Onsdag

 
Idag är jag ledig. Det spöregnar men jag vill det. Har så mycket saker att "ta tag i" typ mitt rum är ett dammigt kaos. Alltså jag vet inte hur många gånger jag sagt till mig själv efter att jag städat rummet att NU ska det se ut såhär i all evighet. Och dagen efter hittar jag typ inte sängen. 
 
Så det blir nog projekt 1 idag. Eeeeee klockan är  bara 09.45 och jag har redan varit vaken i tre timmar. SKÖNT!? a. Känns vuxet. Så om jag cleanar mitt rum snabbt och effektivt nu är klockan endast kanske 11.30 när jag är klar vilket betyder att dagen inte ens har hunnit börja. 
intressant att veta. 

Måndag

 
Jobbaaaaaar. Eller nu har jag ju rast faktiskt. Ätit en hamburgare och en halv burk gissa tre gånger... Jordnötssmör. 
 
Alltså detta livsmedel är PERFEKTION!!! Jag kan inte beskriva min kärlek till det med ord. Hejdå! 

Allt möjligt

 
Jag har aldrig varit så kass på att blogga som de senaste två månaderna. Om jag tänker efter lite så fick jag typ ångest förr om jag inte publicerade nåt på en dag? Har blivit en helt annan person förstår ni. Jag är så OMOTIVERAD. Det finns inte en enda grej att skriva om så känns det och att stå och ta kort på dagens outfit går aldrig heller för det enda jag har på mig är fula kläder eller träningskläder. Det är till och med roligare att köpa träningskläder än vanliga kläder. Jag älskar träningstights. Jag önskar det var tillåtet att gå ut i såna. 
 
Jag skulle ju kunna skriva vad jag gör i livet just nu när jag ändå håller på. Idag är min enda lediga dag denna vecka och min plan var därför att åka till någon stad där det finns fler affärer än konsum och köpa något fint tills midsommar. Men motorn i min bil började brinna. 
Så jag får klä mig i träningstights imorn i alla fall. Typ. 
 
Annars jaa träningen har legat lite åt sidan ett par veckor men det har behövts och nu känns det extremt bra faktiskt. Orkar så mycket. Svettas ihjäl alla pass jag kör och tar ut mig så mycket jag kan istället för att göra det jag ska så fort som möjligt för att få komma hem. För ett år sedan var det nog ingen som hade gissat på att gymmet skulle bli mitt andra hem. Har gått från att vara ganska finlämmad till att vilja bli större och få muskler. Känner mig så töntig när jag säger det men jag brinner verkligen för det...?! Faktiskt funderat lite på att utbilda mig till personlig tränare. Drömjobb. 
 
Aaaajaaaaa. Tänkte att jag skulle gå och kränga en glass eller en saftig bakelse på min mosters café. Det är jag värd och du med. 

Progress

Göteborg

 
Hemma från Göteborg. Är en boll ätit en miljon kalorier och bara haft det flötigt och mysigt med min pojkvän som jag älskar till månen och tillbaka sen till solen sen till oändligheten.  

Lite allt möjligt

 
Firat att Anton tagit studenten. Han fick en tvådagarsresa till Göteborg nästa vecka. Spelat match och vunnit ÄNNU en gång. Ligger delad etta i serien?!?!? Jobbat i lite för fint väder och försökt att inte ha ångest över det. Men det gick inte. 
squatat 80 kg... 
Degat sovit ätit inte gjort ett skit. Den här veckan får bli en stabil vilovecka har jag bestämt. Inte haft så mycket lust eller ork till gym och sånt. JoBbEt TaR fÖr MyCkEt KrAfT. 
 
Idag ska jag jobba igen men först spela match och jag tror jag kommer dö är ju typ 40 grader. 

Torsdag

 
Fick lite frågor för några dagar sedan typ visa mer träningsresultat och hur jag lägger upp ett pass.
 
Jag är så dålig. När jag inte vet vad jag ska skriva vill jag att ni frågar saker och när ni väl frågar vet jag inte hur jag ska svara. 
 
I alla fall. Hur jag lägger upp det: få övningar, många repetitioner. Menar nu inte lätta vikter utan så tungt jag kan så många gånger jag orkar. Ett pass (känner mig jättetöntig!!) innehåller 4-8 övningar. Brukar ligga runt 5-6. Förut tänkte jag att jag var tvungen att ha så många övningar som möjligt i samma träningspass men har kommit på att det inte är effektivt. Man får liksom aldrig "kontakt" eller tar ut sig ordentligt om man går från övning till övning hela tiden. 
 
Jappppp. Nationaldagen idag. Betyder alltid att min mosters café öppnar. Ska vara där och servera fika skön omväxling från Max. 

Måndag

 
Sitter och har rast på jobbet. Tänkte skriva om min helg men det hinner jag nog inte NU. Är ganska sur för jag vill till MK inte arbeta. Vill ni veta vad jag nyss åt? Stor köttbit, sås och sex potatisar. Världens största banan samt två eller snart tre matskedar jordnötssmör. Är det inte sjukt att jag inte ens är mätt. See you. 

Helg

 
Då var det lördag och ledig helg och match i dödens varma väder. Efteråt väntar kinabuffé med familjen. Jag och pappa ska ha mattävling. Sen hoppas jag på uteservering. Och där har vi en perfekt lördag.