yo

jag hatar att jag är så himla bra på att hitta snygga kläder. när man vet att man inte har pengar vill man ha allt.
i linköping var det lagom med folk och jag hittade lite. har bestämt att hädan efter bara försöka köpa sommarkläder eftersom jag typ inte alls äger något sådant.
om 45 min är det träning och jag är helt okej pepp.
NEJ! neeeeee. NÄÄÄÄÄJ. kom på precis nu. jag lämnade inte in mobilen. saken jag egentligen åkte för att göra glömde jag att utföra.  

min kusin är snykk

så himla härlig dag. vädret. stämningen.
gick frivilligt hem ända från stationen idag. på rasten satt vi ute utan jacka på en bänk och det brändes på benen. asså ingen mer snö nu. ärligt. nu är det bra.

kom hem nyss, är inne på facebook och jag har nio vänförfrågningar. ofta jag är så populär.
jag har hela imorn färdigplanerad. jag går på matten. jag går på samhällen trots vår sämsta lärare. sedan skiter jag i världens mest ovärda lektion. estetisk verksamhet, musik. eller jag fejksjukanmäler mig väl. är då antagligen hemma kanske halv tolv istället för tre. jag hänger på mamma till lkpg i två timmar, letar jacka och lämnar in mobilen. snart får ni fler bilder samt ny och finare design med. har träning på kvällen.
ska inte plugga.

tvätt. det är tvätt överallt. det finns alltid tvätt att hänga i mitt hus. typ nu.

hej bloggen

äckelmåndagen och historialektionen är över vilket gör mitt liv lite lättare.
fast, förutom historian, har samhällslektionerna börjat bli hur konstiga som helst. vi har typ vikarie. eller för nuvarande och framåt i kanske tio veckor annan lärare. han säger jämt etcetera. under en lektion sade han det ordet 18 gånger och det var så pass för mycket att man störde sig. han frågar om det är något oklart med det han pratar om och det är precis vad det är. ingen fattar nåt men ingen säger ifrån för att verka snäll. och han frågar alltid om man kan utveckla sitt svar. asså han verkar borta. det är svårt att beskriva han. kan ge exempel!

vi pratade om konsumtion. han tyckte vi, klassen, skulle diskutera, i smågrupper, om varför man konsumerar. alltså, varför köper vi saker. ex mat, kläder.
skitlätt! vi måste konsumera för att överleva. ganska logiskt. och vi köper saker för att vi vill.
mitt svar på frågan var: vi konsumerar för att överleva, men vi konsumerar även saker vi kanske inte alltid behöver. t.ex. en tjej kanske köper tre nya tröjor och smink bara för att hon vill det.
vår lärarkandidat säger: men du säger att tjejer köper kläder fast dem inte behöver det, menar du det då eller?

eeeeeh.. vad ska jag säga? nae det menar jag inte fast jag sade det ändå.
det här var säkert way too hard för er att fatta och det börjar bli liiiite för mycket text.
har dans hej.


hallååååå

har jättelite tid.
gästerna vi hade igår var visst inga andra än pappas kusin med familj. men ändå, de hade fått ett nytt barn jag aldrig sett. han sade att han hette orvar till mig fast han egentligen hette oliver. sedan klädde han av sig helt naken också. han sade att han var svettig och smutsig och behövde lufta sig. asså, HAHA. det var väldigt roligt.

fast matchen var det bästa på dagen. i andra halvlek lekte vi.
det regnar. typääst. jag har ju bara tygskor med sprickor i.

det är sommartidingen speciell natt. igår övade jag och julia sång. droplets. läskigt fin.
15.00: match. jag hoppas att jag är bra.
känsla: konstig. ingen i familjen är riktigt sams och vi har gäster om fem min. då ska man spela trevlig och skratta och le efter varje sak som sägs.
jobbigheter: min oklara novell. min mobil. mina skor för att det är sprickor i dem. min röst. mina kläder.   
övrigt: vincent är snart längre än mig.  

morning

har nog aldrig varit så sur för ingenting som igår kväll. tror det började med att mamma hade glömt min favoritglass i sin kasse på trappen och när jag fann den var det ingenting annat än sörja av den.

jag och bror ska ner till idrottsparken sen. vi ska ha nya sik-dressar.

