar pappa att han hade fått dem här rosorna på en konsert han nyss hade spelat på och att han endast gav dem till mamma för att han inte själv ville ha dem.
så sjukt oromantisk! här får du tre röda rosor min vackra fru. jag fick dem men ville inte ha dem så du får dem.

sju är klockan. buss om tio.

Blöt

det spöregnar varenda gång jag har träning. det kan ju gå och dö.
men gdaaah vad pepp jag är på match i morgon faktiskt. vara bäst. döda motståndare.

pluggade aldrig franska förut men har gjort det i en kvart nu och jag tror jag kan allt. glosor och jag har alltid varit BFFS.
OKAJ. mamma ropade nyss på mig att vi ska öva sång. amen hallå klockan 22.00 elle? är faktiskt trött innan klockan fem på morgonen för första gången på vääldigt, länge. börjar närma mig en normal människa.  

puss

blir lite fundersam och sådär för jag liksom känner i mitt hjärta att min blogg blir sämre när jag går i skolan. hur ska jag fixa i ordning detta råå?????????
mitt schema är ju äckligast i världen och snart får jag läxor och prov en gång i minuten "dör."
är ju så van vid att dela en del av mitt liv med er <33 "snyftar."

men jag lovar att jag ska göra det bästa jag kan "fnissar."

Hang with me

världens längsta dag. orkar inte prata skola.

åt nyss ett äpple. vet att jag inte får och att det inte är bra men......bla. det kliar.
är jättetrött. somnade nästan på bussen hem. anledningen till att jag inte gjorde det var att det satt en jättejobbig kille bakom mig och pratade jättehögt i sin telefon hela vägen hem. han uttalade sina "s" jätteskarpt och jag förstod ingenting utav det han sade. ville bara vända mig om och säga att han var superduperasjätteskitpissjobbig och att han gärna kunde visa lite respekt. i alla fall.

överväger om jag ska plugga franska innan eller efter träningen. känns hemskt att göra det nu men det kommer att vara hemskare ikväll.
men om ja skiter i det då?

hoppas det går bra den här gången




jag
har
köpt
läkerol

och choklad och massa block. hade förresten en förföljare efter mig när jag var och handlade.
spöregnade när jag gick hem gjorde det också.

smör

EEEEEEE.
kul och dumt.
hittade nyss ett smörpaket i min skolväska. jag lade ner det däri istället för i kylskåpet i morse. var visserligen väldigt stressad eftersom jag trodde att jag skulle missa bussen men tycker ändå att jag borde ha märkt detta.
smöret var ganska så jättemjukt.

let the bass kick in

bra dag. min klass är verkligen bezt. hade bara en lektion och GISSAAAAA jag fick terminens första läxa!
i franska.... not suprised. 

ska strax pallra mig ner till ÖoB. köpa fina block och roliga pennor och sudd. jättekul ska det bli. :D:D:D:D:D:D
förresten hade en tjej gasmask på sig i skolan idag. vad är grejen? hur kan hon prata med den i ansiktet? undrade jag då.


blessed days

tror nog att det går helt okej att somna vid tolvslaget ikväll ändåååå. min supereffektiva vakenhet börjar att försvagas.
för i morgon ska man ju upp klockan kvart över sex, åka buss och gå i skolan. kanske träffa Johan Palm. han ska ju gå natur första året.

strobe


12.27

å hälp. är helt förstörd, - av trötthet och utmattning. det är inte direkt kul att man somnar klockan fem och att ens familj är uppe och klampar klockan åtta tre timmar senare.
detta hade dock inte varit något problem om jag bara kunde lära mig att sova i min egen säng! jag har inte sovit på mitt rum på två månader. inser ni?! jag måste ju faktiskt ta tag i det där.

och var kom solen ifrån?????????????????? eeeeeh??????????????
lovar. det är bara för att skolan börjar i morgon. skitväder i en månad och dagen innan plugglivet börjar är det helt okej för solen att uppenbara sig. orkar inte ens gå ut och sola. bryr mig inte.

nattblogg

hemma igen. 02.24.
blir jäkligt att vända tillbaka dygnet på tisdag. just nu är klockan halv fem på morgonen liksom min gräns. somnar inte innan dess. är så himla klar i huvudet! behöver inte sömn. jag funkar lika bra ändå.

i morgon är en helig dag. eller rättare sagt idag, eftersom klockan är över tolv. sista sommarlovsdagen.
var. tog. lovet. vägen? det har aldrig gått såhär snabbt.

här får ni lite nattbilder.


allt är ok

jag vet inte.
på något konstigt vis känner jag ingen större ångest inför skolstarten. det är ju jättebraaaaaaaaaaaaaaa. jag accepterar´t. tänkte ni ville veta det.

har världens bula i huvudet från när jag hoppade in i trapptaket igår. och det blev inte direkt bättre av att Adam slog mig stenhårt i huvudet inatt när han skulle vända på sig. 
tror inte jag har någonting mer jag behöver klaga på. allt är ok.

galet

fick för oss inatt klockan halv ett att men hallå, vi cyklar till Mjölby och tältar bredvid Mcdonalds! 
hade seriöst gjort det om inte tältet hade varit lika dyngsurt som en disktrasa i en disko. fin liknelse. alltihop var Davids fel.
men allt fixade sig och så. vi byggde en koja i vardagsrummet och sov i den istället. HEJ vi är 17, 18 och 21!
väggar och tak gjorde vi utav filtar, lakan, pärmar, liggunderlag, väskor och tidningar. hade till och med en dörr! och ett vapen utanför den just in case.

