STOPPA DAGENS BARNPROGRAM!

kollade på ett barnprogram när jag satt och åt frukost. det handlade om en kille som hade glasögon och skulle ta skolfoto tillsammans med sina klasskamrater. fotografen sade åt honom att ta av sig glasögonen eftersom han tydligen skulle förstöra hela fotot om han inte gjorde det.
när allt var klart och fotografen skulle fota nös plötsligt en utav eleverna i klassen vilket resulterade att det kom snor på hela bilden. då hjälpte det alltså inte att den där pojken hade tagit av sig glasögonen för allt förstördes i alla fall.
tror det var det som var "vitsen" med hela programmet. bilden blev förstörd fastän pojken skippade glasögonen.
asså OKEJ.
1. fotografen sade åt pojken att ta av sig glasögonen annars skulle hela bilden bli förstörd. han nedvärderar ju alla barn med glasögon! nu tror säkert dem med att man förstör om man har glasögon när man är med på bild.
2. detta var det mest ointressanta barnprogrammet jag någonsin sett. VEM kom på detta program och hur kunde han/hon få det publicerat?
ba JAG VET VI GÖR ETT BARNPROGRAM SOM HANDLAR OM EN KILLE SOM MÅSTE TA AV SIG GLASÖGONEN OCH SEDAN NYSER EN I KLASSEN SÅ ATT DET KOMMER SNOR PÅ HELA BILDEN ISTÄLLET. jo men det kan nog bli bra det satsar vi på.
3. varför kan inte barnprogrammen vara som förr i tiden? man lärde sig faktiskt någonting utav dem. visa Pelle Svanslös.
4. det var ju faktiskt inte helt omöjligt för den här skolfotografen att knäppa en ny bild när det nu kom snor på den första.
5. det är inte mänskligt logiskt att kunna nysa så hårt att snoret flyger ända fram till en kamera som står fem meter bort.

Kommentera inlägget här :