2012-12-31

 
det mesta är bra med mig förutom att jag inatt vaknat minst sju gånger av att det rasat några ton is från taket. lät som en elefant lämnade staden. så var allt aktsamma när ni strövar omkring under husen. gå inte under husen. 
 
jobbar även denna dag och efter det kommer jag vara lika upptagna med att säga hejdå 2012 som ni. 
 
 
 
 
 

19.05

 
fredag kväll nu. ska snart äta på någon restaurang med Aannttoonn. sista kvällen innan jobbhelg men jag känner faktiskt ingen ångest. 

<3

 
fin du är. 

Fuzzy

Torsdag

 
ätit frukost och tagit de flesta tabletter vi hade i skafferiet. skulle inte påstå att jag mår som en sammanpressad säl längre mer som en påse skit som har blivit slängd längst ned på en soptipp. men jag klagar inte för jag har det så bra i övrigt. intalar nu mig själv att det kommer gå bra att trängas i klädaffärer en stund idag, och om jag svimmar så gör jag väl det. 

00.09

 
idag var väl inte min bästa dag kroppsligt. vaknade hos Anton med feber illamående allt jag förtjänade. så han har pysslat om mig och jag är så kär i honom. han skrev till och med till min mamma att hon skulle ta hand om mig när jag kom hem. 
 
NNAAWWW. 
 
måste dock må bra i morgon då man förhoppningsvis ska ut på mellandagsrean. har inte så mycket mer att säga. 

Loveyou

Bye

 
kanske tar jag med mig kameran till Emma om jag lyckas hitta en mjuk och säker väska att ha den i. 
 
VAD TRÅKIG JAG LÅTER HELA TIDEN. 
 
jag är inte tråkig i verkligheten jag är skitrolig. vet inte om jag kommer uppdatera så mycket på någon dag nu för i morgon ligger jag nog i Antons säng hela dagen tills jag ska jobba. ni ränner väl ändå bara omkring på julrean och köper onödiga saker.
 
pusssss

Tack

 
förutom kameran fick jag även dessa fina. kommer lukta så sexigt ikväll. det här är nog första året som jag verkligen älskade alla julklappar jag fick. är väl värd det då jag lagt ner mer än hälften av 10 000 på andra denna jul. tycker det är roligare att ge än att få när man kan. 

Ljust

 
lite mer början på mitt nya rum. gardinerna sängen och ny byrå är klart. vill ha en klassisk ren tapet med nåt svagt mönster eller inget mönster alls typ. tror det lutar mot krämvit färg eftersom jag hellre vill kunna ha täcken kuddar lampor dukar jaja med färg och inte behöva anpassa sig så mycket efter tapeten.
 
blir mer och mer som mamma snart är hela huset vitt. 

Lite frukost

Julafton

 
här ser ni några probvilder jag snabbt igår tog med min nya systemkamera. IH. 
 
det trodde man då inte. hade blivit glad för en ny laddare bara. så vad säger ni nu kör vi. 
aspepp på att blogga nu har jag blivit av alla andras fina julinlägg. 
 
hade annars som vanligt en fin julafton med mycket kärlek lite sorg och jag påmindes än en gång om hur tacksam man varje dag måste vara för att man har varandra. kom ihåg.
 
ikväll ska vi ut. kommer njuta så mycket som jag kan av min lediga tid tills i morgon då mitt vanliga liv återvänder.  

22.24

 
stress i kroppen har jag över... julafton.
 
NAE jag skulle inte bli en sån. har ju aldrig ens fattat varför männikor blir stressade den här årstiden. känns som jag detta år vill köpa massor massor julklappar eftersom jag kanske kan det eftersom jag har ett jobb. det har man liksom inte haft de andre åren nej då fick man ledsamt spara ihop ett par studiebidrag samt födelsedagspengar för att kunna ge. 
 
har inte köpt en enda julis. och jag jobbar imorn och fredag och lördag ska jag ha juldag med kompisar och på söndag tänker jag inte stå i 500 meter lång kö säkerligen sur och opepp. 
 
där var mitt klag över och nu tänker jag bestämma att allt löser sig ändå. det gör ju det. 
 
de där bullarna på bilden var riktigt snygga i smaken btw. ska sänka en fjärde nu innan jag sakta vandrar mot nattens sömn. 
 
måste börja blinka också. har upptäckt att jag är lat och inte orkar det. så för tillfället är jag en sån där man stör sig på i rondellerna som åker direkt till höger utan att visa tecken.  

