bad company 2

spelar tvspel med Jouline. hon suger verkligen. trodde inte att jag var så bra. hörzzzzzzzZZZZZZ.

need

igår var bra. Shrek 3 var rolig och hade en fin handling. 3D skitglasögonen var sämst. hade liksom typ förväntat mig samma upplevelse som pandafilmen på Liseberg. borde väl fattat att det inte skulle vara så bra kanske. hade en jättejobbig unge bredvid mig också. hon skrattade hela tiden och tyckte att allt var jätteroligt och sedan helt plötsligt kunde hon bli hyperrädd. 

åkte tåg och buss hem själv. det spöregnade. när jag kom hem hade mamma och pappa beställt pizza och dem var så gulliga att dem hade sparat en bit åt mig. ett plus i kanten var att dem hade format pizzabiten till ett hjärta. N-A-W.
den var äcklig. typ fläskkött, tunn deg, bananer, paprika och ananas på samma gång.
sen somnade jag faktiskt. man kan inte vara vaken varje natt. låg dock och tänkte på att på onsdag är det Skänninge Marken. DAH. efter att den har varit räknar man alltid ner. snart börjar skolan and the summer is over. höst. kallt. plugg. skit.

najz

åker snart. mat, godis, fika, bio. och fotbollsskor. måste ha nya. så himla kul att vara med Madde. gymnasiet has ruined vår kontakt med varandra, så är fett glad. ha en kul kväll.


the funeral

en grej jag inte gillar är att pappa alltid väcker mig på mornarna. ja okej, jag sover alltid i tvrummet. har inte sovit i mitt rum på hela sommaren. det är aldrig städat, min säng är inte ens skön och det finns ingen tv. inget One Tree Hill. sitter alltså alltid uppe halva nätterna och glor på tv och klockan åtta på morgonen känner man någon som går på madrassen och kort därefter hör man nyheterna på tvn.

men pappa! samma sak varje dag. är nog inte morgonpigg av naturliga skäl. jag tvingas till att vakna.


hjälp

jag. dör.

det är helt stört vad obehagligt det är att gå hem ensam genom den här staden en äcklig, mörk och regnig kväll. det enda man hör är sig själv och man tycker att man hörs hur mycket som helst eftersom att det är så tyst så att om det skulle finnas någon mördare någonstans skulle han/hon upptäcka att man går där superlätt och sen är det kört. liksom. såg The Wolfman ikväll. kan vara lite det också. fick en adrenalinkick och började att springa hem efter halva vägen.

kutade genom parken. snubblade på grenar och var scared as hell att det skulle komma ut ett spöke ur någon utav gravstenarna. det blåste löv på mig. och sen var det så att alla gatulampor som finns på min gata bara råkade vara sönder. just ikväll. och mitt hus ligger mitt emot ett kloster. har jag rätt att vara rädd kanske? men precis.

nu: One Tree Hill halva natten.

soet

OKEJ rolig händelse. ni måste få veta.

pappa spelade på en konsert i Motala för några dagar sedan. han fick väldigt mycket beröm efteråt men det var en gammal tant som tydligen var väldigt sur och upprörd och klagade på honom. hon sade i princip rakt upp i ansiktet på honom att hon tyckte det var fruktansvärt dåligt. och att hon inte hörde någonting.

idag fick pappa en förlåtkort. hihihihihhi. snigelpost. alltså ett brev.

"förlåt mig som så klart sade dumma saker till dig i Motala. jag har jättedåligt samvete." bl.a. 

ska man tycka hon är lite söt eller ska man tycka att hon är en elak kärring som behandlade min fader så? ändå. det var inte snällt faktiskt. nuuuuuuuuuuu kan jag inte sitta här mer.

why cant you see me

så himla dumt. för en vecka sedan frågade en killkompis till min kusin om jag skulle börja nian och på cafét idag trodde en man att jag var 14. en fjortis! hallå! mår skit över detta.

