:)

allt har varit jättebra. känner lite ångest över allt jag missat i skolan och att det börjar idag. jag har redovisning idag!
waah, nej. fick reda på det igår. har inte ens papprena hemma.
blir kanske come back i eftermiddag nu går min buss.

sorry

i stockholm. tåget gick visst halv åtta imorn så bli inte för besvikna om jag inte hör av mig. men bra har jag det.

of my soul

ibland måste jag gå runt en park när jag ska till Tabita. när det är mörkt.
jag kanske har dålig mörker syn men absolut inget ser man om man går där efter sex. sedan finns det ju gravstenar, och massa fula kråkor i träden och jobbiga grenar på marken. sånt man vill undvika.
igår gick jag i alla fall genom den för jag ville spara så mycket tid som jag kunde. har inte haft så mycket otur på sistone men jag trillade och tog sönder mina byxor. det var en gren.

nu åker jag om 45 minuter. jag ser inte speciellt fin ut och mina kläder är fula och jag har ont i magen.
Jouline är lite rädd för x2000. hon tror att det kommer gå så snabbt att det känns som man åker karusell.
kan säga nu med att jag ska sjunga på skansen på söndag. only hope med Mandy Moore. har ingen aning om vad jag ger mig in på men det kommer jag upptäcka och det blir inget kul.SÖNDAG. okej? hej.

å

detta kan vara det sista ni hör ifrån mig fram till söndag.
AAAA VAD LÄNGE. vet. men jag kommer ha roligt.

är sjukt kissenödig.

tryck på F5 om du inte ser

är och har varit länge trött på att vara tjejen med blommig blogg.
nu är den svart, och ful, och gjord på 10 minuter. men om jag bestämmer hjälper madde mig när jag kommer hem från stockholm.

yey

min mobil är vid min sida igen.
har fått en helt ny skärm vilket jag såklart är rätt nöjd med. men varför ska de göra så mycket besvär av det hela när det bara kunde ha kastat mitt äckel till mobil och givit mig en helt ny. dah.

what do you come home for

hade lucia hela tiden igår.
och jag tänkte lite på när man var liten.
sankta lucia låten.
INGEN fattade, typ, utom jag, att man skulle gå neeer på första "sankTAA luciiaa."
var det så svårt. första gången sjunger man ner och andra upp.

när jag kom hem igår var jag nära på att spy. det måste ha varit något med maten jag gjorde. jag hatar att må illa och jag är nästan nervös för att jag har inte spytt sedan jag var sex. nu spydde jag aldrig så jag bröt aldrig mitt 10-års jubileum.

mamma sa att jag kanske får min mobil idag. jag ska till stockholm på onsdag och jag lovar med hela mitt hjärta att jag ska ta massa bilder och sedan visa er. håller med om att den är lite dålig nu min blogg.jag vet inte vad jag gör

jag måste vara helt värdelös. på en vecka har jag struntat i att plugga historia så det gick sämst, gjort av med 500, spenderat för lite tid med kompisar, betalat massa på tåget fast jag inte ens hade behövt och RADERAT MITT IDROTTSARBETE. det här går inte. nu måste jag hänga mig, eller skjuta mig eller be någon be en vampyr att döda mig.
det jag gjorde tog tid! nu måste jag börja om. och du kan verkligen inte ha hjärta till att skratta åt mig nu.com hem reklamsista är bäst. DRAMATIC HAMSTER! hon gör det ju bra.

nja

filmen.
vet inte.

hatade att nästan alla tjejer i salongen fnittrade och klappade händerna när edward kom och gick där andra scenen.
han var inte snygg i den här filmen. för blek. jakob var snygg när han klippte sig.
visst. skrattade vissa stunder och ganska bra effekter kan jag erkänna.  

idag ska mamma och pappa på kalas i skövde och jag måste göra klart mitt idrottsarbete.

hej!!

ska bara säga också att just nu är jag jätterädd för pappa på ett oseriöst sätt. vi har sista-slaget-tävling och jag leder. han är här någonstans och hoppar troligtvis fram typ nu och slår mig. MEN HAN SLÅR HÅRT fusk. därför jag är rädd.
börjar få blåmärke på armen efter att han gjorde dödskallen på mig.

sen har han köpt nya Beyoncé skivan också. hör att den spelas där uppe. i morse innan jag gick till bussen satt han och nynnade på "if i were a boy" och så har han börjat att sitta med benen i kors med.

?

ingen bild

det här är bra. inte att jag körde på historia provet och troligtvis kommer få dåligt betyg, men att jag ska se new moon premiären. har länge planerat det. men har inte orkat och varit för dålig för att fatta hur man bokar biljetter. 
tyckte däremot att twilight var ganska mycket sämre än jag trodde. om den här är likadan tänker jag dissa filmerna i fortsättningen.
blir ett gäng tjejer. vet att alla kommer vara snygga och jag kommer vara ful. idag är allas dag utan min. till och med du som har en dålig dag har det bättre än mig. håret är elektriskt IGEN. har en gissning att det beror på vintern och temperaturen ute.
äter på steves. kollar filmen.
kanske ska nämna att jag var förälskad i böckerna för något år sedan. kanske får återfall och åker hem och läser hela natten. kommer ihåg att jag älskade hur Stephenie Meyer skriver. alltid detaljrikt och tydligt.

nu gittar jag. sedan får vi se, kan hända att jag hamnar någon helt annanstans än hemma inatt.

ovanligt

får inte in ett skit. tror jag har för mycket annat i mig så att det jag läser inte får plats i huvet.
kan inte koncentrera mig på läsningen och så fort jag hör ett ljud eller någon säger ett ord blir jag arg och jag måste börja om från början.
både pappa och vincent vet lösenordet till min spotify och har därför egna spellistor där.
jag är så trög. sa ju bara lösenordet för att jag inte orkade hjälpa dem att få en invite.
och nu är vincent inne någon annanstans och stoppar det jag lyssnar på, hela, tiden.

tänkte bara klaga lite mer lovar. håll ut. på mattelektionerna jobbar man så mycket att man får stress i hjärtat. eller man måste. mer än 20 uppgifter per lektion aldrig mindre. det var vad jag räknade på ett par månader på trojan. klassen och jag måste ta upp detta. bror.   

awrheadhtz

inser nu verkligen hur lite historia jag kan. franskan lär jag mig snabbt så väntar ett tag.
har inte fryst idag! åt världens största falukorv i skolan. åkte med tjugo över tre bussen.
fanns ingen 660 så fick ta 661 då måste jag gå från torget. gick bakom en långsam jobbig kvinna/tjej och jag visste inte om jag skulle gå om henne eller inte. kommer hem och märker att jag hade glömt att stänga väskan när jag gick ute och nu är mina böcker blöta. vilken dag.

bra

nu har jag skrivit på idrottsuppgiften hur länge som helst. eller det är väl så det känns.
INGEN HISTORIA? men det är för att jag inte förstår någonting. martin är inte så tydligt och förklarar inte riktigt för mig vad det är jag ska kunna. asöser imorn.

mamma goes ännu trögare

M: lydia, vet du vem den där sångerskan är som wailar så mycket med rösten och å, vad heter hon. bejo, bejon, beja!
L: nej.
M: jo du lyssnar på henne ibland. deborah kanske skulle köpa hennes skiva iaf.
L: vad hette hon?
M: beja tror jag. jag är nästan helt säker på det. jo beja.
L: haha det finns ingen som heter beja?

pappa kommer.

M: vad hette den där sångerskan som började på B nånting?
P: beyoncé.

det här är jag bra på:

* fejk nysa.
* äta.
* härma hur folk går och pratar.
* sjunga stämmor .
* gissa hur mycket klockan är.
* hälla vatten! aaaaa seriöööst. när jag ska hälla vatten i kaffebryggaren har jag så bra gissningsmått att det alltid blir precis på sträcket.
* jämföra.
* stava.
* trumma takter med händerna.
* skada mig.

är inte bra på att:

* plugga.
* ha tålamod.
* rita stjärnor.
* sitta still.
* ha självförtroende.
* titta på för romantiska och tråkiga filmer.

går inte

tror aldrig någonsin att jag varit så trött som jag var i skolan idag. första lektionen gick. sedan när vi skulle lyssna på någon gubbe som snackade om Afghanistan i en och en halv timme med världens tråkigaste power point höll jag mig knappt vaken. fick kämpa och verkligen spänna upp ögonen vissa stunder.
jag hörde vad och vilka ord han sade men mitt huvud hade inte kraft eller intresse nog att fatta sammanhanget. usch det tog.

nu är jag hemma. är sjuuuukt stressad eftersom jag har så mycket nu. somnade förut också när jag började läsa historian.
har även fått se schemat inför vårterminen.
SUG. DÖ. slutar inte tidigare än halv fyra alla dagar i veckan utom en.var längesen jag såg tor ju.

idag har jag ätit:
fisk och potatis i skolan. det var varmt! fördel men fisken badade i en sås som smakade vatten vilket resulterade att fisken inte smaka ett piss.
hemma åt jag kina mat. sedan glass massor.

detta visste ni inte

nu har jag pratat minnen i typ en timme. bland annat när mamma skulle till konsum för att köpa ny hudkräm men råkade köpa en brun utan sol utan att ha en aning. hon använde den utan problem och dagen efter upptäckte hon att hon hade massa gula fläckar på händerna och upp mot armarna. hon ringde doktorn väääldigt orolig och trodde att hon hade fått gulsot.
HAHAHAHA. stackars mamma. vad KUL för den som svarade på mammas telefonsamtal.
oj jag tror det blev lite fel. det är nog hudkrämen jag använde igår. underhållning på jobbet. det var bästa ikväll.

sedan kom vi in på när jag en gång gömde mig i en dusch på en toalett. det var skänninge marken och jag gick in på en toalett för att byta tröja. fanns inget lås utan bara en skylt som stod upptagen aka ledigt på. jag hade glömt att vända på den. jag hörde utanför, när jag stod där i endast bh, att en man planerade att komma in och göra sina behov. JAG FICK PANIK och kom på att jag glömt att vända på den där himla onödiga skylten. jag gjorde det sämsta av situationen och sprang in halvnaken i duschen. mannen kom in och gjorde det han skulle, jag försökte att inte andas och vara helt tyst och mannen anade inget. men jag hörde faktiskt allt och stod där och skakade. fy vad synd det var om mig den dagen.

nu sover vi.

feeling a moment

lyssnar väldigt på jimmy eat world, feeder, ibland skillet, kanske rise against. gillar när det är lite skrikit men ändå mycket melodi och bra text. allt känns bra och denna riviga musik gör det omöjligt att tänka.

pappa, rätt känd i min blogg och ni som följt mig ett tag vet att han kan inte laga mat.
idag gjorde han kina mat och det var ganska förvånande eftersom det är massa kryddor och saker inblandat. köttet var segt att tugga och det fanns kokad paprika i och det hatar jag och riset var kanske lite hårt men annars ok.

GDAH! pappa påminde mig just om vaccinering. egentligen tycker jag allt med den här svininfluensan och dödsfallen, allt, är hur överdrivet som helst men det spelar ingen roll. mamma och pappa verkar inte ge sig.
JAG ÄR LIVRÄDD. okej överdrev. JAG ÄR RÄDD. det är något med sprutor. man sitter där och vet att någonting sprutas in i en. speciellt nu, när en del säger att vaccinet kan vara farligare än själva influensan. jag är inte i någon riskgrupp. jag borde inte dö om jag blir smittad.

metabolism

ska det få vara såhär. alla papper jag hade i mitt block igår finns inte längre. här.
jag kanske ska sluta bry mig och berätta vad jag gör. jag tänkte jobba idag. frivilligt och utan lön men jag tycker ju det är kul. det är en väldigt dålig hårdag. det är slitet och vill inte något annat än att vara elektriskt.

jag har skrapat upp foten. vet inte hur men minns svagt att jag slog mig ashårt inatt på något. kanske sängen, kanske blev biten av en hund. ingen kissade på mig inatt I ALLA FALL. AH, stört, onormalt och äckligt men jag börjar tycka det är normalt att få kiss på mig.

dåligt mycket

allt blev som det inte skulle bli. efter öppet hus igår (som var väldigt onödigt, ingen märkte mig) åkte jag, mina mostrar inklusive kusiner till lundby. celina skulle lära sig simma. jag och deborah lekte titanic i vågorna. jakob slog huvudet i ruschelkanan och jag trodde han skulle dö. en kille som såg ut som en indian stötte på deborah och jag satt och skratta.

åkte hem träffade sabina. satt uppe till halv tre och berättade dåligt roliga historier. ÅT, men det är rätt vanligt.
sov på en madrass. mintuz (hund) kissade på den, nästan på mig. vad ÄR det här, egentligen. hundar bara kissar på mig jämt.

vaknade istället av att tindra (annan hund) slickade mig i ansiktet. hade inga krafter och mitt huvud värkte.
har dans vid fyra. innan det måste jag ha börjat lite på idrottsuppgiften. väldigt lite.
sen får vi se, jag är ju ledig imorn ÅH DET KÄNNS SÅ BRA jag kanske sover nån annanstans. 

öppet hus

det är idag jag ska stå ute och hälsa välkommen.
somnade tills världens mysigaste väder. snöa ju massor. klart allt är borta nu.
och regn.
nu tänker jag inte stå ute. det kan de inte tvinga mig till.
kom gärna, om du är morgonpigg och hade tänkt att börja på kungshöga. jag är hemma ett.

selection

jo. jag satte mig nyss med historian. blir galen när man bara tittar förvirrat på texten utan en blekaste aning om vad det är man läser. sedan börjar man om, sedan skiter man i det. efter ett tag inser man ju att nej det går ju inte. måste ju ta tag it. sen börjar det om, enkelt.
nje, tror det är boken som är dålig, jag fattar när jag kollar i anteckningarna. farmor undrar alltid hur det går för mig i skolan. jag säger att det går bra men att jag aldrig nöjer mig för det gör jag inte. har t.ex. aldrig sagt att jag tror det gick bra efter ett prov. och min mamma säger alltid att det är okej med g. så om jag failar imorn tänker jag inte bry mig.

plus att pappa är på extremt dåligt humör och han säger att jag ska diska. om jag protesterar kommer jag kanske dö, eller så räddar farmor mig och säger att hon kan diska. jag tror jag slipper, pappa är inte så bra på att vara arg lång tid.har jag sagt att jag ska till stockholm?
24-27. bara leva, HANDLA! seriöst jag har offrat mig och inte varit och handlat på hur länge som helst bara för att jag ska ha pengar till när vi åker. detta betyder ju inte att jag kommer hitta massa. gör jag aldrig när jag är där.
tills dess ska jag ha fått tillbaka min mobil. ni måste ju få se bilder därifrån.

23

ärligt skrivet, idag var en ovärd skoldag. kom till skolan åtta, gick kände mig helt dum i huvudet och gjorde ingenting i fyra timmar. kunde gått upp elva och tagit nån buss vid tolv eller något. gick upp sex!?
hade historia, sen hem. engelska ingen som vanligt.

åkte hem, sparkade på samma sten enda från östenssons och hem till mig. score! när den råkade komma ut till mitten av gatan gav jag mig inte ens. jag väntade tills all trafik var borta och sedan hämtade jag den.
hemma, åt, spelade gitarr, funderade på mammas julklapp.
hennes högsta önskan är att jag ska spela in en sång till henne. jag får helt välja själv vad för sång och jag ska helst spela gitarr till. vill ju inte.såhär sämst är jag nu. världens o-fräschaste och tänker inte ta tag i historian.
har legat och degat i sängen med. typ tre timmar. hemsk känsla när man vaknar och det enda man vill är att ligga kvar, men jag vet ju att jag inte kommer kunna somna inatt om jag vaknar vid nio osv. uppdaterar väldigt dåligt vet jag. ni får vara nöjda ändå.

the good kind

nu är nästan allt bra. skrev på allt på matten men hade nog fel på en del. kommer hem och för första gången på hela terminen kommer jag hem tomhänt. jag har INGET plugg tills imorn lalalaaa.
men jag är ju ansvarsfull eller hur, så ska nog läsa några kapitel i flickan som lekte med elden. kanske börjar på idrottsuppgiften till och med man vet ju aldrig. nej nu vet jag jag kollar oth såklaaart. inget snack ju.

vi fick äppelpaj i skolan. det var det bästa idag, eftersom den var faktiskt god.
näst bästa har varit allt jag och jenny skrattat åt idag. eller, så är det ju jämt. vi har så unik humor och vi skrattar åt ovanliga saker. ingen proffshumor kanske, inte direkt som en del natur-folk. deras skämt är ju fakta för mig.älska låten. älska början. jag och vincent börjar få lite lika spotify-listor. vi smittar av varandra.

egentligen är det onödigt. ingen av er kommer ju sätta på den här låten och verkligen lyssna och sen tänka efter vad ni tyckte. ni kanske sätter på den och lyssnar i en sek och sen byter ni till en annan sida, blogg.
vi kan väl säga att ni lyssnar på låten och hädan efter varje gång ni hör den kan ni tänka på mig. nu blev det genast betydelsefullare.

....

gick nyss upp men sprang ner typ direkt för att det hände nåt kul.
jag, farmor, mamma kollar förkväll, eller a, mamma gör. hon ser jämt på det. jag tycker bara om att se vad han som är med där ska laga för mat.
sedan börjar vi på något sätt komma in på att farmor borde skaffa en katt. dels för att hon är ensam men också bara för att. jag frågar henne vad hennes förra katt hette. jag kommer ihåg han för han existerade tills jag var kanske sex.
hon kommer inte på vad han hette! jag menar det ska man väl inte glömma. så hon satt där ett tag och funderade.
inget skedde och hon fick fråga pappa. Murre vare visst.
farmor kan verkligen allt i hela världen men hon glömde vad hennes katt hette. ååååÅÅÅÅ pinsamt.

spela roll

skolan får gärna brännas ner gick jag och tänkte idag. var på informationsmöte angående öppet hus på lördag. jag ska stå UTE och hälsa alla nior och deras föräldrar välkomna i tre timmar. jag vill ju kunna övertala någon så att jag får stå inne, typ precis innanför dörren så nära ute man kan komma. trodde min uppgift var okej.

jag har druckit för mycket kaffe. jag bara sitter här och väntar på att jag ska bli kissenödig så jag kan få ut allt ur kroppen. klockan är nu ca halv sju och jag har inte ens börjat att gå igenom matten. det jobbiga i det hela är att jag vet att magnus förväntar sig mycket av mig eftersom att jag har visat ganska mycket muntligt på lektionerna. bajs.
jag är inte så bra. eller så är jag det.tänk dig att du har bråttom

åker hem från dansen utan lyse. ibland kan det vara problematiskt att se tydligt vad som finns på gatorna.
kom till ringgatan. där är det enligt mig alltid mycket mörkare. jag såg ett löv och jag villa köra över det och det gjorde jag.
fast det var en groda. jag låtsasgrät och rös efteråt. stackars djur som dog bara för att jag trodde att det var ett löv.
du ska veta att det inte var meningen vila i frid.

hamnade hos min moster. åt sååå varm gröt att det kändes som om jag fick brännskador i hjärtat när jag svalde.
nu är jag bara trött, sugen på att se snövit och vill inte att det ska bli imorn för jag vet att jag måste plugga matte.nu lär ni er en sak och kom ihåg det här resten av ert liv.
jag kan hela snövit, sunes jul, lotta, wasa-knäckebröd-reklamen, typ lilla sjöjungfrun och en parodi om sagan om ringen utantill.       

what what

redovisningen funka. förutom att camilla sa att jag hade ticks.
ba jo men du var bra men du har lite ticks heheheheee. sa hon. 
bara för att jag rörde lite på fingrarna när jag pratade. jag kan ju inte bara hänga med armarna längs sidorna och se helt stel ut.
jag fick mvg på engelska provet. jag kom heeeem, satte mig med matten och körde fast vid första uppgiften.
inte ens pappa kan. jag känner mig tvungen att göra mvg-uppgifterna för om det kommer någon sådan på provet och jag inte, har jobbat med något sådant här hemma, kommer jag inte fatta nåt och då kommer jag få dåligt självförtroende och springa ut ur klassrummet gråtandes och skita i hela provet på onsdag. närå.jag vet ju att allt löser sig någon gång. även om jag inte känner ett enda hopp idag.
snart har jag dans, längtaaaaa. 

jag och jenny skrattar i biblioteketdjur är jättekul.

jag känner mig inte som jag

är lite förvirrad. känner mig sjuk fast ändå inte. känns som att det inte har varit ett enda ljus på hela dagen. det börjar skymma vid typ fyra och jag gick upp vid tre. jag har inte brytt mig om att tända några lampor och det enda ljuset som har funnits i min värld har varit tvn.
hur kul, blir det att sätta sig med en redovisning nu? halv tio, när man väl är inne på de bästa avsnitten av oth?
visste ju att det skulle bli såhär. ingen annans fel än mitt. på onsdag har jag matteprov och vad jag har hört gör magnus hur konstiga prov som helst. kommer vara helt jätteupphetsad, nervös och sånt på tisdagskvällen men det tänker väl inte jag på nu.

typisk söndag eller hur

jag kollade på one tree hill hela natten. behövde ju inte ens klädnypor. sömnlust i mig fanns det inte.
mamma väckte mig kanske en timme efter att jag somnat. sa att det var fars dag och att hon skulle iväg. jag somnade inte om.
jag brukar inte ge speciellt mycket uppmärksamhet till min pappa på fars dag. jag gav han en lott som mamma hade köpt.
det slår mig lite, nu. man köper lotter. ibland. men man känner väl ingen spänning eller något hopp om att man kommer vinna nåt. man skrapar bara. i vilket fall sitter inte jag och är helt till mig inombords när jag skrapar. man vinner bara intee.får panik på min design. om du är bra på sånt kontakta mig.

men HEJ

har i stort sätt sjungit hela dagen. det har varit luciaträning och jag har tagit i hela tiden.
sedan var det kalas. jag snålade inte på maten.
jag följer inte smal-som-en-sticka-modet. hur kul? lev istället.
allt detta är alltså skälet till min dåliga uppdatering. och jag ska inte säga att det blir bättre imorn för jag ska kratta löv.
asmysigt ju! kusiner och skit, fina höstfärger och massa lövhögar att hoppa i.
på eftermiddagen ska jag förbereda en redovisning som inte alls kommer bli särskilt proffsig.

nu ska jag skära frukt. kolla på one tree hill hela natten ska jag. tills ögonen åker ihop av sig själva och jag måste börja använde klädnypor. ha det.jag nu mitt i natten. inte så fräsch men kolla jag har örhängen det får du nästan skriva upp.okej där syns det inte.

succession

provet var lättare än väntat. skrev på allt men skulle inte bli förvånad om det bara blir G.

jag har kanske har meddelat er att min mobil är inlämnad igen. ja. min lånemobil är nu också sönder. den är uppvikbar och hela överdelen lossna idag. det enda som höll ihop telefonen var en tunn sladd. otroligt nog funkar den ändå.  

jag vet att man ska uppskatta helgen. liksom HELG! PEPPA! för vad undrar jag. jag bor i skänninge och var någonstans har man roligt då. det är måndag snart i vilket fall. lika bra att inte hetsa upp sig för mycket. ikväll ska jag ingenstans.
ibland önskar jag att jag hade pojkvän. en jag skulle vara jättekär i och som man skulle kunna vara vart som helst med och ändå känna att den här stunden är sååå värd.

när jag kom hem, fick förresten sluta tidigare, gjorde jag äckligt kaffe. jag som satt och nästan hoppade inombords på bussen för att jag var så sugen. jag fattar faktiskt inte. första gången jag smakade kaffe, vilket var ca nästan ett år sedan, tyckte jag att jag hade smakat på universums mest groteska dryck och nu vet jag inte om jag skulle kunna klara mig utan den. lite överdrivet kanske. man lär sig verkligen.sen satte jag på mig min svarta danströja. tog lite kort först seriöst, såg bara inte klok ut. jag blir ärligt inte bra på kort. alltid fel vinklar och fel ljus. fel ansikte kanske.
sen kom farmor, hon gjorde gott kaffe till mig. hon tittade konstigt på mig när jag drack och frågade vad som var felet.
alltså jag är inte så kvinnlig. jag häller praktiskt taget i mig kaffe när jag dricker.

åå aaa iii känn dig ägd

hörde nyss ett stön från pappas arbetsrum. klaga inte sa jag för du har ingen äcklig skola du måste gå till.
men du har ingen låt som du måste göra helt bra för att den ska bli så bra som möjligt. ungefär det svaret fick jag.
jag skulle ju göra allt för att få jobba med musik. på det sättet är jag lite avis på pappa hur knäppt det än låter.
han kan sitta här hemma och skapa hur mycket han vill. han kan göra kaffe när han vill.

sen hörde jag att han satt och muttrade att det går ju inte jag förstår ju inte!
gick in och undrade vad felet var och han fattade inte vilken takt han skulle börja spela på men vem tror ni räddade situationen jo jag. nu bryr jag mig inte om jag får ig på franskan. jag har för första gången överstigit pappa i kunnighet om en musiktakt och det räcker för att jag ska vara nöjd i 10 år framåt.

nej det passar inte

nu lägger jag allt åt sidan. lite har jag läst trots allt. 

man ska ju inte hets plugga in allt på en enda kväll säger min handledare camilla byrsjö.
om jag somnar nu kommer jag kunna allt dubbelt så bra imorn. mitt knep sno det inte.

fast det är sant. en gång när jag hade NO-prov plugga jag i en timme när jag kom hem. blev så ledsen nästan gråtfärdig för att jag verkligen inte fattade sammanhanget. ville bort från världen och somnade i ett par timmar. vaknade och min hjärna hade trimmats. var nästan glad ett tag.

ska bli skönt när det är gjort. hejra.

döda mig

det här få gå fort för jag har massa jag borde prioritera.

på torsdagar kan jag som sagt välja mellan att ta tidiga bussen och vänta i några år på att lektionen ska börja. själv. ensam. nåt jag hatar. 
eller ta den sena. hets gå till skolan, komma försent och få en besviken blick av sven. jag har valt det andra alternativet varje gång.
blev extra stressad när en hel skolklass var tvungen att just ta den bussen jag var på och där satt jag 09.05. tio minuter tills jag skulle börja. hade ju inte varit några problem om sven hade haft lite hjärta och tycka det är helt okej att jag kommer några minuter senare. men den där blicken, och alltid någon sarkastisk kommentar på ett dumt sätt ska han jämt hålla på med.
idag sa jag till och med förlåt för att jag kom försent. då sa han du kommer försent medvetet. jag kände mig som världens sämsta människa.

nu är det seriös djupläsning och jag kommer, eller jag måste, hålla mitt huvud och mina tankar i böckerna hela kvällen. brukar bli så att mina ögon råkar fastna vid simpsons, one tree hill, vad som. så tänker jag att men jag ser bara det här avsnittet sedan börjar jag på allvar. den proceduren brukar tyvärr fortsätta hur lång tid som helst.
nu ska det ske. ingen tv. fast att jag tycker det är mer avslappnande när man pluggar.

blask

det snöar oavbrutet men inget lägger sig. då kan det lika gärna va. 

har just avslutat min sista lektion, naturkunskap, här på kungshöga. min buss går om ett himla tag och jag vill bara hem. jag bara undrar hur mycket jag kommer frysa när jag går ut om jag fryser så mycket när jag är här inne.

ni vet vilket ljughuve jag är. nästan lite myttare. iaf när jag säger att jag ska plugga.
men idag är det allvar. jag är nästan nervös, för att jag ska bli hyperförvånad när jag går igenom allt man ska kunna till provet.  

det är jobbigt att stå. nu går jag.

sista godnatt

jag och pappa var och handla. det blir alltid så att jag håller i köplistan och hämtar alla saker. pappa hänger mest med bakom och får bära allt. men sen blir han alltid så sur om jag säger att jag kanske måste till en annan affär efter att vi redan har handlat. han tycker det är väldigt jobbigt och vill bara hem han är så töntig jaa.
fast jag har ett sätt. jag säger bara men pappa tänk på de stackars små barnen i afrika och indien som varje dag måste gå 8 km till en brunn för att få lite smutsigt vatten. tänk dig för vad som är jobbigt och inte.

då suckar han och skakar på huvudet bakom ryggen på mig. men det betyder ändå att jag har vunnit. annars skulle han motargumenterat mig.

och vad vill jag få ut

hela mitt liv har jag tyckt om matlagningsprogram.
jo väldigt seriöst. när jag var liten och bodde i skövde tyckte alla mina kompisar (två stycken) att jag var jättekonstig.
jag vene jag gillar att se hur mycket man kan göra med livsmedel. jag har faktiskt erbjudit mig att laga mat ikväll.
fast det kommer jag ju inte göra pga att ja måste plugga men det kommer jag inte att göra i alla fall så varför inte, egentligen. kanske.halvår sen ungefär.

theme from titanic

hej igen. från klockan 16.00 och framåt är det bra. två simpsons avsnitt och sedan scrubs.
jag pluggar i reklampauserna.

jag har ätit tårta annars, skrattat massa med farmor. hennes simpla humor smittar jättelätt av sig. 
farmor använder ordet kärring väldigt ofta. inte av betydelse eller mening att håna någon eller så, mer kär-ring. hon kallar hennes väninnor för det t.ex. fast det låter ju kul för det. jo jag brukar umgås med en gammal kärring som heter blabla.

nu sitter jag och nynnar med i en låt på spotify. pianomusik självis!  
titanic sången äre. faktiskt så är det en av mina favoritmelodier när den spelas på piano och med hjälp av massa stråkar och skit i bakgrunden. det är väl bara för att jag tänker på när jag såg filmen första gången och tjöt som ett djur. ca nio år. jag blir helt plötsligt tjutfärdig, på ett tillfredsställande sätt. fast hög volym annars kan det kvitta.


vad du trängs då

jag åkte på en nästan tom buss i morse. det kommer in en kille och sätter sig bredvid mig. nu talar jag inte om behagligt avstånd utan han använde mig praktiskt taget som en kudde.
enligt mig gör man inte så. om det finns huuuur många platser som helst som man helt utan problem kan gå och använda sätter man sig inte bredvid mig.

resten av skoldagen gick. matten sög, det snöade på vägen hem. jag måste på ärlighet köpa en ny jacka.det kan ha skett att jag har publicerat den här bilden förut, men den roar mig.
själva liggställningen. helt rak och armarna tätt in mot kroppen.

i skolan

jag försov mig imorse. nu befinner jag mig här, i skolan i en datasal, tillsammans med tre andra personer och ska skriva något som hette referat. jag fattar ingenting. jag missa liksom hela genomgången av skiten. 
jag är inte så bra att ha genomgång med mig själv. och det hjälper ju inte att någon har satt på världens sämsta, högsta musik så att jag inte kan tänka. nu blir jag stressad istället och vet att jag måste börja. vi hörs senare.   

je ne comprends pas

jag gick nyss in på en sida som hette "användbara ord när du skriver" för att få in lite bra skit i mitt ordförråd.
första, alltså det mest användbara ordet enligt dem ska tydligen vara rabarber. men okej, nu har jag slösat tid, typ.

jag klickade in på en annan sida som verkade lite mer spännande. det fanns massa användbara fraser på massa olika språk. självklart kollar jag fraser på franska.

första är, skalbaggen surrade i gräset.
jaha
andra, jag har aldrig haft någon katt.
...okej
tredje, även apor ramlar ner från träd.

OFTA, jag kommer till frankrike, och den frasen jag absoluut verkligen behöver kunna är, skalbaggen surrade i gräset. ska jag säga det, då, när det går förbi en snygg fransman en sen kväll på en gata. eller om jag träffar en annan snygg fransman som undrar vad jag heter. då säger jag hej jag heter lydia men du även apor ramlar ner från träd.
så funkar inte världen. sämst sida.

forrest gump

jag förstår ju hur stort franska provet kommer att vara på fredag. ändå går jag omkring här och leker zombie och verkligen struntar i att ta upp böckerna ur väskan.
det här var min enda möjliga råpluggardag om jag hade haft ork och vilja. nu ska vi inte prata om skolan.

jag ska nog skriva en bok. jag känner lockande vibbar av det ibland. bara kasta ut ord, meningar och funderingar ur hjärnan, inte följa några skrivregler och ändå tycka att det blir bra. jag kanske blir känd. då vill jag satsa på att bli det innan jag dör som en del andra stora författare råkar bli.
nej jag kommer nog aldrig att skriva en bok. jag har min blogg. det är sånt jag ska hålla på med.

min mobil är ur funktion igen. efter att ha stängt av och på den och tagit ur batteriet och sedan satt tillbaka det och ändå, har skärmen varit kolsvart, har jag inget hopp längre. därför kommer ni att vara utan bilder, iaf nya, på ett himla tag.men den här passar ju. nu. farmor är här och ska va i två veckor och hon är så sööööt på den här bildeeen.

hihihihhi

mitt humör steg tack vare en händelse på bussen.
jag sitter där och blickar ut genom fönstret. utanför en bit ifrån bussen går en kille, tror han var från kungshöga faktiskt, han hade en ryggsäck. plötsligt tittar han upp och i just det ögonblicket börjar bussen att åka. då inser han att bussen har kommit och att den är påväg ifrån han. han slänger ner huvudet och det var det som var kul. hans min och hans kroppsspråk. han såg precis ut som en människa som hade missat en buss. jag börjar skratta helhjärtat.
och då tittar han på mig och ser att jag skrattar åt han. då har man ju tre alternativ.

1. fortsätta att skratta, nästan håna honom och visa att man tycker det är skitkul.
2. ändra ansiktsuttrycket till en min som visar typ medkänsla. pluta lite med läpparna, sätta ena handen på fönstret och försöka få fram en tår i ögat.
3. gömma sig och försöka undvika att visa vem man är.

jag gjorde både ett och tre. jag vände på huvudet och fortsatte att ha roligt.

när jag väl satt där sen, kom jag på att jag inte visste om det var motala-bussen eller vadstena-bussen jag satt i.
jag chansa och bytte buss vid stationen. jag satte mig i mjölby-bussen och var alltså sjukt nära att åka tillbaka till dit jag nyss hade varit. men chauffören genomskådade mig och såg nog att jag var lite förvirrad. så nu är jag hemma. den här bilden tänkte jag ge min moster. när jag skrev ut den blev den lila och bara en och en halv bild fick plats.
jobb i onödan.

shit vad text.

detta kan vara sista inlägget i mitt liv

hej. just nu spyr jag på allt och alla.
är i skolan och vi har ingen lärare. däremot har vi fått världens fetaste häfte med massa onödiga data övningar.
jag kan inget. ingen vill hjälpa mig.  
mellanslagsknappen fungerar knappt och jag måste ta i och jag får ont i tummen.

ni förstår inte hur tjurig jag är. detta går inte. vi ska bada sen. bli inte förvånade om jag har dränkt mig i eftermiddag.

hej snygg lampa

när jag och madde gick hem idag gick vi förbi ett vanligt, gammalt, litet hus med utsliten grön färg.
det som fångade min uppmärksamhet var mest att det satt en skylt på väggen med text.
"boden är öppen måndag, tisdag, torsdag klockan då till då" typ.
jag börja fundera, en hemaffär. i skänninge. på en gata i ingenstans. kommer affären att gå bra?

i vilket fall så tittade jag in lite i fönstret. strax efter kom det ut en kvinna som höll i en lampa.
"hej snygg lampa!" sa hon sen gick hon. jaha okej. hehe heej, jaa jättefin. det är väl inte det första man säger och dessutom, sen bara går.

a ja. mina nycklar är tillbaka. under min gitarr i mitt rum låg dem.

var ärom egentligen

något jag ogillar är mitt förhållande mellan mig och mina nycklar. jag menar jag tappar bort dem mer än jag borde.
nu har ni väl antagligen redan räknat ut att jag har tappat bort dem ännu en gång. det är läskigt när man verkligen inte vet var man har lagt saker. nycklar som är såååå väldigt viktigt i mitt liv, min vardag.

nu tänker jag gå och oroa mig över det, och sen ska jag spela frågespel med farmor.
jag vet att det är mycket onödigt, hon vinner jämt ändå och tycker att jag är väldigt icke allmänbildad som inte kan svara på en del frågor. det står att spelet är från 8-12 år. jag menar va, det finns frågor som vad hette den kungens pappas kompis som sköt sig själv det årtalet? vem bryr sig.

idag på samhällslektionen skrev vi om socialism. (märkte ni min drastiska och väldigt oprofessionella ändring av samtalsämne?) vi har niklas och han skriver jättefult och han stavar jättefel. ni vet att jag inte tolererar felstavning särskilt bra.

han stavar period - perriod.
han skriver medan - medans. jag vet att man inte säger medan men så skriver man.
diskussion - diskution.

det var vad jag kom ihåg i huvudet.det här var några veckor sedan på min födelsedag. ja ba neeej ta inte kort. så är det jämt och pappa har minst ett kort från varje år jag har levt och jag ser typ ut såhär på varje bild.

det var väl onödigt

nu har jag, mamma och farmor haft typ en halvtimmes diskussion om svininfluensan.
jag vet inte om jag vill vaccinera mig och jag tycker det var dumt av den där mannen som blev smittad av den där grisen att smitta alla andra runt om i hela världen. tänk så fort det sprider sig. sjuhuukt.

ikväll har jag dans. jag skiter faktiskt i att plugga ikväll. jag tog typ med mig hela mitt skåp hem på höstlovet men inte har jag rört någonting. alla böcker ligger kvar i väskan. imorn måste jag. mer, vi ska bada imorn på idrotten. göra livräddningstest och jag tänker rädda jenny och inte sjuttio kilo dockan.

not cool

för ca två veckor sedan pratade jag och mamma om min bloggdesign.
hon sa att jag och min design följer årstiderna. inte helt fel men lite. jag har nästan alltid blommig blogg av någon anledning. den ska bort och det känns lite, jag vet inte, att göra typ en vinterdesign. men så tyckte hon. mamma.

jag hade ju svart. jag vill nog ha svart. problemet är att jag inte har någon privat bloggfixare. utom madeleine, men jag tror jag är på ungefär samma nivå när det gäller designer. jag ska tänka hela dagen.

13

jag hittade en dagbok igår.
första sidan bestod av två delar. ena delen innehöll typ, vad jag hade för intressen, vad jag ville bli, hur gammal jag var.
det stod att jag ville bli modell med tre hjärtan efter.

andra delen var en bild. det stod veckans bild sen kolon.
jag hade målat massa svarta sträck det såg lite hemskt ut. över hade jag skrivit, såhär kan det kännas i ett hjärta.
under alla dessa sträck fanns ett rött hjärta. över det stod det, men så här kan det också kännas.

oookeeeeeej. kul dagbok.

jag fnittrade massa och kollade längre bak. seriöst, jag skrev nästan dagbok varje dag. exempel:

heeej hej hallå boken! haha.
klockan är 22.43. och jag kan inte somna. thihi! aya imorn ska jag vara med min kusin jakob. det var ett tasen jag träffa han. näpp nu ska jag sova. take cair!

detta är direkt från min patetiska bok. skrivet med en lila tuschpenna. roligt att jag formulerade om de två orden "tag sedan" till "tasen."

men, jag antar väl att allting har sin tid. jag tyckte säkert att jag skrev hur bra som helst när jag skrev det där.
lovar att jag kommer skratta åt min blogg i framtiden.

jag vet egentligen inte varför jag är uppe. klockan är 08.50 och jag börjar tolv.ser ni hur tjock och hårlös jag var. det var mina komplex som bebis.

mina tvångstankar

* kan få för mig att jag måste hinna in i huset om jag är ute och jag ser att det kommer en bil. jag måste in innan bilen har fått en skymt av mig för jag leker att bilen är min fiende.

* slår med tandborsten i en viss takt på handfatet när jag har borstat klart och innan jag ställer tandborsten tillbaks i glaset.

*  lyssnar på en låt och helt plötsligt måste jag hålla andan enda tills refrängen kommer.

* sjunger nästan alltid stämmor i alla sånger.

* jag jämför mig med andra. jäääämt.

sista kanske inte var en tvångstanke. det kommer naturligt.

nu ska hela familjen grovstäda huset. om jag har tur hinner vi till ikano innan det stänger och jag kan köpa ett par skor.någon gång innan harrys.

de tycker allting är bättre i berlin

av alla dessa skräckfilmer som gick på tvn igår valde jag den helt klart lame-igaste. 
natten däremot var hemsk. jag drömde att jag blev jagad och jag fick hela tiden gömma mig men han hittade mig alltid ändå fast han fick aldrig riktigt tag på mig så jag fick ändå hålla på och springa omkring där jätterädd och det går ju inte springa snabbt i drömmar. antingen tar det emot eller så snubblar man. jag hade lust att ställa mig där, var jag nu var, sträcka ut armarna och skrika vad vill du mig! kom då. här är jag. vågar jag nej. man fattar ju inte att man drömmer när man drömmer.