Veckans inlägg. hahahahaha

 
börjar det va ute att ha en blogg. hade ångest för att jag ej uppdaterar typ alls men det gör ju nästan inga andra heller.
 
igår Liseberg. jag är så modig. åkte till och med Kanonen. svär dog när jag satt där och hjärtslagen började dunka.
omg omg omg. aa men tyck jag är töntig om ni vill. för mig är sånt där stort.
 
kommande dagar väntar jobb och Skänninge marknad. lite ledigt. jobb igen. match<333 fira min pojkvän. vill åka till måndagsklubben nästa vecka också så om du Emma D är pepp ännu en gång sänd ett sms. eller just det min mobil kanske inte funkar.

09.38

sitter här och försöker gräva fram något kul att berätta ur min livshistoria. aaaa kanske att jag ska spela cupmatch idag efter ett uppehåll på typ nästan två månader. känns det som. kuligt att se hur fantastisk min kondition kommer va. haha får ju träningsvärk av att jobba ibland. men det ska bli roligt.
 
jag är blek också. föregående tre dagar har varit de bästa i väderväg på hela sommaren. sjukt avis har jag blivit när kunder kommit in och varit rödbrända och lyckliga.
A
JA
 
det är bara nu ett långt jobbpass kvar innan måndag och Liseberg i alla fall. jag the Driver och fyra Killar. måste nog gå nu.
 
 

Hej fina ni

inte gråtit färdigt än över att jag missat solen idag. jag vet inte. fick en väldigt konstig känsla inom mig på min rast. typ det var så himla varmt och fettigt, att det kändes som att alla matpartiklar trängde sig in i hela min kropp. som att jag BLEV en hamburgare.
 
naeråå men aaaaatt idag har det inte varit min dag helt enkelt. bara två dagar jobba åtta timmar kvar nu innan jag är ledig. en dag. sen kör jag igen.
 
sen har vi den andra sidan av mitt liv. få jättekärleksfulla sms från sin pojkvän. veta att man har vänner men kan åka till fastän man kanske inte kan det för att man jobbar "suck". personalen på Max!!! många är så bra. ha saker att se fram emot. just nu: fotbollscup och Liseberg. ha en mycket konstig dygnsrytm gillar att vara vaken på nätterna. frisk eftersom jag inte utsätter min hud för UV-strålar^^ inte jättemycket mensvärk.
aoooo.
 
nu ska jag väl... duscha. inte bra är det inte. förr duschade jag håret typ aldrig. nu måste jag det every day annars ser det ut som pommesstrimlor. det ordet finns nog inte.
 
 

Tisdag

 
en blogg hade jag visst ja.
 
men har JOBBAT och ingen vill höra om det.
och SJÄLVKLART ska jag JOBBA imorn torsdag fredag när det ska vara FETT STRÅLANDE sol asså. dör. får panik på RIKTIGT.
sen kommer regnet lördag när jag är LEDIG.
 
extremt bra inlägg detta. har ingen mobil heller. var på kalas ikväll i alla fall och nu ska jag till MjölbY.
 

Fredag

 
efter väldigt många fungeringar över om jag skulle stanna hemma och sola i solstolen eller om jag skulle in till storstaden och fixa mobilen.
fixade jag mobilen. som inte ens blev fixad.
 
skulle stannat hemma kan jag känna.
 
sen kom Anton. jobbat idag. typ samma visa som alltid. men den är bra.
 

Fredag

 
min mobil ringer upp mina kontakter av sig själv. hittills har dessa ringt tillbaka till mig och undrar vad jag vill:
 
- någon Wilhelm
- Mikael
- en pizzeria
 
och när jag svarar hörs inte ett endaste ljud. skärmen dog idag också. ååååååå hatar att fixa sånt här. nu jag ska till Linköping.

Quality time

Idag faller regnet

tänker börja va tacksam för precis allt jag har från och med idag. såg en bild vilket bringade fram minnen från en tid som var ganska hemsk, och jag kommer ihåg att jag bara ville att allt skulle bli som vanligt igen. nu är det så. får inte glömma att jag har det så bra. du också!
 
idag ska jag softa lite försöka gå ut och gå om vädret vill bli bättre fika med Anton jobba jobba.
 