är synnerligen omunter. fast nä. har umgåtts med Madde ett tag idag. vi är dumma i huvudet och borde träffa varandra mer än vad vi gör. det är ju sommarlov ffs! så imorn ska vi äta och gå på bio tillsammans. hon gick nyss för hon ska träna. ute i spöregnet. måste erkänna att jag har det bättre. ska laga tacos och hyra film med helt okej sällskap.

crap

vet att ni håller på att dö för att jag inte skriver. ska ba ta upp tvätt och vika den och lägga in den i garderoben och klä på mig och sen kommer jag. och klagar. på att det är så himla dåligt väder.
det är så mycket höstkänslor i mig. hatar det för det betyder att man måste gå i skolan och göra läxor och prov och att det ungefär är det enda man gör. det är alltid samma sak varje dag. hela hösten, vintern, våren. och det som man har gått och längtat till hela året är över. sommaren. det är ju vår medvetenhet om att det snart kommer ett sommarlov som får oss att inte gå under resten av året. veckorna innan sommarlovet är man så himla förväntansfull och lycklig och nu sitter man här. 29/7. om tre dagar är det augusti.

men man ska ju leva i nuet har jag hört. och förresten ska jag nog till Ullared och Liseberg snart. och se Shrek 3D engelskt tal.

mamma sade

"Lydia Vaggelyr, gå ut och titta vad som har hänt med alla kläder i trädgården."

så jag gjorde väl det. det var visst tonvis med gräs på dem för jag är så himla dålig att jag inte ens kan klippa en gräsmatta utan att förstöra. just nu har jag äckelpms i hela mig så jag åker till Tabita.


går och fikar

mamma undrar om jag vill med ut och gå men jag behöver faktiskt inte träna idag. har klippt gräset. SVETT. helt sjukt.

have to take a shower. om jag hade en pojkvän nu och om han hade sett mig skulle han göra slut.

hej lydia jag är hemma

hej hej. är lite depp och så är det lite fint väder ute så skriver lite snabbt så ni vet att allt är OK.
Adam kom ju hem idag! han ringde förut och jag var typ väldigt mycket beredd på att jag skulle få träffa honom.

"hej Lydia jag är hemma. jag ska till Öland om tjugo minuter!"

därför jag är sur. han ba åker. höres senare.

nu ni

allting började med att jag såg en skitstor spindel på väggen i källaren. blev hyperrädd och skrek på pappa.



när pappa hade tagit hand om odjuret sade han att han tyckte att jag var ansvarslös och att jag inte kunde göra någonting själv. PLUS att han sade att jag hade suttit vid datorn för mycket idag. jag ba WHAAAT jag har ju jobbat hela dagen? och gått ut och gått.



we had a fight. mest på skoj. var sur i tio min.



men det som jag enbart trodde var en lek, utvecklades till ett riktigt raseriutbrott. jag kunde inte kontrollera mina känslor längre. var beredd att göra allt som stod i min väg. jag skrek, utförde karate, slogs, tjöt, lyssnade på deppig musik, bad, började fundera på om jag var dum i huvudet och sen blev allt bra igen.










vi är sams nu. ha en fortsatt fantastisk kväll alla läsare.

17.38

gick upp i fem minuter och sedan slog det mig att jag kan ju inte låta er att inte få veta hur mysigt jag hade det igår.
träffade danstjejerna. försökte i sju år att få ihop en grill och när Sabina kom gick det. sen åt vi. pratade om mina fantastiskt roliga upplevelser som jag hade varit med om när jag var på Öland. sen hade vi ett seriösare samtal. sen hade vi roligt igen. och så åt vi choklad.

okej det här blev inte bra. hade värsta inlägget inuti mitt huvud men när jag läser detta så fattar jag att ni aldrig kommer att förstå hur bra jag hade det igår så nu skiteeer jag i deet hääääär. bajs. äter paj istället.

snyft

många fina kunder idag. EN SA ATT JAG VAR SÖT! :D:D:D:D:D:D:D aw. fattar inte varför det är så himla mycket lättare att prata med folk man inte känner när man jobbar. det är alltid samma sak. å vad gott det var, hur gör du? när byggdes det här huset? berätta lite om den här gården.
åt en ny kaka idag som har kommit in. den var typ worth dying for. sen var det så synd om en kvinna. hon kom och fikade, var verkligen jättetrevlig och pratade nästan hela tiden om att hon hade hittat så fina saker i en klädbutik idag. hon hade med sig påsen, som var i princip full av kläder. sen glömde hon den. hoppas hon kommer tillbaka för jag var så sjukt gullig och tog hand om den där påsen.

funderade ett tag på att gå ut och springa faktiskt. blev påmind av Sofie förut idag att vi börjar att träna jättesnart och att vi har tre matcher på en vecka. eeee.....hehehehehehehehehehehe. jag har inte tränat någonting i sommar. jag som lovade mig själv, och så jag jobbar på ett café. hur ska detta gå.
fast jag orkar inte springa. skiter i det. äter paj istället.

