20.19

gick ut och gick. Hattorp och hem. Skänninge är så litet att ingen promenad blir lång. nu äter jag julgröt och skink-senap-mackor, ser på Bonde söker fru och vill va kär. imorn börjar julkalendern som jag aldrig kommer hinna se.

Därför hatar jag fyrabussen:

man staplar ut i nattmörkret från matte c lektionen, sätter sig på den tomma bussen och börjar förbereda sig mentalt inför havet av BT-människor man vet kommer stiga på två hållplatser senare.
dessa människor är alltid så himla pigga? och sitter och typ pratar om sjukligt ointressanta saker som man stör sig på fast man kanske inte borde. varför är de inte trötta? blir man pigg när man börjar arpeta.

man lägger datorn i knät för man vill va snäll och för att man själv hatar när andra personer täcker sin plats med saker när man inte har nånstans att sitta. men sen sätter det sig aldrig någon bredvid mig i alla fall............ otacksamt.

lutar huvudet mot det kalla hårda fönstret men försöker att inte somna eftersom rutorna speglar sig och då ser hela bussen hur man ligger där och ser konstig ut. i en skarp sväng åker skolböckerna ner på golvet. man böjer sig ner tar upp dem försöker få det att se lätt och smidigt ut fast man egentligen tycker det är skitjobbigt.

råkar kanske somna. vaknar tror man är hemma men då är det HALVA RESAN KVAR för fyrabussen tar helvete lång tid!
får tillslut trycka på stoppknappen. kommer hem bajshungrig men ingen mat finns för den har Vincent redan ätit upp eftersom han har haft studiedag. jag trodde också jag var ledig idag men det var jag inte. usch vilken dag.

Lydias 18årsdag igen

EMMA ALMA och SOFIE. har fixat filmen jag lovade er en gång för längesen.

när jag blev firad åh allt var så bra. och lite av vinkvällen. det mesta är ganska konstigt och inte roligt.


:)

KLAR. jag är bra. snart kommer kanske nåt roligt.

Skriva klart äckliga samlevnadsuppsatshörs

I sängen

Ska bara inflika att OM det finns någon ensam själ därute som vill ha typ frågestund eeeeller kanske vill veta nåt specifikt om mig/andra saker vill jag gärna att du kommenterar. Blogginspirationen vacklar lite.

Oj vad jag ska sova tills klockan slår sex nu.

Måste ju ha energi

Måndag


känner att jag måste försöka förklara tröttheten jag har.

det är inte så att den kommer i perioder som den normalt gör typ när man kanske sitter på bussen. då är det lätt hänt att man slumra till. ögonen värker för de vill stänga sig så gärna. när jag gör en rörelse är kroppen inte förberedd på nåt sätt och en obehaglig efterkänsla kommer i ben armar det är hjärnan som säger "jaha rörde du på dig, trodde du sov. du måste gå och lägga dig!"

hahahah orka. ne men i fredags låg jag i sängen klockan fem, likaså i lördags och inatt somnade jag efter tre för att vinden förstörde precis allt. spelade Wordfeud också vägrade förlora fast det gjorde jag ändå.

tar en nap pluggar lite åker på fotbollsträning.

Gamla randomfilmer

1: en gång skulle jag visa en sån där tråkig youtubevideo för Vincent som går ut på att man ska bli rädd för att det plötsligt hoppar fram en äcklig grej. han blev inte

2. i skolan caffis skrattar åt Filip

3. i skolan nånstans skrattar åt Jakob

4. - pappaaaaa, var du busig när du var liten? 
    - nejnu går jag och sover sovit sex timmar den här helgen.

Har ett anteckningdokument

i min dator. skriver där lite närsomhelst skitkonstiga saker. kanske kan bli ny kategori.  

/Tänker att jag inte vill vara jag ibland. Brukar också tänka att varför skulle inte jag kunna när andra kan. Alla är ju människor. De som kan är människor helt vanliga. Jag KAN sjunga. Varför gör jag det bara i duschen?


/Min mamma är den mest fantastiska. Vill ibland gråta för jag fattar inte att hon är min. Borde också uppskatta henne mer än vad jag redan gör och jag gör det redan jättemycket fattar ni hur mycket hon betyder för mig? Inombords säger jag åt mig själv att jag aldrig mer ska bli sur på henne när hon säger typ att jag måste sluta lägga mina grejer överallt. För jag gör ju det. Hon är inte värd att bli sur över och ändå blir jag det om och om igen. Är väl normalt. hahahahahahaha


/Har inre stress över balen. Vill hitta klänning bäst för Filip han passar i blått. Hoppas jag råkar se en isblå enkel stilren VACKER bra klänning i ett fönster snart. Som passar mina ögon som också är blåa. ALLA klänningarna är fula. Varför så sliskigt tyg? Varför sitter muddarna på fel ställen? Varför finns ens muddar utplåna dem då/aaaaaj vad ont det gör att skära sig i munnen på hemgjorda potatisklyftor

Mat

Första adventtio plus.

Nattens höjdpunkt:

komma hem fem och höra pappa säga "DET SITTER EN KATT PÅ MIN AXEL. TA BORT DEN!"

han nog drömde.


