mhm

nu är det ångest. hatar mig själv över att jag inte ens läst historian. gillar inte att det ska bli kallt igen. nu när jag kunde känna vår i luften och lukt av jord och asfalt och se all droppande snö från taken.
att skolan börjar.
men det är snart påsklov.
och någon gång blir det varmare. allt jag vill ha är torra vägar och blå himmel och min skinnjacka. då blir plötsligt allt bättre.
jag vill kunna träna fotboll utan att frysa. jag vill vara bra på fotboll. just nu suger jag pga noll kondition.
och hallå. min blogg? vågar inte ens kolla min statistik längre med rädsla över att den kommer visa noll. det måste bli ordning här.

imorn blir det såhär:
skola. vi skiter i provet. jag kommer hem vid fem och har dans sex och det ska bli jättekul.

feel this

det har varit plusgrader idag och jag har delvis gått på asfalt. fast mest äckligt blask.
inte mycket historiaplugg har det inte heller varit och det känns så jäkla skönt att jag inte bryr mig.

morfar ringde nyss:
jag: hallå?
han: är deborah där?
jag: nej jag tror att...
han: okej hejdå.

det, är min morfar det. pratsam och så. nu är det äppelpaj och tråkigt OS-tittande med mamma.här är låten jag och julia ska sjunga i maj.

benassi

det var skitkallt att träna. gräns. det är inte bra att andas in för kall luft och det är inte bra att förfrysa fötterna. jag skrek när jag kom hem och satte dem i varmt vatten. :)

idag vaknade jag nio. det har jag gjort varenda dag det här lovet. sofie har bett mig färga hennes hår och det är klart att jag gör det. ska träffa madde också. 
just nu sitter jag och letar bra musik without any reason. min spotifylista är old news ifrån kanskeeee 2007.   

trance

nej nu har det gått ett tag.

ca halva lovet har redan gått. har stor ångest över att historiaprovet bara närmar sig och att jag vägrar att plugga på ett lov. seriöst eller hur. det ska inte få vara så.
resterande dagar ska jag åka och handla i linköping, träffa madde, ta farväl av farmor (hon ska hem), träna, sjunga på bröllop, (plugga###!!!!!) och försöka lämna in min mobil. jag hatar lånemobiler bara.

det är så sjukt lamt. jag har inga bildeeer min blogg är fuuuul. men det där har ni ju hört och ni vet nog också att jag aldrig ändrar på det.


älska lov

tidigare idag:
jag: mammaaaaa! vad är det här är det bröd du ska mata fåglarna med elle?
vincent kommer in i köket.
han: det är bullarna jag bakade på hemkunskapen....

ikväll har det bekräftats att isak alltid trott att dalarna är ett land. och han kallar mig trög som inte visste vilket år dalai lama dog
det har varit lite familjekväll och sådär. det passar nu när farmor är här. melodifestivalen och skidor. väldigt överskattade program men vad gör man inte. jag har feber och ont i halsen också och jag tror att antingen är det jenny, eller så är det mamma som har smittat mig.fett frän bild.

just deeeeeet vi spelade in förut. en sång jag och mamma, med min hals och allt men det var kul faktiskt.
och jag får ju inte missa att skriva om snön. jag är ju inte efter. har vistats ute två gånger idag och det var ganska hemskt. speciellt eftersom jag vägrar använda mina stövlar och alltid tar tennisskorna.
den globala uppvärmningen kanske vänder och istället blir hela jorden som i "the day after tomorrow."

vi ses och hörs.

finally

tack och lov att det är lov. skolkade sista lektionen eftersom jag inte riktigt var pepp på boxning och fys.
jag och jenny har nog skrattat åt exakt allting exakt hela dagen. det är braa. det är såhär det ska vara innan lov. man ska vara flummig och trög. en sak jag fick reda på idag är att elisabeth tycker att jag är en duktig elev (score) och jag fick mvg på franskaprovet.

ikväll tillbringas hos swartz. film och snack, halv åtta hos henne. innan dess ska jag hinna baka en kladdkaka också.


bad romance

idag hade jag mitt första matteprov med vår nya mattelärare. vissa uppgifter på A-delen var jag till och med tvungen att tänka till på och när hon sade att det bara var en kvart kvar och jag hade tre mvg-uppgifter kvar var det bara att hetsa. allt blev säkert inte alls rätt.
det är ganska skönt nu, ändå. farmor är här igen och ska stanna i någon vecka. det är lov om två dagar och jag vet massa mysigt jag ska göra då. en sjuk störd grej är att jag måste plugga på lovet för jag har prov första dagen när vi kommer tillbaka. historia. mitt svagaste ämne. på en måndag. emma är soet i bakgrunden.

