Nästa grej jag ska köpa

Living the dream

writing services  (gulisanoffgraybdd@hotmail.com) om 20.38: It's very expensive to buy fashionable clothing. It's very expensive.

vad är det för en randomperson som skriver läskiga kommentarer i många inlägg... :S

oj vad frånvarande jag är. klockan är halv ett och jag äter frukost i min ensamhet. det var längesen jag sov såhär länge.

igår gick skolan snabbt och därför bestämde tjejerna äta glass på Kvarnen.nån timma senare spikade jag och Synsampeter månadslinser till mig. från och med onsdag ser jag bra forever.

sen åkte jag till Linköping med A. jag skulle hitta en balväska och han skor men det var ju verkligen helt omöjligt. som han sa "skorna måste hitta mig" och så vill jag med det får inte va ETT FEL på MIN balväska! hela min klänning är redan fel. 
det kom fram en kvinna också som typ sa hej jag är från Brasilien jobbar i nåt företag som tar kort på hur folk klär sig får jag ta ett på er? vi ba ahaaa mm knäpp en bild rå och så blev jag känd.

stannade i Mjölby hela kvällen sen mys och klockan typ 23 ringde Adam och ba asså det är KAOS i Motala på Harrys kom och hämta? 

var la jobbigt men är la snällast. fick höra världens historia där i bilen på hemvägen, och det sista Adam sa innan han stängde dörren och gick in till sitt hus var "du förtjänar det bästa Lydia, för du är en bra tjej" 

är bara tvungen att skriva det  här för det var så fint. 

20.38

Vincent och mamma har haft en diskussion om familjens diskdagar i över en kvart nu. lämnade liksom tvrummet för jag orkade inte höra på dem. gick tillbaka när jag blev uttråkad och då var ännu inte samtalet over man ba bitch pleaze. you get food on the table every day.

visst är det så att i vissa låtar finns det speciella ställen man bara ÄLSKAR att lyssna på? knarkar en låt just nu och efter typ två minuter på ett ställe efter andra refrängen är det så jäfla braaaaaaaaa jag blir kär. ojdå jag har inte pluggat än hejdå.

Filosofiprovegentligen är det inte bra att äta godis när man pluggar eftersom hela kroppen själen medvetandet dras ner i påsen istället för i böckerna. 

Nu ska jag spela fotboll

det är soligt i Sverige konstant i tiep två veckor sen kommer EN dag med regn,

och alla humör förstörs.

fast inte mitt.

vad gjorde vi idag ens?

naturkunskapen - skratta åt Doris
idrotten - gå in ta närvaro gå därifrån
matten - sitta i caffis skratta ihjäl sig och dö för man är hungrig 

Onsdag

On the bus. Det är en fantastisk upplevelse att kolla ut genom fönstret med linser i ögonen kan jag lova.
DETALJERNA<3

Drömde inatt att jag inte hade nån mat hemma och att jag åt min mascara för jag var så besvärligt hungrig. Eeee aaha. Vart kommer sånt ifrån.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1014769/images/2012/pic_195868770.jpg" class="image">

Energy
kan inte skolan va så slapp som den är nu föralltid.

men antar att det är så det är att vara en samhällare. antingen svävar man på massa moln, eller så ligger man på botten och dränks av fucking prov-och-läx-havet.

Gustomode

Sofie och jag i telefonen:

S: vad gör du?
L: äter äpple
S: det låter som du vrider sönder en burk

Vatten

sorry for no bloging men stannade i Mjölby. jag fick mina linser också och den känslan! när de sitter där i ögonen! kan ej beskriva.

så mycket man missat.

Störande:

- att jag alltid är så varm Emma kommer du ihåg när du kände på mina händer i omklädningsrummet på träningen? sjukt ju. jag bränns av mig själv.
i morse när jag vaknade hade jag slängt täcket på golvet

- min balklänning. burn it

- jag ser ingenting :( snubblade två gånger igår och gick in i en stolpe men i morgon ska jag i alla fall prova linzer igen

- fattig

- att jag vill börja åka longboard igen men tror inte jag vågar. jooo imorn kör jag

- har aldrig varit så sugen på salta godisnappar som ikväll men det finns inga

- dessa tusen carebox 1 cm statusar på facebook

I'm a chefmaster

Mina grannar:

Barn: pappa pappa det knakar i gungan tänk om den går av!!
Pappan: då slår du dig.

