Med min tvåmegapixelkamera

Skaffade instagram ville slippa Sofies tjaT. Heter Lydiaamanda om man vill bli follower.

21.53sitta i bilen vrida upp volymen till högsta och sjunga med i låtarna som kommer är en rolig vardagssyssla jag ägnar mig åt. ba skita i att alla man möter kollar lite snett.
thought if some geek wanted to know.

haha ska börja prata svengelska. lägga in engelska meningar i mitt vanliga språk som han på Top model gör hela. tiden. så himla kul.

skönt annars med en kväll när jag bara kan sitta här och göra inget. och dessutom veta att jag börjar tolv typ imorn. gdah<3

Frukt nötter vaniljkesella honung


Iphonebildersomras hos Fellan
Stockholmhär hade vi vår sista rast en fredag förra året kommer jag ihåg. hade haft fem lektioner utan återhämtning. såhär ser man ut då.en dag kom killarna till skolan med fika. gamla-människor-kakburk. och det tyckte alla var gulligt.här har alla skrivit sina namn med fel hand. jag var bäst.hela klassen på Maxbilen nån dagpromenad in tha forest med Jouline i typ oktober.

nuvarande schema är amazing. sovmorgon tre dagar har ja. simmade efter skolan med fyra kompisar nu ska jag fika med fyra andra.

Campino


Kreese visade den här videon idag och ja ba JUSTEEEEEEEEE! Campino. hade glömt. tyckte om dem men reklamen gick ju hela tiden så de blev uttjatade fastän man inte åt dem ofta.

det här kanske inte var så kul för er, men av nån anledning minns jag de här godisarna så bra.

ps videon är dubbad.

15.34

vi ska börja träna fys idag.

och det har jag gått och haft ont i magen över hela dagen typ. fasar mer över det än provet jag har imorn. kan inte springa länge hata bli andfådd den känslan a jag vet inte. inte direkt göddig. 

bytte kurs idag också annars från psykologi till idrott. spelade volleyboll och en kille sa "vad duktig du är!" och då log jag.

Vilket konstigt och onödigt inlägg
just nu. trött och så. mamma och pappa satt och åt frukost på övervåningen (??????????????????) i morse. därmed väcktes jag ofrivilligt. är en person som inte somnar om bara sådär så gick upp.

ba men varför skulle ni sitta och äta här uppe just den här dagen. när man somnade fem.

så a. äter glass och dricker kaffe. först frös jag - kaffe sen svettades jag - glass. alla våra behov kan tillfredsställas med dagens teknik.

ska tvinga mig själv att skriva religion.

och den här bilden är ju överallt:annars har jag faktiskt ingen skolångest som jag brukar. mitt nya schema är inte så tufft jag slutar fyra en dag bara.

Just bleep me
grinar över att jag inte har en enda träningsvärk. åker till Linköping med Adam. kommer hem men åker bort igen till Jenny. går ut. sover länge imorn om det går.

Mjölkigtärligt hur sämst är jag kan ju lika gärna göra en ny kategori.
"dagens spill"

måste ligga en förbannelse i köksmattan asså. typ en hemlig magnet som drar ner allt jag bär.

dagen blev bättre som tur var. först skola sen GYM.
HÖRDE DU!

jag var på ett gym och gymmade. med Emelie och Hedda. trodde inte det kunde hända. sen åt jag den här:och just då när jag hade tränat och ätit kände jag mig ganska duktig. sen kan vi la glömma att jag åt massa såna hära sen:nae bryr mig faktiskt inte. fikar ju ändå varje dag eftersom jag INTE, tänker låta mitt liv och alla fina njutningar gå till spillo. de kostade dessutom bara tio kronor love you Östenssons.

är väldigt fredagstrött. vi kör i morgon istället.

Everyone like you

hatat att blogga den här veckan. motivationen är i snön.
och där är det kallt och där vill ingen va.   

idag åkte hela klassen till Max och åt på håltimman. vi sa det när vi satt där - vilken fantastisk klass vi har! är jag grateful över tänker jag framföra för tusende gången. där vi satt alla samlade, vid ihopsatta bord. inte en gruppering kunde man skymta. var som om vi hade anlänt till jorden från en annan planet.

ska sluta.

nu äre: skriva eller inte skriva etikuppgiftsjäveln. be strong eller skjuta upp.

Nostalgi

loggade nyss in på Bilddagboken då jag fortfarande har kvar kontot och vi pratade om det i skolan så blev sugeN. hittade denna text:

my name is Lydia. Gaylord Lydia.

det var alså ja sista skoldagen för den här veckan idag. och jag hatar att ta skolfoto -  meningslöst. man ser ju typ jämt jao alltid precis lika ful och omedveten ut varenda år. men eftersom jag tha gangster och mina tjejer som inte är lika bra men iallafall ao har respekten och smartheten på trojenborgskolan i skänninge så visade vi genom att ta ett uppriktigt kort våra riktiga personligheter eller inte.  jajaaaaa jag tycker i varje fall om er. peace man.

natt drömde jag om jens. vi var kompisar , inget konstigt alls.          då ..

skolan var förövrigt tråkig , franskaprov , kallt och... blöt - mycket vatten på mina kläder.

jag hatar madde.

fantastiskt... och sista meningen ba wtf?!?!? jag hatar madde. gjorde jag inte alls.


sov gott hörni!

