Svettig

Adam och jag snackade om att jag skulle söka till idol. och om jag nu någon gång i livet skulle bli så galen i huvudet och göra det så ska jag sjunga 118800-låten.
stenseriöst! kuligt va.
nu ska jag bada i badkaret. det var mamma som beordrade mig att göra det för hon tycker att jag behöver en lugn stund. för mig själv. kanske ska passa på att läsa ekonomin samtidigt då. eller kanske råka tappa boken i vattnet och sen låtsas att jag inte hittar den ända tills den fräts sönder av mitt livsfarliga badskum.

DANS

jag har ändrat åsikt.

jag älskar torsdagar - efter skolan.
man kommer hem och ba nu har jag genomgått en helvetisk dag och är äntligen hemma i paradiset. tiiep.

om cirkus 60 min ska jag dansa. trodde faktiskt inte att jag skulle orka efter den här äckeldagen men jag är pigg.HJÄLP vad längesen det var man såg Jens!
kär gammal grundskolekompis.

Öland

och det första ni tänkte på i morse när ni vaknade var att okej, nu är det torsdag. dagen som Lydia hatar av hela hennes hjärta.
inte?

ser fram emot att åka buss i 50 minuter nu faktiskt. ska sova hela vägen.

Efter 17 år

HEY LOVERS. skiter i att vi har prov i morgon. tänker träna fotboll ändå.när jag kom hem från skolan förut sade pappa att jag var fin.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
???????????????????????????????????????????????????
:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

amen det är typ första gången i hela mitt liv som han ger mig en komplimang! STORT.

Synsk

tänkte skriva lite till er innan jag beger mig till the buss.

drömde att jag såg en tjej jag inte har sett på jättejättelänge och när jag stod i köket i morse och råkade snegla ut ur fönstret gick den där tjejen förbi. sånt tycker jag är läskigT.

har lång dag idag. kanske hör av mig i någon datasal.......

Nu har jag sån där ångest som jag gärna tar ut på er

när man sitter hemma i sitt kök, ensam, och det är mörkt samt AAAAASAAAAAASKALLT ute. det är verkligen det det är helt schjuuuukt azzå. och man vet att "jaha nu måste jag läsa ett helt kapitel med engelska prepositionsregler YEY." då undrar man vad det är för liv man har.
skola-hem-plugga-sova-vaknadödstrött-skola-hem...........
alltid samma.

speciellt när min 21åriga kusin kommer hit och ba VET DU LYDIA hur sjukt KUL jag hade i helgen elle!? och idag har jag handlat kläder för 2100000000555 kronor för att ee du vet jag har ju ett jobb.....host. dränk dig eller nåt. or decapitate yourself går lika bra.

För att jag ändå inte pluggar

saker man gör slash saker som kan vara jobbiga:

- att fråga en fråga fastän man redan vet svaret. typ som i morse. Jenny sade "hjälp vad kallt det var att cykla till dig!" jag säger: vad jobbigt, cyklade du?

- att säga "va" när någon frågar något fast man egentligen har hört frågan. man behöver helt enkelt lite extra tid på sig att komma på vad man ska svara.

- att se en person man känner till lite grann komma gående emot en ca femtio meter bort och man vet inte när man ska titta på varandra eller när man ska säga hej.

- att berätta en rolig händelse/ett skämt inför en lite större grupp människor i hopp om att göra ett gott intryck och verka rolig.....men så ger ingen ifrån sig ett enda litet skratt. möjligtvis en fnissning som varar i högst en halv sekund.

- att gå förbi en person man kanske tycker är snygg/ful men som man inte riktigt vill eller vågar titta på, och när denne gått förbi vänder båda sig om exakt samtidigt för att i efterhand titta på varandra. det blir pinsamt för båda två.

- att sjunga för sig själv när man cyklar och bli påkommen av någon när man rundar ett hörn eller liknande.
(rundar ett hörn???!!!!)

- att räcka upp handen i klassrummet när läraren ställer en jättesvår fråga och ingen annan kan än du, men så är svaret fel ändå.

HEJ

när jag satt på en bänk i Mjölby köpcenter efter skolan och väntade på att bussen skulle komma kom en gammal kinesgubbe fram till mig. såhär löd vår konversation:
(K får stå för kinesen och L får stå för mig)

K: heeej hej du går i skolan?
L: jaa....?
K: du går bra i skolan?
L: jaa....?
K: var bor du?
L: i Skänninge.
K: jag bor i Mjölby.
L: jahaaa.
K: jag bor ensam.....
L: det förstår jag.

sen sprang jag. trodde faktiskt ett tag att han bara var en snäll liten gubbe som ville vara omtänksam och veta om det gick bra för mig i skolan men näe. han var äcklig så därför fick han tåla en elak kommentar från mig. hoppas han förstod den bara. 

nu är det plugg framför tvn.
(nu är det tvn framför plugg.)

Lydia, nu har jag sålt vår moped

känner i själen att idag blir en bra dag.

det enda jobbiga som har inträffat är att jag råkade stiga upp klockan halv fem istället för halv sju. och jag hann ta på mig kläder samt äta frukost innan jag kom på mig själv. så denna natt har jag missat två timmars sömn.

HAHA glömde nästan. inatt kom pappa in till mitt rum och väckte mig. han sade "Lydia, nu har jag sålt vår moped."
efter att ha klarnat till lite så ba jaha? kunde du inte sagt det typ, imorn?
han gick i sömnen. fast i och för sig sålde han faktiskt mopeden igår så han var inte helt väck i huvudet.

SKOLA.

Creepy

när jag cyklar hem från fotbollsträningarna brukar jag ibland planera hur jag ska försvara mig om det skulle hoppa fram en våldtäktsman, mördare eller dylikt. vi har ju trots allt ett sjukt stort fängelse med massa sjuka människor från hela Sverige här i vår lilla stad.
musikprofilen kanske ska spela upp en liten konsert där förresten.............på fängelset.........................kul...............det är säkert knivar i pianot som skjuts upp i huvudet när man trycker ned pedalen....................jag vill inte.
men nä nu får jag lägga av det är faktiskt tisdag i morgon vilket innebär askort dag. slutar fem minuter i ett.