vänta lite

har inte försovit mig men jag drar ut på tiden så mycket att nu har jag bråttom. fint väder är det också. nu går jag och jobbar.

you dont know me

idag är jag Peyton Sawyer. säsong ett avsnitt åtta. hjälper alla andra och bryr mig inte ett skit om mig själv.
kanske ska klä på mig. klockan är ju trots allt tio i sex.

you wanna be

kan det verkligen stämma? var det en vecka sedan jag kom hem från Öland? tiden skrämmer mig. skolan är här när som helst.
försov mig i morse, trodde jag. skulle visst inte jobba idag. tog fel på datumet. fick tyvärr veta det efter att jag gjort i ordning mig, tryckt i mig frukost och stressat häcken av mig. och nu är klockan redan 12.23.

hade i alla fall inga äckliga bebisdrömmar inatt, och ikväll ska jag grilla med massa fantastiska människor.
det enda som egentligen stör mig nu är vädret. okej att det kan vara dåligt men inte så dåligt att man inte kan vara ute. jag vill ju liksom kanske gå ut och gå, eller springa, eller utforska Skänninge. för att jag har i princip inte rört på mig på en vecka.

and then you understand how much you love them

såg nyss en väldigt fin, rörande och sorglig film. den var vacker på alla sätt och vis. har gråtit. tycker om det ändå. att få ur sig allt ledset man har inom sig och att exakt förstå hur personerna i filmen känner.

därför kan jag ju inte gå och lägga mig nu heller.
med all den här sorgen som har lagrats inuti min kropp. ONE TREE HILL SEASON ONE here I come. får se om jag kan kolla hela utan att somna. jag jobbar ju faktiskt i morgon.



a juste klippte mig också.

morfar

förresten, hahaha. eller nej det är ingenting att skratta åt. egentligen.
men morfar drack en hel flaska klorhexidin idag. när han egentligen skulle dricka sin medicin emot något virus han fick förra veckan. asså....a. man undrar ju om han inte liksom kände, lite, bara lite, att det inte riktigt smakade som det skulle. eller att han inte ens märkte att det var en annan flaska än vanligt. ba ojdå.

klorhexidin dödar eller hämmar tillväxten av olika typer av bakterier. oftast i sår eller slemhinnor. ett så kallat desinfektionsmedel. men han har överlevt. han får inte äta på ett dygn bara för han måste rensa sina tarmar och sedan röntga dem. just in case typ. så det var ju inte direkt bra att jag råkade ge honom en cheesecake på cafét förut. han glömde bort att han inte fick äta. ba ojdå.

har aldrig fått ihop modell och verklighet

är det möjligt att man kan få träningsvärk av att sitta ner? för i så fall har jag det. satte mig ner idag klockan tio och reste mig upp ca sju timmar senare. var nära på att falla ihop. vad ont det gjorde. är jättesprallig nu och vill allt annat än att sitta hemma. vill bort från tvn och datorn.

kan fortfarande åka på bio. ju. i och för sig. men asså, Robin Hood. gillar inte. jag vill se Shrek! i 3D. men inte själv heller. det fattar man väl.

behövde inte ta några kunder idag utan mamma tog hand om det. jag var typ inte så positivt kontaktbar. hamnade lite i depression. vädret och tomheten sög. plus att pappa åkte iväg till Linköping med nycklarna till cafét idag (glömde dem i bilen igår) så jag hade liksom ingen aning om hur jag skulle öppna och kunna komma in.
slog sönder ett fönster. nej det fanns en extranyckel.


regn

vad, är detta. drömmer om bebisar every single night.
och den här dagen kommer bli såååååååååå sjukt ovärd. jobba på café i skitväder - typ sitta på en stol hela dagen. men får ju pengar för det....hähä. förresten ska jag se om jag kan slå mitt rekord idag. när jag jobbar ställer jag min mobil på tidtagarur och sen springer jag så snabbt jag kan och öppnar alla gårdar samt tänder alla lampor. min bästa tid hittills är fyra minuter någonting. vet inte. det är kanske svårare när det är regn. 

kanske blir bio ikväll. också.