Pappan: ungar! Nu är det hoppförbud i buskarna ända fram till jul!

Pappan till mamman som sitter och typ rensar gräs i nåt hörn: Nej för fan rensa inte där jag kastade in hundskit där igår! Eller kattskit kanske det var.

Haha det är kul att lyssna på dem.

10.21
hela den här helgen var bra.

det är en sån söndag som jag ska träffa några vänner som jag har, sen sitta i solen äta B&J och bara va så glad som jag kan just idag. jag är så vis och sund.

Nu:

Alla ska få plats
okej jag har suttit här och stirrat i typ 6 minuter nu. en ovanlig lördag är det med sol och sånt. vaknade av mig själv sen frukost sen promenad. pappa bjöd på kinamat.

jag hittar inte min kamerasladd vart jag än går! och det är därför som typ ni bara får iphone 3 bilder. när jag tappar bort en sak gör jag alltid en plan som går ut på att jag ska gå igenom varenda rum i hela huset för då måste man ju hitta det man letar efter tillslut. sen när jag ska utföra planen tänker jag alltid nae men på toaletten kan den inte va och inte därinne heller för där är jag aldrig sen går det nån dag och då har mamma hittat saken.

mammor hittar alltid allting.

Fredagkomma till skolan och inte göra ett skit, dö i solen, handla socker, äta glass och läsa Solo utomhus, dansa om tio minuter.

Rockstarhar väl typ en svacka orkar inte med lydiaamanda.blogg.se vill radera. men sägs ju att äkta vänner stannar kvar även när allt är skit, och ni är la det? mina äkta följare. 

:D

17.17

Blogglusten är deep down idag. Jag tänker att jag inte kan sitta inne när det fortfarande är 17 grader ute när klockan är typ halv sex!? Det är nästan grillmode ikväll ska nog tvinga pappa.

Nae jag måste gå ut.

Glass

en perfekt vardag minus simhallen på idrotten och ett för svårt matteprov. glömde ta på mig jacka i morse. "hur fan kan man glömma jacka Lydia..." undrade Sofie och asså jag vet inte faktiskt. gjorde ju dock inte ett skit för det är typ majvärme i luften.på tal om inget förra veckan frågade idrottslärare Mona min idrott-B-klass hur rädda vi är om vår hörsel. en grej hon undrade var om vi analyserar över var någonstans på golvet vi står och dansar när vi går på "disco" - (när vi går ut på helgerna) alltså om vi tänker på om vi står för nära en högtalare osv. 

nej svarade jag och då kontrade hon med att det hade hon alltid gjort. började då fundera på hur hon orkade med sånt som tonåring. liksom om det stod VÄRLDENS SNYGGASTE OMG KILLE I HÖRNET VID HÖGTALAREN kunde hon inte traska dit bara för det var för högt ljud där.
:(
begränsat liv.

Superwoman

Gick till bussen 10.02. Ganska tidspressat eftersom den går från min hållplats typ 6 över. Kom fram och då kom jag på att jag hade glömt nycklarna.
Jag hatar att inte ha dem.

Så aaaaaaaaaa första tanken var la fuck jag får överleva kommer aldrig hinna hämta dem i vilket fall. Men sen fick jag nåt ryck i huvudet och ba jag ska FAKTISKT ha med mig nycklarna och jag ska ÄNDÅ hinna med bussen. In some way.

Slängde astunga idrottsväskan på marken, sprang 100 procent hem till huset, hoppade över muren, dörren var olåst yes, haffa nycklarna som låg på trappan, kutade 100 procent tillbaks igen.
Och precis då! Rullade bussen in!

Och tanten som stod vid hållplatsen och hade sett hela mitt plötsliga störtlopp undrade väl vad i helsike som var mitt problem.

Nu har det hänt igen

jag slutade halv tolv och hade en genialisk plan om hur den här dagen skulle bli i huvudet men den blev aldrig av. nämligen så att jag har matteprov i morgon som jag tänkte köttplugga till men jag ska inte bry mig om det längre för lärarna slänger bara blickar på nationella i slutändan ändå.

har varit på en promenad. en mystisk. det regnade men jag gillade det. luktade sommar och överallt såg jag snödroppar - aprilfeelings.  

:)

Ofta

åkte och hämtade mitt pass som passande nog var klart redan idag <--- HAHAHAHA skratta.

hatar åka till Motala och när jag kom dit frågade hon som stod i poliskassan ba "har du med dig ditt gamla pass?"
svarade "ÅH NEJ jag glömde det! kan jag lämna in det i Mjölby i morgon istället och hämta det nya idag ändå?"

