Valborg

 
gym glass och traditionella valborg i Skänninge. det får bli så. kunde kanske festat men 1 det har jag typ gjort en vecka i sträck 2 det är fest på lördag igen 3 jobbar i morgon och 4 cupmatch i morgon. 

Cypern 2013

söndagen 21 april åkte jag och Julia Ryan Air ner till Pafos. mötte upp Debbie och Sabina på hotellet som redan spenderat en vecka i utlandet. bruna saknade och sånt. 
 
första dagarna lite ostabilt väder sen blev det bra. så himla coolt att glida omkring i klänning mitt i nätterna. vet inte riktigt vad jag ska berätta om. det har varit en livsnjutarvecka till hundra procent. enda man gjort är legat i solstolen badat skrattat ätit festat. inte funnits en enda ansträngande situation förutom när vi körde madrassrace i poolen fram och tillbaka. det var sannerligen ett konditionspass! 
 
systemkameran låg i resväskan hela veckan. vet inte om jag ska be om ursäkt för det haha men seriöst hur kunde jag tro att jag skulle släpa med mig en halv meter lång kamera till krogarna om kvällarna. så att min iphone fick duga fick den.
 
självklart finns det väldigt många roliga stunder jag skulle kunna skriva om men jag vet inte om det är någon idé. de flesta är ju såna där man-måste-varit-med-för-att-fatta-det-roliga-händelser.
 
VI KÖR en liten förvirrad lista:
 
- av alla rum fick jag och Julia det sämsta. kylskåpet fungerade inte. luftkonditioneringen fungerade inte. duschen fungerade inte. det gick inte spola i toaletten. bland annat
- pommes har vi alla ätit varje dag 
- Debbie blev kär i Phil. en engelsman med ett legendariskt skratt
- en servitör vid en ålder runt 53 ville gå ut och dricka drinkar med oss
- Debbie sa jämt drinka drinkar istället för dricka drinkar 
- Julia blev upphånglad av en stark tjej
- till skillnad från Sverige kan vi konstatera att det typ BARA hänger killar på dansgolven i Cypern
- dessa killar är även som galna magneter när en tjej träder in på deras område (dansgolvet) man känner sig typ som en insekt omgiven av spindlar
- kan också nämna att vi bodde på ett pensionärhotell deluxe där vi bland annat träffade Janne, Inger och Anders. eller okej vi kallade dem så i smyg eftersom de såg ut som Janne Inger och Anders i Sverige
- Sabina fick en halv plastpåse i sin pizza en gång
- vin och drinkar varje kväll 
- fanns två killar på hotellet som vi kallade hot chocolate samt Tarzan för att de inte skulle fatta att vi pratade om dem 
- vi blev kända som "the ABBA girls" eftersom vi av någon anledning??? började sjunga extremt mycket ABBA vid poolen typ varje dag. vi sjöng även ABBA när det var karaokekväll på hotellet 
- städerskorna 50+ rökte vattenpipa i personalrummet every day
- en bil med killar i stannade och ropade "we got big dicks for you" en kväll 
- jag åt kyckling VARJE dag beställde inget annat kul tjej
- Sabina beställde en fetaostsallad med tomat en dag TRODDE HON. vad hon egentligen fick var en halv tomat och liiiiiite fetaost. innan servitrisen gick frågade hon "are you on a diet?" HAHAHAHAHAHAHA
 
oj det finns så mycket mer men det blir alldeles för långt. vi åkte i alla fall hem när det började bli som varmast och valde därför klädkoden shorts och linne. anlände i Sverige och frös ihjäl. slut. 

Ja hej

 
Kom hem igår runt 21 och då var det prioritering på familj och pojkvän. Idag jobbar man till 19. Ingen tid för omställning fick man inte men jag gillar jobbet så wathafack. Har rast nu faktiskt. Mitt rum ser inte ut som ett rum mer som en container med kläder i. Kanske måste GÅ hem efter att jag slutat!? Pappa tog min bil. Ville ändå gå en mil I skinnjacka. SKA skriva mer om Cypern någon gång. Det var i alla fall lovely att äta jordnötssmör imorse. Pussen!! 

Hejdå

Sitter vid ett bord på flygplatsen. Nu är det Cypern. Sorry för dålig blogg. Kommer sakna Anton och jordnötssmöret samt kanske mina vänner. 
 
Och hörrni kameran är med!!! 
 