Vincent skulle ta en bild på mig och då sade han - se bitchig ut. försöker inte vara nåt.

read



vill ha svar på varför vissa människor alltid får röda ögon när man tar kort i en lite mörkare miljö.
och jag är nog nästan fasen specialfall! för jag får alltid mycket rödare ögon än alla andra.

vet att jag har en bild då mina ögon verkligen är blodröda. men den är så hemsk att jag inte vågar lägga ut den.
åker nu.

(.........Vincent har vuxit om mig)

a men aha

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeN. hjälp då.
jag tog ner spegeln i badrummet för att......jag vet inte. jag är dum i huvudet. och nu får jag inte tillbaka den. det blir i alla fall inte rakt. 


naive

det är läskigt. att tiden kan gå såhär snabbt! det har varit en händelselös dag med sämsta vädret och ändå är klockan redan fyra. det borde kännas som att jag har suttit här i evigheter men det gör det inte.
jag har städat mitt rum. eller a, har plockat upp alla saker från golvet och lagt dem på sängen i alla fall.
och fick ett telefonsamtal. ska inte sjunga på något bröllop längre. inställt. jag som behövde pengar.

sen har jag fått ett sms från ett nummer jag inte har. hello your little dirty freak stod det. hej ditt lilla snuskiga missfoster.
seeeeeeeen har jag haft kontakt med Jenny. ja! kul, vi ska på fest senare. har inte sett varandra på tre veckor.

kommer ni ihåg "the IKEA-dance?" den som min pappa kom på med sin livliga fantasi. det enda dåliga med videon är att jag filmade åt fel håll.

jaja, vi hörs. pews.




freak

kör lite Öland.

vi var på stranden en dag och jag var mycket pissed off dels för att jag var sjuk och dels för att vårt tält hade råkat ut för en översvämning dagen innan. alla saker hade förstörts och så.
så jag gjorde verkligen typ, allt jag kunde för att bara ligga där och sola och försöka att kontrollera mina negativa känslor. då kom världens jobbigaste familj. ett barn som hette Pelle, skrek hela tiden och som bara ville hem, en pappa med en jättejobbig röst som hela tiden skrek åt Pelle, och en mamma som försökte att få hela situationen att låta normal och lugn.
konstant ungefär hela dagen hörde jag "Pelle sluta skrik! PELLE KAN DU SLUTA SKRIKA!" samt den här jobbiga Pelle som kanske var fyra åt och skrek 24/7. och mamman, "eeehm.....lilla gubben vill du ha en glass?" och ansiktsuttrycket "snälla barn sluta skrika, HUR SKA JAG HANTERA DET HÄR? okej, djupa andetag."

WAH. det är bra att jag kan tröstskriva i den här bloggen. innan pappa åkte och jobbade idag sade han: Lydia, sitt inte vid datorn hela dagen bara. hitta på något!

host. datorn och internet har varit bortkopplat från mitt liv i två hela veckor och han klagar redan på mig. och kolla vädret, vad skulle jag göra en sådan här dag ute? bajspappa.

kvar i något jag lämnat

äcklig dröm igen.

simmade i en sjö med en bebis på ryggen (?!) och helt plötsligt omringas jag av äckligt sjögräs som drar ner mig till botten.

läste på någon sida att när man drömmer om en bebis betyder det att man känner en inre osäkerhet och att man vill bli omhändertagen och älskad utan krav. och när man befinner sig i vatten ska det tydligen betyda att det kommer hända någonting roligt i familjen som kommer att betyda mycket.
rolig blandning.

ska sjunga på ett bröllop om fyra dagar. fyra sånger jag inte kan ännu. har inte panik än men det kommer.


savior

GAH.

är jag ens meningsfull på något sätt? du som läser den här skitbloggen kan inte du förklara för mig varför jag lever.

lugn. har bara pms. fast naaaeeeeeaaaa jag är inte sur men jag är så himla ensam. nu säger jag detta ännu en gång:
hatar att alla mina tjejkompisar har pojkvänner. vet inte hur det är men det verkar som om man alltid vill vara med den man är tillsammans med när man är tillsammans med någon. ba hej vad gör du? nae jag är med han. okej när kommer du hem? om 128 dagar. då kanske vi kan hitta på något :D?????

die. tror jag ska kolla på One Tree Hill.

kan inte skilja på

dagens fail: kommer hem från Linköping med bussen. tycker att jag ser en söt kille typ en bit bort ifrån mig. I SKÄNNINGE? vem kan det vara. sen börjar han att vinka åt mig. jag fattar ingenting. han börjar gå emot mig.

