Fredag

 
sitter och äter sjukt stadig frukost. idag blir det: cykla till Mjölby, jobba åtta timmar, cykla hem.
solen skiner.

Torsdag

sol hela dagen. jag har stått och badat i pommes.
 
det gör ingenting. solbränna är inte ens bestående. pengar är det. om man sparar dem fint.
 
jag är verkligen ingen sparsam människa. eller JOO när jag var ett barn!! då stoppade jag minsann undan veckopengen alltid. minns att jag typ hade kanske 5000 i kontanter i min plånbok en period? asså hur länge sparade jag då egentligen. fick liksom inte studiebidrag varje månad utan kanske 200.
 
nej det sög att jobba idag. och dum i huvudet är jag för jag tackade ja till ett pass i morgon också. jag känner att den här bloggen snart blir överfylld av ointressanta Max-inlägg.
 
FÖRLÅTMIG<3 men det är ju det enda jag gör. nu ber jag till alla högre makter att det är absolut molnigt i morgon. får ångest när alla solar.
 

Happy

Idag är det tisdag

senaste jag gjort är hängt med Sabina och Julia och med dem ätit friterad mat samt sett den pinsammaste rysaren i allas liv. när jag lämnade in den på hemmakväll idag hade jag lust att kasta den på ägarens huvud och tala om för honom att man kan inte låta kunder hyra såna filmer utan att få en tydlig varning innan.
det skulle ju vara som att ge en kund en icke glutenfri hamburgare fast hon egentligen är jätteallergisk mot mjöl.
 
aha. sen har jag köpt ännu mer mat och godis varit med Anton och drömt att en björn jagat mig med en yxa. ledig har jag också varit. fantastiskt att känna hamburgerlukten sippra ut från håret. för en stund.
 
är även kroniskt trött och har huvudvärk väääääääldigt ofta. saknar spela fotboll och ännu värre blir det när man kollar match på tvn varje dag. stör ihjäl mig på alla SHM-inlägg på facebook WAROGNWORÅIGJQVAÅEOPVFKEMAÅPOKJGVMAPEÅORGKV????????
 
nyss var jag ute och promenerade lite med. har inget att göra nu så funderar på att gå ut en gång till.
aa faktiskt helt sjukt vad rastlös man blir när man inte jobbar eller går i skolan. och speciellt eftersom himlen bara ger oss regn. nu ska jag nog gå och handla #kännermigextremtgammal.
när man liksom går och tittar i skåpen och ser att massa saknas och tänker men gud här måste handlas! och sedan gör det. då känner jag mig för vuxen.  
 

2012-06-22

 
min midsommar var otroligt lugn och fridfull. skyller på att jag jobbat niotimmarspass fyra dagar i sträck.
jag är helt döende nu. dock ledig hela veckan, förutom helgen.
KUL.

Lördag

inatt var jag väldigt konstig om jag får be. fick sms av Adam nånstans runt 01 tror jag? a måste varit så ska kolla mobilen sen men i vilket fall, så skrev han något typ i stil med kommer du förbi oss i morgon eller?
 
fick för mig att ringa upp honom. när man är utslagen och overkligt trött kan man göra saker man kanske skulle göra om man vore onykter. tryckte på fel Adam.
 
A: hallå? (trött röst)
L: hej det är jag, ni skulle ju inte vara hos Sebbe i morgon?
A: va? vem är du? vem är Sebbe?
 
och sen påbörjades ett märkligt samtal då jag trodde jag talade med min kusin fast det egentligen var nån jag träffade på Klinta för typ eeeeheeeee ao kan det va tre år sedan? 
 
men allt redde ut sig.
 
jobba idag igen. och imorn. och på söndag. kommer dö. det var helt hysteriskt mycket folk igår, och som ny individ i kassan kan det bli lite småfel samt extra väntetid någon gång. vilket ingen kund accepterar. 
ibland undrar man vad det är för fel på människor.
 