18.45blev aldrig promenad. började aldrig på uppsatsen.
det är lätt att bara låta tiden gå.

12.41

nätverksproblemet berodde visst på förfallen faktura. chattade med TelenorMikael. asbra var det ju. snabbt och enkelt! gött! i övrigt hatar jag Telenor.

skaaa ja vene, ha kul. börja med samlevnadsuppgiften. neeeeee joooooo. kolla på cup? men blir ju så svettigt och ryggvärkigt. ta promenad i solstormen? blir nog en sån. först.         

Min 18årskväll


Solariejakob

släkt och lite vänner kom. då åt vi mat som man nästan ville spy upp sen. inte äckligt gott men mätt.

fick fina presenter. spikade jul-på-Liseberg-resa nästa söndag.

när klockan blev 01.00 hade jag lovat vara fyllechaffis åt en klassis. drog med mig Sebbe Lönn en trollkarl och Solariesimon. precis innan vi åkte utbrast Simon "vänta jag vill springa in och byta till mina andra jeans bara går snabbt!"

lät han medan jag och Sebbe satt och väntade. väntade. pratade liv. väntade. halvtimma senare kom han tillbaks. JA!

jag: OJ VAD SNABB DU VAR
Solariesimon: men jag bytte linne också

...

sen bar det iväg. hade fixat dubstepskiva som vi dunkade på motorvägen. i regn rusk blåst och mörker. kom fram. fick sms av klassisen "du behöver inte hämta, är det ok?"

OAEIRGJNV AOEIJDFS owäiegj aöidfojfmvadiofmsoiprdjn goiajrög oiärjg oi<sädfj ÄAWOIJG ÄOIWGJR

NÄE DET VAR DET INTE. så ja ba ne jag tänker hämta dig ändå. aldrig att jag liksom åker såhär långt i onödan.
okej sa han.

när vi lämnat av klassisen och hans kompis åkte vi till Macdonalds. köpte stor milkshake och pommes. skrattade åt Sebbe och blev glad när Simon undrade varför jag alltid är så snygg. kom hem halv fem på morgonsnåret.

somnade vaknade och min mobil hade slutat fungera! nu har jag fett panik över det och vet inte vad jag ska ta mig till ja tänk vad jag är en dagens människa som inte överlever utan telefon. vill inte va den men men men men men men men.

NÅN SOM HAR EN IPHONE OCH VET HUR MAN SKA GÖRA OM NÄTVERKET SLUTAT VARA TILLGÄNGLIGT?!!?!? SNÄLLA HJÄLP.

ALLA MÅSTE LÄSA MIN DRÖM!

jag satt på ett berg och ifrån det kunde jag se ALLA jordens människor vandra omkring på marken. plötsligt kom en ganska snygg man i 40årsåldern och satte sig bredvid mig. han var klädd i militäruniform.
?

han pekade på en liten liten liten del av människorna som gick därnere området han pekade på var lika litet som en pingisboll typ. sen sa han "det här är människor som du känner och älskar" varefter han pekade på en ganska stor del typ resten av alla människor och sa "det här är såna människor du aldrig kommer lära känna men som du SKULLE kunna älska och passa att umgås med"
sen gick han iväg. ensam blev jag kvar på det kala berget.

asså. vad var detta för nåt skumt. känns som om den här drömmen betyder någonting på något sätt.

kom annars hem nyss och möttes av stressade föräldrar i köket samt en bror som höll på att duka finrummet. kul att det är MITT kalas men jag har varken bidragit med mat/aktivitetsplanering eller överhuvudtaget någon hjälp.

tar kort och så. som jag alltid gör på allt jag typ gör.


AjebzoqzpabzkLqzlan

Har naturkunskap och klassen fuckar ur. Man borde inte få ha sex långa lektioner en fredag borde stå skrivet i skollagen!!!!!!! Skriver nog nåt innan mitt feta party ikväll. Hejsdå.

20.19

pappa kom hem förut:

P: Lydia man hör ända från korsningen när du sitter och sjunger
L: MEH! jag har ju stängda fönster?
P: jaa... men det hörs ändå. jättetydligt.

jag sjunger jämt i köket. undra hur många det är som har hört mig. hmm kanske ska börja med konserter på det viset - sjunga samtidigt som man slipper se publiken! 

årets julkalender. vill den ska va bra.

 

Choklad
fikar och slöpluggar med Sofie. måste få klart all tråkig skit till företagargymnasieredovisningen oj långt ord som äger rum nästa vecka.

Autumn breakfast


Torsdag


hade 16 missade samtal när jag vaknade. från Adam och Sebastian? vill verkligen veta vad de ville.
antagligen en fyllechaffis.

åker och skriver ett prov jag typ inte kommer kunna nåt om.

Varför ska jag kunna alla författare

patetiskt. läsa om folk som inte ens finns längre. håller dock med om grundtankarna i Balzacs litteratur.
"hur kommer det gå för oss människor när allting tillslut går att köpa för pengar?"  

sjukt ju att det redan är torsdag imorn ändå. ska inte plugga ett endaste.