/Gaylord Lydia

det här kortet på Jakob fanns med:

 

 

jag har Lunarstorm fortfarande också.

 

ska man...

Idag saknade jag dig mer


Att börja klockan ett
nog aldrig ätit frukost och kollat O.C så länge som idag. åka till skolan när det är ljust känns så bra. heys.

After work

bra dag juu.

slutade halv tolv sen hem äta mat och marabou med Sofie. inte direkt plugga som var tanken.

vårdcentralen sen. MITT ÖRA ÄR TYP LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄKT nej men det kommer bli. very very soon. var en glädjande nyhet.

kom hem då ringde East Fm och jag fick vara med i programmet grundskolan och tala om det idiotiska stoppa-i-strumporna-i-byxorna-modet. hoppas nån hörde mig!

sen kom pappa hem och gav mig en ros<3<3<3

L: ååååå har du köpt den till mig vad gullig du är!
P: nae jag fick den av nån när jag spelade idag och jag orkar inte ha den.

inte okey.

och snart ska jag träna. livet leker. nae det gör det INTE.enäggs

Två till
jag ville ändå se ut som en krukväxt.

har inte åstadkommit ett skit i nyttighetsväg förutom varit ute och gått med Jenny P och Julia L. 

spyr snart. mens och MÄTT. ätit för hela Indien. somnade en stund också och vaknade av att mobilen ringde. "hej jag heter Malin ringer från Vårdcentralen du kom inte hit på din läkartid idag? vi måste kolla på ditt öra igen".

hade ju nästan glömt att jag är döv. tar inte min salva som jag ska heller så får la ta smisk för det med när jag går dit i morgon.

Måndag

06.15 i morse:ett halv kilo malda nötter kom på golvet. skulle bara ha lite i filen men det råkade bli överfullt.
tappade burken.

borde egentligen börjat tjuta men skrattade. hur ÄR jag? nu ligger det både ägg, fil och nötrester ingnodda i köksmattan.
vankade efter dammsugaren och väckte därmed hela familjen.

gick i skolan och kom hem. då hade mamma bakat.har också försökt börja med etikinlämningsuppgiften men jag vill bara gräma ner mig i soffan med värmekudde och The OC. jag. har. sjuk. mensvärk. ännu en gång. kunde inte somna inatt bara därför. ska överväga att skaffa specialmedicin trorja.

Bal och bröllopsmässan

okej kom dit. fick frisyr och no offense asså men jag såg rätt förjävlig ut. tyckte jag. mamma och andra ba men det ääääär fint jag ba NEEEEEEEEJ jag dööööör. kände mig obekväm hela dagen pga detta.
varför fick alla andra stora fina lockar löshår och jag den fastaste bullen typ i begynnelsen?

det här var jag igår till frisören "jag vill absolut inte ha en stram uppsättning! jag trivs bäst i utsläppt men om jag ska ha en uppsättning vill jag ha en stor och fluffig"

och hon ba okej. lögnare.

aja. lite bilder pappa lyckades ta:aldrig varit så skönt att komma hem som efter idag. komma hem och duscha bort fyra sprayburkar. skulle egentligen tagit kort på hur mitt hår såg ut efter att jag tagit ut den där eländiga frisyren.

dagen sammanfattningsvis: bra. var den enda som inte kände någon och som inte bodde i Linköping. "hej hej, näää jag är från Skänninge du vet den där staden... nehe okej... men aaa den ligger där i alla fall"

kul att få känna sig ompysslad och kunna få nytt smink när som man helst ville. om jag hade trivts i håret hade jag stavat dagen PERFEKT. bajs. nu ska jag sova och ångesta över matte c.

We owe this to ourselves


Sepia

jag kom på igår att det visst är den här helgen jag ska gå modevisning. mmm har ärligt inte ägnat den en tanke alls. asså som typ "jag kommer inte känna nån där tänk om jag blir mobbad hur ska jag gå vad kommer jag få för frisyr?"

men jag orkar inte det kvittsamma. enda jag måste få fixat nu är bilen. kommer ingenstans utan den.

får väl se när jag bloggar next time. lovar tvinga pappa ta massor kort i alla fall om man får.


Mobilblogg

Idag har klassen varit i Jönköping. Besökt Svea hovrätt! Den uppfanns 1634 det kommer jag ihåg eftersom han som föreläste upprepade det varje gång han öppnade sin mun.

Hinner knappt hem innan jag har cup. Jag är nervös. Fick det här smset av pappa nyss:

Något som ofta händer här hemma. pappa:

"idag ska jag nog gå till gymmet!"

"eller jag kanske tar det i morgon"

dagen efter.

"IDAG ska jag gå till gymmet"

pappa du skulle ju gå till gymmet idag?

