10.27

 
vi skulle precis stänga restaurangen i tid när jag på något sätt rev ner hela kassaskåpet. 
en miljon blandade mynt låg på golvet. i vilka kassor skulle allt ligga? 
 
så det höll oss kvar ett bra tag. 
 
igår var jag ju ledig. klippte håret hos Sabina och testade frisyren jag ska ha på fotograferingen i Malmö vi kan prata om det en annan gång. sen en ganska hård sista inomhusträning. 
 
idag ska jag gymma med min pojkvän och äta mycket mat så att jag orkar jobba tills natten. tänker inte dra nåt "jag vet att min blogg är tråkigt just nu" fast jag vet ju att den är det HAHAHA. alla är tråkiga några gånger om året. 

Give us grass

 
öste i oss lite kakor och kladdkaka och placerade oss sedan i soffan sängen allt som gick att vila i igår. låg och kramades oavbrutet tills cravings efter flöt uppstod. åt då en mcfeastmeny. hem igen. film men mest sova. 
 
känns som det var typ en dag sen jag skrev att det var måndag och nu är det måndag igen. är i en svacka vad gäller allt känns det som. eller nej det är snöns fel. jag orkar inte att den fortfarande ligger där. enda gången man är ute nu är ju när man går till bilen. och på tal om bil har jag lagt ner mer än 1500 på bensin sen jag fick lön. och det får mig att komma ihåg att jag måste betala 2000 till polisen också. 

2013-01-26

 
på jobbet hade vi pratat om att ha en drinkkväll efter julen. typ eftersom vi visste att den uppskattade snön alla mysiga belysningar julbak julklappar med mera skulle ta slut lika snabbt som alltid. 
 
och därför skulle vi behöva pigga upp denna efterkommande månad med någonting. så ja som jag sa igår träffades vi och drack massa roliga drinkar. efteråt konstaterade vi att det är ju apdumt att man inte dricker drinkar alltid. inte ens svårt? 
 
har lite ångest idag bara för min jobbigaste vecka ever börjar imorn. ska i alla fall till Anton på lite kalas snart så förhoppningsvis kan jag dränka ångesten i massa kakor för en stund. 

Fredag

 
låg här i soffan frustrerad och arg igår. sen kom jag på att man bara kanske ska acceptera en skitjobbvecka. låta den komma låta den hålla på låta den ta slut. 
 
bara följa med i strömmen som en ful fiskjävel. 
 
ska jobba 12-20.30 idag dvs. hatpass. speciellt eftersom jag fortfarande ser ut som en botoxad hollywoodfru. 
 
har btw upptäckt att Anton pratar sjukligt mycket i sömnen. "asså jag hatar det här. jag hatar verkligen det här!!" 
"Lydia du har så himla stora ben!" 
 
var det jag kom ihåg från inatt. tänker ta det som att han inte fick plats i sängen och det var därför han sa jag hade stora ben. annars är han dum på riktigt. 

Frukt och choklad

 
blev sjukanmälning igår. på eftermiddagen kom Anton och vi hyrde en dålig film och kramades. kunde dock inte pussa på han då jag fått nåt lustigt utslag på munnen som gör ont plus att jag ser ut som en botoxad hollywoodfru. 
 
bra idag så ska jobba en stund. sen måste jag njuta sönder den här veckan. jobbar nästa måndag onsdag torsdag fredag lördag söndag till tolv på natten. kommer dö. 

11.04

 
nu börjar mamma plocka ner julen. 
 
fick en hjärtattack igår när jag och Anton åkte till mig för jag trodde jag såg en älg men det var en skylt. inatt drömde jag om älgar bara för det. och i morse SÅG jag en älg på riktigt! 
 
eller det var väl ett rådjur. men ändå. 
 
idag är jag ledig igen men i morgon jobbar jag 12-21 har jag för mig. hatar såna pass!!!! man missar dagen man missar kvällen och det går oftast skitsegt. ska fika och plugga nu vilket egentligen betyder att jag ska fika nu och när fikat är slut kommer jag inte plugga mer. 
 
