Hey

 
jag har varit ledig en dag den här veckan och jag jobbar hela helgen också. helst av allt just nu vill jag i morgon bara vakna med min familj och pojkvän och fira första advent hela dagen. 
men jag får väl fira den på Max med andra fina människor. hade för tidig adventsfika på jobbet idag också. åt två bullar och två cupcakes, och på tal om ingentiiiing börjar mitt lite jävligare schema om ca 1,5 vecka. jobba till tolv på natten fyra dagar i sträck är man inte så van vid. att dessutom passet den fjärde dagen är 14-24 känns ju, blä. när man endast har en halvtimma rast. 
 
aja. 
 
hungrig. 

Dog av lycka

 
hade en vanlig lugn tisdag at worK. Jossan hade med sig kanelbullar större än vår fetaste hamburgare och inte en enda otrevlig kund fick man. slutade i tid och fick komma hem till ett hus som luktade juuuuuuuuuuuuuuuuuuul<333333 asså det var så cpgott med allt vi åt efter att ha småkäkat gamla pommes hela dagen. 
 
såg som sagt Pelle svanslös och jag fattar inte hur jag fortfarande kan typ hela seriens manus? hur många gånger kan man ha sett på en grej. kraftig julkänsla igår i alla fall och ännu starkare blev den när jag skulle åka hem och det snöade snöade snöade. blev dock obehagligt när jag kom ut på landsvägen och fick köra i 30 för jag... såg INGENTING! satt med två fastklistrade händer på ratten och tittade så brett långt fram som möjligt efter älgar och skit. klarade mig tror jag men jäflar vilken storm. när jag vaknade i morse undrade jag om det vita låg kvar och eftersom jag inte orkade stiga upp och se efter direkt gick jag bara in på Facebook och japp där fanns 20 statusar i rad om snö. 
 
idag är jag ledig. gillar att jag kan skriva så och tycka om det. för några veckor sedan var det mer "jaha idag är jag ledig... igen" 
man kan ju inte vistas utomhus så man kanske skulle plugga lite i bajspärmen... 

Tisdag

 
nu är det ynka fyra dagar kvar till julkalendern börjar. min tror jag första julkänsla infann sig idag faktiskt. åkte hem från Anton klockan typ åtta och då var det fortfarande mörkt. gled förbi torget i Skänninge och såg att några människor klädda i gula västar satte upp den stora julgranen:D kom hem adventsljusstakarna var upsatta tända ljus stod även på köksbordet det luktade frukost och julmusik fanns också. 
 
var förstås mamma som hade smugit sig upp och gjort det så förträffligt. nu är jag ashigh på julen trots konstant regnande osv osv. har inte köpt en enda julklapp än och det är inte ens en månad kvar. 
 
idag jobba åtta timmar eller va det var. sen julmys hos Linn! jag tror det är så att vi ska se Pelle äta gröt pepparkakor och allt sånt. good day. 

Söndag

 
jag har inte bloggat på tre dagar. bryr mig inte så mycket om det men samtidigt gör jag det. 
måste gå skallgång i huset om jag ska hitta den där laddaren och jag orkar inte göra det igen. 
 
annars är jag jättesugen på jul, frisk, ensam i huset, mätt men sugen på nåt, längtar efter att få sova, trött i halsen har sjungit mycket idag, vill va hos Anton. 
 
nu är det inte ens två veckor kvar till luciakröningen och ni FATTAR INTE hur FINT det kommer bli. ni måste helt enkelt komma och lyssna eftersom ni inte har något val. klockan 17.00 Vårfrukyrkan Skänninge den åttonde december. 

Idag på jobbet när en bil kom i driven:

jag: välkommen till Max det går bra att beställa 
kund: ja hej hej, jag skulle vilja ha en dagens med cola, sen undrar jag om ni har någon tidning man kan få?
jag: ja vi har en tidning! tror det är Expressen eller nåt sånt
 
när han hade kommit till luckan fått mat och dricka: 
 
kund: och så ville jag ju ha den där tidningen också
jag: jajuste! ett ögonblick 
 
hämtar:D 
 
jag: det var visst Corren vi hade! 
kund: VA? hur kom den in dit? 
jag: vem då?
kund: ekorren?! 
 
hahahaha gud vad kul om en ekorre hade smugglat sig in i restaurangen. nu var det ju dock ej så och den glada (puss på dig) kunden åkte iväg utan att få veta hur ekorren kom in. 
eftersom den aldrig gjorde det. 
 