"ja, men det ringde en gammal bekant/jag somnade/jag jobbade över/jag vet.../jag snubblade över en trådlös telefon och slog mig. jag tar det i morgon istället"

han kommer aldrig iväg, och OM han någon gång väl lyckas göra det ska. han. alltid. prata. om. att. han. har. varit. och. tränat. sju. dagar. efter. den. gången.

för han vill skryta. det dumma är att när han väl släpar sig iväg och tränar, sin tarmiga kropp, gör han det bara i högst tjugo minuter. 

bara det att jag tycker det är synd att han betalar för ett gymkort som bara ligger där i plånboken. vill bara värna om vår ekonomi!

jag skrev det här eftersom det alldeles nyss hände. pappa sa "nu går jag och TRÄNAR. HALLÅ. HÖR NI DET FAMILJEN?!".

då svarade mamma "okej men då kan du äta korv med bröd när du kommer hem istället för nu då".

och så kom det... "men jag tar det i morgon".

han är som mig när jag ska plugga.


Har kanske en sån här dag i halvåret
har inget men.

gjort idag - gått sista skoldagen enligt förra årets helveteschema. kommit hem och inte behövt plugga. var ju väldigt skönt kan jag ärligt tala om. Solariesimon ville att jag skulle hänga med och vad var det nu igen... sola. jag orkar ingenting. min kropp tål inte att höra absolut ingenting på ena örat. jättestörandeeeee det är som att halva huvudet är under vatten. 
och det är två veckor kvar innan behandlingen är complete.

Jag vet vad en legatarie är

idag hämtade jag ut min öronmedicin tänk att jag till och med behöver behandlas för denna topsincident.

i tre veckor ska jag hålla på att droppa vätska i örat för att om möjligt undvika infektion. den här vätskan gör mig mer döv än vad jag redan är. its gonna be tough its gonna be real its gonna be more than I can take.

plugga rättskunskap måste jag inte gjort det så mycket än. gud hur länge har inte detta prov funnits i mitt huvud? det här är inte kul att läsa jag vet "försöker gå igenom dagen och hitta nåt att säga".

varför ska alla ställa sig upp så tidigt innan bussen stannar vid hållplatsen? ex den som ska gå av sitter längst in och jag längst ut. den längst in trycker på stopp sen ska den alltid ut DIREKT och vingla sig fram genom busskorridoren. den får ju ändå stå vid dörren ostabilt i minst en minut sen i alla fall. och jag lider ju också av detta eftersom jag, måste flytta på mig och typ ramla jämt så den längst in kan gå förbi.

nae det där står jag inte för. själv sitter jag ner ända tills bussen står still.

idag slutade samlevnaden och när Marléne pratade betyg med mig sa hon "åh Lydia Lydia, vad jag kommer sakna dig!" och DET gjorde min dag.

brist på bilder så här får ni en oldie.

Bara ett hej efter maten

på vägen hem från träningen gick jag i endast shorts för jag var varm. då kom en kvinna förbigåendes som jag aldrig hade sett förut och sa "hej det där såg kallt ut tycker jag".

"hehe det blir det nog om en stund" svarade jag. sen skiljdes vi.

henne kommer jag ju aldrig mer se kanske igen och hade aldrig gjort innan ikväll heller men ändå hade vi en liten konversation tillsammans. sånt tycker jag är dökul.

den här kvällen är nog slut snart för min del. är faktiskt trött!
i och för sig vet vi ju hur det blir med den saken när man borstat tänderna och tvättat smink. tur jag redan gjort de rå.

nån som btw sett mammor och minimodeller eller? vad arg jag är. typ hon Katjas mamma ba "min dotter bör ha mvg i alla ämnen hon MÅSTE lyckas i livet hon är min docka" med brytning från Ryssland HÅLL KÄFTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN. let children be children å jag vill banka vett.
 

Vadå måste man ge banken en byrålåda?
jag var hos vårdcentralen idag igen. det var inte så kul, sköterskan tittade barskt på mig när jag ännu en gång berättade företeelsen om topsen som råkade komma halvvägs in i örat.

"du ska INTE använda tops!! du får ALDRIG göra det igen kan du lova mig det? det är den mest idiotiska uppfinningen i hela världen!"

ingen läkare gillar topsar tydligen.

aaaaaaa. hahaha i skolan idag då. snackade om inteckning och panträtt på rättskunskapen.
för er normala som inte fattar ett skit: en bank vill ofta ha panträtt för att försäkra sig om att få tillbaka sina pengar när den ger ut lån till människor. i vår lärobok stod det någonting om att man typ kunde likna banken med en byrålåda. orkar inte förklara går inte MEN i alla fall Linnea trodde att man skulle ge banken en byrålåda för att få låna pengar.

haha vore snyggt. här banken, ta min byrålåda som i år och dagar stått i min hall jag behöver den ändå inte.

nu ska jag dricka först kaffe sen te. för jag har börjat med det. sen ska jag träna fotboll på en tisdag.

Den sextonde januari

idag hände det bästa som var möjligt att hända mig i livet just nu - rättskunskapsprov flyttat till torsdag.

den här dagen blev därför, ja lugn. min sjuksköterska ringde nyss angående ÖrAt. örat med den spruckna trumhinnan. ville att mamma skulle prata egentligen för jag är dålig på sånt dära men fick svaret "nej Lydia, du är vuxen nu. du får prata med vårdcentralen själv".

nej Lydia du är vuxen nu gillade inte att höra det.

men a. jobbigt att sova är det med för jag kan typ inte ligga på vänstra sidan av huvudet då det uppstår ett tryck för örat.
:( jäla skit!
bara att le och vara glad över att jag lever. det är ju det mitt projekt 2012 går ut på!

hade näst sista samlevnadslektionen idag också. jag älskar Marlene så mycket och vill att mamma och hon ska bli kompisar. så vi kan ses mera. tänk vilka djupa konversationer vi tre skulle föra.
fick tillbaks min uppsats och aldrig fått finare kommentar.

mm. här var jag väl söt.