"nej, ditt pass måste ha gått ut om du ska kunna hämta ut ditt nya. vi ska se om det har gjort det"

fick döpanik då för jag var 99 på att det inte hade gått ut och att jag därmed hade ödslat en timme på att bränna tid och bensin i onödan.

"det går ut idag. nu hade du allt tur"

score. plugga nu.

Nedräkning


på onsdag är det 40 skoldagar kvar. hör ni vad det är jag säger.

blä.

okej ibland stör jag mig på när folk skriver hundraelva facebookstatusar om vädret typ såhär: SNÖ?!?! :O:O:O eller JAG DÖR VAR KALLT DET ÄR osv. men, jag har aldrig blåst iväg så mycket som jag gjorde idag. min bildörr gick sönder. ao.

öppnade den och exakt då kom en så stor vind att jag tappade handtaget och dörren flög så hårt och hemskt att det där vad heter det "dörrstoppet", som gör att dörren kan stå öppen utan att man rör vid den, dog fullständigt.  

inte okej Sverige.

Dagens fika

Pappa från köket till tvrummet:

"familjen kolla jag står här och diskar OCH oljar pannan! fast inte min panna fattar ni väl!"

Dåligt solarium

jag Emma Alma var och solade förut tillslut. måste säga så, för alla pengarna fastnade i där man stoppar i dem. maskinen. 
vi gjorde allt asså. jag sprang till och med iväg ett kvarter, bröt låss en gren från en tall som vi skulle försöka peta ut pengarna med och kutade tillbaka.

grenen var för stor :(
då bankade vi skiten ur maskinen tills den gick sönder. nahepp ringde ägaren och han fick la stå där i en timme. 

fick inte färg. nu ska jag chilla. bokade Summerburst nyss med.  


Så var det inte det

igår var jag hos Ida som bara har porrkanaler på sin tv.

asså helt sjukt.

ba efter skräckfilmen och när godiskoman var on its way sa vi "men du har ju massor av kanaler! det går säkert nåt vettigt på nån av dem. åh på den kanalen är det Avatar!!!!"

alla asnöjda - satte på kanalen - blowjob mellan en fet kvinna och en man.

jag tycker faktiskt inte man ska döpa ett porrprogram till Avatar. här förväntade man sig blåa varelser i extremt vackra naturmiljöer så får man se en snopp.

nu har jag match.

Kuwl.

Glömsk


i ett provrum:

jag: hallååå ska jag köpa den här elleeeeer?
Jouline: jaaaa. vad är klockan då?
jag: 300 är den

det roliga är ju att jag fattade inom mig att det hon egentligen skulle säga var "vad kostar den då?" fast ändå inte och sen svarade jag som om jag skulle ha svarat på vad klockan var fast jag gjorde inte det asså allt var så konstigt.

men såna är hon och jag. vi lyssnar inte på vad vi säger utan vad vi menar.

annan grej. jag var på Coop innan jag åkte hem.
varför handlar jag mat jämt?
a och därinne handlade jag toalettpapper bland annat. kan ju va bra att ha. när jag skulle öppna bilen var båda händerna upptagna så jag ställde toalettpapprena på biltaket.

sen kan ni väl räkna ut vad som hände. så nu kan ingen gå på toaletten :(

Aha

Ofta en kaka som är 1 cm lång, en liten kaffe och en liten macka blir 78 spänn jag kunde lika gärna ätit en kebab.
Ju.

Men antar väl att det blir så när man bor på landsbygden och odlar all mat man äter själv man märker inte hur priserna höjs sakta men säkert puss.

Pannkaka

igår var jag på släkttillställning och det var typ på tiden. såg en skvätt på Avatar i Lewis nya 3D-system och asså det var så himla FETT. jag ska aldrig mer gå på bio jag kan ju gå dit och betala nån tjuga istället.

allt var fridfullt förutom att jag ville spy nånstans där när klockan va elva. på dagen hade vår familj ätit pannkakor, på kalaset fick vi pannkakor och efter det nån brownie from heaven.
här kommer Pippi Långstrumpnu häng i Lkpg med Jouline.