för övrigt en till dag med myyyycket folk men asså, vi grejade det IGEN. jag gillar mina jobbmänniskor. fick stanna kvar en extra stund men nu är jag hemma och ska på kalas och äta tio olika kakor. 
 
im sorry but I dont have any photos to show you today:(

Äntligen hemma

 
kaos med folk idag. fick som tur var stå i köket (börjat ogilla kassa) men guwd vad svetten rann ner i alla hamburgare. skämta men jag var svettig. jätte. blöt. man såg så väl att 80 procent av kunderna skulle åka på SHM. många ungdomsgrupper både tjejer killar blandat. goa och glada för det mesta. kul för dem men inte lika kul som fysträningen jag har snart! 
nej. idag var jag absolut ej taggad på det. därför belönar jag mig själv med chokladbollar NU:) 
 

Helt okej

 
100 procent mysig kväll med Anton igår. 
 
och trots att jag lovade mig själv att ej äta på kinabufférestaurangen i Mjölby så blev det så ändå. 
vi äter nämligen typ där jämt när vi ska äta nåt. 
 
idag upp jobba ganska tidigt hade drömt att jag hittat kameraladdaren och att jag skulle kunna fota lite igen men naHE. jag ger snart upp. köper en ny. då hittar jag säkert den gamla bara för det.  
 
fick mackor av Anton som frukost men blev inte så mätt så jag åkte in i driven på Mc och köpte lite till mat. sen tog jag på mig skjorta byxor förkläde mössa och ställde mig själv i en drive. plötsligt skulle jag sluta och nu är jag hemma och ska iväg. HÖRS! 

Helt okej

 
100 procent mysig kväll med Anton igår. 
 
och trots att jag lovade mig själv att ej äta på kinabufférestaurangen i Mjölby så blev det så ändå. 
vi äter nämligen typ där jämt när vi ska äta nåt. 
 
idag upp jobba ganska tidigt hade drömt att jag hittat kameraladdaren och att jag skulle kunna fota lite igen men naHE. jag ger snart upp. köper en ny. då hittar jag säkert den gamla bara för det.  
 
fick mackor av Anton som frukost men blev inte så mätt så jag åkte in i driven på Mc och köpte lite till mat. sen tog jag på mig skjorta byxor förkläde mössa och ställde mig själv i en drive. plötsligt skulle jag sluta och nu är jag hemma och ska iväg. HÖRS! 

Måndag

 
min morgon började bra eftersom jag vaknade hos Anton och han är utan tvekan som mysigast på morgonen. kaotiskt ruffsigt hår och varm som en björn och pratar lika otydligt som en bebis som inte ens kan prata. 
 
hemma kvart över åtta. kollade mitt schema dirr och såg att jag skulle visst öppna så det blev lite stressigt men jag skulle ju ha hunnit om min bil bara hade startat. fixade sig och blev endast tio min sen. 
 
hann ändå med alla sallader tomater och skit som skulle göras samt uppfyllning av pappersvaror och alla kylar blaaaAAAaa. kände mig nöjd när allt var fint och rent. stod i diskrummet och sjöng på låten tänd ett ljus och låt det brinna som jag har haft i huvudet i en typ vecka nu, när Jossan plötsligt utbrast att en buss var på ingång. 
 
alltså, det är någonting speciellt när det kommer en buss till Max. det ser liksom ut som att man blir attackerad av en myrstack och man känner sig väldigt hjälplös. jobbigt när detta sker på morgonen också när man bara är två eller tre stycken som JOBBAAAAAR. 
 
aja. det gick faktiskt bra. trots att ingen av dem kunde svenska. och ibland blir jag så stolt över mig själv att jag är så himla snabb och ba vet vad jag ska göra hela tiden och ba glömmer ingenting och jaa.
 
nu sitter jag och äter godis som belöning och tänkte "plugga" haha lite tillsammans med min pärm innan träna fotboll. fast det lutar mer åt att jag ska baka. 

I love you so much

 
idag har det jobbats utav bara helvete, och jag KAN fortfarande inte förstå mig på detta TYPISKA syndrom som vår snabbmatsrestaurang, med flera säkert, har.
 
varför kommer alla folk samtidigt? varför kommer tusen bilar samtidigt? varför kommer det ingen på två timmar och sedan plötsligt en hel buss plus människor plus bilar plus stora folksamlingar.
 
och alltid en kvart innan jag ska sluta.
 
idag dock var vi ett härligt järngäng som kämpade som as och därför gick allt snabbt och jag fick sluta i tid vilket jag verkligen ej hade i tanken. det är så det ska va. fokus pepp och hårt arbete men samtidigt ha roligt med en bra stämning.
 
nu är jag värd en tjejkväll.