.

http://tv.expressen.se/nyheter/Utrikes/1.1928145/dold-kamera-avslojade-barnvakten 

egentligen är det dumt av mig att lägga ut länken.
men VAD ÄR DET MED MÄNNISKOR. hemskt, äckligt och helt sjukt.

breakaway

ingen nödvändig idé att skriva när jag inte kan formulera mig vettigt. finns inte ett skit ni behöver veta.
hörs, typ imorn eller nåt.

bastard

dear blog. azmassa skitigheter har jag att göra.
i skolan idag skrev vi noveller. eller, mina klasskompisar skrev noveller. under hela lektionen skrev jag ett ord (tåget) och när camilla såg vad jag hade åstadkommit rabblade hon upp massor olika alternativ på noveller som kunde handla om ett tåg och tillslut pallade jag inte mer och slet ut ordet tåg från min hjärna. vad kul och intressant att jag nästan började skriva en novell om ett tåg. jag är sämst.
det är nog det att jag inte kan skriva när folk tittar. jag behöver stämning och inga människor i närheten.

kom hem vid tre och nu har jag bara suttit och stirrat i böcker typ. jag ska göra toasts och kolla halv åtta.

svenska

har inte haft tid.

är i skolan nu och kommer hem snart och då hör jag nog av mig. kanske.

inte.

jo.

malheureusement

FINT. helg.
på bussen hem i en sväng stod det två killar vid ca fem års ålder och pekade finger till oss på bussen. vad arg jag blev. typ direkt slutat med blöja och så ska de stå där och peka. räckte ut tungan åt dem. som om det skulle vara mognare men ändå.

hemma nu och har ätit och kollat top model. har en plan ikväll och det är promenad med min kusin jouline.

jag slutar

värdelös dag. helt värsta dumt och äckligt har allt och alla varit.
de senaste mattelektionerna har jag varit en idiot och inte fattat ett skit på. har bara ritat ett kryss över varje halvklar uppgift och sen fortsatt med nästa för att sedan rita ett kryss över den också.
detta har jag prov på nästa vecka. då kan jag inte sitta och rita kryss.

min statistik är pinsam! hallÅ. inte helt okeeeei azzå.   

helt trög

jag var nyss och handlade med pappa. sådant vi ofta gör tillsammans.
eller rättare sagt JAG. han bara glider efter med korgen. idag fick han en uppgift. en. jag tänkte att det kan han väl klara det borde han ju. jag sade, pappa, du har en uppgift, du ska hämta chokladströssel. verkställ!
det går tio min och jag ska leta upp han och hittar han.
pappa: jag hittar det inte.

nae för han stod vid kryddorna. och strössel är ingen krydda. strössel står vid glassen. ska det vara så himla svårt.
inget mer tragikomiskt har hänt idag förutom att pappa också tycker det är inne med icke knutna skor. nu ska jag sova och vakna pigg.

chululu

gilla sol. gilla inte att det är typ -10 på morgonen and then it gets ca +15 på dagen. detta hindrar mig att ta skinnjackan.
idag, är typ första gången i mitt liv jag inte pluggar. inte ett skit idag ska jag plugga. har inte en enda skolbok hemma så jag behöver inte oroa mig över att öppna eller läsa något heller.

skolan idag var helt OK. franskan var lätt as usual. planerade in två prov fast vi redan hade två alldeles nyss. 
engelskan var chill. prov på svenskan om man nu kan kalla det så. skrev ett referat om en kung som hade fått en stor böld i sitt anus.bruna och fina.

vår

tog en promenad till affären för att vara ett snällt barn och handla åt sin mamma som är sjuk. allt var perfekt förutom att jag fick ta 118 steg per meter för att det var så halt. idag var också första gången jag blev varm utav min vinterjacka.
julia kommer snart och vi ska fixa lite innan dansen. idag ska vi visa upp för tanjas lärare och sitter allt? eh, nae det gör det inte.

är därför borta från fem till nio ikväll. kommer vara helt slut.

the haunting

hallå. kollade nyss på en skräckfilm helt själv. ansiktet 20 cm från tvn. helt öppna ögon. tuggade godis och kände inte en enda rädsla i mig.
hemskheter som sker på en tv biter inte på mig. när jag ändå håller på, varför VARFÖR går alltid personerna i filmerna upp på nätterna och tvättar ansiktet? jämt. de vaknar, hör nåt äckligt ljud, går upp in på toan, tvättar ansiktet. det är som att de måste ha något skäl till att gå upp för att filmen ska bli äcklig. laaaaaAAAmmmmeeeeee.

imorn är jag ju ledig! kommer mest dansa.

laddade min kamera idag. bilderna som fanns var typ 100 stycken på människor jag inte ens känner, och på massa äckliga saker. emil, en fin konfirmationsvän, tog min kamera i somras och fyllde den med sjukt intressanta bilder.
hur ofräscht ser inte det där ut då?