Moget

sitter och har andnöd.

orsak: har ätit äpple.
blir frustrerad. förra veckan och igår åt jag äpplen från ett träd i vår trädgård och det fungerade alldeles utmärkt utan problem. jag ba YES äntligen har jag hittat en sort jag tål!
.......nehe. ska det behöva vara så att jag bara tål vissa äpplen i det där trädet elle? hur ska jag nu veta vilka jag kan och inte kan äta.
nu kliar det (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). får svettas bort det på träningen. hejs!

Vincent bakar

haft skola. efter den gick jag till mamma som befann sig i affären. vi pratade om upplägget till Luciaprogrammet som ska äga rum i december och ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jag längtar faktiskt. det kommer bli jättevackert. ni som bor i närheten måste komma och titta asså.

har spränghuvudvärk - av glasögonen. dem är tydligen både sneda och inte rätt justerade efter min skalle. dem liksom trycker på olika punkter på huvudet och det medför smärta. känns som hjärnblödning.

mjaa det var väl det jag ville meddela.

Ser på film

jag ropar på Vincent och min tioåriga kusin Leon: det är maaaaaat kom nu!
Leon: kommer! ska bara halshugga en polis först.
se vad tvspel gör med barnens språk nu för tiden.

Inte förvånad

jag har problem.

har tagit hem fel block. fick med mig ekonomin hem istället för psykologin. men det är väl inte så himla lätt att hålla ordning på allting hela tiden heller. vad gör jag nu?
får ångest? nej. gör provet i morgon ändå? vet inte.
ringer mamma? ja för hon löser jämt allt.

Söndag

på lördagar befinner sig folk ute.
fast inte här. i min stad lämnar alla människor sina hem för att åka någon annanstans där man förhoppningsvis (garanterat) kommer att få en bättre kväll. varför inte ba göra om hela Skänninge till värsta feststaden? massa klubbar och musik och kanske ett köpcentrum och McDonalds.
sitter i köket. både gillar och hatar den här dagen.
bra: har massa filmer på datorn jag kan seeeee pååååååå. kanske ska träffa Jouline.
dåligt: måstisch pluggisch på psykologin. himlen är vitgrå, löven på träden är mer bruna än gröna och temperaturen är nio grader.
hörs i nästa inägg.

YES!

Du är den ultimata överlevaren
Du kan ta ansvar för både dig själv och andra. Du har koll på läget och finns där när folk behöver dig. Samtidigt är du bestämd, envis och fattar bra beslut. Du är duktig på att slakta zombier och kan rädda både dig och din familj. Egentligen är du den ultimata överlevaren och kan säkert ingå i ett räddningsteam om nöden skulle kräva det.

jag gjorde ett överlever-du-en-zombieattack-test på graffiti.

Just nu:

jag är så trött att jag skulle kunna sova på ett dansgolv med asdunksuperbajshög musik.

Man får inte ens ha prov på en måndag
matchen gick jättebra. men ni bryr er väl inte.

har ätit mat med familjen. dem säger åt mig att inte vara så sur. men jag har faktiskt psykologiprov på måndag och det har jag så himla rätt att vara nere över.
jag fattar ingenting. och jag tänker inte plugga idag.

Hata

igår var jag med om min hittills läskigaste gå-själv-hem-i-Skänninge-kväll.
höll stenhårt i mobilen och tittade bakåt tio gånger i minuten. när jag har glasögonen ser jag allt. (hahaha UUUUH cool jag ÄR) allt ser mycket äckligare ut än vad det gjort tidigare.
kom i alla fall hem sen. hade kusinkväll förresten.

jag har matchsamling om tjugo minuter och här sitter jag och har varken packat eller klätt på mig.

Gräl

varför ska det vara så himla omöjligt för mig och min bror att hålla sams?????
vi tjafsade nyss om vem som har bäst taktkänsla av oss. och det var inte på skämt.
förstår du nu hur allvarligt dålig vår relation är ibland? har det inte gått liiiite för långt?
därför ska jag nu gå upp och krama honom och visa att jag är ett bra föredöme till syster och att jag inte är så löjlig att jag behöver bråka om vem av oss som kan trumma bäst med händerna.

(fast jag är ju egentligen bättre det är det som gör mig så sur.)

Fredag och hemma

min kusin berättade nyss att han hade ätit tio hamburgare idag när han hade skollunch.
plus klyftpotatis. och sex glas mjölk. och frukost två timmar tidigare.
så när han kom hit förut och jag frågade om han ville ha ett ballerinakex skrek han NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.
fattar inte varför.

jättebefriande med helg känner jag.Dah

det är inte okej att lova att man ska göra en sak och sen inte göra den. typ som att pappa förut idag lovade med hela sitt hjärta att han skulle fixa min sterio eftersom att den av någon märklig anledning inte fungerar......
men så har han inte gjort det FAST HAN LOVADE. fatta att jag måste ha en fungerande stereo i mitt rum. annars förtynar jag i helvetesgapet.

kan lika gärna berätta att jag alltid somnar till min sagoskiva. De bortglömda sagorna heter den och den är megabra. och min älskade stereo är placerad på en pall precis bredvid min säng och det är jättesmidigt att bara trycka på play när man ligger där och inte vill att det ska vara så förbaskat tyst.
och nu är den trasig.

Haj

är laddad med choklad och ballerinakex i magen för att nu ska jag dansa. har saknat det dem senaste månaderna. VAD ROLIGT DET KOMMER BLI.

Computer room

sitter i sal 232 och försöker att formulera en affärsidé till vårt UF- företag. 
har efter den här lektionen tagit mig igenom hälften av den här äckliga dagen.    

Sex lektioner

ser inte fram emot den här dagen. (eller eeeee jag kommer ju se för att nu har jag ju glasögonen HAHAHA) (det där var tråkigt)
torsdag.
lova att aldrig glömma att jag hatar torsdagar.

ska försöka att bara flöda med. när jag kommer hem ska jag faktiskt dansa!

Älskar fotbolldet är helt stört vad jag inte ser. i verkligheten.
när jag tar av mig glasögonen blir allt som befinner sig framför ögonen på mig en tjock och suddig dimma.

var mvgelev i franska förra året men nu börjar jag att undra faktiskt. har prov i morgon och har inte kollat i papperna än.