Vad har man gjort idag

 
blivit väckt tidigt av min chef och snabbt fått åka in och jobba. mycket folk men bra flyt. hungrig dog nästan men klarade mig till klockan två. åkt hem och tänkt att det var det skönaste jag någonsin gjort. fått en pärm på allt jag ska kunna för att bli "chef". den är typ en meter tjock. haha oj det var mycket sa jag när jag fick den. haha du ska få en lika tjock pärm till av mig sa Zarah då. 
:S:S:S:S:S:S
 
så nu ska man börja plugga igen då. 
 
var pt åt min kusin och körde slut på henne så hon nästan spydde. nu vill jag ha min pojkvän här. 

Fråga gärna mera

 
Klara
 
kan du inte berätta mer vad du tränar? (på gymmet, lite bra övningar och såna tips) och vad du äter efter träningen :) kram 
 
heeeej taaack för frågan. 
 
pappa skaffade familjekort på gymmet för typ tre månader sedan. dels ville min bror bli stark och sen visste jag att fotbollen har uppehåll ibland och jag hatar att gå ut och springa och ville därför kunna gå och träna någonstans inomhus.
gick dit med pappa de första gångerna och blängde fult typ på alla maskiner för jag hatade styrketräning trodde jag. ledde till att jag bara gick/sprang på löpbandet första tiden. 
 
sen gav jag styrketräningen en chans och idag tycker jag det är KUL? nu kom jag på att detta inte ens var din fråga men wtf. 
 
detta är ett exempel på ett inte jättelångt träningspass jag skulle kunna köra (i detta fall ett mage och benpass): 
 
- uppvärmning löpning 3-5 km/crosstrainer 20-30 minuter
- benpress 3x15
- squats 3x10
- utfallssteg med vikter 3x15 på varje ben
- kissande hunden 3x30 st på varje ben 
- plankan 3x40 sekunder ggr 3 
- situps raka 3x30 samt situps åt sidan 3x30
- hålla i en viktplatta och föra den från sida till sida om magen/bröstet samtidigt som man sitter ner lätt bakåtböjd med benen i luften. 3x40 sekunder ggr 3 kanskeee 
 
sen är jag antagligen ganska död. om man inte vet vad alla övningar innebär är det bara att söka på google. 
 
vad jag äter efteråt är såklart helt olika men igår åt jag t.ex. två ägg, mycket broccoli, nästan ett helt blodpuddingpaket (JA????) samt ett knäckebröd med smör och ost. 
det. är. helt. stört vad hungrig jag har börjat bli den senaste tiden. har även börjat försöka att inte äta godis på vardagar men jag kan inte hålla ifrån mig fika. fika får jag göra varje dag om jag vill. 
 
kan även berätta att när jag började klarade jag 3 repetitioner med kanske en fem kg tung vikt på en arm och idag klarar jag typ 3 repetitioner fast dubbelt så tungt. är inte det helt sjukt. kan också göra typ tre chins och jag kunde inte ens göra en i början. 
 
nu blir det snart för långt. som sagt tack för frågan det är mycket roligare att blogga om saker ni undrar. 

Inte finaste bilden

 
lax och avokado är en strålande kombination. 
 
asså jag har blivit så bra på att laga mat! mamma sa det flera gånger idag. 

Ganska duktig

 
missar man fysträningen med laget kan man träna ensam på morgonen. åkte sedan till min mosters affär där julen hade flyttat in och blev därför helt förväntansfull och sugen på lussebullar. jag ska baka det i morgon.
 
åkte och jobbade. världens bästa gäng idag. kul och avslappnat att knega då. pratades om att gå ut på torsdag trots att man lider av kraftig fattigdom. så får man inte säga men ni fAtTaR. 
 
nu hemma. äter en kladdkaka som bakades igår och därför är helt perfekttttt nu wwwwiiieeeeeeuuu. 
 
lade till en ny kategori som heter Träning och hälsa nu. kan kanske slänga in lite sånt ibland. 
och ni får gärna kommentera om ni har några speciella önskeinlägg och haha jaja. trots min tillfälliga brist på kamera. 