Lennart
inte så bra bilder men det går ju skitdåligt att ta i mörker.

Lennart är en lärare på vår skola. jag har honom inte i nåt ämne men känner han ändå eftersom han är så snäll gullig bra och hjälpsam. idag:

Lennart: Lydia! hittade du ditt läppstift sen?
jag: va? hur kunde du veta det?
Lennart: jag hittade ett rött läppstift på toaletten och kom då på direkt att jag hade sett att du hade röda läppar den dagen! så jag ställde det vid ditt skåp. men vad bra att du fick tag på det!  

haha asså OFTA han liksom ens tänkte på det. ba oj kolla här ligger ett läppstift. jo men just det Lydia hade ju röda läppar idag. måste vara hennes. lägger det vid hennes skåp vet ju vart hon har det.

men tack<3 gillar mitt röda<3

ska plugga igen! hata skolan!

Okej då

nån ville att jag skulle börja skriva under bilderna vart mina kläder är ifrån och det kan jag väl kanske ibland när jag orkar och kommer ihåg.

tröjan är från Vero Moda. 199. 

Ingenting var bra

gått i skolan. kommit hem. varit hos mamma i affären i kanske tio sekunder för sen kom pappa och vi åkte till ÖoB och köpte pepparkakor för att jag skulle ha möjlighet att överleva pluggeftermiddagen.

har inte gått så bra hahahahaha fick allvarligt typ raseriutbrott. på mamma och Vincent. såhär var det...

satt själv i köket och skulle läsa lite svenska. mamma kom hem samtidigt som Vincent kom ner från sitt rum. det första jag sa när jag såg dem var ungefär:

"asså det måste dammsugas här! Vincent du gör ALDRIG någonting!!!!!!!! du är så himla lat!!!!!! och mamma det finns ingen mat!!!!!!!!! JAG ORKAR INTE JAG HAR EN DÅLIG DAG!!!!!!!!!"

de stod ganska blickstilla i hallen då. mamma tröstade mig sen hon är så himla bra på sånT nu är allt nästan bra igen snipp snapp snut.

säger man snipp snapp snut eller snipp snapp snup? vad är en snup. en blandning av en snut och en sup.


Måste börja plugga


kul va! hejdå.

21.34

hej. luktar gott i håret. älskar det fast gillar inte att duscha. sjukt jobbigt. nu går vädret!

..... snön ska inte komma än.

när jag steg in genom dörren efter fotbollsträningen satt mamma och spelade piano och sjöng. hon sa:

"åh. jag sjöng nyss "nu kommer livet" och det passade ju jättebra nu när du kom". gav mig sedan en kram och fixade mat. mycket bra mamma.

blir alltid fruktansvärt trött efter träning så ska verkligen inte va vaken mer. det här var också bara onödigt. måste börja med kvalitet och sluta med kvantitet.

Måndag
efter skolan åkte jag till nyöppnade stora Coop för första gången med Linn Sofie och Hedda. köper jämt kanelbullar i alla nya affärer. 

ska skriva inbjudningskort till mitt 18årsparty sen är det fotbollsträning. OH SHIT VILKET KUL INLÄGG.

15.05

Söndagen
det här var idag. gick på stan igen. hittade HÖGA SKINN/LÄDERBYXOR asså äntligen. letat tusen gånger.

kramade Sabina hejdå svider alltid i hjärtat. detta var en superhelg. oj vad jag ska sova nu. kanske drömma lite om två timmar matte c lektionen som jag har klockan 08 i morgon.

Lördagen
ett spöke
Lördagen
gick mest på stan. lite höjdpunkter:

hur trångt det var på morgonen i "lägenheten" och allt som spilldes ut och smutsades ner pga det

när Sabina SKREEEEEEEEK och alla ba vaaaad händer. så var det bara en tråd på hennes ben

när jag kom på att skolböckerna hade glömts på bussen

Kevin. the guy next door som ogillade oss. nog.

tjejen på kvällen som sjöng obehagligt falskt men som plötsligt kunde börja sjunga ganska bra ibland. black and white

att jag inte såg EN ENDA snygg kille under hela den här resan. är nåt fel på mig

kvinnan med barnvagnen som körde över Julia hahahahaha

när vi skrev egna lappar och körde "med andra ord". Joulines förklaring på ordet träsktroll:

"ååå... jord... dunkel... mörkt... lera".

hon kunde liksom bara sagt typ "Shrek är ett sådant"

gubben och hans hund Glenn som följde efter oss i typ en timme.
haha orka att jag fick reda på att hans hund heter Glenn.

mer bilder kommer ska äta våfflor nu.


Fredagen


hela fredagen hade varit ganska dålig. geografiprovet var svårare än att ta körkort nae och jag skrev kräftor på ett svar. tänker inte berätta hur det kom sig.
eller kanske.

åkte hem med trebussen. blev hem och vända. grabba tag i väskan för att sedan hetsköra till Mjölby. den knökfulla bussen kom. tre timmar senare var vi hos Sabina. slitna. 

hon hade gjort värsta partyt. blåst 25 ballonger som vi skämtade om och hade mycket roligt åt emellanåt. fick mat efterrätt godis. spelade hederliga svenska frågespel. tycker det är asakul.

somnade nån gång i natten. orkar tyvärr inte komma ihåg nåt mer att skriva.