GIllar massor:

- dricka iskallt vatten när man är törstig
- titta på allt man har köpt efter en shoppingdag
- få lön
- upptäcka att klockan inte alls är så mycket som man trodde
- upptäcka att man slutar jobba om en halvtimme när man tror att man slutar om flera timmar
- att vara frisk
- se på skräckfilm ensam
- varaaa med sina bäst vänner och HALLÅ alla ni som är det, jag MÅSTE få träffa er oftare!!!!!!!!!! det måste funka fast jag jobbar kvällar och ni dagar. på någe vis.
- glass i strut som man gör hemma
- glada ostressade kunder
- egentid
- när mamma ger mig bensinpengar
- när hela huset är rent
- kolla instagram mitt i natten
- hitta pengar i byxorna
- somna på soffan en eftermiddag bara för att man kan för man behöver inte plugga
- hitta en ny blogg man tycker är
- krama Anton och aldrig släppa
 

Min måndag

 
igår åt jag en mycket impulsiv lunch med Sofie innan work. pratade även typ bara om det. asså jobb. och resten av tiden var det typ tyst.
 
sen stod jag i kassan och delade ut hamburgare ända tills kvällen kom. en gång traskade det in en familj som skulle beställa.
 
en mamma till sitt barn: vill du ha hamburgare, cheeseburgare eller såna där kycklinggrejsimojser?
barnet: jag vill ha kycklinggrejsimojser
mamman: tycker du verkligen om det då?
barnet: näääää
mamman: men då ska du väl inte ha det?
barnet: jooooo
 
HAha.
 
färdigarbetad och äcklig åkte jag sedan till min fantastiska pojkvän. idag har jag jobbat kort pass igen och typ ätit bara skit. pizza och glass och vitt bröd.
 
men man blir så himla hungrig av mitt jobb tycker jag! har aldrig behövt så mycket föda som nu.

Detta händer jämt:

vaknar och tar ut mobilen ur laddaren, för att kanske kolla vad klockan e eller något annat skoj. sen vill jag ofta ligga kvar någon minut i sängen innan jag stiger upp och fångar dagen. då lägger jag mobilen bredvid mig. sen när jag ska gå upp, hittar jag den aldrig!?!?!? asså verkligen aldrig. den kravlar alltid iväg och lägger sig under eller mellan täcket och det är skitsvårt att hitta den. händer det här bara mig?
 
vill absolut inte jobba idag. kvällspass är nog inte min grej kom jag fram till.
 

Hejzan

ledsen för mycket dålig update. har liksom tagit jobb vänner pojkvän före.
 
igår var jag hos Emma och hängde och slängde. stekte kyckling på chefmasternivå och balkongmyste. jag stekte. åt även två paket glass en kladdkaka och en eller kanske två påsar chips. blev lite för mätta och ville aldrig med våra ögon skåda mat igen. en timme senare blev det chips och gurka och majs och dip och vin.
 
haha.
 
sov hos Anton. när jag kom dit mötte han mig en bit utanför hans hus av någon anledning. i händerna hade han en godisskål.
 
"hej, jag äter godis!"
 
jaha. och han kunde inte lämna den i huset för en sekund utan var tvungen att ta med sig den ut när jag kom.
 
och idag jobbade man. var i serveringen. nu är mina händer som en extra uttorkad öken. fanns ingen mat när jag kom hem heller brukar bli skitsur över sånt men kolla:
 
 
en bättre mat. som jag alldeles själv skapade.
 
det känns som jag är sjuk eller nåt. men vi hörs väl ändå.

09.20

 
jag äter scones och blir aldrig mätt. happy är jag också jobbar bara fyra timmar denna gråa dag.
 
aa det är sjukt. att solen inte har visat sig på så länge. lovar att den ligger och laddar upp så att den nästa vecka, när jag jobbar typ åtta nio timmar varje dag, kan lysa för kung och fosterland. för solen älskar det. att vara framme när jag inte kan vistas oUtSidE.
 
ikväll sen ska jag va i Emmas lägenhet och dö.
 

