För att jag ändå inte pluggar

saker man gör slash saker som kan vara jobbiga:

- att fråga en fråga fastän man redan vet svaret. typ som i morse. Jenny sade "hjälp vad kallt det var att cykla till dig!" jag säger: vad jobbigt, cyklade du?

- att säga "va" när någon frågar något fast man egentligen har hört frågan. man behöver helt enkelt lite extra tid på sig att komma på vad man ska svara.

- att se en person man känner till lite grann komma gående emot en ca femtio meter bort och man vet inte när man ska titta på varandra eller när man ska säga hej.

- att berätta en rolig händelse/ett skämt inför en lite större grupp människor i hopp om att göra ett gott intryck och verka rolig.....men så ger ingen ifrån sig ett enda litet skratt. möjligtvis en fnissning som varar i högst en halv sekund.

- att gå förbi en person man kanske tycker är snygg/ful men som man inte riktigt vill eller vågar titta på, och när denne gått förbi vänder båda sig om exakt samtidigt för att i efterhand titta på varandra. det blir pinsamt för båda två.

- att sjunga för sig själv när man cyklar och bli påkommen av någon när man rundar ett hörn eller liknande.
(rundar ett hörn???!!!!)

- att räcka upp handen i klassrummet när läraren ställer en jättesvår fråga och ingen annan kan än du, men så är svaret fel ändå.

Kommentera inlägget här :