har aldrig haft så mycket ryggvärk och nackspärr som idag. ni ska veta hur himla pissed, off, jag, är, att jag glömde kameran. lovar att ni aldrig hade skådat en vackrare skapelse än vår fina koja. 
vad mer. Vincent är hemma! helt otroligt. flugan sitter kvar på lampskärmen, mamma lagar mat.
vi hörs väl.



vann inte.

heeeej Lydia!

pappa kommer hem efter att ha spelat på en konsert någonstans långt här ifrån.
"heeeej Lydia! jag backade in i en stubbe på vägen hem så nu har vi ingen bil kvar."

fine. kkkkllllaaaannnntttt. han körde inte in i en trottoarkant eller en lyckstolpe som en normal människa skulle ha gjort utan han var för nödvändighetens skull tvungen att backa in i just, en, stubbe. nu kan jag inte be om skjuts på ett tag. och påtal om mer konstigheter berättade Deborah att hon hade ringt mig i morse när jag låg och sov och hon hade tydligen blivit jättearg på mig för att jag bara mumlade och inte gjorde det hon bad mig om. men sen så kom det fram att hon inte hade ringt till mig utan hon hade ringt till en annan tjej, som lät precis som jag! hehe vad pinsamt.

Deborah skriker i telefonen för att hon tror att pratar med Lydia men så var det inte Lydia hon pratade med :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Godis är braH

angående bröllopet jag ska sjunga på om en vecka. om jag får 700 fucking spänn för att stå och sjunga i 10 minuter....då blir min timlön 4200 kronor! så himla värdigt att vara artist. ska satsa.

har bestämt mig för vilken aktivitet jag ska utföra ikväll och det blir matlagning och häng hemma hos Adam.

:(

okej SJUKT allvarlig situation här. var precis klar med datanördandet och skulle gå upp på mitt rum för att göra mig fräsch och för att dunka musik och för att bli lite pepp men så hoppade jag in i stentaket på väg uppför trappan. och började att blöda. svimmade nästan dessutom. tror att såret är så djupt att man kan skåda en bit utav hjärnan, och man kan ju inte ha plåster på huvudet? jag hoppade liksom in i en kant. men i ett tak?!
måste jag vara så himla lång jämt när det bara skapar olyckligheter.

I watch them bloom

seg. ofräsch. dödstrött. ganska glad. fundersam. ångestladdad. lost. skrattig. kall. rolig.
ändå helt okej.

är ensam hemma igen. asså jag fattar inte. det är lördag, klockan är halv ett och jag har ingen aning om var min familj är. börjar bli van. klockan åtta hör jag min pappa skrika inifrån köket med försök att väcka mig, jag mumlar att han ska vara tyst, han säger "sitt nu inte vid datorn och tvn hela dagen", han smäller igen dörren, jag somnar om, jag vaknar - ensam, Vincent har ett liv, mamma jobbar, pappa jobbar, jag sätter mig här och skriver onödig skit i min blogg.
och det är precis det den är till för. jag lägger mina bördor på min blogg. eller rättare sagt på er.
det tycker jag är kul.
nej men seriöst!!!!!!
ser sällan min familj. om jag stöter på Vincent är det liksom "hej Vincent hejdå Vincent!" ses nästa gång du ska åka iväg någonstans.

det finns massor jag kan göra idag. film med kompisar, kräftskiva, festival, åka till Linköping och lyssna på The Ark, bio.
ska bara bestämma mig så får ni veta sen.





Hey you folks!

klockan är 04.29.
jag somnar ihjäl.

great

"jag ska försöka göra så att du tjänar 700 i helgen."
ba JA. det enda jag ska göra är att sjunga två sånger.

kommer i och för sig dö av nervositet. det växer aldrig bort.

ursäkta sämst blogg

.

Glömde ärtsoppan

det har visat sig att jag inte alls har så dålig syn som jag trodde. ska ha glasögon ändå.
och av alla 5687 bågar som fanns att välja på hittade jag ett par jag kunde tänka mig att köpa. och dem såg jag på en affisch som hängde på dörren utanför affären. är det inte fantastiskt?
och dem är så himla gulliga att dem tänker beställa hem dem till mig!!!!!! bara för min skull.

där exploderade det i mikron. glömde ärtsoppan.

dynamite

ska till optikern. vi hörs och så senare.

ps.
flugan har inte rört på sig för fem öre.

gömt mig i det hela dagen

sittkramp. bestämde mig för att inte göra ett skit idag och det var fel. vet det, men ÄR sjuk. halsont och feber. behöver inte ha omg-jag-har-inte-gjort-någonting-idag-ångest. nä. jag har ett fantastiskt liv ändå.

men nu har jag vandrat in i en svår situation eftersom att jag har läst alla bloggar jag följer så noga som jag har kunnat och nu det finns det liksom ingenting mer att upptäcka. ingen skriver. alla har kul. ingen är sjuk.
vill att det ska bli i morgon.





guess you can

lyssnar på East Fm och på programmet OMG facts.
visste du att det är större chans att du dör av en bilolycka när du är på väg till en affär för att köpa en trisslott, än att du faktiskt får en vinst på lotten du köper? så himla dåligt! ska en människa behöva oroa sig för att dö när man går och handlar.

flugan sitter fortfarande kvar på lampan. sju och en halv dag nu.