19.19

HEMMA. skönt skönt skönt skönt skönt man borde vara mer tacksam över att man har ett hem.
håller på med del 1 nu.

Mörkt klockan tre

Hallå.

Har glömt några skolböcker och nåt anteckningsblock på bussen som vi åkte hit med. Varför var nåt sånt tvunget att hända.
Får ju betala.

Hemma snart. Ska krama mamma jag saknar henne jättemycket!!!!!! Om jag orkar gör jag ett Stockholm del 1 inlägg senare ikväll.

HEJ

Jag är hemma på söndag. Snart är klockan tre på natten och jag ligger i Sabinas lägenhet (ett rum) i Stockholm city. Bussen hit var fett ångest till en början. Proppfullt. Fick sitta längst bak i mitten tillsammans med okända irriterade människor. Hade min isbjörnsjacka. kan ha varit varmaste stunden i mitt liv.

I morgon ska vi gå på stan först. Kvällen är helt oplanerad!!!!!!! Hejsdå.

Sofie Swartz:

"jag åt chips igår och sen var det bara smulor kvar och det ville jag inte äta upp. skulle bära ut dem i köket och då tappade jag ALLA smulorna på golvet! blev så jävla irriterad det hände PRECIS innan jag skulle åka till farmor och farfar och kolla på Bingolotto".

det roliga är inte att hon tappade chipsen utan att hon skulle till sin farmor och farfar för att titta på Bingolotto.

Har inte packat
åt jag nyss.

sitter och lyssnar på när mamma planerar mitt 18årskalas. jag får typ inte bestämma nåt.

"vi ska ha potatisgratäng men mycket grädde, potatis och lök. sen ska vi ha köttbullar och filmjölksbröd".

ja ba mm aa k bry. jag har seriöst fett mycket ångest för geografiprovet i morgon. kan inte mycket och orkar inte lära. här är några väsentliga uttryck vi ska kunna:SE SÅ KUUUUUUUL. " gråter och önskar jag vore en upplyst buddhist som nått nirvana och slipper allt lidande"  

nu börjar Grimm.  

14.24

Jag: Filip vad skrev du om på provet?
Filip: dig.
Jag: åååååååå
Filip: hittade inget positivt.

:(:)

Glad eftersom den här dagen gick mycket bättre och snabbare än vad jag hade tänkt i mina förväntningar. Sitter på bussen nu. Ska hem och lida sista gången för den här veckan. Kaffe med geografi. Stockholm i morgon!!!

Tillbaka till verkligheten

resumé av filmen:

ska naturligtvis inte avslöja en enda händelse eftersom alla kanske inte varit lika nördiga som jag och läst alla Twilight-böcker några hundratals gånger. hahaha kommer ihåg när jag avslöjade hela slutet på Arn 2 när jag gick i typ åttan. skrev på bilddagboken typ såhär:

"ameeen Arn dog ju! så himla sorgligt!" PUcko.

i alla fall i alla fall jag GILLADE den här filmen. bäst av alla hittills. är inte så stort fan av de andra Edward är inte ens snygg i dem. så himla vit. var han nu med men snyggare ändå.

... så går man ut ur biosalongen och det första som kommer upp i tanken är det nationella provet i svenska B som äger rum i morgon klockan åtta till

ETT. fem timmar. matsäck.

När det var rosa himmel nån gång
sämst bloggdag. om en halvtimma ska jag gå på bio med en kusin Jakob Karlsson.
i Skänninge!
3D!
Breaking Dawn part 1.

eftersom jag har lite tid på mig kan jag berätta lite om Jakob och mig. när vi var små var vi kära i varandra. jag träffade ju aldrig honom förrän jag flyttade från Skövde till Skänninge och när jag gjorde det visste jag nog knappt vad en kusin var. han va söt snäll och så och vi kom bra överens det liksom klickade. 
kan ju inflika att ingenting någonsin någonsin har hänt mellan oss. fysiskt asså hahahahahah. ba tänkte så ni vågar läsa vidare.

skickade till och med kärleksbrev. JAKOB HAR KVAR NÅGRA typ två tre från mig. det är en teckning som illustrerar mig och Jakob och emellan oss är det ett hjärta tror jag cute.

nu är vi dessvärre endast mycket nära VÄNNER och älskar varandra på ett normalt kusinistiskt sätt! han är singel och snygg så det är bara att köra. han kan sjunga ganska bra är kung på fotboll och går hotell restaurang på Dackeskolan i Mjölby. han är världens bästa lovar.


Lite text

hej. nu är snart en till dag slut. har läst lite geografi som. jag. hatar. mest. mer. än. typ. valar.

köpt en lott fast har inte skrapat den än. när jag var barn sa alltid farfar att alla siffrorna inuti lotten snurrade hela tiden som ett sånt där chokladhjul på Liseberg ända tills man började skrapa för att DÅ stannade dem. och hade man tur stannade tre lika höga siffror exakt samtidigt. 

hämtat bilen åt pappa känns så himla fantastiskt med körkort.

neeeeeeeeeeej varför ser texten så deppig ut. jag är INTE ALLS det. men håll med det förekommer en dyster ton i meningarna. blir bara så.

var ute och gick också en stund. love my new löparskor it feels like I studsar fram.

vill sova, ha fredag och Stockholm med Sabinagänget. gå på stan där fika på andra caféer än Gusto och Steves och köpa ny vinterjacka.