Aja

jätteskön dag tycker jag. förutom en kund...
 
måste skriva om det haha tar ju ut mina aggressioner på er.
 
kassasystemet hade typ hackat upp sig. det gör det ibland. så när man betalade stod det vänligen vänta i ganska lång tid typ, tills köpet därefter avbröts. när sånt händer finns ingenting annat man kan göra än att vänta tills kassorna börjar fungera igen.
 
och asså, den här kunden jag kallar han för "K", blev fett furious! stod och suckade varenda gång jag gick förbi himlade med ögonen såg på mig som om jag vore en varelse som inte borde få finnas på denna jord kollade klockan samt svor då och då. hade sådan stark lust att ba typ blänga han i ögonen och halvskrika AA men okej vad hade DU gjort om du var relativt ny på ett jobb och en kassa hakar upp sig och du är inte chef så du varken kan eller får göra något annat än att vänta tills systemet fungerar igen. och mitt emot dig har du världens suraste människa som har ett ansiktsuttryck som säger typ "mitt liv kommer bli förstört för jag får vänta på min mat i tio minuter när jag egentligen skulle fått vänta i tre".
 
sen när han slutligen fick sin mat sa han ba "är det här verkligen min mat nu då? du har väl inte blandat ihop den eller?" man ba NÄÄE det SER DU VÄL ATT JAG INTE HAR AAAAAARGHHHHH.
 
meeeeen förutom den här händelsen har allt varit super den här dagen. åt det här nyss:
 
 
 
 
 

Random

 
idag jobbar jag.
och imorn och på söndag och på måndag och på tisdag och på onsdag och på torsdag säkert. haft en himla vacker morgon annars. vaknade 05.nånting och kunde inte vara trött. smsade Anton som börjar klockan 06 och ba:
 
L: hej jag är också vaken
A: hej. varför?
 
HEHE.
 
gick upp halv nio efter att ha kollat instagram och facebook tusen gånger. åt FRUKOST<3 sen ett äpple också...
som jag absolut inte får.
 
blev dödens röd i både ögon och på halsen nu har det lugnat sig lite och jag ser ut typ lite som en svag eld som håller på att slockna.
nae jag får inte göra sådär äta saker jag inte tål. hejhej.
 

Food I love you

Flowers I love you

Klockan tre är det fika

Onsdag

 
idag är jag tacksam shoppingsugen har fotbollsångest - SAKNAR är inspirerad trött men pigg normalt glad och så sjuuuuuUUUuUuUUUuuhukt less på att det ALDRIG, ÄR, SOL när man är ledig.
 
finns det människor som det är tvärtom för? asså när de är lediga är det jämt sol?
 
ska gå ut och gå idag. jag vet det.
 
obehaglig natt också. drömde att jag och T-bag i Prison Break snodde 20 000 kronor på en ascool fest och senare kom massa poliser och agenter och jagade oss med pistoler och skit kommer ihåg en speciell gång jag var ensam i ett bibliotek typ och satt gömd under ett bord. då kom en stor biffig stark svart polis in och försökte hitta mig och jag var sådär äckligt rädd som man kan va när man drömmer.
sen helt plötsligt var jag med Emma i hennes stuga och skulle bada...
 
skulle vilja att det gick att hoppa från en situation till en annan sådär snabbt i verkligheten också. haha så om nåt var skitjobbigt typ ett löptest eller om man bråkar med nån man inte vill bråka med är det bara att blinka sen är man vid en stuga och badar.
 
 
nu fick jag lust att spela tvspel.

Ojojoj vad längesen det var jag var ute

 
after work igår stack jag till Emmas Nya Place. konstaterade att det måste kännas sjukt knäppt med ett alldeles eget hem.
 
hade mycket trevligt och mysig(k)t sen var klockan plötsligt 23 och en taxibuss kom.
 
vaknade halv tolv idag av att pappa hysterispelade nån tydligen fransk melodi på pianot. då gick jag upp och drack säkert två liter vatten óch tyckte om att jag är ledig idag.

00.45

ikväll saknar jag skolan så det gör ont typ.
eller klassen<3
 
har liksom, hoppat från ett liv till ett annat alldeles för snabbt och inte haft tid till att acceptera övergången. ibland kan jag glömma att jag inte går i skolan och tro att sommarlovet snart är slut. ibland kan jag tänka typ men imorn jobbar jag inte då kan jag ju plugga på... juste ingenting. nästan så.
 
värst är när man kollar igenom ex bilder från Bryssel klassfester random skoldagar och sånt, och blir påmind om hur fint man har haft det så många gånger.
 