will you tell me to my face?

det finns olika sorters skämt enligt mig. skämt som är sjukt roliga, skämt som är ok, skämt som är så dåliga att dem blir roliga och skämt som är så dåliga att det bara blir en pinsam tystnad när man drar dem.

min pappa tillhör den sista kategorin varenda eviga gång han ska försöka vara rolig. fattar inte hur jag kan vara så rolig? och bra. jag säger att ingen någonsin skulle skratta åt han och att jag inte fattar hur mamma kunde bli kär i honom och då försvarar han sig med att jag borde vara ledsen för att alla alltid skrattar åt mig. men det håller jag inte alls med om för att om folk skrattar åt mig borde det väl åtminstone betyda att jag är ett bra skämt? elle. pappa är ju ett dåligt. den sista kategorin.

nu fick han för att ha hånat mig i en timme. pewz!

och. jag. kan inte förklara hur extremt mycket jag längtar till att få se Harry P och dödsrelikerna. det liksom hände någonting med mig när jag hade filmkväll med Jenny i tisdags och vi såg Halvblodsprinsen. är jättepepp på att läsa böckerna igen och jag nästan vill bli beroende av att läsa igen. har varit det i perioder i mitt liv och det känns som att jag behöver det nu. idag. för när man inte har något att göra kan en bok vara a life saver.


vi vet båda att det är såhär man mår



Bajs

känner mig sjuk och har en dålig dag. mitt hår är fult. jag fungerar inte riktigt. trött.
ensam hemma. mensvärk. skolångest. glasögon.

den här flugan har suttit på min lampa varje dag i en vecka nu. den flyttar inte på sig och jag har bestämt mig för att låta den vara och se hur länge den orkar att sitta kvar där. eller är den död? då skulle den väl ramla ner? har till och med räknat ränderna på lampskärmen för att kolla om han sitter på exakt samma ställe varje gång jag kommer in i mitt rum.

jag har varit där förut och jag är inte rädd

i morgon åker jag till Synsam. punkt.
vill inte på något sätt ha glasögon men märker själv att jag kan få ont i huvudet om jag tittar på tv för länge eller att jag måste kisa för att kunna läsa texter på lite längre avstånd. typ tre meter. men seriöst, jag ser inte.

tränade fotboll nyss. det var roligt och så trots att det började ösregna och fastän vi bara var fem stycken.
.......tills jag svalde en fluga. vet inte var det var men det smakade fruktansvärt. det var som att jag i just den stunden var Dumbledore och blev tvingad att dricka en Horrokrux. jag tuggade ju inte ens på den! det bara växte i munnen.

har kollat mitt schema också. assåååååå vet inte om jag är redo för att börja plugga än. upp tidigt lägga sig tidigt. äcklig mat. tänkte på Elisabeth. tänkte på franskan! jag svär på att vi kommer att få världens fetaste franskaläxa första dagen. lika bra jag förbereder mig. kan säga att jag inte direkt känner mig som hypermvgeleven i franska längre.
kommer inte ihåg pq formeln heller.


inte kinesiska

L: mamma varför smsar du aldrig tillbaka när jag smsar dig?
M: för att jag inte kan kinesiska.
L: va.
M: ja. någon har ändrat någonting i min mobil så att allting är på kinesiska.
L: när du får ett sms av mig står det på kinesiska?
M: nej när jag ska skriva ett sms blir det kinesiska.

kollar hennes mobil.

L: så mamma, nu har jag ställt in så att det är T9 igen.

blondare än mig fastän hon är svarthårig.

red





vad gör jag här!?!!

det är sista veckan på sommarlovet och jag sitter bara och väntar på att den ska komma. jag borde typ åka på en sista minuten resa eller åka buss upp till Göteborg och tvinga mig själv att lära mig åka karuseller eller vara med mina tjejkompisar och snacka skit eller gå på bio eller laga mat. baka. vad som. men jag borde inte. sitta. här. då är jag dum i huvudet.

halvblodsprinsen

man gillar inte blöta hundar på mornarna. som hoppar på en i sängen och slickar en i ansiktet när klockan inte ens har hunnit bli åtta. och jag har en förbannelse över mig så om någon väcker mig somnar jag inte om. det är omöjligt! även om jag har lagt mig klockan tre natten innan. som inatt till exempel.

det var helt okej mysigt att titta på film med Jenny igår.  
"vad heter den där skolan Harry Potter går på nu igen, Walldorf?" Hogwarts menar du. 
"jag har tänkt på en sak Lydia. Harry Potter hittar ju alltid nya hemliga rum i varje film hela tiden och går alltid in i dem. men tänk hur många rum det finns som han inte har hittat!" right! det har jag alltid också tänkt på eller inte.