je ne t'aime pas

jag skulle suttit i en buss på väg till söderköping exakt nu. sedan fick jag veta att bussresan innehåller en blåskonsert som säkert håller på i två timmar och att alla som ska dit är pensionärer. förutom min mamma, min pappa, mina två mostrar och min morbror då.
najz att jag stannade. plus att jag har FF och allt.vet att ni älskar gamla photobooth bilder på mig och mina kompisar.

för er twilightfan

eclipse trailern

ha en bra helg nu

okej dag. har mest åkt buss, och lyssnat på east fm. 
mässan i norrköping var rätt cool faktiskt. många hade kommit på finurliga och riktigt roliga saker. en rätt okej snygg kille kom fram till mig och frågade om han fick låna min penna.
ikväll ska jag ut med madde. ut och gå. hon kommer snacka så himla mycket.

tog inte hem ett skit förutom engelskaboken. det ska bli en pluggfri helg och på måndag är det studiedag. 

senaste partylåten på min radiokanal.

ointressant inlägg nr 109

har inte ett enda vettigt ord att skriva men det är tjugo minuter kvar innan jag ska lägga mig.

hatar att se samma gamla människor varje eviga dag på bussen. dem borde vara hur less som helst att se mig och mitt långa hår som alltid ser likadant ut också.
jag märker att min bror växer. jag ser det och jag tror att han kan bli ganska snygg.
jag är bjuden på fest nästa lördag och då ska jag dit. jag har för lite kul i mitt liv.
på måndag ska alla danser vara klara och tanjas lärare kommer och kollar. asså shiiiiit.
snart är det vår och min blogg ska bli fin och jag ska lämna in mobilen så att kameran börjar fungera igen. jag är ledsen men jag kommer inte publicera någon bild till det här inlägget. jag har nog visat exakt allt.
fotboll är roligt igen. måste erkänna att jag var inne i en svacka då jag inte visste vad jag tyckte. träningen igår befriade mig och allt är som vanligt. dessutom är håkan världens bästa tränare.

xoxo.

göddigt

har varit asglad idag fastän den här dagen egentligen är jobbigast.
även fast jag kände mig som en stor idiot på matten, eftersom att jag verkligen inte fattade något, kunde jag sitta och skratta åt det. franskaförhöret var inte heller svårt. maten var god. och det sa jag till och med till en utav mattanterna men hon totalignorerade mig. men jag var ändå inte arg.
nu är jag hemma och ingenting är jobbigt. det ska vara plusgrader hela veckan och då smälter snön.

lätt

mest hatade saken idag:
mitt samhällsblock. allt jag antecknat låter helt orimligt när jag läser och jag hatar att inte fatta. att man måste plugga in alla komplicerade meningar ordagrant i huvudet.

mamma har värsta idén hon vill verkställa. hon vill rista in fina och roliga ord i våra tegelplattor som sitter över köksbänken. hon tycker det är en utmärkt affärsidé men jag undrar om man inte tröttnar. se samma ord varje gång man diskar. veta exakt var de sitter. det kanske till och med är lame. 
just nu målar hon en möbel. vincent spelar på sin elgitarr. pappa är i vadstena. jag pluggar. vår familj är ofta utspridd i olika delar av huset och vi har inte ofta kontakt med varandra förutom när vi äter.
har inte tid och skriva skit.


stand up

dansen gick bra. vi är snart klara. det är ju föreställning i slutet av april hallååååå.
den äger rum i skänninge biosalong, kom gärna om ni vill se mig. lovar att jag ska sätta alla steg och ta ut dem tills jag storknar. jag ska både göra handvolt, bakåtvolt och gå ner i brygga. det får man ju inte missa likzom. får dock hjälp med bakåtvolten till 70 %.

träffade sofies mamma på konsum förut också. innan hon gick sa hon "hejdå" då sa jag "a hejdå ha det bra" sen sa hon "du med!" och sen sa jag "desamma."
efteråt gick jag och grubblade över varför jag ens sa desamma när jag redan sagt att hon skulle ha det bra en gång. det var endast onödigt.
första lektionen är franska imorn så behöver mycket sömn. fast, jag tror att elisabeth gillar mig. jag är både bra och vänsterhänt precis som hon.gammal va.

according to me

skrev tre A4papper. både fram och baksida. om stalin och lenin och trotskij och wilson.

ska gå till dansen om en kvart. den här veckan är helt himla sjuk. i skolans värld menar jag. men ska hinna med en hel del annat för det.
oooooch det är plusgrader. tänkte ta skinnjackan i morse. mina tygskor är blöta av blask.
JA, för hör. mina vita är sönder och jag har slängt dem. jag vet inte. både befriande och jäkligt sorgligt. dem som höll i två år. känns som jag har förlorat ett barn.