 

Legday

 
måndag zom zagt vilket innebär styrka för benen. har ju ett litet schema. 
 
Anton bestämde att vi skulle träffas INNAN det blir mörkt ute idag. det är alltid så att vi ses sent om kvällarna för att sedan skiljas åt tidigt om mornarna igen så får la ta vara på sådana här dagar. bye. 

Byta galgar

Helg över

 
måndag. alla jobbar går i skolan och jag är ledig. 
 
ändå varit en bra jobbhelg. börjat tidigt slutat tidigt och det har inte hänt på hela vintern ska gudarna veta. bara glada gäster eftersom jag och Jossan är bäst. lite lite ont i typ armarna för jag har burit så många saker. är ju en sån som absolut! INTE! kan gå två gånger om man ska hämta eller lämna grejer! står tomatskäraren kantiner knivar och annat på bänken ska minsann allt hänga med till diskrummet samtidigt. så går man där som om man skitit på sig jättesakta och egentligen kanske det skulle gått snabbare att gå och hämta disk två gånger men whatahell. tror att många av er också är såna. om man ska äta frukost vid tvn måste man ju få med sig filen mackorna kaffet samtidigt. har man handlat och kanske tränat innan ska allt med in från bilen samtidigt. 
 
spelat cup med och hängt hos Anton eller kanske sovit hos Anton. har typ varit så att jag kommit dit och en timma senare har han kollat tv medan jag sovit på hans bröst. ätit massa godis och apelsiner också APELSINER<3 pappa har perioder då han köper apelsiner hela tiden, och varje gång han har det undrar jag varför man inte äter apelsiner alltid.
 
nu ska jag äta en apelsin:D

Lördag

 
visst gillar vi dagar som slutar bra trots att de kanske var ett helvete från början. 
 
okej inte riktigt så var det väl men jag vaknade i alla fall hemma här med Anton kl 07 i morse och allt jag ville var att ligga kvar där hos honom. alltid nykär på morgonen asså. tvingade mig själv att koka gröt och åt den sen med stänga ögon typ. självklart skulle det va minus hundra ute med. kom till Max i tid och när jag hade börjat göra de första salladerna kände jag mig sådär trött ni vet att det strålar konstig smärta i ögonen och huvudet. och jag frös och ville hem och a hade bara en dålig morgon som jag inte borde klaga över egentligen. 
 
men sen fick vi cupcakes av Jossan som jag ska se till startar ett eget bageri. så omänskligt duktig?! fattar inte. då blev jag mer glad. dagen gick rätt snabbt sen ändå och nu vet jag egentligen inte vad jag ska skriva. allt blev bra i alle faaaall. skjutsade hem Linn och garvade för högt i bilen. kom hem och åt MASSOOOOR är ju biff. därför åkte jag och tränade med Joulinekusin sen också. pigg helt plötsligt. ska till Anton nu och tror det blir skräckfilm och standardtilltugg. rätt tråkigt inlägg det här hej hej. 
 

17.46

 
ville bara kasta in ett kvällsinlägg. för det är ju sånt man gör i en blogg har jag kommit på. allt man publicerar kanske inte behöver ha en mening. 
 
har inte öppnat pärmen idag. jag är en jävel på att skjuta upp saker må du tro. ovanligt duktig på d. fattar inte människor som bara orkar ta tag i saker jämt saker som är jättetråkiga. 
har därför fyllt min dag med saker jag gillar. sett massa Greys. va på gymmet men gjorde ingen nytta där så bestämde mig för att save:a all energi tills ikväll och gick hem i 12 minus. 
 
åt ett helt riskakepaket. ett helt paket med riskakor kanske man säger. somnade på soffan också och drömde att jag inte fick va med och spela ikväll för jag inte haft benskydd på våra senaste träningar. 
 
PEACE OUT som Emma D skulle sagt. 
 