åååå jaaaaa. känner mig som 36. en tjej som jobbar på Max frågade mig för två dagar sen hur länge jag hade jobbat där. ja ba en vecka längre än du ungefär. hon ba jaha jag trodde du hade varit här sen det öppnade. då kände jag mig asgammal och en miljon mil från skolan.
 
asså det är redan mer än en månad sedan! jag tog studenten...
 
nu kör vi lite positivt innan jag somnar också.
 
...
 
jag är ledig på onsdag.
 
 
nej klart livet är fantastiskt på många många många många sätt. bloggens fel den är till för att klaga på saker.
 
snart får jag första lönen också.
 
 

Upplyst

hittade ett gammalt inlägg här i blowggen där det stod ungefär såhär:
 
jag vill:
 
- inte plugga
- vara kär
- ha ett jobb
- ha körkort
- köpa ny mobil
 
och i dagsläget kan man då se att jag har allt detta förutom en ny mobil. fixar jag det har jag alltså uppnått Nirvana.
 
(Y)

11.44

 
en macka.
 
jag tror ni vet vad mördarsniglar är. svartbruna typ döäckliga kräk. tänker inte ens kalla dem insekter.
 
de tar över vår trädgård!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! när det var lite soligt i torsdags och jag skulle lägga mig och chilla ute efter jObBeT trampade jag på en, och såg tre andra.
 
de kommer nog utvecklas till riktiga vampyrer snart, eftersom det enda sättet att förinta dem är att sticka sönder dem i bitar och sedan bränna kroppsdelarna.
 
usch:(
 
mamma kom in nyss och ba, de ligger gömda längs ALLA buskar i HELA trädgården. vi måste hjälpas åt att döda dem för annars kommer de föröka sig och äta upp alla växter.
 
neeeeeeeeeeeeeeeeee skulle reeeally vilja veta vad de gör för nytta i världen egentligen faktiskt.
 
idag annars börjar jag jobba 18 och självklart suger vädret.

Kaos

fett trött på livet ikväll. liksom det är lördag, och det enda jag förmår mig orka göra är att äta godis och sova i soffan.
 
svimmade idag? asså jättekort. på min rast. men ändå. jag hade aldrig svimmat förut var läskigt kunde liksom inte styra att det blev svart för ögonen.
hade jobbat sex timmar i sträck varav det hela tiden verkligen var fruktansvärt mycket och sura kunder inne på restaurangen samt noll luftkonditionering i varken köket eller vid kassorna. hade la inte druckit en endast droppe vatten heller.
 
åt supermassa mat plus glass och cola sen kunde jag köra i några timmar till.
 
btw tack du som hjälpte mig komma ihåg att den gröna slajmgrejen heter FLUBBER!
 
 
grattis du som fyller imorn loveyou.

Nenuåkerjag

min kropp är som en slajmhög.
 
typ som den där gröna slemmiga grejen i den där barnfilmen!!! GAAAAAH NAE vad heter den nu igen! är det disney. vet ej.
 
googlade grön slemhög film samt disney green characters men kom inte fram nåt.
är det nån som vet vilken jag menar. den har ju ett namn den där gröna. ett gojsigt har jag för mig.
 
känner mig som en sån i alla fall men kan inte komma på varför. har ju inte tränat eller alls nåt sånt förutom cykla till Mjölby en gång. det här inlägget är så sjukt bra.
 
 
 
 
 

2012-07-06

 
en sorglig och glad dag. har stark typ fobi för begravningar för kan inte acceptera att vi alla ska dö. jag ska inte det.
 
åt och fika sen åkte jag och jobbaDE. därefter till Anton och idag skulle han till Dalarna klockan sju på morgonen låg kvar till halv åtta sen åkte jag och ställde mig på Coops parkering och väntade på att affären skulle öppna.
haha somnade i bilen i typ 35 minuter!
dödstrött köpte mat tills idag när jag vaknade sen.  
 
jobb.
12-21...........................................................................