Hej du fina människa

 
stängningsveckan är finally över extremt skönt trodde aldrig måndagen skulle komma. kan tilläggas att jag nog aldrig längtat så mycket efter en måndag som i söndags. 
 
så att igår var man ledig och gjorde bara saker man ville dvs ingenting. var med min pojkvän i längre än tre timmar för första gången på två veckor typ. intog sängläge och stannade där hela tiden. var på ÖoB också dock ej för inköp av billiga julklappar utan RISKAKOR. nu kommer jag köpa det jämt bara för det. hade glömt hur goda dem var. 
 
usch känner mig så dålig också. mest för att min blogg rinner ut i sanden som ni kanske märkt. 
MEN! 
jag tänkte önska mig en ny kameraladdare i julklapp då jag gett upp hoppet att hitta den efter alla skallgångar jag gått här i huset. 
 
så give me a week ungefär. 
 
ska jobba nu igen. 

Lördag

 
jag vet att jag inte uppdaterar. mitt liv den här veckan är typ jobba till 01, sova, vakna vid tolv, åka snabbt till Anton<3 som har kommit hem och pussa på honom en liten stund tills klockan slår fyra då det bara är att slänga på sig Maxmössan igen och knega till 01.
 
känns som det enda jag gör är att jobba (KLAGAR INTE) men blev dock lite eller mycket sur när det igår tio minuter innan stängning kom en buss med typ 30 killar i.
så skulle de ju ha extra allt plusmeny alla tillbehör i världen feta kött och ja. bajs. vi som var typ klara och inställda på att komma hem tidigt.
bästa var att jag sa typ klockan 22 till Jossan ba "vad gör man om det kommer en buss typ en kvart innan man stänger?"
 
SÅ GJORDE DET DET. fy farao.
 
men idag gör det ingenting längre, och nu är det bara lördag söndag kvar sen jobbar jag inte sent på ett. tag.
 
hejhejdå.

God kväll

 
 
inte så mycket på hjärtat idag så här får ni mina mest underhållande youtubeklipp just nu:
 
1. två år och härmar Loreen
2. flicka i hiss skrämmer människor 

Hej Jenny B

 
suttit ett tag vid min bärbara och tittat på dig. gamla bilder m allt från första gymnasieåret till studenten. jag saknar dig.
vi som brukar träffa dig ganska ofta pratar ibland om att det känns som att vi inte känner dig längre och att tänk om du har blivit en helt annan människa nu när du bor i en hydda hela tiden. umgås med människor som inte glor i sina mobiltelefoner för de har inga och äter endast fisk med ben i utan sås. 
 
sås som du älskar!!!! guwd vad jobbigt det måste va. 
 
fast jag tror ändå du har det mycket bra, och att du har lärt dig en hel del om vad som verkligen är viktigt i livet.  
 
längtar tills du kommer hem. då ska vi ta igen alla myskvällar i din lägenhet som vi har missat denna mörka vinter. samt gå ut och festa och fira att du är TILLBAKAAAAAAAAAAAAA. 
 
tills dess önskar jag dig ett kraftigt fortsatt lycka till på din stora resa. 
 
ps jag HAR skickat meddelanden på kik och antingen är du dum och inte svarar men det tror jag inte så jag skyller på min knäppa telefon. får försöka igen. 
 
<3 

Måndag

 
ingen större skillnad på min röst idag. får fram ful purbertetsröst om jag tar i riktigt ordentligt men annars nae. ska jobba 17-24 ikväll. får väl gå omkring som ett spöke och diska och göra allt som inte är påfrestande för röstläget. 
 
det roligaste är att min familj glömmer hela tiden att jag inte kan prata. så om jag kanske är på mitt rum och mamma ropar på mig blir hon arg tillslut för att jag inte svarar, men sen kommer hon på att jag inte kan det och då blir hon skrattig istället. 
 