Försenade födelsedagsbilder


innan vi skulle till Jenny. dem röda ballongerna blåste jag upp och en sprack rakt i ansikte på mig och jag blev så rädd att jag nästan sket på mig. GAH VAR RÄDD JAG BLEV.
plus att jag knöt ihop dem också.alla. jag är längst och jättelång.förrätt.varmrätt.efterrätt.manärmättmendetgårattätaändå-mat.mitt pris.


vi gav Jenny en bok där vi klistrade in fula/jättefina bilder på oss och henne och så skrev vi rörande texter också.och jag var asproud över mitt paket eftersom jag hade slagit in det så himla fint.
OOOOOJ vad inte tid jag har att sitta här.
cyklar iväg till fotbollsträning.Här ser ni en som har ett liv

originalet vs jag.

JAAAAAAAAG kan se

jag har fått glasögonen!
en helt ny värld har nu öppnats för mig. jag kan se löven på träden. jag kan se sprickorna på vår stenmur när jag står i köket och tittar ut.

Lektion utan lärare

sitter i skolan och blir utskrattad av alla som tittar på mina videosar jag har lagt in på facebook.
OCH I MORSE VAR DATORN HEMMA. nuuuu får ni bildeeeeeeeer igen. make a happy face :D:D:D:D:D:D

slutar fyra och har träning ikväll men ska nog klara av att klämma in ett fint inlägg där emellan timmarna. PUSS.

Onödigt

sa ju att jag skulle ta mig i kragen och sysselsätta mig med någonting så jag gick och solade och blev jättebrun.
.....om det ändå vore den sanna historien. snyft.
kom dit, lade i pengar. pengarna fastnade i automaten. och fastän jag bankade och slog lite på den med hopp om att pengarna skulle slinka ner fungerade det bara att sola i åtta minuter. gick in i solrummet. solade lugnt och fridfullt i ca tre min. råkade att tappa en sådan där sak man har för ögonen så att man inte ska skada dem. öppnade ögonen, och vad såg jag.
precis över mig satt universums äckligaste spindel. SJÄLVKLART. och sollamporna liksom lyste igenom den så man såg inälvorna. tror att jag till och med kunde skåda hjärncellerna som tänkte "nu ska jag snart hoppa ner på Lydia så att hon blir jätterädd och skriker halsen av sig."
jag paniksköt upp locket på solariumet och stod och darrade i tio sekunder sen åkte jag hem.
m. så nu är jag 36 kronor fattigare, ingenting brunare och en hjärtattack rikare.

Eller hur?

har inget att göra. mamma ba städar hela tiden och Vincent är bara tjurig och franska pallar jag inte ens för fem öre..........
och filmen var dålig.........
MEN. det finns ett ljus bland allt detta mörker. Halv Åtta Hos Mig börjar om...... två timmar och 14 minuter!
asså nääääääää nej det där blev inget bra. jag behöver ju (läs vill slash orkar) inte plugga ikväll. då kan jag lika gärna dra ut och göra något minnesvärt istället för att sitta på kökssoffan och glo.
pappa och ingift morbror.

Hej hallå

Vincent kommer in i mitt rum.
"du älskar mig. du köpte marabouchoklad för att du vet att jag älskar det. TACK."
precis. enligt Vincent köpte jag inte den där chokladen för att jag ville ha den utan för att han älskar den. han har blivit så dum på sistone.
själv kom jag nyss hem. tidigt. gå som en idiot in till stan för att hinna med bussen fick jag göra också.
nu jag ska se på film! har faktiskt planerat och räknat ut att jag hinner det trots sjukligt stort franskaprov i övermorgon.
och hallå! INATT ÅTERVÄNDER DATORN. styckeindelningar here I come.

BAJS

PAPPA OM DU LÄSER DETTA KOM OMEDELBART HEM MED DATOOOOOOOORRRRN.
den här bärbara jag sitter vid och knapprar på nu är v-ä-r-d-e-l-ö-s. i alla fall när man ska blogga. nu ska jag hålla ner enterknappen, i typ en minut, skriva hejdå och sedan kolla om det blir en så kallad styckeindelning.
hejdå. 
nej. precis ovanför här ser ni? DÄR står det hejdå. varför, jo för att den här datorn är SÄMST. den typ vill göra min blogg oläslig.

Detta påstod jag och mamma igår

man vet att man måste renovera köket när:
1. gardinerna börjar ramla ner av sig själva
2. folk tror att det är mönster på mattan när det egentligen är fläckar

Hemma

på måndagar är vår slutlektion psykologi. vi slutar tjugo över två och min buss hem till Skänninge råkar också gå just tjugo över två. därför har jag bett vår lärare två gånger nu om det är okey att jag går tre minuter tidigare från lektionen så att jag inte behöver springa som en idiot och kanske till och med missa bussen.
och varje gång svarar hon typ nej. jag har gått ändå. MEN HALLÅ. det handlar om tre minuter. om man undervisar i psykologi bör man fatta och ha lite känslor.

Det här hatar jag

- när toalettpappret är satt åt fel håll i hållaren
- slå i tårna i trösklar
- trycka på stoppknappen i bussen. lider lite utav bakteriefobi.
- att inte kunna somna på kvällarna
- när pappa tar datorn så att jag inte kan lägga in bästaste bilderna
- matteprov
- när smöret är slut
- torsdagar
- att SD har fått så himla många röster

Helger är alltid över för snabbt

åkte ner till Idrottsparken förut endast (egentligen) för att hämta min cykel som har stått där olåst i typ sju dagar (UTAN att ha blivit stulen dessutom) men så råkade jag stanna och titta på en hel fotbollsmatch med Emma.
sen var dagen helt plötsligt slut. har inte räknat matte B än. har prov på tisdag.
vad är problemet? varför fungerar det inte att hoppa ner en rad så att det blir mellanrum i texten? har abstinens efter MIN dator och pappa kommer inte hem förrän inatt.

