20.45

 
Hej! Ska ut snart! Kanske dumt egentligen börjar nio i morgon aja. 

Tisdag

 
tänkte svara på en fråga som lyder "Hejsan! Jag funderar på om jag ska köpa protein pulver också, är det bra och hur tycker au att dom där två fungerar? :) vad kör du för mag övningar?"
 
ja jag tycker det är braaaa. jag använder det mest efter träning när jag kommer hem och upptäcker att ingen har fixat mat åt mig... då dricker jag en shake och behöver inte oroa mig över att kroppen inte får i sig protein i tid. annars om jag exempelvis vet att jag kommer äta mat dirrmode efter att jag tränat brukar jag inte dricka protein.
ibland dricker jag det även till frukosten för att bli extra mätt osv osv. man kan göra lite hur man vill faktiskt! så himla bra. dessutom är det verkligen GOTT. 
 
vill även påpeka att om man inte tränar styrka behöver man typ inte extra proteintillskott. då räcker det med vanlig föda. 
 
fråga två: jag tränar inte mage MEN jag lovar att om det händer skall jag lägga ut övningarna. ibland kör jag dock plankan eller värmer upp med situps på pilatesboll istället för att till exempel springa på löpbandet. 
 
vet inte känns som jag upprepar inlägg jag skrivit förr men man måste ju faktiskt svara när ni frågar saker!!! fråga mer. nu ska jag handla mat med mamma. 

Hej och hejdå typ

 
Igår: jobba flöta och fira mors dag med släkten. Träffade även gymaholicen Jakob (kusin) som berättade att han hade köpt en viktväst för 1400. Man ba... Seriös kille. 
 
Idag: posa i träningskläder jobba och förhoppningsvis fotboll. 

Lördag

 
I morse fick Jossan en ketchupkantin i ögat. Fick därför agera dagchef och komma hem senare men ingenting gjorde det eftersom solen tills dess hann komma och jag kunde gå ut och gå. Bra mening.
Fin egentid i alla fall kände verkligen livet i mig och såg gjorde jag också eftersom jag för en gång skull hade linser. 
 
Japp och det var den lördagen. Lugn och hälsosam. 

Bästa proteinet

 
Har nu fått hem one whey vanilla wildberry och kiwi yoghurt. Samt min dagliga drog - jordnötssmör. 
 
Kiwi yoghurt var la en succé. Känns som man halsar milkshake. Lever ett lyxigt träningsliv. Ska även prova att göra glass på detta typ imorn hade jag tänkt.
 
Annars är jag snart i Linköping ska kolla present till mamma. 

Morgon

 
NY DAG alla!!!!!! lurigt hur energin kan vara låååg ena dagen och nästa extremt hög. dragit igång torsdag med the biggest breakfast ever och känner mig så himla inspirerad. måste varit den där tidningen jag kollade i igår. fanns mycket kloka bilder i den. 
 
det enda som saknas nu är solen. hade velat gå en skitlång promenad i skogen i bra väder på förmiddagen. dock, när jag senast gjorde det dog jag eftersom min skog innehåller 98 procent björkar som pissar pollen på mig. 
 
det blir gå på gatorna. 

Gott

 
På bilden skådar ni kvarg blandat med wait for it... vaniljvisp!!! 
Jag vet att det är lite konstigt men personligen gillar jag inte hur kvarg smakar så jag tänkte att om jag blandar det med något onyttigt smakar det kanske okej. Toppade med dyra färska jordgubbar och hallon. Blev en succé. Och det var det jag ville säga. 

Pankkkkk

 
och helt plötsligt är jag ledig i tre dagar. 
 
behöver ju jobba nu. vad jag MÅSTE betala den här månaden: 
- mobilräkning 900 kronor... vad hände? 
- sommardäck däck 2000
- bilförsäkring 1500
- bensin säkert runt 1000
- jordnötssmör ca 300
 
jag som hade tänkt shoppa inför sommaren. bland annat nya springskor och en stor väska men det blir inget. det blir inget. 
 
jag ska städa rummet nu.  

Måndag

 
För tillfället fungerar varken min dator eller kamera och det är nästan lite skönt. Gör annat i livet så som att spendera pengar på livsmedel. Alltså igår vet jag inte hur mycket mat jag köpte. Nog om det i lördags tittade jag på balen i Vadstena. Min pojkvän var finast. Extremt varmt var det också och det bjöds på mortskaka och melon. På kvällen var jag ute med mina Maxkompisar. Träffade bland annat Sören som tyckte jag var biffig samt en pojk från Indien som knappt kunde engelska men visste var Skänninge låg någonstans och jämförde det med "shit" eller vad det nu var han sa... 
 
MOGET. 
 
Idag är det måndag och fotboll och jobb och sånt vanligt. Har kanske lite roligt att skriva om senare FORTSÄTTNING FÖLJER. 

Love u

Onsdag

 
Jag och Anton har ett år idag. Tyvärr kan vi inte ses. Fick fika och träna ensam. Och snart ska jag stänga Max med Jossan. Mitt nya beroende är GRÄDDE! Kan vispa grädde och bara äta det???
 