Gjorde min dagAgain and again

ska börja plugga exakt klockan halv fem. innan det ska jag ha hunnit gå ut på en promenad i solen för solen finns sällan längre.

ASSÅ

JAG VILL HA EN SÄL

Skrev detta på sista minuten av geografilektionen

igår var jag på fantastisk fotbollsträning gick hem åt risgrynsgröt (familjens nya droooooooog ärligt) somnade mycket tidigt drömde att Eric Saade bjöd mig på dejt och att jag sa NEJ. typ för att visa att han inte är mer värd än någon annan. vaknade klockan sex helt okej pigg åt frukost med pappa är i skolan nu ses hemma hejdå.

Nyss

Skowlan

Sista gången jag tittade på klockan inatt var klockan tre. Har då alltså sovit mindre än tre timmar. DET KÄNNS inte ens.

Fint väder! Ska nog gå ut sen!

15.51
hahahahaha bitch


Söndag

mamma har redan gjort lite jul i huset.

morgonen blev inte som den skulle. pappa fick ingen frukost på sängen då jag igår råkade glömma ställa alarm och därför vaknadeeeeeeeeeeeeeee elva exakt. mm det var jag som skulle vara den huvudansvarige och se till att alla steg upp före pappa. 

hans present ska istället bli att jag mamma Vincent åker på hans konsert ikväll. utan att han vet. han säger alltid att han vill att vi ska komma och lyssna på han men vi är så dumma att vi typ aldrig kommer. vad sorgligt och hjärtlöst egentligen.
så han blir nog skitglad!

Aldrig varit så varm

Råkade bli så att jag tog min hackiga bil och åkte till Mjölby (hatar). Nae bara därför ska jag göra ett break här!

Jag hatar att skriva "nu ska jag åka till Mjölby". Allt som ens har med Mjölby att göra. Jag gillar inte den staden. Det är vänta-på-bussens stad, körskolan Ahlséns stad och provens och läxornas stad.

Jag åkte skitsamma i alla fall till dit. För jag skulle titta på fotbollscup med några vänner eftersom sånt brukar va helt okej kul.
DET FANNS JU iNGEN LUFT? TELL ME HOW I'M SUPPOSED TO BREATHE WITH NO AIR!

Och detta var relativt synd då det enda man koncentrerade sig på var att försöka överleva istället för själva fotbollen.

När jag gick till bilen sen var jag blöt asså INUTI hela byxorna. Så sjukt najs. Nu ska jag sova fick inte så mycket sömn när jag sov hos Sofie igår. Och måste orka gå upp och göra farsdagfrukost imorn.

Hela det här inlägget skrev jag på mobilen. Skitjobbigt. Inte ens bra.

Typ vinter

såhär såg det ut för nån timma sedan när vi spatserade hem från Sofie efter en kväll fylld av massor grejer jag inte riktigt orkar skriva om.

Fest hos Soffan


Vad som ska hända

nu är det helg en gång till. lika glad som varje gång.
som jag sa när vi slutade skolan eeeeeee när var det typ i förrgår:

"det är ju när man slutar skolan varje dag man känner att livet är värt att leva"

mm. man måste alltså någon period i livet ha gått i skolan för att fatta vad livet innebär.

IKVÄLL, ska jag på en vinmatfikakväll. med några av mina finaste vänner. jag känner mig egentligen mest som en ständigt stillasittande bara-vill-sova mensvärkig människa men jag ska nog orka.by the way.

hade värsta hemska religionslektionen med Göran vid ettsnåret idag. började arbeta med buddhismen och att livet endast är ett onödigt lidande enligt den religionen.

"för varje dag som går blir du äldre, och går ett steg närmare döden. ALLA kommer vi att bli sjuka, gamla och tillslut dö. ingenting består. och vad händer då?"

typ så stod Göran och föreläste. och alla vet ju att min största fobi är att bli gammal och dö och inte veta vad som ska hända sen så den här lektionen blev asaobehaglig för mig.

orkar inte göra nån bra avrundning på det här inlägget hejrå! 

Mobilblogg

Sitter på busseN. första gången det är mörkt ute när jag gör det. Det känns... jobbigt för jag blir trött. Tänk om lite snö skulle börja falla nu.
Näj vill inte ha snö än ens föresteeeeen glöm det.

Fast oj vad dimma det ÄR. Jag gillar dimman jättemycket. Den är kuslig och gör samhället vi skådar varje dag lite mer Harry Potter som jag älskar.

Här är två bilder. Den första tog jag idag klockan elva elva elva elva osv. Den här minuten var tyvärr en ganska tråkig stund. Vi hade rättskunskap och Agneta blev arg för hon tyckte det var larv att tycka att elva elva elva elva blaa var något spännande och utöver det vanliga.