"det är ju nu dem ska hitta horrokruxen. Harry Potter och....vad heter han?"
"Gandalf."
hur kunde jag vara så dum att jag blandade ihop en Sagan Om Ringen actor med Dumbledore? har spelat för mycket tvspel.

längtar. så. stört. mycket. efter nästa film! Harry Potter Och Dödsrelikerna. då ska alla Horrokruxer avslöjas och Voldemort skall förintas för evigt. nej men jag vill väldigt gärna se den. satsar på premiären med Deborah.

det är för att du är så snygg

hemma. ska snart handla godis för ikväll bli det Harry P med Jenny.

hittade en jacka, armband, en tröja och ett par leggings. punkt. har ändå pengar kvar. hur lyckas jag med detta när jag dessutom handlade förra veckan också? men det är ju soft ju.

fick en trevlig kommentar också. gick omkring i Linköping så kom det fram en kille. "du behöver inte skämmas för att alla tittar på dig. det är för att du är så snygg."
åhåhååååå! najz! för jag kände mig typ fulast i Sverige eftersom det regnade och jag var blöt så det där behövdes.

shakespeare




Taylor Lautner (han som spelar Jakob Black i Twilight trilogin) kom fram till mig och sade "kärlek är inte kärlek om den förändras när förändringar sker."

eller åtminstone så drömde jag det. sen var drömmen slut. fattar inte vad detta ska betyda. att Jakob Black uppenbarar sig framför mig och uttalar ett ordspråk till mig som William Shakespeare en gång skrev. är till och med så cool att jag vet det.

det är jättelångt kvar tills bussen går. går ut i regnet och springer.
hahahahahahahahahahaha eller. inte. det finns banankaka i skafferiet och ett tvspel i vardagsrummet.

more than that

så himla bajs. Jenny och jag tänkte gå ut ikväll men det blev inget så här sitter jag utan liv och grinar för att jag inte har pengar till massor saker jag vill ha. ska ändå till Linköping imorn. Jenny har hittat ett par skor hon tydligen måste ha. annars dör hon. tror jag inte på.
har lite pengar kvar så det är väl lika bra att jag trösthandlar upp dem. såhär innan skolstarten. WAH EN VECKA. herrejösses. det har två månader och lite till.

glass direkt ur paketet och One Tree Hill.



gdah

har letat aslänge nu efter min tofs.
asså jo det är så att jag har en favorittofs. den är svart och jag har haft den runt min arm varenda dag ända sen i typ vintras. den passar perfekt i mitt hår. har så svårt att hitta sådana. den är borta! where are you? vi är ju liksom soulmates.

den måste hittas innan träningen. har tjugo min på mig.

16.02

det är fullkomligt världelöst. ibland är man en underbar dotter som dammsuger, diskar, putsar fönster (med en disktrasa? går det?) och plockar. sen när man har gjort det och går upp på sitt rum i endast tjugo minuter så har någon förstört alltihop.
en bror. Vincent heter han för tillfället. så nu ska jag skälla på han och säga att han förstår inte hur hårt jag har jobbat  hela dagen (en halvtimme) med att få huset lite städat. sen går jag till mamma i affären och dricker kaffe och sen har jag träning. pews.

äcklig

hej hej hej hej hej hej heeeeej hallå. sov hos Adam. han hade typ abstinens och visste inte vad han skulle ta sig till. han var fruktansvärt rastlös och när han ringde till min mobil fem minuter efter att jag hade spelat match lät det ungefär "Hej jag har inget liv jag går och köper en kebabrulle och äter den hos dig hejdå!"
så gjorde han det. sen spelade vi Sagan Om Ringen. sen kom mamma hem! vi pratade en stund och sen gick vi till Adam. såg en film. han somnade. jag kunde inte somna! dels för att han tog upp hela soffan men också för att jag inte var speciellt trött. jag såg på samma film fem gånger eftersom den började om igen varje gång den hade slutat. och jag förmådde mig inte att väcka Adam eftersom jag visste hur trött han var. han sover aldrig.
sen somnade jag. runt fem. vaknade tolv och var helt ensam i lägenheten. gick hem, äckligast i världen, åt frukost och nu ska jag duscha.

lyak

drömde att jag hade en egen klädbutik. allt såg jättecoolt ut och jag hade designat alla kläderna helt själv och jag hade massor kunder.
min affär hette Lyak?

vädret ser fruktansvärt hotande ut. konstigt att jag har match då för det har ju inte spöregnat och åskat eller så dem senaste tre matcherna jag har haft.


why dont you love me

gissa! jag har gjort fransk manikyr på mina naglar. THIHI.
har aldrig långa naglar. klipper dem alltid. för jag orkar aldrig sköta dem sådär fint som vissa flickor gör. sen för två veckor sedan bestämde jag mig för att typ för första gången i mitt liv spara dem. så nu är jag fin :)

kusinkalaset gick förresten jättebra. trodde jag skulle vara hemma runt sju och behöva stressa men så kom jag hem fyra. tar halv åtta bussen.
egentligen är det bäst att jag snart går upp och börjar att göra i ordning mig för jag vet att jag kommer att stå vid garderoben och sura i evigheter. tycker aldrig att jag har några lämpliga kläder.

ledig





nu ska jag jobba. bre 30 smörgåsar, bjuda på kakor och hälla upp kaffe.
jag och min moster har hand om en "kusinfest" på cafét. slår vad om att alla är 60+.

i två dagar har jag haft huset helt för mig själv. FEST. vet seriöst inte var alla är. Mamma är förstås i Stockholm. Pappa kommer hem med jämna men är aldrig kvar mer än fem min. då åker han vidare. Vincent har börjat sitt tonårsliv och yrar omkring.
och här sitter jag! nemen göwd så trevligt jag har det.

efter att jag har jobbat klart åker jag hem, fixar mig och sen åker jag på avskedsfest hos Elin. kom nu att tänka på att jag inte har någon present. bajs.

isch



jag är sur på min blogg idag. vill inte umgås med den.

inte ok

pappa förstörde nyss mitt liv. han sade att jag ska sjunga tre sånger på ett bröllop............