Celsius

 
vet vet vet att det blir mycket bilder och inlägg på träning nu för tiden, men det är ju det jag brinner för och det enda jag känner går att skriva om förutom hej idag har jag...
 
så att jag tänkte tipsa om celsius. alla har väl sett denna dryck på nån instagram skulle jag tro.
man blir så himla pigg?! jag svär alltså på att jag har nästan dubbelt så mycket energi när jag tränar om jag har druckit en celsius innan. man blir en duracellkanin. Anton my dear boyfriend drack en celsius innan vi skulle sova en gång och han låg vaken hela natten.
 
sen är ju detta extremt gott också, och sex studier har visat på att man bland annat får i sig det dagliga intaget av b-vitamin om man dricker en sån här burk. (haha påläst?)
 
gör så att ni går in på lisapt.se och läs hennes inlägg "varför dricker jag celsius" så kanske ni får en lite klarare bild av vad jag menar.
 
enda nackdelen är la att den är ganska dyr men aa. och den finns på Hemköp i Mjölby för er som bor där jag bor.

Go hard or go home

 
det var vad som gällde igår. ont i bena idah! 
 
nu är det ju så att jag åker till Cypern på söndag. ännu har jag ingen bikini XDXDXD. jag suger. ska in till Lkpg idag med Linn och hoppas på det bästa. sen blir det väl packa umgås med pojkvän och vila. 

Bra blogg

hade egentligen tänkt att gå upp tidigt som en strukturerad person idag. ta en pw innan frukost och sånt där provocerande duktigt men nae usch blev sova och äta flötfrukost innan jobbet istället. jobbet som jag ska va på om en halvtimma. inte påklädd och sminkad än så det blir nog inte ens en bild :O:O:O 
 
 

Back attack

 
någon promenad blev det ju då INTE eller a gick en kvart innan jag blåste hem igen. drog till mitt andra hem istället. var kanske bäst eftersom jag missar fotbollen ikväll. 
 
körde rygg. mitt för nuvarande favoritpass. annars har jag en hemsk blåsa på tungan och ska åka och worka om en kvart. 
 
och det måste btw finnas nåt beroendeframkallande ämne i mitt jordnötssmör. jag menar igår när jag åkte hem från Ullared satt jag och tänkte på att det första jag skulle göra när jag kom hem var att äta jordnötssmör. kan la inte va normalt? vem tänker på sånt. 

I'm alive

 
jag var i (?) Ullared igår. åkte dit med inställningen inte köpa nåt, men vi vet ju alla att det aldrig fungerar. någonting hamnar alltid i vagnen. hade dock inte räknat med grejer för 3000. DET hade varit okej om jag inte haft en resa till Cypern bokad. nu vet jag inte riktigt hur jag ska klara den här månaden. måste köpa sommardäck också och bikini och bajs. 
 
men LEVER gör jag ju mår så fett bra. så fett med vår. börjar fem idag så det blir definitivt pw och fika i solen. nu ska jag packa upp alla saker jag köpt - roligaste. 

Joråsåatte

 
inte världens coolaste bilder men enda jag "orkat" med att ta. blev officiell trainee i torsdags och det firade jag med att köpa loka. bedömning: smakade typ som estrar. konserveringsmedel. konstgjort. bläigt. nej inte nöjd. 
 
kaffet som är där uppe har jag gjort själv faktiskt. 
 
längtar lite till jobbet idag också för vi har nya lyxshake:ar hallon och coockie cream. så det blir att halsa dessa i pauserna. 

Onsdag

 
en pussbild från nyår som jag inte ens visste jag hade får finnas i morgonens inlägg. japp det är fortfarande morgon för mig när klockan är tolv. 
 
hade en extremt bra stängning igår och det firade jag genom att äta grillad kyckling med kebabsås när jag kom hem. 00.45 eller vad nu klockan var. slog mig att jag måste sett ganska desperat ut. 
 
dagens tankar är annars att jag MÅSTE ju testa den nya lokan?! alla ba men den smakar GLASS. det finns ju mer bilder på den än celsius på Insta så jag ska nån gång under dagen besöka pressbyrån hade jag tänkt. de brukar va först med nya saker men fuck vad dyrt det är där. 