OST

Isak: vad heter eran ost?
Jag: Boxholms Gräddost.
Isak: vad kostar den?
Jag: vet inte. 90 kronor kanske, vadå då?
Isak: DEN ÄR SÅ GOD. jag tror jag ska gå och köpa en sån istället för godis och äta upp den.
Isak gillar vår ost. nu ska jag göra tacos.

Så var det söndag

vad fantastiskt det är att jag kommer hem klockan två på natten medan alla sover och att när man stiger upp på morgonen är det även jag som har vaknat först bland övriga familjemedlemmar.

(SKA VARNA ER REDAN NU ATT DET FUNKAR INTE ATT GÖRA STYCKEINDELNINGAR FÖRUTOM NÄR JAG SKRIVER MED SÅN HÄR STOR OCH TJOCK TEXT!!!!!!)

uppmärksamma hur bra jag är. pappa har vår dator men jag har fixat en annan bara för er skull. inte för att jag ska skriva skolarbete och plugga inte. pris till mig.
på tal om pris så vann jag ett igår hos Jenny. hon hade ordnat en frågesport om henne. allt från personliga saker till dem mest konstiga upplevelser hon har varit med om. och jag vann. jag visste mest! fick kinder maxi choklad. finns bild jag kan visa sen så att ni verkligen tror mig.
tog faktiskt bilder men eftersom pappa har datorn kanske ni får se dem först ikväll eller i morgon.
berättar mer om igår sen.
jo men se! det fanns en bild på mig på den här datorn.

Detta blir mittt hejdåinlägg

pappa ska stjäla datorn igen så ska tacka för mig och önska er allesammans en asnajz helg alldeles snart.

Vincent vägrade att flytta på sig från datorn förut och jag frågade varför. han sade att han gjorde läxor. alla som tror att han talade sanning räcker upp en hand.
om man är 14 år och kille gör man inte läxor på en lördagsmorgon.
men nu gick han. jag har lite bråttom. måste fixa och trixa.

snart blir pappa en vulkan som sprutar eld på mig om jag inte går härifrån.
fin lördag får ni ha.

18.00 hos Jenny

Jenny har trerättersmiddag hemma hos henne ikväll. hon blir 17 i morgon. jag ska inte glömma kameran och jag ska ta bilder. skönt, nu har jag påmint mig ännu en gång.

var djävulskt trött igår. och lite ledsen också. missade en fantastisk födelsedagspresent som jag inte kunde gå på pga. matchen. skulle ha blivit stylad, sminkad, fått en outfit osv och sedan blivit modellfotograferad i en riktig studio. det hade varit en upplevelse.

nu var det nära att jag glömde berätta om min borttappade fotbollssko igår. jag hittade den faktiskt den låg i tvättnedkastet (vi har ett sådant på övervåningen, fiffigt va) måste typ ha slängt ner en smutsig handduk och att skon då låg typ inrullad i den.Vincent.

Måste skynda

en sak som inte är kul: att bara hitta en fotbollssko när man packar till match. VAR ÄR DEN ANDRA? ofta man tappar bort en sko.
har lite panik eftersom det är samling snart. visst är det awesome att jag skriver ett blogginlägg om att jag har jättebråttom och inte hittar ena fotbollsskon istället för att faktiskt leta efter den.
ska fråga mamma för hon brukar av någon lustig anledning alltid veta var mina borttappade saker ligger.

hörs efter fotboll, dusch, mat och lite tv. ha en bra kväll.Per-Martin i mina vackra hotpants jag sydde i nian.

Datasal

hjälp H-J-Ä-L-P shit kära nån. ni måste vekligen få veta det här.

jag har skrivit exakt en mening och två ord i min insändare om skolmat. varför är blogg så lätt. 
tänker gå till bussen om tio minuter. hur är det rimligt att jag ska orka spela en hel match idag? får helt enkelt äta 100 kg godis när jag kommer hem.   

SIKdress

idag är det fredag och egentligen ska jag vara glad och lycklig men det förstörs pga. att jag vet att jag kommer att få springa spåret på idrotten när jag anländer i skolan. asså jag läääär ju dö asså.

sen blir det hektiskt. har match ungefär direkt när jag kommer hem och kommer inte att hinna någonting annat.
nu ringer Jenny på dörren. då är det bussdags.

Adam och jag

A: asså jag såg en ASSNYGG tjej i Linköping i lördags.
L: hur såg hon ut då?
A: hon var typ lång..... tänk dig du, fast typ ett halvt huvud längre.
L: OJ vad lång.
A: fast hon hade i och för sig jättehöga skor. hon var i alla fall WOOOOOW. du är också WOOOOOOW men du är min kusin så jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig.

N-A-W. det är sådana där småsaker som höjer mitt humör en ruskig septemberdag. nu vill han att jag ska komma och äta glass hos honom så då gör jag väl det då.

Ffrryysseerr

det är svinigt äckelaskallt utomhus. när man vistas på lite öppnare ytor strålar det minus 70 vindar genom hela kroppen.

var befinner sig bloggmotivationen???????????????????? har du tagit den elle. jättedåligt går det för mig.
vi vann i alla fall matchen vi hade igår och det var jäkligt tur för att jag gjorde typ självmål och efter det vilade det världens skuldkänslor på mina axlar. det kändes som världens undergång. i stunden.

just nu är jag glad för att: torsdagen är över. du skulle se vår klass klockan halv fyra på torsdagar. ingens hjärna fungerar och det enda alla orkar göra är att antingen sova och använda matteboken som huvudkudde eller flamsa igenom sig hela lektionen. man vill baaaara heeeeeeeeem.
och när man slutar och äntligen är på väg hem till soffan så ska man först åka buss i 50 min. och ibland måste man till och med stå ut med snuskiga blickar ifrån medelåldriga gubbar som jobbar på BT. livet är ju bedrövligt.

och när man kommer hem är det fantastiskt. att inte göra något och speciellt att man inte behöver plugga.
måste gå eftersom Halv Åtta Hos Mig finalen börjar nu. 

Hallå

sitter här och nu i skolan och skriver en insändare som handlar om skolmat. eller nej det enda jag (och dels Linn) har kommit på är rubruken. "Våldtäktsmän får bättre mat än skolbarn."

bra va?! för det är ju så. maten suger.