i morgon. han rabblade upp tre sånger som jag bara har hört några få gånger i mitt liv. jag vet att jag ska sjunga på ett kommande bröllop men jag trodde inte att det skulle vara morgon. 
så sade han att det kommer att hålla plats här, i Skänninge, i Vårfrukyrkan. och att vilka som helst kan komma och titta.
sen, efter en kvart och efter att jag hade gått omkring här och haft panik och ryckningar i hela kroppen sade han att han endast skämtade.

inte okej. han höll igen för länge. trodde ärligt att tjejkvällen hos Sara var förstörd för mig och att jag skulle bli tvungen att sitta och öva in tre sånger i mitt huvud hela natten.

därför tvingar jag honom att skjutsa mig.

damn

först av allt så missade jag bussen till Mjölby. fingrade på mobilen och ringde till sist upp pappa. han var bäst och skjutsade mig.
när jag åkte in till Linköping var det kallt. så hade förberett mig och tagit på mig ett par svarta jeans och en svart långärmad tröja. väldigt cool och personlig outfit eller vad säger ni?
men det var inte det som var problemet utan problemet var att när jag kom till Linköping sprack himlen upp och det blev hur mycket sommar som helst. och kvavt. kunde inte andas och svettades ihjäl.
sen började det att spöregna och åska.
A MEN DET ÄR JU FREDAG DEN TRETTONDE! vad dum i huvudet jag är. inte konstigt att allt har gått sämst.

köpte lite kläder. och skor. det var jag köpte dem men Adam betalade. för att det var han som skulle ha dem. hahaha. han klarade bara inte av att köpa ett par damskor själv. det var alldeles för gay. jag gjorde det emot att jag fick femtio kronor. vilken jävel jag är.

when the stars go blue

bestämmer mig för att åka till Linköping. med Adam. spenderar alldeles för mycket tid inuti mitt hus nu för tiden.

J&L



vad var det här för dag egentligen? den bara gick. och er har jag skitit i.

ska på kräftsvika i morgon hos Sara. det är tur att det finns tacopaj också för jag har aldrig ätit kräftor. detta brukar många förvåna sig över.
men klarade ju av att äta sju bitar sushi så vad är en sketen liten kräfta, va.
klockan åtta ska alla tjejer vara där så har heeeeeelaaaa långa äckliga dagen i morgon helt för mig själv. måste sysselsätta mig för jag tänker inte sitta och tvspelsnörda från tolv till sju.

på lördag ska Elin i min klass ha avslutningsfest. har jag nämnt att jag mister två av mina klasskompisar den kommande terminen? dem ska flytta. och jag måste ta farväl.

puss så länge

sämsta morgonen evöööööööör. jo.

vaknade runt nio, av mig själv. för att jag typ svettades ihjäl. allt klibbade. håret, kläderna, täcket. och benen satt typ fast i madrassen. det underliga var att jag inte ens var varm. bara svettig. jätteobehagligt.
sprang upp till duschen. åt frukost. fick panikäckelmensvärk och var tvungen att lägga mig på mattan i köket och endast koncentrera mig på att andas ordentligt. ja, jag får sådana anfall ibland. det håller oftast inte i sig så länge. men när det väl händer känns det som jag vill dö.
nu har smärtan övergått från att plåga mig i magen till att fullständigt tortera mig i ryggen. det är värre. ibland vill man vara av det manliga könet.

puss så länge. 

all your feelings so deep inside

blir så trött på mig själv vissa stunder. vet i bakhuvudet att jag ältar saker ganska mycket och dessutom, när jag väl gör det, för länge. det får mig bara att må dåligt. jag är så himla bra på att tänka i onödan. jag kan tänka på en jätteliten sak hur länge som helst. jag vill alltid ha 1067 olika alternativ och jag vrider tankarna ur alla möjliga vinklar tills jag äntligen är färdig med dem. då, om jag har tur, kan jag släppa problemen inuti min hjärna.

grejen är ju att det inte ens är problem! jag har inga problem. eller? jag vet inte! nej.
och jag pratar aldrig om det. kanske är därför jag inte vet hur jag ska hantera mig själv ibland.
jag är så fruktansvärt yr. virrig. konstig. - ibland.
jag är det ikväll. men asså, jag antar att det är såhär för alla. någon gång, eller snarare flera gånger. eller kanske ofta. eller alltid. alla känner sig vilsna och mår konstigt ibland.

okej, det här kallas känslor. skitkänslor som äter upp hela mig inifrån och ut. antagligen är det så att en tankedemon har tagit över min kropp och skriver i min blogg juuuust NU. för att i morgon kommer jag skratta åt att jag var så jäkla töntig ikväll. 
ni är fina ni.


3-1

vi vann. det var jätteroligt.

asså vet inte men har fått höra ett antal gånger att det ser ut som att jag inte bryr mig när jag spelar fotboll. att jag springer omkring där, gör det jag ska men att jag inte direkt har någon.....ja, inlevelse, kanske är rätt ord.
blir sur när jag hör det för att jag tycker att jag är hur inne som helst i det jag gör. dessutom gick det bra idag så shut up.

det är bara pappa och jag hemma. funderade just på varför jag är så trött men så kom jag på att jag lade mig tre inatt.
somnar nu. kanske lite tvspel först. vill åka och handla kläder i morgon!

debut



nej nu är det nog. måste fixa ett liv, packa och åka och spela match.

tror att idag är en sådan dag då jag älskar fotboll. pewz.