Härligt liv

 
börjar få sån där ångest man får på sommaren när man håller sig inne när man verkligen borde va ute och bli brun. syftar alltså på att det har varit tusen soldagar de senaste veckorna och jag har inte satt mina ben ute alls typ.
 
därför blir det promenad idag. och det är tolv dagar kvar till Cypern :O:O:O:O:O:O 
 

Tack

 
snor två bilder från min vän Ida. vill här på min blogg tacka dig från min djupaste själ för all den goda maten och inbjuan och fikat och drinkarna och ja you name it. det var helt perfekt. 
 
ny vecka. min stängningsvecka på jobbet bland annat. ledig en dag tänkte ni ville veta det. har uppkörning också. låter som jag ska ta körkort men jag menar Maxuppkörning. så förhoppningsvis är jag offentlig trainee på torsdag. 
 
ändå rätt gött att börja fem denna måndag. kan tänka mig att jag kommer typ gilla att stänga i sommar. eftersom man missar inte soltimmarna om det nu kommer finnas några sådana.
 
i slutet av det här inlägget skådar ni en pizza jag åt igår. 
 

Lördag

 
äter frukost. jordnötssmörburken tog precis slut köpte den i onsdags alltså tre dagar sedan tur jag köpte två.
om en sån burk kostar 32 och jag behöver två i veckan betyder det att jag kommer spendera över 240 kronor i månaden på denna produkt. så antingen MÅSTE jag minska min konsumtion eller så testar jag att äta upp en hel burk på en gång så att jag mår jätteilla och spyr jordnötssmör för vi vet ju att det man spyr vill man oftast inte äta mer sen. 
 
annars sitter jag här och undrar hur länge det ska vara fint väder egentligen. ska väcka pojkvännen och tvinga med han till Linköping. 

06.39

 
gårdagen innehöll jobb, några squats, smörgåstårta, tårta och gigantiska chokladbollar. det är så vi gör på våra släktkalas. 
 
idag ska jag gå dagchef vilket innebär att man måste gå upp alldeles för tidigt. därför har jag överkonsumerat jordnötssmör som alla andra mornar samt tittat ut så mycket som möjligt för att bli pigg. pusspusspuss! 

Idag mår jag bra

 
några bilder från igår. alltså när jag nyss gick igenom mina senaste inlägg insåg jag att det ser ut som om det enda jag gör är att hänga på gymmet. riktigt så är det inte, men det är typ bara där jag tar kort. med min väldigt trasiga mobil. medan min väldigt fina dyra kamera ligger och dammar någonstans. vet inte ens var den är :S 
 
jag gör mycket annat, och på lördag ska jag ut och det ska bli så fantastiskt. sånt händer inte ofta nu när man är gammal och jobbar helg typ jämt. 
 
annars har jag nyss ätit falukorv med stuvade makaroner och väntar nu på att klockan ska slå fotbollsträning. var lite opepp förut men sen kom jag på att det kommer ju va sol och ljust under hela träningen!!!! sweet. 

Tisdag

 
nu har jag jobbat en hel vecka i sträck. tränade även för nästan första gången på en vecka idag (konstig mening va?) vill ni veta hur mycket energi jag hade? 230490 procent. 
 
mår illa. kan det vara en jordnötssmörklump som satt sig i halsen? mycket frågor i detta inlägg. i morgon är jag ledig och det behöver jag nog. skaaaa kanske åka och köpa en ny bikini. det är ju snart dags för CYPERN! inte ens tre veckor. oj oj oj oj oj oj oj oj oj ojjjjjjjj. 
 
mer då. Anton är på studentkryssning. är det ett år sedan jag hängde på en båt nu alltså. japp jaja vi vet ju att tiden går fruktansvärt fort men herregud snart ett år sedan studenten :O:O:O:O:O snart ett år på Max?!?!
 
nu får det va slut på dagens inlägg. 
 
 
 
 

Måndag

 
mamma bad mig köpa femtio paket kaffe igår eftersom det var tre paket för 69 kronor. jag brukar inte va en sån som bryr mig så mycket ifall andra tycker jag handlar konstiga saker, men om man står vid kaffeavdelningen och plockar i typ femton minuter börjar folk tro att man är extremt koffeinberoende.  
 
dessutom tog jag en för liten vagn. eller vagn jag tog en korg... och där skulle alla 50 kaffepaket få plats. liten liten korg - femtio kaffepaket ser plötsligt ut som hundra. 
 
kom hem till sist i alla fall, och eftersom det jag handlade blev över tusen kronor FICK jag ett kg lösviktsgodis!!! 
 
55 minuter kvar innan kaosjobbdag. jag längtar redan nu efter känslan jag kommer ha när jag sätter mig i bilen ikväll.