......det var min bror. vet att jag behöver glasögon, men börjar han seriöst bli så stor? att jag tyckte att han såg snygg ut.

dagens obehaglighet: min granne bygger typ om sitt hus och han har anlitat någon slags korean eller någonting som ska hjälpa honom. han är kanske 25 och visslar efter mig när jag går förbi.

dagens stör: skulle köpa en glass när jag var i Linköping och jag såg verkligen fram emot det. för att jag såg en smak i kylen som jag så jättegärna ville ha. den såg så god ut. jag sade vad jag ville ha och så uppenbarar det sig att den smaken jag tog inte alls var den jag egentligen ville ha. jag fick en äcklig vit kula med russin i. hade tittat på fel smak. är fortfarande arg för det.

att se det man vill se, och vara det man vill vara

bebisbilden blev visst succé. kan ju berätta att det existerar sötare bilder. faktiskt.

vädret är sämre nu. ärligt gör det mig inte någonting. just nu. då hinner jag göra saker. när det är sol så är det nästan alltid självklart att man solar och badar. i alla fall när man är ledig. åker till Linköping idag.

inatt drömde jag världens coolaste/äckligaste dröm. min familj blev jagad av hajar. dem fanns både på land och i havet. dem hade jättebra hörsel men var blinda. målet var att komma till "hajskyddsrummet." där var man liksom safe. man kom dit genom att hitta den "magiska plattan". den satt i ett rum någonstans i det mörka slottet där dem värsta hajarna regerade. när man tryckte handen emot den magiska plattan kom man till hajskyddsrummet. där fanns det massa mat, roliga spel och en plasma tv.
är det verkligen sant att en dröm varar i typ, två minuter? det känns ju inte så.

vem lämnade vem

var nyss ute och gick. sjuårig kille kommer på en cykel.

han: tjaa!
jag: hej hej!
han: jag tycker du är snygg, får jag chans på dig?
jag: det kan du väl.
han: å vad bra! kan jag få en puss också?
jag: naae jag är sjuk så det är nog inte så bra.
han: okej...kan jag inte få pussa dig på kinden då?
jag: okej då. men då kanske du får lunginflammation och hamnar på sjukhus.
han: hejdå!

WOW! det är typ det jag varit med om idag. jag har i alla fall fått en pojkvän.
eller jo! åt pizza förut med några kompisar. förra gången jag var där glömde jag min mobil. den här gången glömde jag 346 kronor. jag är ganska dum.

här har ni ett kort på mig. fick ha peruk eftersom jag inte hade något hår. tycker ändå att det är bra att mamma och pappa gav mig normalt och verkligt löshår.
OCH så konstaterar vi här och nu att jag var världens fulaste bebis. men någon måste ju vara det.





jag vet vem jag är när jag är hos dig

dagens tips

lyssna på Melissa Horn. hon är bra.

som jag hade dig förut

vaknade 12.00. första gången på hela sommarlovet.
min familj kom hem inatt. har svaga minnen av att en hund hoppade på mitt ansikte någon gång vid tretiden. har en konstig känsla i mig. känns inte som att jag ska vara här.
det är skitväder och jag skulle vilja åka till Linköping. vill ha nya kläder.

-.-

ooooojrååå. somnade. är helt slut utan anledning. finns ingenting här hemma. bara glass. glass blev min frukost, glass blev min lunch. orkar inte handla.

lät du henne komma närmre




börjar direkt. Öland, Löttorp camping:

åkte dit förförra onsdagen. fick i princip ångest så fort vi anlände på campingen. vad hade hänt?! för det första så stod det en barack på vår plats så vi hade ingenstans att bo vilket blev en ganska knepig situation. men det jag reagerade mest på var att det var så himla tomt. kändes som om jag stod på ett gärde, med en barack. har varit på Öland ända sedan jag varit barn och mina fina, fina minnen av min fina semesterplats sänktes oerhört.
det enda bra var egentligen att vi tillslut fick en plats att sova på. eftersom det var så tomt så var det liksom inget problem.

dem kommande dagarna var vädret asbra och vi badade och spelade volleyboll. klarade mig ganska bra trots folkbrist. det måste finnas människor på platser där jag befinner mig annars får jag typ abstinens. jag är så pass social. klarar inte ensamhet i för stor grad och för länge. första veckan blev alltså typ lite av tortyr för mig. haha, bra eller hur.