Fredag

 
sjunga på en begravning jobba på cafét jobba på Max

Hur mår jag ikväll?

 
allt är fint. asså typ inget är jobbigt. Max sitter nästan i ryggmärgen och känner mig inte osäker på någonting. min hälsa är bra. äter lite för mycket godis och sånt bara. syns inte på kroppen men känns dumt inombords. nyss drack jag en halv liter Red Bull för jag vill inte sova inatt. pepp på en roadtrip. typ åka till kanske Gränna och äta frukost där i morgon och sen åka hem igen vet inte. nä men alla jobbar visst dag förutom jag som är upptagen om kvällarna.
varför bokar jag sådana pass. varför får jag dem.
 
btw inatt drömde jag att det hade lagstiftats hastighetsgränser för cyklister. haha så det stod typ 5 km/h när man cyklade i stan och alla tyckte det var skitdåligt. sen var det massa dolda poliser vid torget i Skänninge som kontrollerade farten på alla som cyklaaaaaaadeeeeeeeeeee. nae hejDÅ.

Slapp

 
svårt att andas idag :( ?
annars inga funderingar eller problem. ska jobba och va flitig.
 

2012-06-04

 
är en zombie nu. knäppt trött är jag!. min kropp har fått vara med om både arbete och lite sol och man blir tydligen asdöd av den kombinationen.
 
funderade efter att ha läst Jennys blogg på om jag gillar bäst att jobba dag eller kväll.
missa sol och glass och sova ut eller missa fest och mys och utflykter och vänner.
HHHHMMMMMMMMM jag kan inte veta.
 
tänkte bli medvetslös nu då en ganska hetsig dag väntar mig i morgon. KYSSSS.
 
 
 
 

Healthy life

 
blev inringd att arbeta idag, och efter det färdas jag på direkten till Ida. sen ska jag nog cykla hem i natten. kanske ensam kanske inte.

Tisdag

 

Saknar ganska ofta

Min blogg har blivit en matblogg

 
gjorde en Maxstylad hamburgare.
 
sen har jag handlat, städat halva huset och druckit kaffe med Julia Jenny Debbie. extremt vuxen.

Mera jordgubbar

2012-07-02

 
gått upp och ätit frukost är det enda jag gjort. det här vill jag göra i sommar:
 
- Liseberg
- regelbundna besök på Bosses glassbar
- sola men det kommer inte gå
- grilla jämt!
- fika. hemma hos nån annan på café picknick
- festa
- va med min pojkvän och mina tjejkompisar och mina kusiner Jouline och Adam och farmor
- utomlands............

Fint

 
igår jobbade jag. åkte sedan hem och halvvägs till Skänninge kom jag på att jag inte hade tankat som jag egentligen skulle gjort innan jag åkte till Mjölby eftersom bensinlampan lös redan då. så aa det var en väldigt stor kris. bilen typ hackade när jag svängde in på bensinmacken. är chockad över att den inte stannade och omg vad skönt det var att hälla i bränsle i luckan. kändes som att jag gav min döda bil ett liv igen.
nae jag hatar att tanka. det är så himla dyrt.
 
sen hade jag myskväll med Anton. bara var. samt diskuterade drygt en timma vad vi skulle äta. först kunde vi inte bestämma ifall vi skulle köpa eller laga mat och när vi hade beslutat oss för att laga mat kom vi aldrig fram till vad vi skulle laga och när vi hade gjort det hade klockan blivit asmycket och då ville vi nästan ändra oss och köpa mat istället men det gjorde vi inte.

2012-07-01

mina arbetstider är väl inte de mest regelbundna vilket gör att min dygnsrytm är fett ojämn.
ena dagen börjar man 08 och andra 18.
 
ännu ett inlägg som börjar handla om jobb! :D:D:D:D:D
 
faktiskt ledig tre dagar nu, och vad jag vet ska vädret inte bli nåt bra. kanske ska greppa tag i bloggen döseriöst dårå. har ett block där jag i typ en månad har skrivit ner ungefärligt hur jag ska gå till väga för att få denna webbsida megasizekänd.
haha ne. men det skulle vara riktigt mysigt med en ny design.
min blogg är redan megasizekänd.
 
är inte så trött så ska kolla skräckfilm.
 

Jag är kär

 
därför är jag inte ens sur över att jobba till elva ikväll