!

ska det behöva vara såhär. att man inte hittar plånboken när man vet att det ligger 3500 kronor däri.

tjut




mamma åker till Stockholm idag. jag är så barnslig att jag blir sur och ledsen när hon åker iväg. gillar när hon är hemma. jag orkar inte laga mat i fyra dagar. men vill ändå definitivt inte låta pappa göra det. då äter jag hellre sex askar Läkerol.

:(

nu ger jag er en varning som jag vill att ni kommer ihåg.
ät aldrig mer än en Läkerolask under en dag. jag lider.

fint

har faktiskt lite ont i magen. fuck u Läkerolaskar. det är ju faktiskt inte mitt fel! om det hade stått varning med lite större bokstäver hade detta aldrig inträffat.

mina kusiner som är här ifrån Värmland är just nu i Linköping inne på Busfabriken. det är skönt att få ha lite frihet. under igår, natten och hela dagen idag har jag haft Henrik efter mig. han är 7 och kär i mig.
det gör ingenting. jag säger att jag har känslor för honom också.

och så är farmor här! sötast i världen är hon. vi har fikat och löst korsord tillsammans.
blev förresten asarg på pappa förut. det enda han gjorde var att fråga om han kunde få låna datorn i fem min eftersom han ville svara på ett mail. och jag liksom fick ett utbrott. vad händer! jag har ju inte ens mens?
nu vet jag. det är pga. tvspelet! Rayman Revolution. jag är på en bana jag aldrig klarar och det gör mig jätteirriterad.
så skäms lite. ska gå och krama pappa nu och säga att jag är ledsen. hejhej.

jaha

otäck dröm. alla mina kompisar, menar verkligen alla, hade gift sig.
Sofie hade gift sig med Hannes, Josefin hade gift sig med Jakob, Emma hade gift sig med Johan, Alma med Alfred plus sjuttiofem exempel till.
och så gick jag där. jag gick förbi alla och hälsade grattis och dem svarade att "hoppas verkligen att du hittar någon!" och jag ba aa det hoppas jag meeed. dö.
sen kom Quasimodo. ja! han i Ringaren I Notre Dame. fast han var verklig, och jätteful. och han ville gifta sig med mig. han gick ner på knä och friade till mig och det var jättepinsamt för att runt omkring mig stod alla mina lyckliga vänner och skrattade åt mig.

vilka problem min hjärna skapar i sömnen. har nyss ätit frukost och ska fundera lite på vad jag ska göra idag.

är sex paket överdosering

värdelös match. fast Håkan tyckte att jag var duktig.

på en och en halv dag har jag ätit sex askar Läkerol. asså hallååååååååååååå. det går ju inte. jo det går! det är faktiskt hur lätt som helst. jag blir väl snart beroende. synd bara att jag läste texten "överkonsumtion/dosering av varan kan ha laxerande verkan" på paketet efter att jag hade ätit dem där askarna. är sex paket överdosering, tror ni?

jäklar. sökte nyss på hur mycket man måste äta på kort tid för att det ska kunna gå riktigt illa.
det stod fem till sex askar.
omfg.

ups

nej men oj. är klockan redan tio i fem?
förstår faktiskt människor som har något slags spelberoende. tiden går så himla snabbt och det blir liksom aldrig tråkigt.
man är i en annan värld. 

ska packa nu och sedan börja ladda inför en fotbollsmatch. det äckliga vädret gör så att jag inte vill spela men jag hoppas att det kommer vinstvilja och motivation i mig när allting väl börjar. 

ses sen rå.

ullared

hemma nu. beklagar att jag inte hann med något avskedsinlägg i lördags. försov mig och hade exakt 25 minuter på mig att packa, (eftersom jag inte hade gjort det kvällen innan) äta frukost, borsta tänderna, fixa mig så att jag såg någorlunda förträfflig ut och gå till Tabita. det var väl en helt okej ursäkt?

och asså, jag har haft det jättebra och allt sånt men i allmänhet så sög Gekås Ullared, själva köpcentret, den här gången. här kommer min inköpslista:
ett memory card till PS2
Tvspel
ett nagellack
ett par trosor
godis
åtta Läkerolaskar
en skräckfilm
ett par skor
tofsar

ville inte ens ha trosorna eller nagellacket eller tofsarna. köpte bara för att jag hade pengar.

låt mig säga att det kändes lite konstigt att gå omkring där med en i princip tom kundvagn bland alla andra människor som körde omkring med ungefär 16 överfulla. 
det gör inget. det känns faktiskt skönt att ha pengar kvar.

sen har jag ätit sushi. detta blir coolpoäng till mig. beställde och åt sju bitar helt själv. klibbigt ris, ingefära, någon sjukt stark sås, rå fisk och alger. typ. och jag klarade det fint.

fortsätter snart. måste bara duscha mitt hår. gör det fastän jag har match ikväll. står inte ut med att det är så äckligt.
.......kaaanske spelar lite också. RAYMAN REVOLUTION. det är minnen för mig. en gång var jag ett pro och ska se om det fortfarande sitter kvar.



förra året.

fantastisk

hur. värd. träning som helst. vissa dagar älskar jag fotboll och idag var en sådan.
ens nödvändigt att packa ikväll elle? tänkte väl det. skar mig jättedjupt på tummen med rakhyveln istället. tyckte det var mycket mer roligt. funderar fortfarande på hur jag lyckades med detta. det enda jag skulle göra var att förflytta rakhyveln från badkaret, till hyllan och inte ens det kunde jag utan att sabba allt! ååh jag är så värdelös.