halo

tror inte jag vet hur man skriver längre.
eller hur, jag har varit totalt bortkopplad ifrån datorn ett tag. har säkert missat massa. igår sjöng jag på ett dop och i boxholm. på dopet gick det dåligt men i boxholm gick det bra. min kamera i mobilen har slutat fungera och jag måste lämna in den IGEN. den här veckan är som vanligt helt sjuk och jag har massor att göra. min blogg får komma i andra hand nu.

halo

tror inte jag vet hur man skriver längre.
eller hur, jag har varit totalt bortkopplad ifrån datorn ett tag. har säkert missat massa. igår sjöng jag på två ställen. på dopet i mjölby gick det dåligt men i boxholm gick det bra. min kamera i mobilen har slutat fungera och jag måste lämna in den IGEN. den här veckan är som vanligt helt sjuk och jag har massor att göra. nu har ni lite new information. min blogg får komma i andra hand nu.

oaktiv

NU skriver jag.

det har varit så mycket med franskan och engelskan och ekonomin och hela skiten men det skiter vi i nu.
idag hade vi första franskaprovet. observera första. imorn äre det andra.
jag blev klar först av alla!

hemma här händer inte massor. pappa pratar om att åka på bio imorn. hela familjen. i så fall blir det nog avatar, eftersom jag nog är den enda som inte sett den än.här är jag och jenny på dansen. jag tänkte att jag redigerar inte ögonen eftersom färgen passar med tröjan. jag får alltid röda ögon. har det något att göra med att man har något speciellt pigment?

kan även ta upp en dum händelse i skolan:

felicia: elin, har du ett ben som är längre än det andra?
elin: asså nej, jag har ett som är kortare än det andra.

dumhuve.

nu är det halv åtta hos mig final.

kommer inte kunna skriva nåt mer idag

måndagen är över. historialektionen kändes inte lika lång idag.
finns inte så mycket att reflektera om. steg upp, tog niobussen och nu är jag hemma.

något sjukt som hände igår som jag aldrig tog upp, var att jag öppnade morotspåsen mamma hade köpt som jag skulle ha till pastasalladen. i påsen ligger det tre morötter. man ba come on! tre elle? det ska väl vara minst sju i en påse i alla fall.
då ser jag världens största morot. den gjorde att det bara fick plats två till. var ju tvungen att jämföra den med något såå, här är två bilder. fast den ser inte ens stor ut emot var den var.
men det var den. superduperasjätteskitstor.

vad jag har gjort

kycklingpaj, dumlekaka.

sedan har jag skrivit inlämningsuppgiften i historia också. shit vad skönt det är.
när jag gick och handlade förut mötte jag en kvinna och en man. i skänninge hälsar man nästan på alla oavsett om man känner personen eller ej. när jag mötte paret sade jag glatt hej. kvinnan sade: hej hej hejsan hej hallå! memorerade frasen för att det var så roligt och att hon hälsade med så många ord på samma gång. något fascinerande var också att hon inte hade någon speciell känsla eller gladhet, när hon sade orden. utan bara, hej hej hejsan hej hallå. hårt. utan ögonkontakt.

nu ska jag skriva svenskan. sen äre chill.

scream

jobbig natt.
jag drömde mardrömmar och pappa drömde mardrömmar. vaknade av att pappa skrek, jättehögt och det lät som att han skulle dö. jag trodde han skulle dö, så jag satte mig upp och då kom vincent in och sade att jag skulle lugna mig och att han bara drömde. jag skrattade och lade mig ner igen men kunde inte somna.
min mardröm utspelade sig i trojenborgskolan. det var bal och jag hade ingen balklänning. mormor erbjöd mig en jätteful och aslång, stor klänning som var gul med en rosa fläck på. undrar vad pappa drömde.

söndagen är alltid halvt planerad för mig. det är min tur att laga mat till familjen och sedan ska mamma och jag öva sång.

shame

Men sluta deppa. Jag alltså. Jag är seriöst den suraste, sorgsnaste, omognaste människan jag kan komma på. Farmor ringde nyss.
L: Hej farmor!
F: Hej Lydia!
L: Vad gör du?
F: Jag sitter här och tänker att jag är glad att jag är lite tjock.
L: Haha va? varför.
F: Jo jag trillade väldigt hårt på biluppfarten förut, men landade mjukt.

Ibland är hon så klockren, the freak number one. Hon får mig på bra humör och får mig även att inse att jag, som jag skrev, deppar för mycket. Det leder liksom inte till något bra ändå. Farmor sitter ensam i Värmland i -20 varje dag och klagar inte.

crap

det är något konstigt med mig. jag fryser och ser suddigt. jag tror att jag kanske kan behöva glasögon medan alla andra säger att jag bara myttar. HALLÅ, varför skulle jag ljuga om min syn.
det mest hatiska är att vi går till fyra på fredagar, och att sista lektionen är idrott, och att man inte orkar ett skit eftersom senaste gången man åt var vid kvart i tolv. man kommer hem och är glad att det är helg men man har ingen energi. på fredagar gör jag ingenting. aldrig. det existerar ingen ork.