Lydia Vaggelyr

nu ska jag skriva lite saker som jag hoppas ni aldrig läst förr, kan inte lova, om mig. ni vet ju redan att jag t.ex. hatar är rädd för döden, ålder, valar, smulor i sängar. gillar sjunga frukost fika fotboll osv.

när jag var liten var jag besatt av min mamma. hon fick inte gå någonstans. JO fast inte utan mig. när jag var sex år och började skolan var mamma med mig där, konstant, bokstavligt talat, i fyra veckor.
jag vägrade alltså gå till skolan om mamma inte stannade kvar där hela dagen. hur som helst efter fyra veckor vände det och jag hade fixat tillräckligt många kompisar att jag inte behövde mamma mer. haha utnyttjare.
och efter den dagen hade jag typ noll problem med att vara utan mamma. 

men innan det asså. SHIAT. ja va alltid med mamma. inne på toan också.

jag VILL kunna tro att det finns en Gud av något slag. för jag får inte ihop den här världen. liksom vi föder vidare människor. om vi vill kan vi skapa LIV. fattar någon hur sjukt det är. vi sover några timmar sen har vi tillräckligt med kraft att vara vakna en dag till. jag kan prata i telefon med en människa som sitter på andra sidan jorden och larvar sig.
jag tror inte det är en slump, att en sten kraschade och att allt började utvecklas. låter så orimligt

jag är vänsterhänt och vänsterfotad

jag hatar våfflor

jag vaknar alltid någon gång varje natt och kommer alltid ihåg det dagen efter

jag har släktingar i USA som är kända. märks det att jag börjar få hjärnsläpp

jag kanske om jag inte kommer fram till nåt i mitt liv skulle kunna tänka mig bli lärare

jag skulle vilja skriva en bok

jag vill kunna rida och jobba på Kolmården med alla djuren

jag var flintis tills jag fyllde tre och blev nästan döpt till Anna. jag är väl ingen Anna.

bäst motorik

en gång på lågstadiet fastnade jag med benet i en gren så vaktmästaren fick såga ner halva trädet

jag är fullkomligt immun mot alla skräckfilmer i hela världen. jag kan se dem alone och somna utan problem. känns som ni redan vet det här

jag hatar att sitta still och inte göra nåt en hel dag

jag älskar matlagningsprogram och föredrog hellre det än barnprogram

jag var rädd för att gå på toaletten som barn och det kunde dröja veckor innan någonting hände därinne. förstår ni hur synd det var om min mage

jag får ibland höra att jag absolut inte var den som man kanske trodde jag var. har aldrig heller kommit fram till om detta är bra eller dåligt

jag var kär seriöst i en kille på mellanstadiet typ fyra år i sträck och sen när han TILLSLUT frågade chans, sa jag nej. för då var jag inte kär i honom längre. han hade ju haft värsta tiden på sig och så sabbade han den

jag har haft rött hår och tuppkam. got all the boys lovar

jag har ju faktiskt dykt från femman också men det kanske många har gjort vet inte. i alla fall så var det första och sista gången kan jag lova

jag tyckte sand var gott när jag var liten. asså jaaaha jag satt och åt sand med nöje liksom hellre än vanlig mat

godnatt!


När klockan är halv tio

har ännu en gång ett prov som är så ofattbart stort att jag inte vet var jag ska göra av paniken över det.
familjerätten, kreditavtal, konsumenter med skulder, legatarier bröstarvingar lagar lagar balkar hyra bohag bostadsrätt.

jag vill bara va en sån som alltid tar saker som de kommer. ibland kan jag det och ibland inte.
guess I just have to hålla ut sista nu innan nya underbara schemat börjar.

kommer ju aldrig kunna somna ikväll känner jag. önskar att man kunde ta den där tröttheten som faller över en på bussen hem varje dag och stoppa in den inuti mig NU. när det är kväll.

vet btw att jag är i en dålig period gällande bloggeriet... men hur jag än sitter här kommer jag aldrig komma på ett bra slut på det här inlägget så aaa hej.Aj mitt öra vad ska jag göra kan typ inte höra

berättade aldrig vad som hände mig i fredags.

skulle rengöra mina öron varsamt och bra. vet verkligen inte hur jag lyckades men topsen råkade slinka in aaaalldeles för långt.
HALVA INNE.

JJJA! halva topsen var INNE i mitt öra. aldrig känt värre smärta.
inte ens när jag trillade på svanskotan på isen för några år sen och inte kunde sitta ordentligt på ett år slog detta.

frågade doktorn. trumhinnan är troligen spräckt och tydligen också självläkande.
fick dock bereda mig på en tid med ont. ryser av tanken att få typ en boll på örat på träningen idag. 

självklart var det fredag den trettonde när detta förekom.
hade hellre blivit dödad av Jason asså.

hejdå nu ska jag träna som sagt.