är dock inte sjuk i övrigt så har tränat idag. missat två fotbollsträningar nu. apa. aja sprang 5 km mosade sedan benen och magen en stund. och nu förstör jag allting genom att äta kladdkaka. 
he:) 

Bröllopsdagen del 3


 
blä vad jag saknar min pojkvän

Bröllopsdagen del 2


2012-12-08

 
allt gick finfint på genrepet 11.00 och mina stämband kändes taggade. det var typ någon halvtimme innan föreställningen skulle börja som jag ofrivilligt började harkla halsen samt kände mig lite konstig sådär. blev smått orolig för min Jouline Julias låt. fick dock fram en liten sångröst på den. 
 
men SEN. asså jag fick kräma ta i från min inre själ för att få fram ljud, och efter konserten kunde jag knappt prata. alla ba MEN VAD HAR HÄNT MED DIG. jag FATTAR inte varför jag JÄMT får problem med min hals när jag ska sjunga? den här gången var värst i mitt liv alltså utan tvekan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
som sagt idag kan jag inte prata alls så om Max ringer kan jag inte jobba. mamma har sagt åt mig att inte anstränga rösten alls idag utan sitta knäpptyst på mitt rum och vänta på morgondagen typ. 
kul. 
 
FÖR ÖVRIGT: det var stark adrenalinkick och lika roligt som vanligt att ha luciakröning och nu känner man sig lite tom. 

Den 27 oktober 2012

 
kommer ni ihåg att jag en gång lovade er lite bilder från mormor och morfars bröllopsdag? 50 fina år firades och den dagen hamnar absolut i saker-jag-aldrig-glömmer-kategorin. 
 
alla var så glada och allt var så fint blablabla men det var ju så. de flesta bilderna är tagna av min kusin Jouline och det här får bli del ett då. 
 
övrig information nu är lucia slut och jag har tappat rösten. nu menar jag faktiskt att jag HAR tappat rösten och det är hemskt!? i morse när jag vaknade försökte jag av all min kraft få fram ett ljud men det gick inte. på riktigt! fortsättning följer på denna händelse. 
 

Tänkte bara säga hej

 
idag ska jag jobba - hem och äta - ha genrep. i morgon ÄR kröningen och jag har nog aldrig varit så ppeepppppp.

Efter oro kommer tårta

 
jaa varför äter jag tårta på en torsdagkväll tänker ni. för att jag ville, och kunde! tillslut! hade nämligen inte ätit en enda föda sedan klockan typ fyra eftersom Anton inte hade skickat nåt sms om att han va framme i Tyskland. 
 
alltså hör ni töntet i mig? men det skiter jag i. skiter i allt förutom det mesta. jag kan väl lika gärna denna kväll berätta att jag av naturen är en väldigt orolig individ. det kan liksom bara räcka med att jag ex vet att mamma är i källaren men inte svarar första eller kanske andra gången jag ropar på henne. då tänker jag direkt att det har hänt henne någonting, och får en äcklig känsla i bröstet. 
 
när jag var liten lät jag inte ens mamma gå ut i tvättstugan själv. när jag började första klass var mamma med mig konstant i fyra veckor. alltså på alla lektioner. ända tills jag slutade. det är väl inte många barn som har sina mammor med sig till skolan i fyra veckor? detta skedde endast alltså för att jag var orolig för att det skulle hända mamma något medan jag var i skolan. hahahaa asså. stackars mig. och varje gång mamma eller pappa var tvungna att åka någonstans var de även tvungna att ringa när de var framme annars grät jag. 
 
har aldrig fattat såna människor som ba typ, jamen hon har säkert stannat på vägen hem från affären och pratat med någon hon känner! ex om en person inte kommit hem fastän denne skulle kommit hem för längesen. JAG inbillar mig GENAST det värsta. att en olycka skett blabla. VILL dock ej va sån. för man tjänar ju verkligen inte ett piss på att oroa sig över saker. 
 
så att jaa, har la haft en liten klump i mitt arma bröst under den här dagen. men nu är Anton framme meddelade han, och då blev jag plötsligt hungrig.