Sur

vad är det för fel på er? statistiken borde inte öka när jag är såhär frånvarande. tycker faktiskt inte det nej.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag hatar den här dagen. den är jättelång. och jag kan inte franskan.
åker sju och är hemma fem. ha lite empati för i hela friden.

Sorry

så hände det igen. pappa snodde min älskade dator. han har ett viktigt jobb han måste göra och datorn måste nödvändigtvis vara med. vet inte om jag kan blogga idag heller.

fast har en sak jag hinner berätta innan jag färdas vidare i en bil till skolan. skulle gå av bussen igår och då fastnade min jackärm i dörren. fick en hjärtattack och slet och drog som en idiot.
tänk om jag inte hade kommit loss och liksom släpats efter bussen. så hade jag inte velat dö.

efter att jag kom hem (levande, GÖÖÖÖTTT) så fick jag äran att ringa upp tjejerna som kom med i Skänninge Lucia. min mamma har hand om hela den grejen. jag var självklart rolig och lurades och låtsades att jag ringde från någonting annat så att dem blev lite rädda. ÅH jag är så rolig.

bajs vad jag suger. är man borta två dagar från en blogg vet man inte hur man skriver längre.
ses när vi hörs.

Alltihop är pappas fel

kom hem igår efter skolan och skulle skriva ett ASBRA inlägg och då är datorn stulen. :(:(:(
pappa hade tagit med den till Motala. fattar inte för vår dator är typ en gånger en kvadratmeter stor och skitjobbig att springa omkring med.
så jag ba NEEEEEEJ HEEELP ME mina läsare kommer lämna mig om jag inte skriver åtminstone ett inlägg på hela dagen. och bättre blir det inte för att efter skolan idag (slutar fem minuter i ett) tänkte jag åka till Linköping eftersom att I am in a need of a few things.
vi träffas ikväll.

Dead.........nu är den försvunnen. EN MÅNAD OCH LITE TILL SATT DEN DÄR.

s.n.y.f.t.

Teenage crime

lyssna på låten. NU annars dör du! skicka detta meddelande vidare till 10 vänner som du bryr dig om inom 10 minuter så händer det någonting mysigt på söndagen den 27 februari år 2011.

Banana chocolate chip muffin
såhär har jag spenderat min eftermiddag tillsammans med mamma.

nu tänkte jag städa garderoben. jag fattar verkligen inte för att jag städade ju den för ungefär en vecka sedan? vem har förstört min braiga ordning? inte är det väl jag.

Smilegubbe på det

jag bakar. information and pictures are on their way.

Hårt

det första jag ser när jag vaknar på morgonen är att jag ligger på golvet. jaaaa men just jag kunde inte gå upp på mitt rum inatt när jag kom hem för då skulle jag ha väckt mamma och pappa så jag var ju tvungen att sova på mattan i tvrummet för soffan var visst trasig så där kunde man inte ligga.
jag går in så mycket för att vara så himla underbar! jag sov på ett golv bara för att mamma och pappa inte skulle vakna.

Only girl

Ghost town

nae men vad det här var dåligt då. skrivmässigt.
Madde och jag ska nog ut. dem enda problem vi har stött på är typ skjuts och att det är så himla dyrt.
i morgon är det söndag och då ska jag räkna matte b men det kommer jag inte göra så nej det ska jag inte alls göra förresten. vill till Ikanohuset och handla jeans.

så himla värdigt att ha ett jobb och i alla fall vara lite rikare än en fattig student som jag.

16.37

bra dag! känner mig frisk faktiskt. fast har bara svindåliga blogginlägg i huvudet. finns inget kul och skriva.
återkommer när det finns det.liten och svarthårig.

Ensemble

Vincent kommer ner och sätter sig på en stol bredvid mig:

V: asså Lydia, mamma pratar alltid om massor budskap och sånt och att man inte ska prata fult. men, vad är det egentligen för skillnad på bajs och skit? hon tycker att man får säga bajs, men inte skit? jag vill säga skit!
L: jaaao eee....
V: och hon tycker inte att jag ska säga sopa till andra heller! alla säger sopa. vi måste få mamma att bli lite mer oseriös.

haha. min bror e kul.
men det är faktiskt lite sant. ibland är mamma too much jätteasöverseriös.

kalaset var fint och vi fick mat och tårta och gemenskap. nu ska ni få höra något galeeet.
ska spela match i morgon. eller inte direkt, men jag ska stå i målet. målis! det var år sedan (känns det som) jag stod där och jag har på känn att det inte kommer att gå så fantastiskt.
mamma säger att jag är ansvarslös eftersom jag är sjuk. MEN ASSÅ HALLÅ. jag har suttit still i en vecka.... det enda jag har gjort är gått till skolan, åkt till Linköping, gått på kalas, gått på promenader, inte vilat. och jag har tjatat så himla mycket om att jag är sjuk så att snart lämnar ni väl min blogg för alltid.bara för det får ni se en fantastisk bild på mig.

Han gör så att jag vill döjag och min bror hatar varandra så mycket just nu att båda två håller på att begå självmord.
vet inte hur han tänker göra men jag stryper mig med mitt hår.

Samla dig

hon som tog skolfoto idag sade att jag skulle samla mig. jaha så jag såg inte okej ut asså.

nu är det konstigt igen för nu mår jag bra. eller är det så att jag har lärt mig att leva med en ond hals? kanske har lärt mig att hantera smärtan så bra att jag inte ens märker den längre! för när Sofie kände på mina körtlar idag sade hon HERREGUD så jag kan ju omöjligtvis vara frisk? care.

Celina, min kusin, har födelsedagskalas ikväll. känner att jag borde gå och dessutom var det ett tag sedan jag umgicks med min fina släkt.
kommer ihåg att jag tyckte att den här pizzan såg så god ut för ca två år sedan men den ser ju jätteäcklig ut.

Så var det"du har ett virus och det brukar sitta i i upp till sex-sju veckor."

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs. inga piller kan rädda mig.
nu åker jag till skolan och äter pizza och har franska och tar skolfoto. läkaren sade att normala människor med virus ska ligga i sängen och glo tv men jag är dum i huvudet, pressar och vägrar att ligga efter.