en annan grej som var stört dålig på Löttorp var affären. det fanns aldrig mjölk. eller fil. eller juice eller ost eller skinka. sådant som folk behöver. hatade att gå dit. OCH KULGLASSEN! tre kulor var samma storlek som en. kanske till och med en halv. hatade att gå dit.

det här var ungefär den dåliga biten av resan. glömde kameran också ju. fortfarande jättesur över det.
tar den bra delen snart.

hej

nu är jag hemma. själv. utan familj. äter godis fast jag inte känner smak.

skriver i morgon när jag varit och handlat frukost.

hm

okej. hyr internet i en timme och sitter alltså just nu på campingens reception. datorn är aströg. borde få rabatt.
vill sååå hem just nu. det är översvämning i hela mitt tält. skor, väskor, stolar och pengar flyter omkring. promise you. och det har åskat i princip precis över huvudet på mig hela dagen. har massa panikångest. vill sova i en vanlig säng igen. är jätterädd för att sova här på nätterna för att överallt är det kallt och blött och så finns det äckliga djur.
har kollat massa tåg och swebussar och går hela tiden och tänker på om jag ska åka hem i morgon eller inte. är egentligen dum i huvudet om jag gör det. min familj åker ju om tre dagar. menar att det kan jag ju stå ut med om jag kämpar. men när det är såhär jäkla tråkigt så går allt så himla långsamt. e, asså, det låter som om jag har sämsta semestern ever. kan meddela att så är det inte. bara så jag känner nu.
skitsamma. har typ 40 minuter kvar att sitta här men funderar på att gå. är sjuk också. halsen som vanligt.
nej går. alldeles för mycket folk här som stör. puss.

yo

HEJ! kan skriva lite snabbt. är inne på Anders dator och man får typ bara, sitta en kvart var. dessutom måste jag duscha. har spelat fotboll i 37 grader. 

jag har haft det ganska bra. fast saknar hemma. åker troligtvis hem tidigare än väntat. här har jag mest badat. vädret har varit asnajs. FAST det finns så himla många tjuriga människor här. idag lekte jag med en boll på stranden och då började en gubbe att skrika på mig. jag fick inte spela mer. blev jättesur. 

och vet ni. jag glömde min kamera hemma! det har stört mig hela semestern. finns massor jag hade velat ta kort på.
på nätterna lider jag. sover i ett tält och det är som att sova i ett hav. i princip. det är jäääätteeeeekaaaallt varenda natt och FUKTIGT. det är det värsta. vaknar 789 i minuten. man ska uppskatta sängar.

måste gå.

07.16

asså vad är det här. är inte ens pepp på att åka. hoppas det kommer.

men eeee HEJRÅ. hoppas det blir dåligt väder här när jag är borta.



snällaaaaaaaaaa

billionaire

vet inte men det här kan vara sista inlägget jag publicerar innan Öland. kommer faktiskt sakna att vara här.

Vincents absolut högsta önskan är att jag ska ha med mig en kladdkaka och sockerkakor i morgon när jag träffar honom. att vara utan fika i tre veckor är ingen lätt sak för min bror. så jag har bakat. inte packat. mamma har nog handlat upp hela ÖoB tror jag. det är typ 34 påsar där uppe. chips, nudlar, schampo, majs, popcorn, toalettpapper, potatis, ris och HERREJÖSSES vad ni bryr er eller hur?

ska försöka att höra av mig innan jag åker okey? måste ju ta adjö.

no arms no legs no worries



så himla fin video. det här gråter jag av.

haha

kaaan faktiskt inte skriva nu men jobbar troligtvis bara halvdag så när jag kommer hem kommer jag att höra av mig om jag inte har fullt upp med att packa eller laga mat eller göra någonting annat men det får vi väl se ha en fin tid.

atencion

det har varit en bra dag. jag har skämtat hela dagen samt pratat ganska mycket allvar. med min kusin Jakob.
och det kom många kunder.

vi kom överens om att det är konstigt hur man kan skicka låtar till varandra genom bluetooth. sången bara åker genom luften sen finns den där.
det kom en kille som beställde en smörgås och efter att han ätit den kom han fram och sade "vilken fantastisk god smörgås." han hade typ lika långt hår som jag och så hade han Hawaiiskjorta på sig också. han lade även sin hand på min axel!!!!
det. var. inte. kul. han lyckades definitivt inte med att ragga på mig.