Hahahahahahaha

idag när jag var och handlade på Willys efter min synundersökning (yay ska finally få linzer) hittade jag inte hjortronsylten som jag skulle ha så gick fram och frågade en ung tant (finns väl såna?) som jobbar där och frågade "ursäkta, vet du vart sylten och det där står?"

då kollade hon jättelustigt på mig verkligen? fattade noll varför chockmode för en simpel fråga liksom. sen sa hon "jaa det vet jag, kom med här!"

när vi hade gått en bit (stor affär) vände hon sig om och ba:

unga tanten: sa du verkligen sylta?
jag: nej SYLT sa jag hehe
unga tanten: jag tänkte väl det!!!! för du såg VERKLIGEN inte ut som en tjej som springer omkring och handlar sylta om dagarna!

och då! började jag asgarva rakt ut så hela Willys började glooooooooooo! hon var så himla sköööööööööööön. småpratade lite sen. vill bli hennes vän.

nu ere helg!

FeztNause – Mellow - Radio Edit
Sandro Silva – Epic
Bjornberg – Libella - Radio Edit
Bob Sinclar – Rock The Boat (feat. Pitbull, Dragonfly & Fatman Scoop) - Radio Edit
Alesso – Calling (Lose My Mind) - Radio Edit
Tim Berg – Alcoholic - Dada Life Remix
Tiësto – Maximal Crazy (Radio Edit)

Mobilblogg

Hej blowggen. Ligger i sängen och försöker förstå mig på vad en handels/tjänste/transfererings/bytes/kapital/betalningsbalans är för någonting. En liten del av det som antagligen kommer på provet jag har i morgon. Pallanteeee.

Innan jag låg i sängen var jag i Motala och fixade nytt pass. Tydligen har jag växt en cm. Och på hemvägen fick jag åka ner i diket på en 80 km/h landsväg eftersom jag var tvungen att väja för en assnabb polisbil. Kan ha varit det läskigaste i år.

Måste returna mig in i ekonomiboken som inte ens vet hur man stavar rätt:

21.26

då har man sparkat boll och det där, plus skrivit en krönika. tema - dagens människor.

eller asså exempelvis om man råkar hamna bakom en gamling som kör i 60 trots att hastighetsgränsen är 70 blir man ju skapligt irri. oftast. sånt skrev jag om på nåt sätt.

och seriöst det måste varit det sämsta jag skrivit i mitt liv. Agneta kommer ba eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ig no doubts gå hem eller kom tillbaks med en annan text som har nån endaste betydelse pleaze.

nu kommer jag må dåligt i ett år :((( 

ska dricka kaffe skiter i om jag inte kan somna sen.

förresten HEJ ANNELIE! Emmas mamma läser min blogg och jag gillar det för det känns som den är mogen och vuxen då. fits all ages! one size!


 

Mitt liv är black or white

idag ringde iphonealarmet klockan åtta trots att man började ett. tanken var att försöka utstråla ambitiösitet och åka in tidigare till skolan för att plugga järneeeeeeeeeeet.

blev la inte så. 

AAAAAAAAAAWTYFIDÖOISN JAG SUGER MER ÄN DEN BÄSTA DAMMSUGAREN I VÄRLDEN. förlåt att jag är sån här. ena stunden är mitt liv så enkelt och fridfullt och då skryter jag och i resten av inläggen klagar jag.

fittbollsträning nu.

Tisdag


bevis igen att jag är döv nummer 1:

Felicia: vad är det här för något? (pekar på något konstigt i salladsdisken)

jag svarar inteeeee

jag: men vad är det här för något! (pekar på samma sak)

nummer 2:  

Julia: asså aj min rygg! det måste göra ont eftersom jag dansade igår
jag: jag har också mens

nummer 3:

Tabita ska beställa lite saker från New Body av mig. sa åt henne att hon kunde ta hem påsen med katalogerna och det och sen lämna tillbaks allt imorn.

Tabita: jag går alltid och bär på stora påsar!
jag: det där är ingen skräppåse

nummer 4:

på träningen igår.

Emma: asså jag trodde det var varmt ute idag. tänkte ju träna utan något underställ.
jag: jaaa visst är det jag tänkte köra utan underställ men det var ju tur att jag tog det

ASSÅ

aja jag måste verkligen börja plugga nu.

Ett sånt där onödigt

träningen var fantastiskt rolig löpningen var dock som att slå i tårna i en tröskel.

ätit korv. gjort ett körkortstest bara för att. detta kommer gå åt helvete tänkte jag.
fick 60 av 65 jag är bäst.