Denna vecka kommer även innehålla eeeeee kolla bal, match, uteservering hoppas jag och fira Julia. Måste jag va så dålig på att skriva blogg nu för tiden. Behöver något som inspirerar mig snarast. Jag vill starta ett företag. På riktigt alltså. 

Vila

blåsor i munnen sår på läppen och näsblod. tecken på att man kanske jobbat liiiite för mycket? har för övrigt aldrig i hela mitt liv haft näsblod så att jag tror det är perfekt med en ledig dag idag. 
 
dock har jag haft skitkul. så himla najs att va chef. känner mig som en mamma med en stor familj där på Max. 
 

Lördag

 
Bloggar bara från mobilen nu för tiden. 
 
Första egna stängningen igår innehöll blandade känslor. När jag kom hem låg jag vaken i sängen typ hundra år och tänkte igenom har jag låst överallt stängt av allt larmat shit nervöst!!!!!!!
 
Haha sen drömde jag nåt kommer inte ihåg va de va men vaknade i alla fall av att mitt hjärta slog fett för snabbt. 
 
Förhoppningsvis gick allt väl.
 
tränat och snart jobb igen 14-24 bye. 

Fredag

 
Haft två lediga dagar. Fult väder. Fint idag men idag man inte ledig. Och inte imorn och inte på söndag. 
14-24 helvetesjobbpass men är typ taggad!!!!! Lite. Dessutom är det ju jag som är chef och bestämmer och det är roligare då. 
 
Aa jag vet inte förutom detta så känns det som att vi typ har hoppat över våren. Nyss var det vinterjacka och dagen efter går det va i bikini. Jeans och skinnjacka är liksom för varmt. Sola lite åt mig idag eller helst inte puss. 

Bra jobbat Lydia

 
Igår innan jobbet åkte jag till gymmet och körde ben i 25 minuter. Fem övningar. Maxvikt. Kort vila. 
 
Har mer träningsvärk idag än vad jag har när jag tränar i över en timme. Och detta pga 25 effektiva minuter!!! Det behövs alltså inte mer. Coolt. Kan la när jag ändå håller på berätta att jag snart kan squata 80 kg. När jag började var det jobbigt med 30. STOLT FAKTISKT OCH DET FÅR JAG VA FRÅGOR PÅ DET? 
 
Idag är annars en ledig dag som har innehållit glass och kex med smak av päronglass och senare är det fotboll i regn säkert. 

Jobbar

 
Har rast nu men verkar va mycket gäster där nere så drar nu hörs hej! 

Måndag

 
ett par läsare som fortfarande hänger kvar här på min odugliga ouppdaterade blogg föreslog att "skriv lite om vad du gör på gymmet"
jaaaaa det kan jag väl fastän det känns som om jag redan gjort det. 
 
får faktiskt såna frågor rätt ofta. alltså som "vad gör du egentligen? springer du bara?" svaret är nej jag springer kanske 1 procent av tiden jag hänger på gymmet och lyfter saker resterande tiden. jag har ett schema för varje muskelgrupp som jag på nåt sätt har kommit på själv. jag försöker träna ben, rygg, armar, axlar varje vecka. dock typ aldrig på samma dagar alltså jag tränar inte alltid ben på exempelvis måndagar. det varierar.
mitt favoritpass är rygg.
ett träningspass brukar hålla på i 60-90 minuter inklusive uppvärmning.
jag tränar aldrig om jag känner att min kropp behöver vila. vila är väldigt viktigt har jag kommit på. kan ta Cypern som exempel när jag kom hem därifrån och gjorde mitt första träningspass på åtta dagar hade jag blivit starkare.
 
eeee jag vet inte vad jag ska skriva mer. det är ju bättre om ni frågar om sånt ni vill veta. 
 
annars hänger jag nu med mamma i solen och tror jag ska göra det ända tills det är jobb. StÄnGnInGsVeCkA. 

Hungrig

 
Vaknade klockan typ 06 av att jag behövde föda. En och en halv timma senare sitter jag nu och funderar på att äta gröttallrik nr 2 innan jobbet. Mitt jobb kräver mat ska du veta. Efter jag slutat bör det bli en tripp till lkpg för att växla tillbaka pengar samt hetshitta nåt att ha på mig tills på lördag. Skål. 

Torsdag

 
god eftermiddag. 
 
sitter här så fint och äter mitt kungliga jordnötssmör. jag undrar allt när den dagen kommer då jag har förätit mig på detta. annars har jag jobbat idag och tränat ben och fikat och blivit extremt sugen på stekt potatis fast jag inte ens gillar det egentligen? 
 
vet inte vad jag ska göra ikväll och det känns som det var hundra år sedan något sånt hände. har ju ofta jobb eller pojkvän eller någon vän sen hade jag Cypern men ikväll verkar det som om ingenting är ledigt. 
 
JAG VILL GRILLA EN KÖTT. 
 
nae men det kanske är bra med en egenkväll. sjukt ju för ett år sedan VILLE jag ofta spendera kvällar och nätter alone. nu dör jag typ om det händer. 
 
kanske hörs igen idag eller kanske inte.