En lunch

 
blomkålsmos potatisbroccolimos ägg och sallad. Xtremt hälsosamt. 
 
jag sa inte att jag och Anton har ett halvår idag. eller nog längre egentligen men officiellt. 
så idag får jag va blödig och tjejig och Xtra kärleksfull! nej man ska uppskatta varandra oavsett datum. jag kan tyvärr inte va med han idag för han är på Coop och plockar grönsaker och jag jobbar på eftermiddagen.
 
och trots hundra procent solsken har jag noll lust att gå ut vill bara se på Harry Potter helt plötsligt. vi får se vad som händer mig idag:):)

Mat och mys och godis och film

 
Breaking Dawn part 2 var en sevärd skapelse. jag sitter här och tänker på om det är slut på alla fantasyfilmer nu. typ Sagan om ringen Harry Potter Twilight kommer aldrig mer få en fortsättning. gör mig ledsen. bryr mig inte så mycket om Sagan om ringen men Harry Potter assåååå kan ibland gråta över att han ej kommer tillbaka... fuckoff. känner mig helt värdelös som människa idag också. när man ser på overkliga saker får man för sig att man inget hellre vill än att ex va en vampyr. stark och snabb och evigt ung och slank och aa. eller leva på Hogwarts trolla när man vill och flyga kvast om man känner sig deppig. 
 
fast jobba på Max är ju nästan lika mystiskt. 
 
 

God

 
hej ni. 
 
satt här i morse och typ grät över min blogg. jag känner att jag kan ge så mycket mer än dessa skitinlägg jag gör men utan min kamera är det ju så det blir. 
ASSÅ HELVETE VAR ÄR laddaren. 
 
jaaa. idaag har jaaag dåå vaknat med Anton sen har jag funderat på hur jag ska lägga upp mitt liv för att må som bäst sen har jag spenderat någon timme på gymmet med pappa. 
 
nu ska jag mest sitta vid datorn som en sorgsen nörd tills klockan slår halv tre någonting för då ska jag åka och äta och se på bio. tror jag behöver en sån här kväll jättemycket. 

Måndag

 
i helgen har jag mest vilat mig i olika soffor och lagat väldigt mycket mat. Vincent frågade till och med fem typ gånger "varför gör du mat hela tiden?" 
pussat på min pojkvän lite också och övat. 
 
ny vecka och man kanske skulle försöka sig på att göra den bra. lördag och och söndag jobbar jag olyckligtvis så zero helgäventyr blir det för mig men på onsdag ska jag se på bio Twilight och så finns det ju fotboll och vänner och kärlek runt omkring oss hela tiden. 
 
nu ska jag sälja flötmat ett tag. 

Idag har jag:

 
krattat dömånga löv blivit blöt och kall fikat tränat med min bror och kusin ätit hämtmat. 
 
jag är fysiskt död typ och i morgon är det LUCIAövning:D idag har jag även försökt påminna mig själv om att jag ska vara tacksam för allt fint som jag har. försöker göra det så ofta jag kan. 
 
för när någonting nån gång sen försvinner. det är då jag vill minnas att jag ägnat så så så mycket tid och kärlek jag har kunnat åt det. hejhejhej.

Lista

 
dagens humör: vet ej
 
dagens mående: bra
 
dagens borde: klippa mig kanske
 
dagens frisyr: skitsnygg tofs
 
dagens smink: inget
 
dagens klädsel: trosor och tröja
 
dagens planer: skulle vilja äta ute
 
dagens vill ha: många nya kläder
 
dagens fundering: vad ska jag göra med mitt liv
 
dagens beroende: valnötter
 
dagens tråkigaste: kratta löv
 
dagens längtan: träna
 
dagens superlängtan: Anton
 
dagens tidning: ae
 
dagens låt: Michael Jackson – Speed Demon (Remix by Nero)

Fredag

 
vaniljgröt med banan och blåbär 
 
låg och läste gamla Solotidningar tills klockan var 03 någonting inatt. pigg och hög på livet OCH bekymrad då dessa saker är totalt försvunna:
- min kameraladdare...
- min bankdosa
- MITT BANKKORT
- mina favoritmysbyxor 
 
jag har alltså tappat bort många saker på sistone. nu ska jag jobba några timmar. 