nej jag är fantastisk. fastän jag var helt slut efter träningen ställde jag mig i köket och lagade mat till alla förutom resten av familjen. jag fick bara mat asså. hi.

nu tänkte jag springa upp för trappan och spela rayman.




softtttttt

har varit på Västanå pizzeria och ätit, varit hos Jouline, ätit glass, spelat tvspel, kastat pil.
kul va.

fotbollsträning om en timme. så himla brA.

tough

god morgon. är piggare än förväntat.
i morgon åker jag till Ullared. har aldrig hittat något som jag har haft bra användning för där men jag får vara med fina människor och så ska vi bo i samma stuga som förra året. den stugan med hästen! den bodde bredvid där och kom varje gång man ropade.

hahahahahahahahahahhaaahah asså. jag har så himla noll inspiration. orkar inte skriva just nu och det får ni ta.
fatta och bara radera den här bloggen. den betyder inte direkt någonting. ni bryr er inte precis om mig.
vad skriver jag om? att jag ska till Ullared och bo i en stuga och att bredvid där finns det en häst. hur stor är careboxen? en halv cm kanske.

shiet

vet att jag har varit värdelös ett tag. men nu är Skänninge Marken över och i morgon är jag ledig.
asså SHIIIIEEEEET vad. jag. ska. sova. och skriva, så klart. always and forever dear readerz.

tar allt då. ha bara inte för stora förhoppningar på att jag kommer att berätta intressanta saker för er. kommer mest klaga. pews.

yo

NU NI.

kan jag säga er att jag har en förfärlig smärta i min rygg. svanken. kolla här, jag har inte suttit ner på sju timmar och 10 minuter.
allt har i och för sig gått jättebra. herrejösses vad vi har sålt saker. har inte ens hunnit köpa en munk.
jobbade sex timmar övertid. sade att det var okey och det var det. vill ändå inte gå och stirra i stånd. orka ens gilla Skänninge Marken.

går ändå till tivolit.

hets

när jag tror att jag har all tid i världen så går tiden alltid så himla snabbt att jag sedan måste stressa ihjäl mig och när jag inte tror att jag kommer hinna så har jag helt plötsligt hur mycket tid som helst. det är alltid så.

idag stressar jag. det är Skänninge Marken och jag ska jobba och jag är försenaaaAAAd. Chicki sade att det inte gjorde någonting men det vet jag att det gör.

later.

bli av med dig

tjejkväll igår. såg Shutter Island. dog när jag gick hem.
somnade klockan tre, kanske. låg och vred mig hur länge som helst.
vaknade halv åtta. inte för att jag var pigg utan pga. sjuk kissenödighet. om någon hade lagt ett hårstrå på min mage hade jag kissat på mig. blev så himla sur för jag visste att jag var tvungen att gå upp och om jag gjorde det skulle jag inte kunna somna om igen. 
så gick aldrig upp. tänkte att jag får väl pissa på mig för jag behöver faktiskt sova. vaknade halv elva och då höll det inte längre. efter att jag hade blivit befriad märkte jag av världens träningsvärk i armarna.
okey. kämpade väl mer med dem igår än med benen. träningen var btw jättekul. har tre matcher nästa vecka.

det är så jobbigt nu. någon i Mjölby har sabbat någonting med vattensystemet så vi har endast vatten som är minus 15 grader kallt.
skicka en kommentar om jag kan få duscha hos någon. den människan får en länk.



Skänninge Marken 08.

ååååå neeej

detta har varit pinsamt idag:

jag stod i köket på cafét och larvsjöng. verkligen. en kund kom in. "hehe ursäkta men kan jag få en sked?"
ååååååÅÅÅh nej. tomatansikte. stenhård handflata i pannan.

sen kom en drickleverans ungefär vid fyra. han som lämnade drickbackarna gav mig ett papper med massor koder och text på och sade "räkna och se att ni har fått allt ni ska ha, och skriv sen om ni har några returer."
jag sade okej men det var inte okej. jag fattade inte ett piss. det tog ungefär tio minuter för mig att fatta var jag skulle skriva min underskrift. det värsta var att den här mannen var tre timmar försenad och behövde verkligeeeen skynda sig iväg. han var inte direkt munter så att säga.

mm. jaa. så det kan gå. idag är det i alla fall måndag och min första träning på hur länge som helst börjar om en timme. pews.



kul bild.

är sen

JoBb. hA eN BrA DaG SÅ läNgE. PewZ.

70 om mig.

1. Tre namn jag lyssnar till:

Lydia, Lydia, bäst.

2. Någonting jag tycker om med mig själv:

tror att jag vågar vara mig själv jämt. det är skönt.

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:

jag ältar saker. ibland för länge.

4. Detta är jag rädd för:

släppa in människor i mitt liv.

5. Tre saker jag vill ha varje dag:

roligt, människor, mat.

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:

åka frittfall, ta på spindlar, gå och lägga mig utan att ha tryckt på lampknappen till toaletten tre gången. en tvångstanke jag har. gäller dock endast hemma.

7. Detta tycker jag om att göra:

sjunga.

8. Detta vill jag göra just nu:

One Tree Hill.

9. Bästa känslan:

har nog inte haft någon sådan än.

10. Värsta känslan:

när man känner att man håller på att förlora någon. vis jag är rå.