Den andra bilden tog Filip på någon av alla tusen raster mellan alla miljoner lektioner vi har varje fredag. Hur ser jag ut.

En kvällsdepression

ikväll har jag panik igen över att mitt liv springer före mitt medvetande om det. får såna typ attacker ibland. ba oj nu är jag plötsligt 18 har körkort när det känns som det var igår jag slutade nian.

jag vill inte bli gammal och knagglig det är det. neeej asså ska väl inte överdriva sådär extremt men... det här inlägget har nog ingen röd tråd alls. så brukar det va.

hatar när folk skriver:

istället för att äta massa godis och onyttiga saker kan du äta det HÄR till mellanmål! t.ex. gör en omelett med lite ägg och basilika och proteinpuvler och DAH.
ELLER köp lätt kesella och blanda med sockerfri saft! superdupergott smakar typ som GLASS.

NÄE DET GÖR DET INTE.

och vem orkar egentligen göra en omelett.
... säger hon som bakar egna budapestbakelser om vardagarna.

Hata vara kvinna

jag mår inte så bra idag. mensvärk igen bilen är konstig att köra och en annan bil tutade på mig när jag åkte hem för jag råkade svänga ut från en parkering innan den andra bilen fast den andra bilen nog skulle ha svängt först. sluta va så arg alla gör väl nån gång fel.

men bilen är verkligen askonstig asså! den hackar! varför!

nu kommer Sofie snart ska färga hennes hår. har inte ens börjat plugga till naturkunskapsprovet som är imorn men det känns ju som jag kan allt.

ska äta tusen clementiner bara för det. 

  

Adam sa idag "Lydia du ser så glad ut JÄMT"

yes! vill ju va den.

TorsdagSnyft

hej. gick nyss till ÖoB för mamma ville ha nåt ljus därifrån och jag tyckte min kropp behövde omskakas lite innan jag skulle börja plugga. plötsligt kom en jättesorglig låt på mobilen och då började min hjärna automatiskt tänka på alla sorgliga incidenter som ägt rum i mitt liv. och så var det så dimmigt kallt mörkt och jag hade mens och allt bara blev så sorgligt att ja började gråta.
haha. haha.

nu är jag hemma med ljuset i alla fall. hur kom människan på kolsyrad dricka? ba nu tror jag allt vi ska fundera ut en vätska som är bubblig och sticker lite i hals och näsa när man dricker den.
och vad smakar coca cola egentligen.oj vilken söt

Dimma

En lista du måste läsa

VEM

Vem fick du senaste sms av?
min fina moster Tabita

Vem tänker du på nu? mamma för hon måste köpa smör

Vem pratade du senast i telefon med? Moa Daahl. fast hon svarade ju aldrig förresten
 
Vems hus var du senast i? myyyyy ooown

Vem önskar du var med dig nu? farfar

Vem är din favoritsläkting? alla är mina favoriter förutom typ Simon för han brukar va ganska jobbig


VAR


Var handlar du mest?
oj ingen tvekan alls Östenssons

Var fick du tag på tröjan du har på dig? på Öland i ett tält där man kunde köpa massa grejs

Var åkte du senast bil? ÅÅÅÅ från Skänninge till Mjölby idag I SOFIES FORD som skapades typ ehm när dinosaurierna levde. det var en upplevelse

 
Var är din mobiltelefon? den är alltid med mig oftast

Vad åt du senast? ett grönt äpple

Vad drack du senast? kaffe

Vad är det för färg på dina byxor? svart

Vad är den närmaste saken som är blå? Vincents långärmade tröja

Vad har du på fötterna? inget. hatar strumpor
 
Vad är din favorit färg? varierar. fast älskar alltid svart
 
Vilken film såg du senast? Beck. Mannen utan ansikte. seriöst hur många gånger har Beck visats i svensk tv
 
Vad hör du just nu? min brors smaskande han äter en av mina bullar från Lidl. very störande

 

HAR DU NÅGONSIN

Hånglat i skogen? nae tyvärr. skulle va rätt spännande
 
Tyckt att din kusin är het? haha a. Adam är snygg
 
Sovit naken? amen ja
 
Kört över hastighetengränsen? mm. att köra i 30 är som en dödsplåga
 
Målat om ditt rum? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ asså lägg av

Dansat framför en spegel? varje nästan dag

Fått hicka? nae aldrig för jag speciellast av alla

Stulit pengar från en kompis? nope bara av pappa

Hoppat i en bil med folk du just har träffat? njae. skulle vilja va den. en spontan människa fast det är jag i och för sig. skitsamma
 
Varit i slagsmål? i mycket seriösa slagsmål med min bror om det räknas. asså när vi var små, vi var nära på att döda varandra ibland. vi slogs på allvar
 
Smugit ur ditt hus? hahaha jaa. roligaste gångerna var när jag var liten och vi bodde i Skövde. jag fick egentligen BARA gå själv till lekparken som låg precis utanför vårt lägenhetshus ALDRIG gå till de två jättekuliga lekparkerna som låg några hus bort. men smög ut ur huset och gjorde det ändå. va typ tre
  