kul att jag har laddat upp typ 78 bilder när jag har den här tröjan på mig.

now you see it

GOD MORGON. nu vill jag veta om ni tycker att det här är konstigt.
kom hem igår ungefär runt halv två. när jag somnade hade jag endast trosor. när jag vaknade hade jag på mig både jeansshorts och en stickad tröja.

i alla fall. igår åt jag världens längsta och tjockaste kebabrulle. den vägde seriöst ett kg. sen spelade jag minigolf och badade benen i Varamon. 

ska alldeles snart gå och jobba och det känns inte alls jobbigt. trots min helt störda brist på sömn och alla sår jag har på hela kroppen.

could really use a wish right now

kidz

har haft jättelångt samtal med min bästaste moster Tabita. ämnet var kärlek och känslor.
typ ogillar solen. försöker sola när jag har tid men tycker det är så sjukt tråkigt. jag är snygg fast jag är blek?

ska spela minigolf och äta ute ikväll. får se om jag sover inatt. borde ju eftersom jag jobbar i morgon och min hjärna börjar krångla pga. sömnbrist.

har också fått massa sår idag! ett på bröstet ett på armen och ett på andra armen. har gått in i en glasbänk bl.a.

aoe

inte klokt. jag känner mig som ett vrak. inatt sov jag sju timmar. tror att jag har varit så trött att jag inte har orkat röra mig i sängen och DÄRFÖR HAR JAG ASONT I NACKEN.

hade gärna legat kvar och ätit frukost och kollat på oc men jag ska jobba halvdag.

cookie jar

HAHA hysteri. det flög in en fågel i mitt rum. reaktionen var panik, först och främst. men det var lugnt. jag sprang därifrån skrikande och när jag kom dit igen var den borta. den förstod att den inte hörde hemma där. om den nu inte har gömt sig någonstans och väntar på att få skrämma mig en sen sommarnatt.

till något annat: på onsdag åker jag till Öland. dels för att hämta Vincent från konfirmationen men också för att jag ska ha semester i två veckor. då blir det inte någon blogg eller så och det tar jag för givet att ni accepterar och förstår. kommer att ta massor av bilder så det är värt att vänta. lovar.



molnnnn

okej. är jag typ, vampyr? har i princip inte sovit någonting på snart en och en halv vecka och inatt sov jag ingenting. tror att detta är första gången jag inte har sovit på 24 h.

och är inte ens trött. gick hem klockan halv sex i morse och åkte till Motala vid åtta. tanken var ju att eeeeee, vi skulle sola och bada. klockan elva stormade det in miljontals moln över hela himlen och allting blev plötsligt meningslöst.

åt nyss en räksallad på en pizzeria och när jag kom hem åt jag pizza. om en timme ska jag grilla med Jenny, Josefin, Sofie, Madeleine och Sara. får se om jag sover ikväll. 

hehe HÄR ska ni få se en fin bild. åttan, jag Jenny.

dålig dag

har fått soleksem på bröstet och jag har inte blivit brun alls. dessutom fjällar jag. tappar färg jag inte ens har.

men har i alla fall fått igång min dator igen. pappa fixade medan jag tittade på.
min pappa har sitt arbetsrum/sin studio precis typ bredvid datorn. jag kan se han härifrån. om inte jag har hörlurar på mig och om jag inte lyssnar på extremt hög musik så hör jag när pappa spelar i studion. detta sker konstant. för oftast lyssnar jag inte på musik när jag sitter här eftersom jag nästan bara spenderar tid vid datorn för att skriva blogg. sen brukar jag gå igen. 
pappa spelar in skivor. just nu spelar han upp en typ hip-hop-jazz-sång, jag vet inte. och han spelar exakt samma mening hela tiden. om och om igen. det är så sjukt störande. vänjer mig aldrig.

funderar på att gå ut och gå för att rensa hjärnan lite. typ gå ut på landet, in i en skog eller ut på ett gärde där det blåser kallt för här svettas man ihjäl.

konstigt

mitt internet är typ, heeeeelt konstigt. det funkar bara i ca fem minuter sedan stängs det av. ska försöka att åka och bada idag. OCH fixa det här. så att jag kan skriva massa intressant sen. puss.