En ny smak
omdöme:

den smakade inte äppelpaj för att 1 den var väldigt kall och 2 smuldegen hade de la glömt att stoppa ner i just den glassen jag köpte.

Världens varmaste dag
tänker skriva att jag är glad idag. vet inte har otäckt stort prov den här veckan plus annan skit men jag låter mig inte sjunka till botten
för
det.

och jag gillar den mig.

Iphone


nån bondefamilj som bor en bit ifrån mig har jättegöddiga hästar. har funderat ett tag på att gå dit nån gång och låna en. är det nåt jag ångrar lite i mitt liv är det att jag inte vet hur man rider.
... på en häst.

att bara veta att man har en häst!

nu har jag en dålig dag, då går jag ut till stallet och rider ifrån all smärta och olycklighet. tänk vad skön...t.  

kanskeeee en övervägningsbar studentpresent? den kan bo i rummet bredvid köket det är ändå aldrig någon som går in där.

Jag är visst både blind och döv

Emma: Oscar klippte sig igår

trodde jag hon sa

jag: jaha, varför det gjorde inte han det typ förra veckan?
Emma: ne han har aldrig gjort det förut?
jag: va. va sa du förresten
Emma: Oscar badade jacuzzi igår

Idag har jag bara druckit fyra muggar kaffe

jag har fruktansvärt stort prov i internationell ekonomi nästa vecka och saken är den att jag inte kommer ihåg hur man pluggar. det plus att läraren har pratat om allt annat förutom det som står i boken på lektionerna.

man ba.

aaaaaa. har i alla fall träffat Julia i fina vårvädret och nu kompenserar jag det med ostbågar som jag öppnade igår men det är idag de är som godast. varför låter inte fabrikerna ostbågarna ligga i nån gammal låda en extra natt innan de läggs i påsarna? då skulle de va sega på dirren ju. tycker det är så himla jobbigt att behöva planera när man ska köpa dem jämt.


Euphooooooooria

kulig kvell.

kom till Sofie och åt en tacopaj som var inbrottssäker man fick skära några minuter innan bottnen lossnade men god var den. sen skulle finalen i melodifestivalen självklart ses. har inte varit stor följeslagare av den detta år eller aldrig men många låtar va bra ju. Loreen - avatar möter mystisk snygg älva - värd vinnare äru. 

ledsen i själen över att vår match är inställd idag. jag får väl titta på skidor. har tänkt på en grej det måste väl vara mycket tråkigt och ovärt att stå där irl och kolla? alltså när skidåkarna kör. ba aaaa men okej, det är minus 15, OJ TITTA NU KOMMER DET NÅGRA, åk åk heja åååååååååk! jassssså ligger den från det landet först. nu har de visst åkt förbi. då står jag väl här i några år till tills nästa gäng passerar...

I got so much love to give

jag har varit ute och gått och det var skönare än att springa i alla fall som jag först tänkte göra. planerar ofta att få bättre kondition så jag slipper lida så massor på träningarna men aldrig blir något av.

nu är klockan lite över två och jag ska hinna så himla mycket innan sex så ByEloVeYoU

Nattblogg

hejsan på alla ni. jag ligger i min soffa som jag gjort i typ sex timmar aj liggsår och filosoferar. ser på Arn 2.

om ni undrar vad jag filosoferar om så är det att jag måste förnya mitt pass eftersom det är old school och det måste bli new school innan min klass ska resa till Bryssel.

hahaha kommer ihåg när jag skulle ta det där passet. jag sminkade mig i några timmar, satte ett diadem i håret och tömde la en flaska hårspray. kan kanske lägga upp bild så ni verkligen kan uppleva det jag försöker förmedla.
I was fjortiz.

i nästa pass tänker jag köra på en mer natural look.

imorn ska jag:

- vakna av mina egna andetag
- äta en frukost
- sola om jag hittar en krona eller femtio
- föra hos Sofie hon fyllde 19 i veckan
- gå ut
- eta kebab

Lydias ganska hälsosamma räksalladpaprika
sallad
sallad
körsbärstomater
gurka
räkor
såååååååås

tillbehör:om man inte blir tillräckligt tillfredsställd:

17.22
kollar på Arn och äter en kladdkaka som är lite för lite kladdig då jag glömde den i ugnen för var så inne i skidskyttet på kanal fyra!