En nyttig blåbärkokoskaka

 
nu är jag inte så noga med hälsosam mat när det kommer till kost, men jag försöker ibland. denna sak jag gjorde påstod sig inte vara torr och det var mest därför jag gjorde den. äcklas av torra saker. tog dock ett tag innan jag hade hittat alla ingredienser i affären. gjorde även om receptet för tyckte det såg lite tanigt ut. 
 
du behöver: 
- två äggvitor 
- 1,25 dl lättkesella 
- 2,5 dl mjölk
- 0,5 tsk salt
- 2 dl havregryn som är malt till ett mjöl. (jag använde vår "smoothiemixer" eller ah vad den nu heter men man kan nog krossa det med vad som helst) 
- 2 tsk vaniljsocker 
- en dl Stevia Strö - det är ett sötningsmedel med 0 procent energi per 100 gram men man kan såklart ta vanligt sockeeeeeer. detta fann jag på Ica. OCH det innehåller inga dåliga saker för sötman kommer från en naturlig ört stod det
- 4 msk riven kokos
- en halv dl kokos krossat till ett mjöl - behövs nog inte egentligen 
- 1,5 dl blåbär 
 
alltså det enda som är ohälsosamt (inte sant egentligen eftersom ingenting är ohälsosamt i måttliga mängder) i denna sak är vaniljsockret som jag hade i. man bara blandar alla torra ingredienser först. därefter tillsätter man alla de blöta förutom blåbären och rör om väl. sist blåbären. häll i en typ brödform som är smord och ströbröad. in i ugnen tills den blir lagom fast. för mig tog det tiep 35/40 min men det beror nog helt på vilken ugn man äger. vår är asgammal. 
 
omdöme: jo men den var god, och absolut inte torr. 

Dead

 
jo
 
Stefan Nilsson visste nog allt hur man tar död på en människokropp. jag kommer ha träningsvärk i morgon jag får aldrig träningsvärk. 
 
när jag kom hem som en spagetti tyckte jag det passade bra att laga spagetti med köttfärssås så det gjorde jag och har även bakat en "nyttigare" kaka. jag tänkte att jag skulle ge den en chans. 
jag känner mig just nu jättenöjd med livet. 

SkönT

 
nu är hele min garderob rensad. hade ganska roligt på mitt rum med partymusik godis och min gamla lavalampa. jag har en lavalampa såg jag! så tände den och fick discofeeling haha.
måste sett töntigt ut...
 
snart dags för hård styrketräning med laget:S
 

Jajaja

 
Anton och jag småbråkade lite om vad vi skulle äta igår. han började sitt gymliv i måndags men ville redan igår äta massa pizza men jag vägrade för jag skulle försöka framstå som hälsosam. det slutade ändå med hamburgare och prinsessbakelse, och vi somnade i fred. 
 
tog lite sovmorgon. nu funderar jag på att åka till Bikbok som har halva priset på allt men det känns lite sorgligt att åka dit själv. och orkar man trängas svettas och stå i kö det är frågan. 

Onsdag

 
hejhej. jag är ganska slut. äter en mycket julinspirerad frukost också. risgrynsgröt och mackor med skinka senap. MUMS! 
 
hahaha herre hatar ordet mums asså. 
 
NÄE, min dag kanske inte är så jätteplanerad idag heller... men det gör inget. det är sånt man inte kan rå för när man ingen skola har och när man går och väntar väntar på att december ska komma. 
 
jag ska i alla fall skona min kropp med lite rörelse genom att vandra i stillhet till ÖoB för jag behöver några saker där. ska i alla fall också till Linköping senare. 

För ett tag sen

 

14.32

 
en liten liten början på mitt nya rum. ny säng är på plats och ny sängmadrass ska hämtas på onsdag och klädstänger ska hängas upp och ny tapet ska tapetseras nån gång och ORDNING skall! förbli!
 
... troligtvis inte alls men ändå. och det ska va luckor på "skåpet"
 

Så är det

 
dagarna går väl framåt och det finns flera saker jag längtar till men speciellt:
 
- min fasta anställning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- julen
- fotbollscuper
 
ja. och just IDAG längtar jag till mat och fotbollsträning. som börjar ikväll. sparka på en boll var nu allt för long time ago man gjorde.
 

Fredag 
bilder från i förrgår med min mobil. det bästa jag äger just nu :DDDDD
 
ska jobba hela denna söndag.

Freeeedaaaaag!

 
längtat lite efter den här dagen. jag har varit ute nu och gått i solen och nu ska jag jobba till tre. sen är det fest FEST fest FEST fest FEST fest FEEET FEEEST.
kan inte minnas när det hände sist som sagt. pusspåerfårseomvihörsnåtmer! idag!

Torsdag

 
lite städa lite träning lite arg har varit min dag. nu ska jag sjunga.