Felskrivningar i mina sms:

smset blev: Bahamas självklart!

skulle egentligen skriva: hahahah självklart!

smset blev: nae. Vincent ska ha kullkörning här ikväll :(:)

skulle egentligen skriva: nae. Vincent ska ha killkväll här ikväll :(:)

SMS BLIR JÄTTEOFTA: jahaja

när man egentligen ska skriva: hahaha

det här är typ enda nästan grejen jag hatar med iphone. att den rättar när jag inte vill. jag har skickat massa sms med Bahamas i. ba "skulle vi se film ikväll? eller vad skulle vi göra"
"Bahamas självklart!"

då tror ju smskompisen att vi ska åka till Bahamas och börjar packa och grejer. så blir den besviken sen när vi inte ska dit. det klart.  

eller typ om någon skriver ett roligt sms så svarar jag tillbaka ba jahaja. fast jag ville skriva hahaha.
då tror smskompisen att jag är en dryg person och lämnar konversationen.

Jao'
kollade The rebound och hamnade sedan i det djupaste samtal jag varit i.
jag tror jag talar sanning faktiskt.

kunde därför typ inte somna efter att tjejerna åkt hem. ja ba låg där i sängen och grät nästan över att livet är helvete begränsat och man borde ta vara på varenda dag verkligen.
så det är officiellt mitt projekt år 2012! 

nu det lät som om denna kväll var dyster men så var det inte alls. ska ut och gå nu med samma gäng.
i sooleeeeen!

12.03

ikväll ska jag ha tjejkväll och jag vill bestämma att vi ser en skräckfilm för det är fredag den trettonde.
men först skola.

Går och gråter

att jag måste läsa ut Stolthet och fördom innan nästa vecka gör mig verkligen deprimerad. 
det enda de gör är ju att gå på bal och äta middag och gå på promenader! 

idag var jag på bal här och i morgon ska jag på bal där och dagen efter i morgon samt hela livet ska jag gå på bal på de dära ställena. ty ack jag som ville gå min snirkliga promenad runt den lilla skogen!
och shit vad många klänningar jag kommer bli tvungen att beskaffa mig.  
bajsbok. 

"om jag läser hela dagen belönar jag mig med att titta på Mästerkocken och Biggest loser ikväll" tänkte jag för mig själv när jag kom hem förut. 

började läsa: 19.24 

alltså tre minuter sen varför är jag så sämst. 

 

Kalas

den här dagen gick från att vara om jag ska uttrycka mig sanningsenligt helvetisk till att bli spektakulär!!! yeaaaa.

vaknade och tänkte först skippa school pga. sjukdom men ville så gärna skära i ett grishjärta så jag slingrade mig upp anyways. hade en mysig förmiddag med klassen.

sen kom en kvinna och sa att ekonomikunnige Agneta vår lärare var sjuk.
och smack så var hela eftermiddagen inställd. eftersom vi har henne i typ varenda ämne varje dag.
sen sa kvinnan som kom och sa att Agneta är sjuk att Agneta tänker vara sjuk i morgon också.
så blev HELA förmiddagen i morgon inställd OCKSÅ.
sovmorgon. till. ett! fira med extra fika nu.

19.33
min onsdagskväll. runda mackor ägg te honung. mamma har fixat allt jag behöver just nu.
helt sjukt vet inte hur hon blir när jag är sjuk. ba Å SKA JAG HÄMTA DEN? eller kanske baka det här eller vill du ha chips jag går och handlar i så fall!

vill inte vara hemma i morgon ju. vi som ska dissekera hjärtan och allt på naturkunskapen.

aaa mmmm försöker komma på inre tankar just nu. som ni kanske vill ta del av.
OTACKSAMHET! det hatar jag. det är dagens hat varsegod.

a och VALNÖTTER får bli dagens älsk då. är helt insnöad på sådana och har varit ett tag.  
har det i filen, i salladen, tar en näve då och då om jag är kanske hungrig.

så ta en valnöt och var tacksam.

Mobilblogg

Ligger i soffan och panikar över att min blogg är ganska ouppdaterad.

Men jag har 38,8 grader feber och kan inte svälja. Sjukt jäla störande då jag är hungrig som en stor jäla varg. Överväger att be pappa hämta en kopp så jag kan spotta i den hahaha.
Vill spara sväljarna till maten menar jag.

Hoppas ni kan fatta detta och kanske sända en krya-på-dig-tanke i era lata hjärnor. Hejdå så länge.