Agreed

nu har jag, mamma och pappa bestämt att vi åker med mig till sjukhuset. tänk om det faktiskt är så att jag omedvetet sitter här och behöver äta penicillin. vill ha reda på vad det är för ett äckelvirus som virvlar omkring i mig.

Helvetesdagen

är gladast i världen över att den här dagen äntligen är över. när man har haft två äckellektioner på morgonen och när man är hungrig och tror att det är lunch, nej då ska man ha en lektion till.
sen äter man. har psykologi och engelska och allt man vill efter det är att gå hem. men det går liksom inte för att då har man en lektion kvar igen.
tycker bara inte att man ska behöva gå igenom ett helvete en gång i veckan.

på musiklektionen igår var det en tjej som var frånvarande för att hon kanske skulle köpa en häst. 
Hej musikläraren. jag kanske inte kommer på lektionen idag för att jag ska köpa en häst kanske.
det var nog den sämsta ursäkten jag har hört. eller tror ni att hon skulle köpa en häst? kanske

det är jättesoft för jag behöver inte plugga någonting ikväll. så ska väl vila och bli frisk.
för att seriöst snälla jag förstår faktiskt inte. tror ärligt att jag omedvetet har gått omkring med halsfluss den senaste veckan för att såhär länge håller inte en vanlig förkylning i sig. är fortfarande hes! har fortfarande ont. feber, huvudvärk. när blir jag bra?jag skriker i trappan för att fånga Deborahs uppmärksamhet hon vänder sig om och säger SCHHHHH!

ja

idag har vi sex fucking lektioner. hörs vi fem eller någonting sådant då eller?

Hej hej

varnar för bloggfri dag.

...............om ni inte redan har märkt det förstås.

Snorig

den här morgonen har jag snytit mig nio gånger. heheheheheheheheheee slå det.
men jag är faktiskt väldigt glad och positiv till livet idag. det ska bli kul att ha svenska C i två timmar nu på morgonen för att jag ska ha en redovisning som går ut på att lära mina klasskamrater hur man viker en skjorta utav en tjugolapp. 
SYND att jag testade nyss och att jag inte kommer ihåg hur man gör i slutet!!!!!! måste träna på bussen.

slutar fyra. har musik i slutet. jag bytte från den svåra till den lite mindre avancerade gruppen förra lektionen och det tyckte jag var ett bra val av mig.

Förinta denjag hatar den här reklamen.

Bäst

men kära nån vad jag är ambitiös just idag. got done med alla läxorna och har nästan fixat att lära mig glosorna.
som jag förtjänar att kolla på Halv Åtta Hos Mig. och Idol! är dock en sådan som bara gillar att kolla i början av sådana program för jag tycker att det är kul att kolla på alla dåliga sångare. när bara high tech-människor är kvar är det tråkigt. jo.

sak som förstör min kväll är glasögonen. har valt ut mina två favvobågar men kan inte komma till underfund med vilket par av dem jag skall köpa. måste lämna in dem i morgon.

fettisch tråkisch bloggisch?det enda som var bättre än Kungshöga på Björkö var maten.

Får väl gå

måste gå till Östenssons och köpa en tidning bara för att kunna göra svenskaläxan.
SUCK. PALLA.

tror att jag är så ofräsch som en levande varelse någonsin kan bli. snorig, blod i ögonen, dålig hårdag, fula kläder. ingenting fungerar. förutom franskan förstås. för den går faktiskt asbra! var imba på lektionen idag. svarade på allting hela tiden. och läxan är klar. dååååå har jag bara sju stycken kvar. facelook på pappa den dagen vi åkte till Öland i somras.

Irriteradtänker dela en grej med er som jag stör mig på.

personer på bussen som har sina väskor på platsen bredvid sig så att det inte går att sitta där. eller personer som sitter på platsen längst ut när platsen längst in är ledig.
om man ser att bussen nästan är full och att folk är i behov av och vill sitta ner så flyttar man ju på sin väska! eller flyttar in så att det finns plats.
det finns en kvinna på bussen varje dag som gör den här dumma grejen. och man måste liksom gå fram och fråga "hallå kan jag få sitta här eller?" och då finally gör hon plats men hon flyttar inte in till platsen närmast väggen utan hon går bort från platsen så att man själv får krångla in sig längst in och sen sätter hon sig igen.

OISEHFGOISDFNOIASJEFPF;VAÅ!!!!!!!!!! döda detta beteendesätt i bussar!

annars har jag haft en bra skoldag. ögonen är värre men det är mest alla människor omkring mig som tänker på. SHIT Lydia vad har du gjort?
asså hoppas inte någon tror att jag går omkring och gråter och att det är därför mina ögon är så rödsprängda.
slutade ett och nu är klockan redan halv tre fastän det enda jag sysslat med är att åka buss och gå hem.
måste faktiskt plugga. och så är det Halv Åtta Hos Mig på fyran ikväll.

HAHA. nu kom jag att tänka på en dum grej Jenny sade en gång. hon frågade "när börjar Halv Åtta Hos Mig?"
det fattar man ju. att det börjar halv åtta.

Glansigt

kul att någon svarar....................................................................

MEN.
känner vändpunkten i halsen :D:D:D:D XDXDXDXD nu undrar jag bara vad grejen är med en miljon blodådror i ögonen?

Skriker

mensliv.

räknade just läxorna jag har den här veckan EEEEEEEEH?! vet att ni vill veta.
uppsats i engelska, typ. tjugo kilo franska plus att jag måste ta igen från förra lektionen jag missade. matte, engelskaglosor, ekonomi, två svenskaläxor, musik. skolan vill ta mitt liv ifrån mig.

jag kan ju inte plugga när jag är såhär röd i ögat.

Röd

OK.
har fått hem bågarna, och tagit fyra bilder på mig med extremt trötta, sjuka, rödsprängda ögon så att ni kan få ge mig lite råååååååååd. så vilka tycker ni?
1,2,3 eller 4.för mig är det fyra.
men oj vad likadana dem såg ut på bilderna såg jag nu.haha se! sådär ser det ut i mitt öga. har ärvt detta från pappa. han blir också blodögd när han har ett virus i sig.
tänk om jag får i båda! då vissnar allt och alla som ser mig i ögonen.