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:

HUMOR, pålitlighet, snygghet.

12. Jag vill gifta mig…

ao va.

13. sak jag vill göra innan jag dör:

bli kär.

15. Min käraste ägodel:

mobilen. fast jag hatar den.

16. Något jag vill ha i present:

dator.

17. Detta har jag på mig just nu:

BH, trosor, tröja som det står "potatoes rules!" på. aldrig fattat.

18. Favoritkläder:

orka.

19. Favoritdjur:

hund.

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:

gillar för mycket. allt beror på vilket humör jag är på och hur jag mår. alltid olika.

21. Favoritartist just nu:

Melissa Horn.

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:

hata. ekonomi. jag behöver inte förklara elle?
gilla språk.

23. Stjärntecken:

våg.

24. En bok jag älskar:

Harry Potter.

25. En film jag älskar:

Hot Shots.

26. Tv-program jag gillar:

okej ska INTE skriva One Tree Hill. ehm, Leila Bakar.

27. Favoritdoft:

killparfym.

28. Detta äter jag gärna:

älskar mackor.

29. Dricker helst:

bubbelvatten.

30. Favoritgodis:

pass.

31. Hit vill jag gärna åka på semester:

Thailand.

32. Färg på mina ögon:

blå.

33. Min längd:

171.

35. Jag spelar:

gitarr, piano, fotboll, trummor.

36. Person jag beundrar:

mamma. hon har sina stunder.

37. Så här bor jag:

i ett tegelhus i en liten stad named Skänninge.

38. Antal döda krukväxter i hemmet:

amen shit. asså vet det egentligen. ba glömde det just ikväll.

39. Det här tänder mig:

självförtroende och personlighet.

40. Det här gör mig avtänd:

var aldrig på.

41. Favoritfärg:

nae.

42. Favoritcitat:

GOT ONE! gör varje svårighet till en möjlighet istället för att göra varje möjlighet till en svårighet.

43. En hemlighet jag vet:

Lady Gaga är egentligen en man?

44. Bästa present jag fått:

Polle. en leksakshäst jag fick i tredje klass. ligger fortfarande i min säng.

45. Senast köpta skiva:

inget minne.

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:

huden kanske.

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:

vene.

48. Udda förmåga/egenskap:

det här svaret skulle kunna bli sjuuukt långt men ska inte skryta. t.ex. slå på min kind med ett finger så låter det som att en vattendroppe trillar på marken.

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:

en val!

50. Vad lyssnar du på just nu?

tvättmaskin.

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?

kollade nyss på film hos min kusin. klockan är över tolv så ska jobba om nio timmar.

52. Var är dina föräldrar födda?

Karlstad, Skänninge.

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?

skype.

54. Vilken är din favoritrestaurang?

en på Öland. har inte namnet i huvudet men om du så gärna vill veta kan du väl åka dit då.

55. När badade du i en pool senast?

på Öland.

56. Har du varit med i någon skolpjäs?

jaaaaaaa. Klas Klättermus! var kanin och det enda jag gjorde var att hoppa förbi scenen.

57. Hur många barn vill du ha?

hallåååå sånt där vet man inte.

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?

dansband. u-ä-k.

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?

för liten.

60. Vad har du för TV-kanaler?

just nu ettan, tvåan, fyran, sexan och barnkanalen.

61. Har du åkt moped någon gång?

a.

62. Har du busringt någon gång?

ja.

63. Har du fått felparkeringsböter?

nej.

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?

nej jag dör. höjder är min högsta rädsla.

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?

vet inte faktiskt.

66. Har du en egen trädgård?

ao.

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?

kan bara Simpsons och Family Guy så det får bli dem.

68. Kan du alla orden i nationalsången?

men. nae.

69. Badkar eller duschkabin?

Badkar. fantastisk nödvändig fråga tycker jag.

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?

det är den andra augusti. Rush Hour 3.

 

egentligen var det hundra men det orkar man inte.

ehm

hur jättemycket dum i huvudet är man om man tar på sig träningskläder samt nya fotbollsskor och sedan cyklar ner till Idrottsparken och PLÖTSLIGT kommer på att, det är söndag. inte måndag. ingen träning.

herregud

suwr. en kunds förtjänst. råkade snubbla över en radiosladd som låg på golvet men inget allvarligt hände. ramlade inte ens. så säger kunden något så dumt som "oj, oj, OJ. det där kunde gått illa. det måste du tänka på nästa gång. herregud....."

assååååååå. aha. visst. nästa gång jag går på golvet och inte ser att det ligger en sladd där ska jag tänka OJ det kan gå illa nu om det råkar ligga en radiokabel här! det måste jag ju bara tänka på. se upp!

annars en ok dag. Jouline och jag funderar på att sjunga på Skänninge Marken. lägga ut en mössa och sätta oss på marken med en gitarr. nä, men på cafét. kul ju!

känner med det

sov i mitt rum inatt. Deborah skulle sova över och hon typ insisterade att få sova i soffan. när jag satte mig upp i morse slog jag i huvudet. världens. smärta.
right, jag har ju snedtak i mitt rum. måste varit sjukt länge sedan jag sov där.

snart är det joooooobbbbbbbbbB. inget kul. inget direkt bra väder för att det ska vara roligt. funderar på om jag ska gå till biblioteket och långa en Harry P bok innan jag öppnar.
eller så lånar jag en ljudbok! ja! agreed.