22.22

HEJ. gah bra men mest jobbig dag.

först vakna efter att ha somnat någonstans mellan 02.30-3.00.
lade mig 23.00. låg alltså bara, och stirrade, i fyra typ timmar.
hade dessutom ont i halsen på morgonen.

sen gå upp äta frukost med pappa. åka till skolan och komma försent på grund av att någon hade stulit bilen!
eller nej juste jag såg den bara inte för all snö som täckte den...
sopade med handen - förfrös.

ha två lektioner. ta sönder datorn på rättskunskapen.
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

hem, hämta mamma och moster. åka till Linköping för att prova ut en balklänning och en brudklänning inför modemässan. båda passade och var helt okej fina SOM TUR VAR. vill inte ha nåt fult stelt eller för glansigt.

racerduneråka hem. byta om på tre sekunder sen gå på zumba med Jullan och Jenny. kul men inte så kul som jag ville.

hem och äta pizza.

sen var dagen slut.
Mobilblogg

Hej vi hörs ikväll typ klockan åtta

Hej måndag
när jag senast duschade håret: torsdag förra veckan.

och där emellan har jag gått ut och gått, varit i Kalmar och flängt omkring, gått i vind, gått ut och dansat och då blir man s.v.e.t.t.i.g, legat och äcklat mig i soffan, städat rummet/huset och fått damm i huvudet.  

det ser ändå inte smutsigt ut på bilderna säger mamma och aldrig att jag duschar när jag har träning ikväll.

i morgon börjar ju skolan. ställde klockan idag för att tvinga mig själv att gå upp.
ställde den på elva och var fortfarande bajstrött låg kvar till tolv hahaha.
vill faktiskt börja skolan nu. att inte någonting göra på dagarna och alltid längta till kvällarna för att det är då allt händer är inte värt i längden.

nu måste jag till ÖoB.

Allvarets första låt

kanske ska berätta bakgrunden till vårt bands namn.

på Öland finns ett ställe som heter Allvaret. en plats där ingenting finns helt öde typ. så vi tänkte ha våra spelningar där. liva upp stället likzom.

Tågfilmen

här är den värdelösa filmen vi gjorde. det var ett bra tidsfördriv i alla fall.

Kalmar

åkte tåg först. jag tog sönder både mitt säte och papperskorgen.
försökte börja läsa ordentligt i svenskboken. jag trodde ju att Stolthet och fördom skulle vara ganska bra.
"ack, ty, ehuru, officer"
asatråkig.

hände meeeer då inget. tog så himla lång tid att komma fram bara. fick vagn med skrikande barn och en sur man som såg ut som en kvinna. 


kom så småningom till Kalmar och där var det fint. stora höga hus med runda fönster. strålande sol med en blå himmel. fick basilikakyckling och pinjenötspasta av Williams mamma. hade aldrig ätit pinjenötter. ska LÄTT börja med det. varje dag.sen åkte vi över till Öland då det tydligen inte tog längre än femton minuter. hälsade på konfirmationshuset och gick uppför Jakobs stege för att se solen gå ner. värsta nostalgin blev det.

Williams mamma hade ordnat en kasse med diverse matvaror fika och sånt där. haha ägg också.
och LJUS? vi skulle sova över en natt och hon köpte ljus till oss.spelade ett spel.
här sov William. dagen efter "asså jag har ont i axlarna" man ba jaha undra varför.StarWarskortleken. mitt bästa köp. made the train trip home hälften så långtråkig.

kände nu att jag tog tråkiga bilder som inte alls gör denna resa rättvisa. aja hade det i alla fall mysigt. det är så skönt att kunna träffa en människa man inte sett på år utan att behöva oroa sig över en stel stämning.
så skall en äkta vän vara kära barn.

övrigt: fick se Kalmar slott där vill jag bo nu. fikade på ett trångt typ 1800talscafé. pratade minnen. gjorde ett band som heter Allvaret. har en video på första låten.
Jenny och jag gjorde en film på tåget hem då vi hade hela vagnen för oss själva. kan visa den med.

hur ska jag tills på tisdag lyckas komma tillbaka till verkligheten och en normal dygnsrytm? jag somnar halv fem varje natt och går upp när det är mat. trött varje sekund och sitter. bara. still.
nä jag ska gå ut och gå sen.kanske.

Bye

nu åker jag och Jenny till Kalmar. hörs på lördag om jag inte slänger in en mobilblogg.

Årsresumé 2011 december
Jouline 16 år.
ettornas tackfest samma kväll.
sjöng på torget för att kompensera frånvaron från Skänninge lucia det här året nej förra året blir det ju nu hehe (CRYYYYY) och för att öka julkänslan där människorna gick omkring på Skänninge torgs torra
grusiga
gator.  

Lisebergs julmarknad. mysig och galen dag.


julafton.

nyårsafton.

nu har ni fått se olika delar av hela mitt 2011.
bloggen har växt lite i både braighet och statistik under året vilket känns najs. det och fler kommentarer/frågor från er ger mig motivation.

hoppas det varit ett bra tidsfördriv att följa mig och att ni fortsätter med det. 2012 nkv.

Den 22 januari

nu ska jag berätta kul sak som hände mig idag.

mamma och jag gick omkring på Ikano trötta, hungriga och dana. var typ sen eftermiddag.
såg att en snygg tjej som gick bredvid oss började snegla lite på mig ganska länge medan hon pratade i telefon. inget jag brydde mig om. 

då hon slutat sitt samtal kom hon fram till mig och mamma och ba "ursäkta, det här kommer nog låta jättekonstigt men jag har en fråga till dig"
gav mig the eye.

sen presenterade hon sig och jag fick veta att hon är med och driver den här:sen frågade hon om jag ville vara med.
så nu är jag officiellt en medverkande modell i Östergötlands största bröllop, bal och modemässa.
gött ju.