Svälj och åkLydia goes stupid in the head once again och åker till skolan.

röd i ögat också vad nu det ska vara bra för. hemma tre.

Det här börjar att bli jobbigt

vi sitter i soffan mamma och jag. hon pratar och jag skriver lappar som svar.

varför. blir. min. hals. inte. bättre? efter några dagars lidande brukar man ju faktiskt börja att känna vändpunkten. typ att man vet att det värsta är över och att det börjar bli bättre.
det går bara neeeeeeeeeråt. jag skulle ha mått strålande bara denna outhärdliga halssmärta drog åt helvete.

i morgon då. skola? inte skola?

?

14.02kollar på Hedvig. hon som har en uggla på taket och som får lång näsa varje gång hon hör ett ord hon inte förstår. det är fortfarande lika bra som när man var liten.
och så tycker jag att ni ska ge mig en stor buckla eftersom att jag har gjort lite franska också.

går till moster och klipper mig klockan fem. det är så himla gött att aldrig behöva beställa klipptid och att veta att man alltid blir nöjd.

Ribbonized

igår såg jag en snygg kille, eller en man var det väl, i Skänningeeeeeee. INTE vanligt.
jag såg honom gå bredvid Vårfrukyrkan när jag var inne hos mamma i affären. blev lite exalterad och mamma sade att jag skulle sluta eftersom han minst måste ha varit 30 år.

nej. kan hända att han var 25, 26, 27, 28 eller möjligtvis 29 men inte 30. aldrig.
som han såg ut ska min man se ut.

har gått igenom en vidrig natt. vaknade, var täppt i näsan och hade 30 kg slem i halsen. hur andades jag? det gick ju inte. att svälja slem är inte direkt upphetsande och även om jag hade gjort det hade det inte fungerat för att det hade gjort för ont.
mamma säger att jag har ett virus i halsen.
medan jag tror att orsaken till varför jag fortfarande är sjuk är för att jag flänger omkring överallt i tunna kläder och inte bryr mig om att låta kroppen vila färdigt. därför gillar jag att det är söndag idag. ska bara ta hand om mig själv och inte anstränga mig ett skit.

Tänkte visa hur min hals låter

pressar fram en liten hälsning till er såhär dags på en fin söndagsmorgon.

Inte än va

mamma:

"Lydia tror du att jag ska ta på mig vantar när jag går ut? det är ju jättekallt jag tror att jag tar vantar och en halsduk."

går upp från källaren och där står hon klädd i en tjock jacka, vantar, halsduk och mössa.

okej mamma det är kallt men det är september.

DöD

jag har lärt Tindra att spela död! man säger först sitt sen ligg och sen SPELA DÖD och då när man säger det lägger hon sig på rygg och ser död ut.
hon skulle få en skinkbit förut och när jag hade sagt att hon skulle spela död ringde telefonen så jag sprang därifrån och Tindra fick aldrig den där skinkbiten hon hade kämpat för.
när jag kom tillbaka låg hon fortfarande kvar. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. vad bra hon är.

Svälja är svårt iblandhar faktiskt hängt med Madde idag. kul att man får träffa henne en gång om året i alla fall.
det enda skrivvärda jag kan ta upp är väl att jag råkade gå in i ett provum på Gina där en tjej stod iklädd endast stringtrosor. med rumpan vänd mot mig. och det blev så pinsamt att jag bara gick därifrån utan att ens stänga.
så att, där stod hon hjälplös och nästan naken. 

varför har jag ondare i halsen idag för? ska säga er att det var en hemsk utmaning för mig när vi satt och åt på Mcdonalds.
hittade nästan ingenting. en tredjedel av alla påsar jag bar på var till mig. resten till Vincent eftersom att I am the bezt sis in the world och handlar alla kläder till honom (på hans bekostnad asså) för att han är lat och inte klarar av att göra någonting själv.

för min del är jag 1200 kronor fattigare. då kanske ni tänker att jag visst har hittat massor men i dagens samhälle är allt man får vid tusen kronor ungefär tre saker.

när jag kom till Mjölby med tåget visste jag att jag var tvungen att sitta och vänta buss i nästan två timmar. ringde min faster och hon var gullig och kom. erbjöd mig att betala men hon sade att jag var en fattig student så jag behövde inte "blink."

Skriver snart gör jag

.

Ge dig

vad jag drömde inatt:
mitt hus höll på att brinna ner och alla i familjen satt lugnt och sansat i köket och drack kaffe. pappa sade att det skulle ta ett tag innan elden hann komma till nedervåningen och att vi lika gärna kunde njuta av den sista stunden vi hade kvar i vårt kära hem. orsaken till att det började brinna var att ett memory card till mitt playstation hade legat för nära tvn och det hade blivit en kemisk reaktion. asså SERIÖST jag drömmer så himla weird. fast man tycker oftast inte att det är speciellt konstigt när man väl är där. i drömmen.  

halsen är värre idag och det är nog pga. att jag gick till skolan igår och var lika aktiv som en vanlig människa när jag egentligen nog bara skulle ha vilat. bör nog vila idag också men jag har ju en mållista att uppfylla.
LiNkÖpInG.

aj

ska tala sanning.

har fortfarande ett monster i halsen och ett hjärta i huvudet som dunkar och har sig. speciellt när jag ställer mig upp hastigt och oförberett.
om bara detta kunde försvinna är jag lika frisk som en kall vindpust i december.

om det bara fanns ett annat, snabbare sätt att bli av med detta än att vila. är inte så bra på det.
tips?

nä för ingen kommenterar eller skriver någonsin någonting till mig i den här bloggen. 
det är lugnt.

la main

Adam och några killar skulle ut ikväll. blev bjuden på deras förfest.

thanks but no thanks. ba TJA nu kör vi killar en halvtimme senare skulle jag ha suttit själv kvar i en stökig lägenhet med vetskapen om att jag hade blivit dissad för en klubb.
vill också vara 18. tycker att mamma och pappa borde ha planerat min födsel lite bättre och gjort så att jag åtminstone kunde ha fått fylla år i februari, eller nåt. inte oktober.