 
 

NEJ JAG MÅSTE SKÄRPA MIG NU

kände massor lust igårkväll innan jag somnade för att blogga. använda min kamera. visa mitt liv.
jag skaaaaaaaaaaaAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa.

i morgon är det två veckor sedan jag tog studenten, och det känns som om alla har glömt mig redan.
såg Filip på stan han hälsade inte ens. fast han såg ju inte mig i och för sig.

ska jobba idag i nio timmar. satt för två dagar sedan och döklagade över att jag inte hade några pass. nu känns det bara förjävligt.
har ingen bensin heller så måste cykla?

igår spelade jag match också vilket då blev min första träning på lite mer än två veckor.
mina lår idag </3 gjorde mål dock.

okej har mest jobbångest för solen lyser så starkt och vill bara dra till Varamon och gräva ner fötterna i sanden. gör det för mejjjjj? puss 


Lite Summerburst

det var tungt att stiga upp klockan sju. första jag gjorde var att ta febern vilket man inte ska göra egentligen för man känner sig ännu sämre när man får se att man är sjuk.
38,6
helt ok.

hade inte hälsa att klä upp mig och hoppade i adidasbyxorna. skjutsen kom, hämtade tjejerna, åkte motorväg. stannade och fick frukost på nåt plantagecafé.

framme i Stockholm handlade chips och dricka. sen checkade vi in på hotellet som var inrett i ett franskt stuk typ. gillade!

sminka sig lite och sen ut och eta på Fridays. allt jag förtärde närmade sig 400 kronor #harinteallsångest...
förbannat gott potatismos. träffade KlassKreese och hans onyktra gäng också. 

mätta och inte törstiga småsprang vi tillbaka till hotellet där vi hade en lite för snabb förfest. man kan ju inte missa alla som spelar när man har betalat en tusenlapp. sen dansade vi till tolv. hem och sova i den lenaste sängen jag känt. kväll 1 slut.
två sista bilderna var de enda jag tog dag 2 och ni ska veta att både maten och fikat var fet besvikelse. jämför tacogrejen med för svag ketchup med lite ost och cheesecaken med en gelépudding som smakar blåbärstvål utan socker. skitsamma för kvällen var GGGGGrrrrYYYYYYYYmmmmmmm! om man bortser från de få panikångestattackerna jag fick av allt folk som kladdades in i mig. 

söndagen bestod sedan av värk i fötterna chips hosta slem åka bil åka bil åka bil duscha duscha duscha va med Anton<333333  

Snabbt:

tre mobilbilder. förlåt mig men kameran lämnades på skrivbordet hela helgen. jag har haft sjukt kul. både sjukt som i asminnesvärd upplevelse och sjuk som i hosta och slem.
haha allihopa.

får se när vi hörs igen dååååååå. för nu måste jag bli en människa igen.

"Jag ska blogga massor efter studenten"

a visst...

kan lova dock! att mitt liv har varit bedrövligt den fysiska vägen hela den här veckan. jobbat med feber och så vilket resulterat i förstorad sjukdom. och i morgon ska jag på Summerburst. hahaha! ojojoj.

men men men.

finns inget kul att säga. jag kan Max i stora drag, vill va med mina vänner, saknar SP09B och Anton hela tiden, äter godis och hamburgare jämt får nästan ångest, bryr mig inte om att det inte är sol och varmt. 

men ändå gillar jag mitt liv :)

 

2012-06-12
sjuk och äcklig. det som låg dolt under studentveckan spricker upp nu tror jag.

jobbat två dagar. idag gick bättre än igår för igår var jag yr ständigt och frågade hundra frågor i sekunden men det var bra för nu finns typ allt i huvudet.

- vilken hamburgare som ska ligga i vilket av alla tusen papper/kartonger och på exempelvis en steak burger är det bea ost sallad tomat lök barbequedressing stort bröd och 160 g kött med krydda i en kartong märkt med siffran tre och man får inte ta i glutenbrödet utan att tvätta sig och jag kan slica (?) tomater och även checka in och ut själv med mera med mera.

man luktar inte sexigt. dock.  

hoppas jag får lära mig lyxshake imorn! nu ska jag hetsäta mitt godis.