tropicalfett OK att vakna sju och vara pigg. främst för att solen lyser men också för att jag får skjuts till skolan och slipper vänta helt lonely i caffis tills jenny kommer tjugo över tio.
pluggade inget igår så hoppas min kunskap om all historiaskit sitter kvar i hjärnan sen förra veckan.

fotboll i mitt hjärta

matchen funkade. det var skitkul. det luktade vår. himlen var blå. det var sol. och vi vann.
det första som händer när jag kommer in i omklädningsrummet är att nervöst leta efter mitt ena benskydd som jag visste att jag hade packat ner. jag hade på mig det och blev efter denna upptäckt dumförklarad. 
hem. åt och städade hela nedervåningen plus mitt rum, läste en sida i historiaboken och nu sitter jag här. klockan 19.09.brunett och skänninge marken. i brist på sysselsättning ska jag spela poker med min bror. tror vi ska spela om bäddning utav varandras sängar i en vecka så jag får inte förlora.

droplets

någon fest blev det inte.
vårt enda alternativ var att åka in med en en och en halv timme för tidig buss, sitta och vänta ute någonstans i många minusgrader, gå på festen i en timme, ta sista bussen hem vid elva och allting lät väldigt onödigt.
sofie fick sina presenter som jag hade handlat.
idag är det match. imorn har jag historiaprov. missade skiten förra måndagen remember?
innan samlingen som är vid två måste jag hitta min mobil. den ligger på ljudlöst läge, eller om jag har väldigt otur så liggen den och är avstängd, någonstans i huset och jag är i lite behov utav den.

skriver när jag skriver.

17

idag fyller sofie. hon och jag har bestämt att vi ska göra något men vi vet inte vad. HAHA, liksom, två stycken tjejer, i skänninge, utan sysselsättning, fest.
jag var ju bjuden på fest! men vet inte vart det är och får inte tag i filip och inget verkar lösa sig. hoppas inte det blir melodifestivalen och en jäkligt slö hemmakväll bara.

var i linköping förut med. vi var på jysk, rusta, onoff, elgiganten, biltema och hjärta till hjärta. i slutet en liten stund på ikano. grymt kul dag. vi köpte valnötspåsar och på dem står det "kan innehålla spår av nötter."   vi firar med en lagom gammal bild. grattis noffan.

helg

nu för tiden är det nästan helt ljust när jag vaknar.
åkte till skolan vid kvart över sju och bussen tog bara en halvtimme den här gången. åkte hem efter franskan och ser att himlen är stört blå. det är nästan så att jag vill ut bara för att det är så fint.

fredagar är aldrig planerade i mitt fall. vanligast är familj, godis och tv och det brukar inte göra något. jag är bjuden på fest imorn hos en kille jag inte vet vem det är. på söndag har jag första träningsmatchen det här året och jag suuugeeeeer. jag är nervös för att totalt misslyckas med allt jag gör och att jag inte kommer orka springa. och min fot var det ja, vristen har sträckt sig. är så väldigt trött på min bild och min design. vill ha nya fräscha bilder och ljus blogg.

hej bloggen

det har varit fint väder idag och jag har varit glad. fejksjukanmälde mig ifrån mina tre håltimmar och ifrån min musiklektionen som enligt mig är way to unnecessary och ovärd att stanna för. jenny följde mitt alternativ och vi gick till stan och rev lite bland kläderna på jc och lindex. alla somriga färger börjar komma nu.   

när jag kom hem lagade jag mat på en kvart och stack sedan ner till mamma i affären. vi åt och tittade på den blå himlen, hjälpte kunder och sket i min engelskaläxa.
min dag kommer inte åstadkomma något mer. hej.

39

något hände under natten. vaknar sju med en sjuk tjock vätska i halsen och feber i hela huvet. jag missar provet. jag är så smart som umgås med simon som har maginfluensa och deborah som typ är halsflussbenägen. äckelimmunförsvar. det är sämst.
alvedon och trio och jag är taggad på dans ikväll. tänker inte missa.

nu är deborah här och hon kunde inte jobba idag. hon är sjukare än mig. själv måste jag till biblioteket och lämna tillbaka en sjukt försenad bok om jag inte vill betala en femtiolapp och få en prick i mitt register. det är inte ens jag som har lånat den. men pappa är i värmland.jag kanske kan ta cykeln. ba att den är insnöad och endast korgen syns om man letar ordentligt.
tror mest att vi softar och kollar film nu.