Haft känslor för någon som inte känt desamma? naej njaaaa jo kanske nae nej
Hånglat med en främling? nejBlå

snabb dag. naturkunskap istället för geografi gjorde att jag blev GLAD och då kanske man kan fatta hur massor jag hatar geografi. klassen var extra mysig. Adam och jag härjade med Kreese. till mat fick vi korv vars omkrets var lika stor som jordens ekvator. Agneta hade inte rättat några prov fast det varit lov. 

hela dagen har jag också haft en grotesk mensvärk. jag kunde typ inte ha mina jeans pga svullenheten.

när klockan var två åkte jag och Sofie till Lidl hon skulle köpa typ ketchup och eftersom jag har mens och när som helst kan få sockerabstinens köpte jag fika.
nehe men jag ska väl inte göra nåt mer. ligga i säng och kvida som en griskulting för att jag har så himla ont i magen.
eller gå lite.

En mobilblogg

Åkte till träningen och svettades lite för första gången på sex veckor. Härlig känsla. Att liksom känna att det är värt att duscha.

När jag kollade på min mobil sen hade jag 16 missade samtal från mamma och typ 7 röstmeddelanden. Ba men GUD vad har HÄNT!? Ringde upp och hon ba:

"men jag ville ju bara att du skulle sticka och köpa vetemjöl till pizzadegen innan du kom hem..."

Nu är jag jobbigt trött i soffan det är ju värst att va trött i en soffa. Hur tar man sig upp för att lägga sig igen utan att piggna till.

En egen Budapestbakelse


fest varje dag ska man ha.

vad läskigt det där compeedplåstret är btw. trodde jag hade tappat det men det hade bara blivit osynligt.

12.57

åkte till skolan bra och snabbt. kisade hela matte c lektionen för glasögonen hade glömts kvar på min vita byrå.
"står det inte 1?"
"nej det står 3!!!!!!!!!"

alla ba stör sig på mig.

sen inte alls jobbig lektion samlevnad fick typ bara information om vad vi ska göra i framtiden.

åkte hem fick NÄSTAN bensinstopp oj oj oj. pappa hade inte talat om att bilen behövde tankas och jag har redan slängt teorin åt helvete så tittade naturligtvis inte på kontrollpanelen och missade att bensinlampan lös.
men gick bra.

sen till Apoteket och köpa Compeed eftersom jag har värsta bedrövliga skavsåret efter mina nya gåskor från Intersport. hoppas jag kan träna ikväll.
INOMHUSFOTBOLLEN BÖRJAR KLOCKAN SEX.

på Apoteket träffade jag Patrik som man kallade för Patte P när man gick på Bjälbotull. kul och bli kallad en synonym för bröst. fick en grattiskram för körkortet sen gick jag till Östenssons. där jag är stammis.
köpte bakgrejer! ska ta kort.

kom hem åt frukost en gång till.


Måndag

inatt hade jag en dröm om att jag hade på mig platåskor som var en halvmeter långa så Linns huvud slutade vid min navel ungefär. 
... så kom Bittertjejen som påstår att jag har fula kläder och sa "asså herregud varför har du såna där fula skor på dig?"

och ja ba "för att jag ska kunna se ner på dig" OH SNAP ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGD.

(eller?)

drömmer jag sånt här för att jag har komplex för min längd och att jag inte vill ha på mig mina klackskor för alla bara konstaterar hur lång jag blir då. vill inte va den.

nu har jag ätit julgröt till frukost och jag ska åka bil till skolan. någonting säger mig att jag har en svag känsla av att jag tror jag minns att vi slutar innan tolv idag. så himla lyxigt.

Okej då

Alma ville att jag skulle lägga upp sången från igår men det går ju inte importera videon.

MEN, har en iphonevideo från när vi övade i Julias vardagsrum utan musik utan trummor och när jag håller takten genom att knäppa med händerna. så himla synd men ändå. alltid NÅT. rekommenderar hörlurar.

gillar med oss att vi ba a men vi börjar öva två dagar innan hela grejen. arbete under press.

åt sån här gröt nyss med. och lyssnade på Carolas julskiva.

Tabitas 40årsfest del 2
vit


hoppsan


i slutet spårade det.  

fick mat. paj med ost fast nej ost med paj och bröd och sallad.
Tabita höll ett tal som "inte skulle ta så lång tid men som tog 40 minuter" men alltså Å. grät ju. jag och Julia tittade på varandra samtidigt och ögonen blänkte. jag har så fina vänner man fattar ju inte.
sen höll morfar ett tal som typ allvarade upp hela samlingen. lät typ såhär "nu är du 40 men om ett par timmar är du som mig, 71. TÄNK PÅ DET".

åkte bil hem ganska mätt klockan tre och pappa fick gå hem ^^. nu är tiden snart två och jag skulle behöva plugga hela dagen.
hela dagen slutar om två timmar för då är det mörkt.

TACK ÄLSKADE MOSTER FÖR DET HITTILLS BÄSTA KALASET DU HAFT.