Årsresumé 2011 november
den första november 2011 tog jag körkort. aldrig sovit så oroligt och så lite.
och ingenting visste mamma.Tabita 40 år.


wine night.
Stockholm.
släkten firade mig.

Mobilblogg

Jag är på roadtrip med mamma. Hemma sen då ska jag resumera november december och packa till Kalmar.

Haha är på Macdonalds nu och varför vill VARENDA liten unge ha en ballong? Vart sitter det magiska i ballongerna? Man håller ju bara i den.

Årsresumé 2011 oktober
Loppis med pappa.såg får och ville fota dem.såg hösten och ville fota den.
fotboll.en frukost.krattade löv jättemånga gånger bara för vi har några av Skänninges största träd som fäller mycket.
matte c mat och film hos Hedda.

Lydia Vaggelyr 18 ååår.gick ut.


morfar 70 år.

övrigt: började bli mörkt ute, prov varje vecka, depression ibland nära att utlösas.

Årsresumé 2011 september
bowlade.nollningsfest.dagen efter den. Tacos med Sofie och Hannes. Emma kom sen och kollade på skräckfilm. Sofie blundade jämt.
laddade ner Wordfeud den dagen också.
Jenny 18 år.

Jag och fotbollstränare Håkan i bilen hem:

L: har du någonsin haft en koloni?
H: naaaae. vet att farsan och nån mer har haft det men aldrig jag.
L: okej.
H: vadårå?... är du sugen?

älskar honom asså haha.
älskar mig också. ba ne men har inget att prata om kan väl lika gärna fråga om Håkan har haft tillgång till en koloni någon gång i livet...

....

cupen gick sådär men det var kul. vann en förlora två.

En hälsning

Spelar cup hela dawgen. Sömn fick man inte någon inatt heller. Har en sån där luftventil precis över sängen och det var storm inatt.
Om någon märkte.
Susade i öronen kan man säga. Hejdå.

Varför måste mens finnas

har vaknat idag sent. det blev mörkt en och en halv timma efter jag ätit frukost. sen fick jag mensvärksattack som varje månad. halv sex regnig promenad med Julia och Jenny. spikade:

- äta ute umgås och kanske gå ut
- zumbapass
- Kalmar på tordag eller fredag

jaaa det sista blev asaspontant men det är ju sånt som brukar bli roligast. varför Kalmar?
hälsa på William! bästa killkompis som vi fick bra kontakt med på konfirmationslägret 2007. träffades sedan rätt regelbundet något år men sen åkte han till USA och bla har inte setts på ett år typ. så ska bli najs.  

imorn spelar mitt lag vår första cup också! hur ska jag lyckas somna innan tre är enda problemet.
jag som vänt på dygnet så förskräckligT. 


Årsresumé 2011 augustivi fortsatte umgås hela tiden.

Liseberg gång två och jag åkte Balder. skolan började.var mycket på Macdonalds.
pappa var knäpp på Östenssons.
dansade.

Årsresumé 2011 julisommarkonserten med Andreas Weise. ännu en gång hes när jag skulle sjunga.
alla var så fina och allt var så bra tycker jag.

Linn 18 år.
Emma 20 år. älskade den kvällen.Bio. sista Harry Potter.
blev målare i sex veckor med morfar och Adam. mådde mestadels skit och tyckte det var slaverigöra varenda eviga dag. fick armmuskler och blev brun på axlarna.
hos Sabina. slog på tvn och gamla dansvideos. ni skulle sett robotdansen asså.

sommarlovet närmade sig slutet och klassen träffades för att planera nollning och Lisebergsresa.
köpte mig en longboard.
mat med Emelie Sofie. Linköping med Sabina Tabita Jouline. det kom fågelbajs på Sabinas fika.fick mitt halv-åtta-pris.Varamon var jag i ibland om vädret tillät och om jag inte målade hus. natten jag kom hem och hittade den här på min vägg är den äckligaste i mitt liv. först ropade jag på Vincent, Vincent ropade sedan på pappa, pappa ropade sedan på mamma och allt slutade med att hela familjen stod i mitt rum och diskuterade vem som skulle få ut den.
och hur.
den var typ 20 cm lång och kunde hoppa.
hädanefter höll jag mitt fönster stängt.

juli var bra.

Mobilblogg

Hos Jenny. Ätit kebab och godis. Vet inte egentligen varför jag skriver det här inlägget. Ville nog bara vara gullig och uppdatera vad jag håller hus och gör och så. Det är ju därför man har en blogg för tusan. Hoppas vi får en kul kväll och ni med.

Morningtog pappa en morgon när jag skrattade åt mamma.

varför är det så lätt att vända på dygnet åt fel håll?
somna fyra vakna tolv.

nu är klockan redan halv två bara för det, och när jag öppnade kylskåpet för att ta fram frukost ringde pappa och sa "hej, vi ska snart ta eftermiddagskaffe".
han är i Värmland.

ska inte syssla med någonting annat idag än att typ laga mat och kolla på tv tror jag. ikväll har jag fotbollsträning sen ut. måste nog skriva en plan om jag ska hinna med bussen.

en annan grej rå. Agneta har sagt åt alla att läsa en bok över jullovet som vi sen ska redovisa. vi får inte ens ha lov när det är lov längre!
jag har självklart inte börjat än.