Idag fick jag reda på att pappa ska va dj på ett disco

och att han vill ha hjälp att knåpa ihop en spellista.

vi hade precis ätit mat här och det är sallad som jag tappade som ligger på bordet om nån undrade va det är för äckligT.

I mobilen

Gustomodemin snyggga keyboardmata ankorna

Vilken förolämpning
på geografilektionen:

Doris: en hierarkisk spridning sker på platser som inte är så vanliga. hm kan någon ge ett exempel?
Micke: Lydias blogg
Doris: ja den kanske det inte är så många som besöker

sen asgarva alla utom jag.

NAAAAAE ÄR DET FREDAG IMORN IGEN det är ju jämt fredag. jag måste söka jobb. såhär har det sett ut i mitt huvud aslänge nu: a men i helgen skriver jag 1000 cv:n sen på måndag/tisdag skickar jag iväg dem/åker och lämnar dem har ju ändå ingenting att plugga på så det blir ju helt awesome drawesome. 

hahaha och den här geniala tanken har liksom stått på repeat i kanske två månader. man kan nog säga att jag suger.

Every teardrop is a waterfall
inatt drömde jag att min klass hade blivit nominerade till en typ volleybollcup som låg i Växjö. vaknade av att jag slängde med armarna framför mig precis som om jag skulle ta emot en boll. klockan va la 03.nånting.

det låg jag och skrattade åt länge sen. kände mig otroligt rolig.  

har ätit nån paj nu. börjar ett har idrott sen matte och därefter är skoldagen slut.

Black

And the sun staysvann volleybollfinalen idag. vårt pris blev 520 kronor på ett bageri i Mjölby. rätt bra jobbat för att va Kungshögasskolan tyckte jag. så vi åkte dirr och köpte två tårtor och massa colaburkar. sen surpriseade vi Doris på geografilektionen. 

sen slutade vi. sen åkte jag till Gusto med Linn Hedda Jenny Fellan Soffan. sen åkte jag hem. livet är slappare än en dag på Bahamas strand.

16.47hej. inte så mycket som har hänt idag. jag fortsätter gå i skolan omringas av göddiga människor tränar fotboll och pluggar inte så mycket. längtar till helgerna men har aldrig söndagsångest när de är över. hoppas solen aldrig ska dödas av massa töntiga vintermoln. fikar det som mamma bakar för att det är gott.

är det btw vanligt med bakmammor? jag känner i alla fall inte så många som har mammor som bakar jämt. de där symptomen brukar la annars uppstå i typ 60årsåldern men okey. jag klagar inte.

When you laugh so hard that you cant get out a sound

jag har varit lite knäpp idag. efter matchen som vi vann gött hem duscha äta efter det somnade jag i massa timmar. från sex till nu. därför kommer jag vara uppe hela natten och därför är det bra att jag har två skräckfilmer på min dator.
xoxo gossip girl

I only miss you when I'm breathingnånting som skulle göra mig riktigt arg är om himlen bestämmer sig för att börja snöa igen. nu har gudarna och vädret givit oss hopp om livet och våren i en vecka, och snart kommer den mörka vändpunkten. jag kan känna det på mig i njurarna!!!!

men glad får man vara så länge det varar idag har jag årets första utematch. längtat efter den hela veckan.

I found flowers in a hopeless place

I got a postcard from far away12.16
hur många dagar i rad har det varit sol nu egentligen. det är ju asbra. jag ska nog gå ut och gå i den.

Fredag

idag staplades klassen upp på bänkarna utanför skolan. solen lös så mycket och varmt just där att jag på riktigt trodde att jag skulle kunna ligga och sola i bikini när jag kom hem. var dock inte så många grader som jag trodde märkte jag när jag gick ut och kände på vädret i bara tshirt och shorts nyss. 

annars hade jag kört.

nu ska jag ringa Sofie Swartz och se om hon se mig och ikväll ska jag äta i Linköping med mina töntiga kompisar.

RockJason Derulo – Breathing
Pedro Oliveira – Ai se eu te pego - Styles Radio Mix
Kristian Tuska ft. Pitbull and Pablo – Tear the Club Up

Torsdag"rabarberpaj och kaffe väntar på dig. kärlek mamma"

löd smset jag fick i bilen hem. jag tycker massor om att komma hem slänga jeansen åt helvete och catcha up lite med familjen.

nu ska jag åka och hämta fotbollsskorna jag glömde köpa förra veckan...