Yoo

 
Hej bloggen! 
 
Jag har semester! 
 
Vädret är inte så bra. Fotbollen är igång. Ibland spelar jag volleyboll. Jag tränar men äter som en tjockis. Jag sover länge ibland och ibland inte. Jag slösar pengar. Jag går ut vilket inte hänt på fyra månader. Jag är asBLEK:( 
Det är snart Skänninge marknad vilket betyder sommaren snart slut. 
Jag kollar på vampire diaries hehe. 
 
Typ det är mitt liv. Önskar dock mer tjejhäng tack!? Hör ni det. 
 
Pöss. 

Kanske skulle skriva ett inlägg

 
Igår hade jag Sofie Alma Johanna en väldigt förträfflig picknick för Emma det fick bli som en födelsedagspresent. Och herrejösses ingen kan säga att vi är tjejer som inte äter i alla fall. Det fanns pasta och sallad och kyckling och jordgubbar och vindrutor och bröd och tårta och kladdkaka och choklad och majs och allt tog slut. 
 
Kladdig var man sen. Det var liksom ingen "fin" picknick eller vad man ska säga födan togs med händerna och när kniven gick sönder var Alma så desperat att hon grävde med sina fingrar i hallonmoussetårtan. 
Såreskava. 
 
Och idag hade man ingen bil så det blev cykel till jobbet. Ligger hemma i sängen nu äntligen och luktar ÄÄÄÄCKLIG HAMBURGARE OM HÄNDERNA. Jag ser ut som en tripple cheese. Ska bli så fett med semester. Pussdå! 

Happygirl93

 
Förstår ni att på lördag har jag semester i fyra veckor. 

Aj

 
Igår på le gym körde jag leg extensions wait for it... 25x6-10. 
Asså jag satt i den där maskinen i typ 30 minuter och folk tyckte säkert jag var lite weird. Men det var ett tag sedan jag hade riktig painintheassträningsvärk så att jag kände för att riktigt döda mig själv. Började på 70 kg och sen trappade jag ner. 
 
efter mina vad blir det... 75 utförande av denna övning gick jag inte så snyggt. Körde sen lite benpress utfall vadpress squats två bollövningar och sånt idag kan jag inte böja mig ner. ÄNTLIGEN. Got to love träningsvärk då vet du att du växer. 
 
Ska fortsätta med mina monsterrepetitioner om en stund tänkte att ryggen ska få dö. 
Sjuk energi?! 
 
PUSS

Tisdag

 
Njuter av livet. Kom ihåg det kära du att göra det. Det är så mycket hets i världen. Det är så mycket du måste va på ett visst sätt. Och det är så många som påminner om att slappna av så någon kanske tycker att det jag just sa är old school men jag skriver det faktiskt mest för att påminna mig själv. Jag är dålig på att slappna av bara va och inte ha några måsten. Och det är något som jag vill arbeta bort. Jag behöver inte vara perfekt. Jag behöver inte träna varje vecka. Jag får göra ingenting två dagar i rad. Det är okej att inte orka göra nåt efter jobbet. Jag får äta två kanelbullar till frukost på en tisdag. Gjorde nyss det. 
 
Jag känner liksom att jag vill komma in i ett typ mode där jag är nöjd med ALLT. Inte känna att jag hela tiden måste förbättra något fysiskt eller psykiskt. Så det tänker jag börja med förstår ni. Vis och klok och djup? 
 
Därför försöker jag nu att inte känna ångest över att det är sjukt med sol ute och att jag jobbar hela dagen. SVÅRT! STAY STRONGGG är ledig ikväll i alla fall. All kisses to you. 

Helt okontrollerat inlägg

 
HEJ! någon där fortfarande eller jag vågar inte ens kolla min statistik... 
och det är ju verkligen bara mitt eget fel...
 
det är bara det att jag har varit konstant på jobbet typ. i alla fall förra veckan. och när jag inte var det ville jag bara vara med Anton eller i sängen eller på gymmet och sånt där. 
 
iallafaaall. slemmig i halsen idag. har sår överallt. igår till exempel rev jag upp hela baksidan av armen på en vass kant. det ser ut som ett sånt läskigt sår i filmer som vampyrer vill suga på. 
 
måste börja springa. nu när inte fotbollen är längre har den lilla kondition jag haft försvunnit. jag vill INTE komma tillbaka till säsongen och dö på träningarna men BAAAAAAAAAAAAA jag HATARRRR löpning. SÅ NI VET:):):) 
 
pusshej.

Torsdag

 
Igår onsdag vilket var en ledig dag hade jag funderat ut några saker jag skulle göööraaa. Men det blev inte så för att jag satte en morot i halsen och fick åka till sjukhuset. Jag kunde inte prata på två timmar för rösten försvann men annars gick det bra. 
 
Idag var jag träningsbar igen så efter en typ heldag i Linköping med kusin Jouline gick jag ut och gick. Det var det bästa jag gjort på länge. Dessutom gav fyra moppekillar tummen upp till mig FJÄRDE gången de åkte förbi. Inte alls uppenbart var det. 
 
Godnatt! 

Hej hej

Tisdag

 
Kände mig omotiverad till livet idag när jag vaknade ville endast glo serier 24 timmar i ett mörkt ensamt rum och äta hemmakvällsgodis typ. Inte ofta detta händer faktiskt. Är en person som för det mesta hatar att inte göra något och bara va och sånt där. 
 
Ville inte jobba heller. Men nu känns det okej. Sitter här och har rast och äter väldigt mycket mat. Jag gillar btw inte folk som säger att de äter 30000000 kalorier om dagen men inte gör det egentligen. Ville alltså tala om att jag inte är sån. Aja nu börjar man snart. 

Första juli

 
Vilken skön helg. 100 år sedan jag var ledig två dagar i rad. Har varit med Anton och ätit socker och sjungit på bröllop. Typ så. JätteTREVLIGT och avslappnat. Faktiskt väldigt längesen jag sjöng offentligt så det var lite obehagligt men ändå ganska kul.
 
Och så var stängningsveckan här igen den må alltid komma för snabbt men nu är det bara några veckor kvar innan 20 dagars semester. Det får gärna va sol då.
 
Annars är dagens planer ett ryggpass en fika på cafet och som sagt jobb. Funderar även på om man skulle ta en 15minutare i solariet. Hur tragiskt när det är första juli? 
 
Btw har halva sommaren passerat nu.