Årsresumé 2011 junifarmor kom.
för er nya läsare: min farmor bor i VÄRMLAND. vi ses, svider att säga, men ibland inte mer än ett par gånger om året.
är därför speciellt.
sommarkänslor i skolan. prov och läxor började glesna. Filip bjöd på glass.övningsköra.sprang med Jouline en dag. solen lös och värmen stod på 30 grader vi dog.
säsongens första arbetsdag på Sjölingården.Sofie tog körkort.grillkväll hos Tabita.
en till klassfest hos Lisa.
undrar hur jag kommer minnas dem sen när jag blir äldre.

en lördagskväll i min soffa med mina barn. ba nu skulle det sitta fint med en klassfest hos Lisa!
då hoppas jag du gör en.sommaren började. skolan slutade. mitt sista sommarlov.

hysteriskt rolig kväll hos Jenny.
drog vidare till Elias på fest sen va? ja. och jag fick skjuts hem av okänd människa utan att betala!

Årsresumé 2011 majEast Fm kvartsfinalen. min röst existerade inte så himla hes. hatade mig själv den dagen. men det var ändå kul.
bra erfarenhet.tusen musiklektioner med Sebastian.var ConverseklasseN och är fortfarande.fezt.pappa grillade ofta.ELISABETHS FRANSKALÄXOR. ojojojojojojoj det tog. tänk att jag nästan har kunnat franska flytande.
grillkväll hos Madde.

Madeleine Öhman jag borde träffa dig.

Årsresumé 2011 april
tappade ett ägg JUSTE! hela min dag förstördes pga. det minns jag nu.första blommorna. är det bara tre månader kvar alltså.halv åtta del 3.

i april kunde man sitta ute i linne och fika och så kunde man sola till och med.

en dag åkte danstjejerna till Tanja och tittade på hennes dansföreställning som var skitbra för att sedan sova över.
HAHA kommer nån ihåg att vi glömde lämna matvarorna i kylen så kassarna fick ligga i bilen asalänge. och jag blev orolig över filen moderlig som jag är.


haha Ullared.
älgen och bilen som bokstavligt talat dog MITT UNDER EN OMKÖRNING NÄR DET NÄRMADE SIG MÖTANDE TRAFIK. tänk om vi dött.halv åtta fick sig ett slut. vann!


en av alla klassfester hos Lisa. alltid roliga.

Årsresumé 2011 mars
det var dags för halv åtta hos MIG. fick alla att falla in i lustgården med min cheesecakeglass.nån mat jag lagade.jag skulle på fest den här kvällen minns jag i Vallerstad. livlig kväll med dans och så. pappa aggerade my personal driver.åt min första semla från Väderstad konditori.UF-mässa. vår lärare var aldrig där och vi fick inte ens ÄTA, hallå primärt behov, där inne! om så var fallet fick man gå ut.
dock det roligaste vi gjorde i kursen.


en till matkväll hos Deborah med danstjejerna.mycket utomhusfotboll.en mörk kväll hittade jag ett av alla äckliga djur som lever i vår källare.övningskörde för första gången i mars med pappa också.

Nyårblev annorlunda. lite hahahahah på kvällen. fast den var bra! på sitt egna lilla sätt.

typ klockan åtta åkte jag in till Mjölby och Clara, där jag fick vänta på mat i 40 minuter men den var hejdundrandes god när den väl kom som tur var.

Linnea när maten stod i ugnen:

"när är bollarna klara!?"
- kroketterna HAHA. bollarna.

vet inte va ja ska säga mer hade en bra tjejmiddag helt enkelt. vi visste inte vart kvällen skulle leda och började istället prata 2012 och hur fantastiskt allt ska bli. bestämde för att tagga om till MK nästa vecka ifall kvällen skulle råka komma bli händelselös.

skrev sms till pappa senare sen att kan du inte komma och hämta mig innan du går och lägger dig? för jag vet inte hur jag kommer hem annars.
att bo i Skänninge kan suga många gånger.
får samtal tio min senare "aa hej jag är utanför nu".
TIO MINUTER INNAN NYA ÅRET. ba jaha men jag menade ju inte du skulle come and get me NU.

hähä fick göra bästa av situationen, krama alla tack älsk hejdå och sen köra i 160 (!!) på landsvägen hem till Skänninge igen för att hinna stå ute med människor jag älskar och säga gott nytt åååååÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR.
man kan ju inte åka bil när ett nytt år kommer tyckte jag.

träffade vänner släkt och så. gick förbi Sebastian som hade nån parmiddag typ. har aldrig skådat Adam så waisted.
fick samtal från William!!!!!!!! älskade konfirmationskompis. jag och Jenny ska åka till han.

låg väl i sängen fyra. uppe nio ändå. pigg för jag är lustig och behöver aldrig någon sömn. funderat mycket på sistone om det verkligen är normalt att sova så lite.                      

och idag kunde snön minsann komma. efter julen. ska inte göra NÅT förutom skriva mina årsresuméinlägg.