Det är visst lång tid

 
sista göravadjagvilldag för den här veckan. ska träna ryggen bröstet och va med Anton en sista gång för en stund. 
ASSÅ VARFÖR ÄR JAG SÅ TÖNTIG. men jag vill ju inte att han ska åka buss ända till ett annat land med en säkert tjock och segtrött busschaufför när det är så mycket snö ute. och han får inte yra omkring själv i Berlin och köpa giftiga drinkar. 
 
haha. jag har verkligen det senaste halvåret gått från världens ja typ självständigaste människa till att bli en klängande jobbig flickvän som inte kan sova själv ens. 
 
när han var i Grekland i somras drömde jag att han sa att han skulle stanna där för evigt och gifta sig och skit. att planet störtade sånt hemskt. 
 
så igår va han dum i huvudet och sa "vad skulle du göra om jag inte kom tillbaka?" man ba du är ju sämst. här är jag ledsen och saknar dig redan så klämmer du ur dig det där. pissråttaSTANNAHEMMARÅ. 
 
ska inte va såhär mer nu. längtar till lördag massor massor! innan dess ska jag jobba två dagar och läsa i min pärmiz. det står mycket intressant i den. till exempel hur alla olika restaurangers fritössystem ser ut. 

Tisdag

 
bra personalmöte igår. först sågs vi på Max parkering där ingen någonting hellre ville än att kasta sig in i bilarna. undrar om det kan ha varit mer än 15 minus. äckligt i alla fall. frysa hatar varje människa men mest jag. 
 
därefter inte kort men inte långt grupparbete och sen julbord. maten får 3/5 av mig!!!! alla blev fruktansvärt mätta förutom jag som inte kan bli mätt och nej jag äter inte lite. Jesper pratade ständigt om Janssons frestelse som en äkta gammal tantkärring och Jossan fnissade åt allt som vanligt.  
 
sen skulle man se bio. två sista raderna var bokade åt oss och vi plus två tråkiga gubbar var de enda i salongen. dock okej film. grät till och med en SKVÄTTIZ. Linn och jag köpte två stora drickor och en stor popcornlåda och åt inte ens upp en tredjedel av allt kom vi på när filmen var slut. 
 
frös lite till innan jag landade i sängen och somnade dödens dödsfort. handla julklappar nuhrå. 
 
(ps är ledsen för att 100 % av mina inlägg innehåller mobilbilder) 

Måndag och ledig

 
är än lika upprymd över julen. kanske är det mest för att jag inte fått känna så mycket jul ännu. jag jobbar ju jämt känns det som, och på Max infinner sig så mycket som noll procent julfeelings. ligger i och för sig lite pepparkakspaket samt glögg i personalrummet men annars omringas man bara av hungriga människor och flöt.
 
OCH underbara kollegor får absolut inte glömma det.
 
denna vecka är jag dock mer free och har MÅNGAA saker att längta till. idag ska bland annat äta julbord och se bio med jobbet. andra dagar ska jag handla julklappar, va med kompisar haha töntigt (det lät), baka (säger väldigt ofta att jag ska baka och gör det sällan men får la se), lyssna mycket på julmusik när jag är hemma, sjunga på luciakröningen asså IIIIIIIIH, gå ut, se på julkalendern tycker den e bra, dricka glögg, tvinga mamma göra tomtegröt varje dag och JAA ni förstår väl hur jag bara älskar att vandra i denna längtan efter barnens kärlekens Jesu högtid.
 
måste va med Anton lite också innan torsdag för han ska till Tyskland i nån vecka och när han kommer hem igen jobbar jag stängning fyra dagar i rad. tyckte synd om mig själv ända tills jag kom på att Jenny P i USA inte fått träffa sin pojkvän på ett halvår stark kvinna.
 
ska gå nu.