Idag är då andra dagen sedan jag tog studenten

och jag börjar jobba i morgon. det känns bra! de flesta skulle kanske velat ha en veckas ledighet eller två innan men inte jag. mina känslor behöver sysselsättas.
och min plånbok behöver tankas.
och det ska ändå regna.

hoppas verkligen att att att jag trivs och att jag lär mig fort.

ligger i sängen med datorn jag fick av pappa i studentpresent. så himla smart hade inte ens tänkt på att önska mig en dator @whatifjaghadeköptutminruttnarepigasegasöndrigaskoldatorspyravtanken

annars - att jag inte går i skolan längre är inte inpräntat i hjärnan ännu. ASSÅ DET ÄR SÅ SJUUHUUUUUUUUUKT ???????:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S jag åldras! jag måste snart försörja mig själv. köpa egna fotbollsskor. 
flytta till en annan stad? 

undrar om jag kommer göra det. har ju alltid sagt att jag lär ju inte stanna i Skänninge i alla fall.
i så fall, ska jag ha den största sängen och en hund. jag ska köpa fina bestick och glas inte billig skit från Ikea. helst vill jag gå dirrmode på att köpa hus istället för lägenhet också eftersom tillgång till trädgård betyder mycket för mig.

sen är det bara att skaffa barn. 
RÖS NU :O 

nää det är lååååååångt kvar tills jag är 26.

det här året vill jag tjäna pengar och resa.

2012-06-07
2012-06-08Till ernär vi stod där bland skåpen och visste att det bara var någon minut kvar tills vi skulle springa ut från skolan för evigt var hela jag så himla konstig inombords. vet inte om jag var glad. kändes typ som att jag inte var där och det enda jag kunde säga var saker som asså jag fattar inte jag är nervös det är slut nu förstår ni att det är SLUT nu.

ska skriva mer om igår men just nu är det enda som finns i huvudet tomhet rädsla mörker typ haha. och jag undrar hur lång tid som måste gå innan jag kommer fatta att jag inte går i skolan längre, att jag aldrig kommer ha min SP09Bklass hos mig varje vecka, att jag inte behöver planera mitt liv jämt, inte för att jag har gjort det men i alla fall eftersom jag aldrig behöver plugga. 

att inte sitta i caffis på alla jobbiga håltimmar, att inte ha ett busskort, att inte klaga på skolmaten, att inte få tillbaka prov och inlämningar, att inte åka till Gusto med tjejerna på tisdagar, att inte dö på torsdagar pga för många lektioner, att inte längta efter att få komma hem och äta socker, att inte hälsa på Bettan, att inte skratta åt Doris, att inte se vad Niklas skriver på tavlan, att inte se Adam alltid komma minst tio minuter försent till lektionerna, att inte tjafsa med Sofie och bli sams på två sekunder igen, att inte skratta så magen gör ont och så högt att alla vänder sig om, att inte längta extra mycket till helgen, att inte få studiebidrag, att inte få höra Kreeses prat om hans coola uppdateringar på hans spotifylista, att inte fråga när man börjar eller slutar, att inte krama Michael som jag gjorde ibland, att inte mobba Jakob för hans morsa är en farsa (bara MIN KLASS fattar), att inte fråga vad som händer i helgen, att inte ha klassfest hos Lisa, att inte gråta över att man inte fattar matte c, att inte spela Track Mania med killarna, att inte fastna med Klein utanför något klassrum så att man blir sen till lektionen, att inte samlas vid bänkarna varje morgon trötta och drägliga, att inte sitta vid Facebook på kvällarna och fråga varandra om man har börjat plugga än, att inte gå och kissa tillsammans, att inte bli rasande över alla obligatoriska föreläsningar som alltid var lagda när vi slutade tidigt, att inte höra Heddas skratt från andra sidan av skolan, att inte skriva stödord till mina och Sofies röda lappar inför redovisningarna av projektarbetet, att inte fråga vad fick du på provet, att inte sitta med hela klassen vid samma bord och prata om allt och ingenting, att inte sitta på bänkarna utanför skolan och sola när våren kommer, att inte åka till Max på torsdagar jag skulle kunna fortsätta föralltid.  

när jag kom hem från Kvarnparken igår grät jag i min säng i säkert en timme. kändes väl typ som att jag ville dö ungefär. en stor del av mig är bortsliten från mitt liv. våra år på Kungshöga är som en bok man redan läst. man kan titta tillbaka men aldrig återuppleva allt på riktigt igen.  

jag älskar er, och vill tacka för att ni gjort att min gymnasietid har levererat varenda eviga dag.

alla håller med mig om att det inte går att beskriva oss med ord och ingen kommer någonsin glömma någon. vi var något speciellt. vi var SP3B tjalalalala, och vi har tagit studenten fyfan vad vi är bra.