men okej! ett utav mina mål ska uppfyllas i morgon. handla nya kläder ska jag och det är ju faktiskt roligt.

och tyck inte att jag är konstig bara för att jag inte har tagit bort den döda flugan på mitt rum ännu. för ja, nu har jag faktiskt fastställt att den är stendöd för att den har typ suttit där i en månad och vem orkar sitta på samma ställe så himla länge.
den har blivit som en vän. den passar där.Barn idag

satt på soffkanten i tvrummet och filade naglarna när det plötsligt började att ringa och knackas hysteriskt på ytterdörren. då tänkte jag att nu är det Vincent som måste komma in jättesnabbt för att han kanske har glömt någonting han måste ha och måste skynda sig för att han har bråttom någonstans.
men herrejösses vad han håller på, tänkte jag när jag skyndade mig ut i hallen.

var nära att skrika honom i ansiktet att han skulle ta det lugnt när jag öppnade men så var det inte ens Vincent. det var tre små pojkar som frågade tyst och stillsamt med pipiga röster "vill du köpa jultidningar?"

menar dem att dem ringer på och dunkar sönder dörrarna sådär i alla hus dem besöker? köpte ingen bara för det.

Tuggummi

helt otroligt vad jag har återhämtat mig. känner mig faktiskt i princip frisk. jag är bäst och har uppfyllt ett utav mina mål. nu gör vi en grön bock på den. DING.

pappa står just nu i sin studio och sjunger med i ett klassiskt pianostycke. det låter jättekul speciellt eftersom han rabblar upp alla noter samtidigt. orka vara så high tech.

just det HAHAHAHAHA nu ska jag berätta en kul grej. när jag gick hem från bussen från torget idag hade jag ett tuggummi i munnen som jag hade haft där alldeles för länge så att det var fullkomligt stenhårt rakt igenom och jag stod inte ut med att ha det kvar så tänkte att jag kunde spotta ut det i Skenaån. det kunde väl inte göra så mycket eftersom den ån redan är så äcklig att man skulle kunna tro att det ligger döda lik och splashade råttor däri.
men så spottade jag en anka i huvudet! eller en and var det nog. och den liksom skrek till. ba vad gör du din blonda bimbojävel!

pappa och mamma ska ut och äta ikväll och Vincent kommer antagligen att försvinna härifrån senast åtta så jag tänkte ha fest. bloggläsarfest. alla som läser får komma, fika, ta bilder och fråga mig saker. 247 kronor inträde.

nej men vet faktiskt inte vad jag ska hitta på.av alla möjliga ställen i huset väljer Tindra att sova högst upp på källartrappan.

06.29i en utav mina mörkaste stunder igår gjorde min mamma mig lite glad. hon kom hem med två presenter till mig. n-aaaa-W. snart lägger jag till en matkategori.

har kämpat mig upp idag. fortfarande sjuk men tvingar mig till skolan.

Svara då

vilka är ni egentligen? kan jag inte få veta lite vilka det är som faktiskt läser det jag skriver varje dag.

17.26det finns inget som är så irriterande som en bror som irriterar en. detta borde stå med i bibeln.

är nästan fit for fight! eller jag tror det varje gång jag har legat i soffan i minst en halvtimme. då blir jag glad.
..... oooooch så reser jag mig upp. ooooch DÅ kommer dunkandet i huvudet samt ett enda stort yr i hela kroppen.
jag är inte frisk än. tycker ni att det börjar bli jobbigt att läsa om att jag är sjuk? känns som så. lovar att inte skriva mer om det idag.

ska se på Supersugen senare ikväll för att jag har faktiskt kanal sex.

Några fantastiska bilder från pappas iphone

gick igenom pappas bilder från hans telefon eftersom att eh, jag är sjuk och har tråkigast i universum och så upptäckte jag att pappa inte har en enda bild på mig i sitt fotoalbum. jag som trodde att jag var älskad :(:(:(:(

kämpade mig upp förut för att laga mat. ja ni hör. pappa är ledig, hemma och frisk och jag är hemma, ledig och dödligt sjuk, men det är ändå jag som tar hand om allt och alla.


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ paniiiiiiik RASTLÖS döR. får cellskräck i mitt eget hus.

jag är en sådan person som måste göra någonting nästan hela tiden. även när jag är så sjuk att jag knappast orkar stå upp vill jag vara igång. accepterar inte för mycket stillhet.

förresten så är det är visst ganska många som är sjuka idag. det känns skönt att inte vara ensam.
ska nog spela tvspel! lade av med Rayman Revolution för ett tag sedan när jag inte lyckades klara en bana hur mycket jag än försökte. det är ju perfekt att försöka klara den här utmaningen nu idag när jag inte har någonting att göra.såhär ont gör det.

Drick inte margarin

har redan börjat att jobba med mitt första mål - att bli frisk.
igår berättade My för mig att om man har ont i halsen ska man smälta margarin, låta det svalna och sedan dricka det.

...........asså, det fungerade inte riktigt för mig. det var det äckligaste jag har druckit och jag har fortfarande lika ont.

Bara för att jag inte har ett skit att göra

okeey, sjuklingen har satt upp några mål som skall vara uppfyllda innan veckans slut.

- ska försöka göra allt jag kan för att bli frisk tills i morgon. eller åtminstone så ska jag vara pigg nog att kunna gå till skolan.
- i helgen ska jag handla nya kläder.
- ska be pappa lära mig intervall så att jag inte behöver känna mig som en idiot på musiklektionerna hädanefter.
- klippa mig.
- skriva bättre.
- städa världens äckligaste rum.

Yez!

sorry for bad update. såhär låg det till igår.

inställd match. var skitsur över det på förmiddagen men när jag kom hem från skolan var jag endast tacksam.
blev jättesjuk. nästan 40 grader. idag är jag hemma.
det är tråkigt. vi har inga filmer och endast tre kanaler för tillfället så det gör tvn ganska ointressant. vet inte hur jag ska bete mig när jag ligger i soffan eftersom jag fryser när jag inte har täcke men när jag väl har någonting på mig svettas jag. äckel.

kanske ska ringa Sofie??????!!!!!! hon är också sjuk och vi kanske kan hålla varandra sällskap.