vintern kan dö

idag är det -15. igår var det nästan noll. hur kan vädret skifta sådär? det är något jag hatar.
pappa skjutsar mig idag eftersom vincent ska till tandläkaren. är inte pepp på skolan idag. är ful och tråkig och kan inte svenskan.

guid him with your grace

torsdagar och fredagar är dagar då jag slutar fyra.
började med ekonomi och jag var jättepigg. på engelskan vann jag en glostävling och detta blev mitt pris:sista lektionen var matte och idag gillade jag den lektionen. mina uträkningar var långa och bra och jag fattade mycket och fick mycket gjort. i morgon har jag svenskaprov och alla anteckningar är i skolan. idag bryr jag mig inte.
ikväll är det halv åtta hos mig final. tills dess, inget plugg, inget jobbigt. jag ska nog sova.

oiwfjv l

senaste tiden har jag varit en väldigt dålig bloggare. bara ett inlägg per dag och hur intressant har det varit att läsa liksom. i'm a nobody och jag får inte ut ett skit på det här. 
jag kanske har blivit en helt annan person. numera är det sällan jag råkar ut för saker. pappa har blivit tråkigare. i och för sig så vet han att allt han gör kommer ut i min blogg. det kanske är därför han vägrar vara galen inför mig. eller så börjar han bli gammal. men det händer inget roligt längre. det måste hända intressanta saker. jag måste bli rolig. lika rolig som jag är i verkligheten. jag har inte riktigt förmågan att föra över min roliga personlighet genom massa text.

nu tänker jag berätta att jag gjort ekonomiläxan hur tråkigt det än är för er att veta. måste börja leta efter mina fotbollsskor som jag inte sett sedan november.  

tredje

hej hej. vilken onödig dag, för mig.
skolan varade i två timmar. av den här tiden bestod en halvtimme utav volleyboll. jag åkte hem vid tolv precis som alla andra.
vi vann nästan alla våra volleybollmatcher. alla utom en. philip stukade foten. det gjorde inte ont på mina armar. albin tyckte jag var skitgrym!
när jag kom hem gick jag direkt till mamma i butiken för att få mat. när vi satt där i lugn och ro ser vi plötsligt ett gigantiskt snöras ifrån kyrktaket. exakt där jag hade gått tre minuter innan. det var nära. sedan kom det ytterligare tre till.
det jag bakade igår. nu säger mamma att jag inte får baka på ett tag för frysen är full.

ikväll är det min första uteträning. jag måste ta det jättelugnt och verkligen inte springa mer än vad jag orkar och förmår. har fortfarande ont i halsen men ingen feber och då borde jag kunna springa lite.

ig

en helt okej dag. kort, inte så jobbiga lektioner och jag fick skjuts hem av linus. flyyyt. fast nej. vi hade oförberett engelskaprov på morgonen och jag tyckte att det var lite svårt. blev sjukt stressad när andree lämnade klassrummet efter tio min. då var jag klar med en halv uppgift.
för första gången i mitt liv tror jag, är jag klar med nästan en hel franska-läxa på en tisdag. det känns faktiskt bra. läste någonstans i morse i någon tidning att man mår 25 procent bättre om man har alla uppgifter klara i tid. jag har en klar. mår redan bättre.

ikväll ska jag baka scones med saffran i. mamma och jag ska träna på en sång. hon har nämligen erbjudit mig att följa med henne på vissa sångjobb hon får. då tjänar jag lite pengar varje gång plus att jag älskar att sjunga. det är dop om ett par veckor och vi ska sjunga the prayer. jag och mamma! någon måste filma.pappa svettas när han går ut och går.

i morgon är det volleybollturnering i skolan. jag är skill på volleyboll. vet inte om jag har nämnt att jag vann en turnering i somras i ett lag med nästan bara killar. fast det gör så himla ont.

im the best

vad gör jag när jag är sjuk jo jag bakar.
jag vet inte. det känns som min blogg kanske kan få ett tema. typ jag kan byta namn till lydiasreceptblogg.blogg.se.
då ska jag lägga ut enkla och goda recept som även endast godkända elever i hk kan ha användning för.
för vem var det som bara hade godkänt. var det jag?! jag förtjänade så mycket mer.

nu är det rätt segt här hemma. jag orkar inte skriva mer på uppsatsen och halv åtta hos mig börjar inte förrän halv åtta.

illvar tvungen att vara förnuftig. jag hade varit en idiot om jag gick till skolan.
så det gjorde jag inte. jag orkar inte vara orolig över att jag missar något. mamma sa, att du är hemma idag och missar skolan kommer inte ha någon stor betydelse i ditt liv. och hon har så himla rätt.
det jag kan göra är att skriva lite på min engelska-uppsats. jag gillar att skriva så det blir inte så jobbigt.

är nog tillräckligt pigg för att laga mat till pappa och mig.