<3

2012-06-09 kl 10.12 jag sitter och gråter till ett rim som Emma skrev till mig och Sofie

Lydia och Sofie, ni är två av mina bästa vänner
och jag er mycket väl känner
Ni har nu av gymnasiet tagit farväl
vilket kommer att kännas både i kropp och själ
Idag, en tår i ögat föll ner
för jag är en sådan stolt vän till er
Jag vet att det kommer gå bra för er vidare i livet
och att viska fortsätta umgås som vi gör, är för mig helt givet


jag älskar dig

mer update ska komma snart

Onsdagen
älskar den här bilden på alla vis. kolla på Kreese (längst till vänster) det ser typ ut som han ska plocka mig med grillspettet och Linn blir jätterädd för det medan Matilda är asnöjd med livet och Linnea står och posar mycket snyggt och Clara är mysig som vanligt.
det här var igår och innan resten av herrskapet anlände. kameran råkade hamna i väskan efter maten.

alla var helt slut och förfesten blev därmed typ... extremt seg. tänkte inte hänga med ut ens dum i huvudet som jag kan va. men sen gjorde jag det.

RiktigT RoligT! dansade så det kom svett och en gång åkte min klänning ner inför alla Östergötlands dansande pausande ungdomar vilket blev galet för hade ingen bh.

hemma när solen var på himlen igen sov i två timmar till skolan lämna dator skåpnyckel resterande böcker.
hade fett onödig lektion 13.40 också? haha vadå lektion på studentveckan. patetiskt. sen åkte jag hem och SOV.

nu är klockan över fem och jag ska snart iväg ännu en kväll dock ska vi chilla och äta Restaurang och asså OOOOOOJ ser så massor frammemot det. har bara stoppat i mig korv kebab pizza mackor senaste veckan på sjukt oregelbundna tider. ofta frammemot är ett ord.

2012-06-06Tisdagenmitt i studentveckan och känner mig faktiskt skapligt frisk, vilket är fantastiskt då jag tackade ja till att spela match idag. efter den dirr ut i skogen somewhere och klä granen tänkte jag skriva hahaha men menar förstås studentvagnen. och sen ut i Lkpg.
hur ska jag hinna!

2012-06-04
Loving lifehärjat på skolan införskaffat mig två mvg och fikat.
jobbigt liv?

:D:D

håller på att rensa min dator för man ska lämna in den innan veckans slut.
kostar typ 4000 att köpa ut den som ens egen och inte 700 som Agneta lovade mig :O

och asså har typ tre miljoner asroliga och meningsfulla videos på mig! och Vincent.

Mormor 70 årkompenserade PaRtYfReDaGeN med ett djupt och vist kalas där bakismaten var inte kebab utan smörgåstårta tårta och läsk. standard när man är hos mormor.

Mösspåtagning
finn ett fel!


den regniga kalla fredagen kunde inte hindra oss från att bära klänning utan strumpbyxor minsann. samlades hos Linn där vi sedan hade en förträfflig förfest. jag har så snygga kompisar! funderade nyss på om det är vanligt.

sen dog jag i Kvarnparken. råkade vid ett tillfälle hamna med typ alla i min klass på dansgolvet samtidigt, och när vi stod där och var så himla glada kunde ingenting hindra mina starka ångestkänslor för att allt vi har snart är över vilket självklart ledde till att jag började gråta hysteriskt.
asså VERKLIGEN!

alla ba neeee Lydiaaaa och så fick jag några andra att fälla tårar också :) 

mådde sjukt bra hela kvällen annars. sov hos Anton och vaknade skapligt hel.

Mobilblogg

70årskalas är jag på. Ska blogga om igår osv så fort det infinner sig en lucka i mitt liv.

Fredag
hur lätt tror ni att det är, att hålla beach 12 när mamma kastar fram sånt här framför näsan på en när man kommer hem? inte för att skryta eller nåt över hur mycket jag äter men under min fixar-tid-inför-ikväll (YAAAAAAAAY) har jag ätit fem såna dära.
godaste jag känt :O

mösspåtagning ikväll. få se hur jag gör med kameran och så.