Tabitas 40årsfest del 1


var där sex. hälsade och minglade hahahaha. drack nåt bål som var SUPERMYSIGT. skoja men gott.
Jenny hade en svart sidenklänning som hon svettades i hela kvällen. jag skrattade åt SolarieSimon för första gången på länge.
"asså Simon jag brukar ju inte skratta åt dig"

sjöng sången och STÖR vad var det som blev fel i refrängen!? annars kul.

Tarzan

asså Å. ska försöka spela in när vi sjunger ikväll. det är så mycket fint.

den här:fast i vår version.

duschat nu ska börja sminka.när man behövde övningskörningsskylt hihahohe.

ord jag hatar:

- supermysigt. ÅH, riktigt höstmörker ute. SUPERMYSIGT!

- tagga jobb

- fejjan

- yoghurt när man uttalar det yogert

- geografi

- wordfeud. varför spelar jag det ibland när det är tråkigt

- smulor

- farlig. för att en jobbig kille på Platå förstörde det ordet för mig! ja råkade slå honom när jag dansade och då viskade han i mitt öra värsta fult på stockholmska "asså du är så jävla FARLIG". blink. så osexigt.

Min dröm

mamma hade blivit en massmördare och zombie och hon kom inte ihåg att jag var hennes barn. det var jättestörande och hemskt. ja ba MEN DU ÄLSKAR OSS! GÖR INTE SÅHÅR när hon stod där med en revolver elle nåT och skulle skjuta ner hela familjen. så sprang jag och pappa ut i skogen och där kom Pelle Svanslös (han i julkalendern) (???) och sa följ med till Trisse där kan ni gömma er...

slutet är lite luddigt kommer inte ihåg om vi dog.

vakna vid tio och åt scones till frukost. om en timme kommer sånggänget.

Hämtade körkorteta. var tog dagen vägen sen? för det är nämligen det enda jag gjort idag. åkt till Mjölby, vänt och ätit mat.

11.26

blev spontant till Linköping igår. kom hem fyra.
... och gick upp nio nåt är FEL på mig.

fredag. jag vet inte vad jag känner för. alla typ mina kompisar har börjat plugga. ska man ska man. lovet är redan slut. ju.


Förmiddagsfika med fint porslin

och nu eftermiddagsfika med plastmuggar. DonKeN MeD JennY OcH LinN.
Mjölby fritidsgård.

Den tredje november

Så kan det gå

yo. var och köpte frukost nyss då kylskåpet ekade. när jag skulle gå ut ur Östenssons som har vad heter det, som alla affärer har idag typ, självöppnade dörrar, fastnade jag i dem. jag trodde att de skulle öppnas mycket snabbare än vad de gjorde tydligen så jag gick in i dem liksom. hamnade emellan och så SLUTADE de att öppnas och där stod jag.
with the breakfast. klämd. ganska pinsamt.

övade födelsedagssång läääääänge igår med Jollan och Jullan. gick sjukt bra kommer bli sjukt najs ska öva klockan tolv igen. innan dess vill jag nog fixa mina naglar för de har blivit långa.  

Den andra november
det var inte kallt och löven på träden hade blivit röda.

Resten av lovet:

- SLAPPNA AAAAAV. är mycket gladare idag och fattar mycket mer än igår. inte öppna körkortsboken eller va på Ahlséns. å va najs det ÄR!

- träffa tjejer. lät jag lagd åt andra hållet nu

- gå på Tabitas very big 40årsfest. oj vad hon har lagt ner tid på den. ska även sjunga den kvällen med Jouline, Julia bland annat

- längta till Stockholmsresan. den här punkten skrev jag mest för att jag ville säga att jag ska till Stockholm snart

- börja handla julklappar? äre så. julbelysningen är ju delvis uppe i Lkpg. nej inte än.

- säga att jag ska plugga

- baka med recept från nya Bakboken jag fick av pappa tycker jag låter lite härligt och sen bjuda hem mormor. träffar henne sällan fastän hon bor på nästan samma gata som mig. inte okey 

- någon roadtrip med vem som helst

- loppisdag

Inatt kunde jag sova

igår tog jag bilen och åkte med S och E till Steves.
mmm första jag gör när jag tar körkort är att åka på motorvägen i mörkret till Linköping. modigT. gjorde inga fel förutom att typ missa en rondell och typ höll på att svänga vänster UTAN att först runda den!!! skyller på att jag hade inga glasögon på mig.

vi åt och fika och hade jättekul som alltid. Sofie fick fågelskit på sig så nu kan hon inte mobba mig över det längre.
DinSko

Dagens fika


bakade nåt som var gott.

Sofie följer med nog på mitt premiäråk sen. det är ju faktiskt lite lustigt men jag har ingen sån dära GLAD YEY ÄNTLIGEN feeling. är det för att hela mina klass redan har körkort och att det är lite last year typ. sådär får ja ju inte säga.

Tog körkort

utan att någon visste nästan, inte ens mamma. därför jag varit lite borta och dålig. man kunde ju inte sova nåt typ i söndags eller igår. drömde att mamma klippte av mig ALLT hår och att jag då skulle bli mycket ful på fotograferingen till körkortet. men jag kunde ju inte säga någonting! för då skulle mamma förstå att jag hade uppskrivning.
knäppT.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ VA GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTTTT!