18.35

 
hejej.
 
mamma har på sistone börjat styra om i mitt rum. först skulle jag ha ett nytt skåp och när jag kom hem idag skulle jag ha en ny säng också tydligen. "en stor så Anton får bättre plats" var motiveringen.
ingen större tanke på MIG alltså.
 
hon hade även röjt ut allt och då menar jag ALLT innehåll i mina garderober lådor skåp ja alla såna gömställen man har och slängt det på mitt golv. och nu undrar jag vad för hemligt hon kan ha hittat som jag inte vill visa för nån:(
 
har på eftermiddagen haft en tyst stund med mig själv i köket typ bakat paj och skurit lite gurk/morotsstavar med mera. ikväll ska jag ha tjejmys.
 
 

Hej på er

 
än en gång sitter jag här med benen i kors och vet inte vad jag ska skriva. jag har mest töntat runt här hemma idag och blivit arg på mina linser som FORTFARANDE är suddiga mest hela tiden. 
jag blir heller aldrig bra på att sätta in dem och om jag någon morgon skulle lyckas göra det på första försöket är jag lycklig hela dagen sen. 
 
den här veckan ska jag jobba lite mysa massor och städa OM hela mitt rum. bland annat. ska få ett nytt skåp för mina kläder får inte plats i min garderob längre. jag är lite av en sån som inte slänger så mycket kläder när jag rensar för jag tänker att "den här kommer jag säkert ha användning för nån gång heheheee!" men det händer nog aldrig ändå.
 
sen ska jag väl fortsätta leta kameraladdare och hoppas på att snön inte kommer än och sjunga lite och festa JUSTE det hade jag helt glömt bort. var ett tag sen om man säger så typ flera år. 

2012-10-27

 
här är några gråa mobilbilder från igår. jag fann ej laddaren och jag ska idag gå till Jouline och gå ner på knä och be fint om bilderna hon tog igår.
 
en HÖGST minnesvärd dag! tänker nog inte skriva mer om detta förrän jag har bilderna. 

Sitter här och...

 
... äter min frukost. gröt en dubbelmacka ett knäckebröd och te. idag är då den tredje dagen jag byter ut kaffe mot te på morgonen. 
 
jag förstår inte vad som händer med mig!!!
 
nåt som måste prioriteras idag är att hitta kameraladdaren. för imorn firar mormor och morfar guldbröllop och det ska tydligen firas i vårfrukyrkan med massa folk aktiviteter och därefter finfin mat på stadshotellet och sen massa tårtor och så måste man kanske ha extra fina kläder. 
vilket betyder att jag måste åka och handla det med pengar jag egentligen inte har. 
 
hösten börjar också omvandlas till tidig vinter och löven hänger ej längre i träden utan ligger mest på marken och min bilruta har även blivit tvungen att skrapas ett par mornar. bara så ni vet.
 

Onsdag

 
för att ha suttit still i typ en vecka var det bra gjort av mig att springa en mil idag på 55 minuter. 
 
jobbade gjorde jag med på förmiddagen efter att ha sovit hos Anton som är min pojkvän. han kan bli knäpp på kvällen. sms nyss jag han: 
 
A: ska vi till dig? ja mm åhh 
L: hallå jag kommer och hämtar dig nu?
A: aaa:) 
 
sen en sekund senare ringde han och frågade om jag skulle hämta honom nu... fastän jag var väldigt tydlig med att säga det i mitt sms. 
 
vi ska äta kött och sen chokladmousse. 

Random

 
jag har letat varje dag en stund nu efter min kameraladdare. den vill ej ge sig till synes. det känns ju ibland som om man verkligen letat igenom hela huset i sökandet efter en speciell grej men ändå hittar man den inte kanske. den ligger ju någonstans för ingenting kan försvinna det har bara hamnat någon annanstans. 
men jag ger inte upp.
 
men därför fick ni lite gamlaaaa bilder idaaag.
 
ska snart öva lite sång. det har börjat pratas på stan om våra nya grannar nu btw. mamma och jag har svagt fastställt att de har lagt alla stenfigurer i gräset för att skydda sitt hem från demoner. 
 
nej man ska faktiskt inte döma sådär. hejdå.

2012-10-22

 
nån dag jag var ute och gickkkkk
 
i fredags råkade jag ju som sagt ut för en ganska kraftig infektion. ännu sämre blev det på lördagen och tveksamt bättre på söndagen och idag ganska bra så jag har la legat i en typ soffa. hela tiden. 
och fikat och ätit tacos tre dagar i rad. 
 
NU VILL JAG INTE SE TACOS NÅGE MER!!!!
 
skönt faktiskt att jag mår okej nu. usch vad jag ogillar va sjuk. den hjälplöse individen. som bara kan se på när andra hoppar omkring.
 
det känns inte som en måndagskväll. jag sitter nu här och äter knapriga vindruvor dricker tropiskt te och väntar på att gröten ska bli färdig. 
mamma gör tomtegröt! 

Uäk

vet inte varför jag ägnat halva morgonen åt att kolla massa äckliga videos på spindlar och ormar. 
 
men asså den här är ju helt SJUK! 
 

Love you all

Äppelpaj

Jättebra och dåligt

 
när familjen och farmor smög in i mitt rum sjungandes kände jag direkt hur sjuk jag hade råkat bli på min födelsedag. 
kunde inte nästan säga tack för presenterna. 
 
men det är så konstig med mig. för att idag är en ny dag och jag är alls inte lika sjuk tror jag. min kropp är superåterhämtningsbar! 
 
i alla fall. mys med familj och sånt på morgonen och vid 10.00 gick jag och sov igen. till 13.00. försökte sedan bli en människa och så småningom gick det då jag rensade hela skafferiets medicinsortiment.
 
då åkte vi och hämtade Anton sen åt vi buffé och fika. sen ville jag prompt till godishuset fastän mamma sa nej och usch för hon förstod inte hur jag kunde orka äta mera. 
 
sen åkte jag hem och blev sjuk igen. idag lördag. har bakat scones och väntar på att alla ska vakna. 
 

Kväll

 
jag vet inte vad jag ska skriva nu egentligen. jag bara kände för att blogga helt enkelt! så kan det ju få va. 
 
mår väldigt bra just nu och har inte ångest över nåt. jag trivs med mitt jobb och min livsstil. längtar mest till fotbollen då jag inte trivs som en fisk i vattnet på ett gym. när jag ändå gled in på träning asså vad är grejen med alla dessa träningsmotivationstexter samt fitspobilder som typ överöser Instagram? man kan ju inte se ut sådär. jag gillar inte när det blir sådär extremt. 
 
jag dricker även mycket te nu för tiden. det sa till och med Julia idag. dock bara såna där vanliga smaker vilket är okej men inte KUL så ska åka till nån affär och köpa nåt bättre. sjunger lite oftare. har just ikväll ont i halsen så sväljer ungefär var femte sekund bara för att kolla om det har gått över nånting. blir lättad när jag skådar min bror sitta och plugga och ännu en gång påminns om hur skönt det ÄR med inga måsten.
 
jag måste bli bättre på: 
- äta riktig mat på kvällen och inte massa ljusa mackor 
- inte bli så sur på min mamma och pappa 
- inte bli så rastlös 
 
alltså sista punkten. jag kan inte vistas i mitt hem utan varierad sysselsättning i mer än kanske en kvart. ex nu eller nyss satte jag på en mycket spännande film. ändå. MEN, jag måste ändå göra regelbundna pauser och kanske gå och äta nåt eller läsa nån blogg innan jag ser vidare för man kan ju inte kolla på en hel film i sträck. 
tycker jag. 
men det kan man ju förstås. 
 
jag är livrädd för att inte göra nånting. min kusin Jouline kan från morgon till kväll gå omkring i pyamas kanske bara mellan kök och tvrum utan att det stör henne. 
jag skulle gå i depression av det.
 
godkväll. 
 
 
 

Lite tankar

 
börjar bli trött på att vakna upp till så grått väder
nya grannarna har SERIÖST lagt hundraelva läskiga stenfigurer i deras gräs nu!!! jag tycker det är obehagligt fast ändå kul. de klipper inte gräset heller, så jag har börjat att undra om de vill odla ett hem till alla statyer i form av typ en djungel. 
jag fyller år i morgon men det bryr jag mig inte så mycket om:) jag har börjat bli lite som mamma och tycker att man borde uppvakta varandra ALLA dagar om året och inte bara under särskilda högtider bara för att man "måste" 
dock funderar jag på att ha en fin tjejmiddag  
ibland undrar jag vad jag gjorde om dagarna när jag inte hade pojkvän 
 
jag måste byta design, MEN, nya blogg.se är ju cp? har nån därute testat att konstruera en egen design med nya redigerakodmallargrejen och lyckats? 
eller är det bara för mig som det dampar ex när jag trycker på uppåtpilen rullas man bara ner igen och DÖ VAD JOBBIGT JAG FINNER DETTA. 
 
för jag försökte faktiskt göra ny design igår... men allt bara sket dig. 
sig* 
 

Onsdag

 
tränat samt kommit hem till en bakande farmor. hon såg så söt ut när hon stod där i köket med prickigt rosa förkläde. "heeeej Lydia! nu ska du få fika när du varit så duktig" 
 
vill att hon åker hem aldrig. 
 
jobbar inget den här veckan MEN från och med december har jag garanterad halvtidstjänst vilket känns så. himla. skönt. 

Tisdag

Kan hända att...

 
... denna halvfabrikatrika middag var det godaste jag ätit på länge. 
 
var så himla hungrig igår! först mat efterrätt på Ikea sen korv och dricka på Ikea typ en halvtimme senare sen cheese på Mc. 
 
Anton köpte skor och så även jag. nu FÅR jag inte handla nåt ALLS på typ två månader eller en. 
 
aja. tisdagen är kommen solen skiner jag steg upp sju trots ledighet det enda jag har som "måstegöra" idag är ett samtal med min chef 14.00.
schönT! 

Vill mysa

 
farmor: vad ska du göra idag då Lydia? 
jag: jag ska träffa Anton tror jag 
farmor: jaha. den är inte så bra. Fantomen har aldrig riktigt varit min typ av film 
 
jag skulle nog aldrig få för mig att kolla Fantomen på min lediga dag. så det förklarade jag för farmor att jag INTE skulle göra. då svimmade hon lite av skratt när hon insåg att hon hade hört så fel. 
 
däremot! så har jag fett lust att se t.ex. dessa filmer: 
 
- Törnrosa
- Eva och Adam fjärde filmen 
- Skärgårdsdoktorn 
 
japp jag är ett barn idag wihu. 
 
kommer ni förresten ihåg hur läskig Törnrosafilmen är när hon är i det där slottet eller vad det är och plötsligt får se typ ett grönt "klot" som leder henne upp i en läskig trappa. hon ser ju helt psyko ut. 
 
okej det enda jag behövde göra var att söka på "sleeping beauty scary scene" så kom klippet fram. 
 

Det är så sorgligt...

 
... när man köper så få saker men så mycket pengar ändå försvinner.
 
min helg har varit en mysig helg. jag älskar våra luciaövningar. man blir varm som en björn. efter vi övat klart idag åkte jag mamma moster kusin och handlade MAT. HUNGRIG. ah och 30 kaffepaket skulle mamma ha också... iaf, Tabita fick syn på detta yoghurtpaket:
 
 
varpå hon utbrast "tänk om man vore sådär pigg och glad och frisk och vig som den där apan"
 
ja tänk!

För det behöver jag

 
nu har jag jobbat klart för ett tag. helgen har jag bestämt ska bli en återhämtning för min kropp och själ. vet inte hur mycket jag kommer höras av här men man vet aldrig. nu ska jag shoppa lite. 

Fy på oss

ju oftare man jobbar åtta/niotimmarspass ju snabbare tar de slut. 
faktiskt så är det. 
 
det enda jag ogillar till stor del är att få min ynka halvtimmerast typ klockan ett när jag slutar nio. 
man ba...:( då måste jag jobba sju och en halv timme i sträck sen juuuuuu. 
 
som Olivia sa. det är så tråkigt att ha rast när man måste ha rast. nu slutar vi prata om det. 
 
jobbar imorn samt fredag till åtta på kvällen också eller va de er. så ska försöka stiga upp typ fett tidigt imorn så jag får några fritidstimmar utanför Max. 
 
måste bara fråga också, är det sorgligt om hela familjen sitter framför tvn med varsin Ipad/dator? för det är nämligen så det ser ut här hemma precis i detta nu. vi alla glor in i varsin elektronisk produkt samtidigt som tvn står och härjar för sig själv. 
 
JAG MENAR KUL. det är INTE så ett dagens familjeliv ska förespråkas! 
 
hej
 

Onsdag

 
åt scones till frukost och gick ut och gick. nu jobba 12-20.30 sen tror jag allt jag ska åka till Godishuset och slå på stort för jag har en rabattkupong där. 

Mys

Tisdag

 
idag är en sån dag. vill glo omkring hemma i mysdress med mamma och baka och se på film och kanske beställa en kebabtallrik. jag var faktiskt på gymmet igår och har faktiskt ont i ryggen idag eftersom jag faktiskt utförde 4x10 repititioner på den dära ryggmaskinen. kaaaaan inte bara inomhusfotbollen börja så man kan återgå till den motion som jag kallar träning-man-inte-tänker-på-att-man-gör. 
 
nejnuskajagintevarasån. för denna dag blir vad jag gör den till. hatar det "budskapet" men det är ju visserligen sant. jag ska jobba skiten ur mig och vara så himla trevlig sen om man har tur kanske man får träffa några tjejkompisar. 

Min vecka

 
tisdag-fredag jobba. är en snäll flicka och tar Jossans pass då hon ska utomlands. 
(menar egentligen: GÖTT att hon åker då får jag ÄNTLIGEN lite mer pengar!!!)
 
hA
 
nyss sa pappa, "Lydia bli advokat, så du kan betala våra räkningar snart" 
sen, utan ett ord till halvsprang han ut genom dörren och åkte iväg med bilen. jag vet inte vart. det är även det enda han har sagt till mig idag. han har blivit mer lustig än vanligt på sistone. 

Sjunde oktober

I helgen har jag hunnit med en dag med mig själv en dag med lite lucia en kväll med förfest och samma kväll med Anton.

Han somnade bara hela tiden. Tills jag tog tag i han och sa att det inte var okej. Då blev han pigg och sa dåliga skämt om mig samt blev gosig som en lurvig hund.

Jag jobbar många timmar idag. Asså ända sedan studenten har jag haft dold typ söndagsångest varje helg. Tills jag kommer på att varför? Det är ingen skola. Fick jag i morse också. UNDERLIGT DET DÄR.

Måste säga innan jag går ännu en gång att jag älskar hösten så himla mycket i år! Mest de soliga dagarna när löven lyser kärlek och halsdukar. Jajajajajajajajajajjjaaajjjaa!!!!



Fredag

 
steg upp före sju sen åkte man och jobbade. vet inte vad det var för speciellt idag men det var typ kul?
typ jättekul! 
 
jag liksom sprudlade omkring bland kunder och hamburgare och kände mig 100 procent levande. sen när jag kom hem då åt jag nåt onyttigt sen åkte jag till gymmet och sprang sju km. vilket inte var ens jobbigt? 
 
vad händer kan jag känna. kan jag få fler såna här dagar. 

Mobilblogg

Jag har blivit en smula beroende av att göra pannkakor till frukost. Testade första gången ett recept från en hälsoblogg men de smakade som ofärdiga raggmunkar eftersom de innehöll endast, typ, äggvitor och kesella light.

Så I made my own recept! Och det är faktiskt också nyttigt.

En halv dl vetemjöl
Två äggvitor/en äggvita och ett ägg
Två matskedar mjölk
En halv normalstor mosad bananjävel
En och en halv tsk socker eller två kanske
En halv dl havregryn (kan uteslutas)
Sen kan man ha i en halv dl kesella med valfri smak. Jag har gjort med och utan och båda funkar kan jag tycka.

Man bara mosar bananen och blandar ihop allt och steker lite. Och det enda som är ohälsosamt är sockret. Och om man äter dem med lite sylt eller grädde smakar det nästan som vanliga.

Det var dagens jättebra tips

Autumn in my iphone

Tredje oktober

 
medverkade inte hela luciaövningen igår men den tiden jag var närvarande var helt aawwssoommee. ATT en liten sångröst kan förändras så mycket bara man ger små tips och när de lyssnar verkligen och tar in. 
och min mamma är så duktig. 
oohh jag längtar till kröningen. 
 
det var dagens hiss. nu är klockan halv tio och det betyder alltså att jag börjar jobba om två timmar och en halv. innan ska jag gå ut och promenera samt gegga ihop en matlåda. som en äkta duktig människa. 

Jo jag gillar nog hösten

 
om 17 dagar fyller jag och jag ska endast önska mig pengar. verkligen kul. idag ska jag öva Lucia och fixa en grej med jobbet och va med Anton.
Anton som sa att jag va hela hans värld igår<3

Gott

Här tänkte jag

 
sitta första delen av dagen och se på bland annat Pocahontas

Pancakes

 
man är riktig bloggig när man äter såna till frukost

Byebyefriend