 

Fredag

 
tjaaaaaaa.
 
sitter här med min gröt. idag är jag glad och pigg och har lite träningsvärk i ryggen och ska spela cup ikväll. gillar att samlingen är 18.45 för jag hade tänkt hinna med lite saker. typ gå ut och GÅ. hur länge sen var inte det. oktober säkert.  
sen ska jag plugga i pärmen...
 
seriöst jag har traineeprov om en vecka typ och jag har bara skumläst igenom pärmen en gång. kommer garanterat att misslyckas, men det gör ingenting. är trött på att ha så höga krav på mig själv så min plan är att faila provet för att fatta lite hur det är upplagt och sedan klara det nästa gång. så sund och vuxen jag blivit.  

I'm sorry for not posting so much these days

 
idag var en sån ledig dag då jag gjorde nästan ingenting men ändå blev klockan sex. jättesnabbt. 
 
skjutsade en kusin till sjukhuset i Lkpg... aa det är väl det jag har gjort. och ätit.
 
ska åka till Anton snart precis som jag är. vi hade typ ett litet tjafs om semlor förut. 
?
ovärt. 
 
måste börja blogga bättre också eller hur. 

Det är ju så skönt

 
träningskläder alternativt myskläder är det enda jag har på mig nu för tiden. 
även om jag inte tränar och även om jag inte är så mysig. 
 
varför ska jag ta på mig jeans och sånt innan jag åker och jobbar. för att visa upp mig den lilla stunden för kunderna då jag går från entrédörren till omklädningsrummet? VÄRT ELLE. 
 
och varför ska jag ha jeans och sånt när jag bara ligger i soffan. eller när jag ska handla mat. jag har blivit en riktigt slö och kräsen människa. tål inte jeans och sånt. när jag went to school var det inga problem att sitta på röven i jeans och sånt från åtta till fyra. 
 
eller en random söndag kunde jag typ klä på mig tajta byxor FÖR det kunde ju faktiskt va så att man åkte och fikade nånstans senare på dagen. nu äre ba upp med håret i tofs och på med stora pösiga sopsäckskläder. 
 
vet inte ens om jag har någon snygg stil längre. samtidigt klagar jag inte för ibland är det så himla skönt att inte behöva åka till jobbet uppklädd. Maxskjortan hänger alltid där och väntar. 
 
kul inlägg. har inte träffat min andra halva på fem dagar så idag ska vi pussas. 

Tisdag

 
mamma ringde nyss. hon hade åkt med sin syster till Mjölby och upptäckt hur halt det var och därför bad hon mig köra som en myrslok. det är ju sånt vi älskar med våra mammor. och när jag kom hem från gymmet hade hon ställt fram mat som bara var och värma samt gjort kaffe och bakat. man ba LOVEYOUSOMUUUCH. 
 
påtal om gym så är jag ganska duktig på det just nu. kanske borde va det också eftersom jag missar massa fotboll hela tiden.
ska titta på Greys Anatomy (har börjat kolla på första säsongen) och fika innan jobb 17-24. mysigt sätt att fira mina och Antons åtta månader idag...
 
fast det är mysigt att jobba med Jossan faktiskt, och igår slog vi stängningsrekord vilket gjorde högsta chefen glad. dessutom fick jag lön inatt. jo bra dag. . 

11.13

 
helgen sprang förbi som den alltid gör den jä*eln. tränat fotboll, jobbat, ätit ute, ätit godis, ätit aftereight kladdkaka till frukost, skrattat på riktigt, badat jacuzzi utomhus och sovit för lite standard. 
 
Anton börjar få jättelångt och lockigt hår nu. inte direkt bloggfrillan halva huvudet rakat osv som han hade när vi träffades. första han sa när han vaknade i vet inte lördags kanske var "Lydia, om jag hamnar i koma, får ni inte klippa av mig håret" 
 
nog inte det första jag skulle tänka på om han hamnade i koma men det förstod han förstås inte. 
 
jobbar 17-24 idaaaaaaaag! och imoooooorn! ska hita tha gym innan och kanske läsa lite i pärmen. 

Puss på livet

 
jag blir så ful på bilder nu för tiden. söker inte uppmärksamhet tycker verkligen det:(:(:(:( 
träääst (trist). 
 
åt på berömda Golden Thai igår. glöm inte att äta tjejer!!! 
 
haha skoj
 
ska va med Emma och Sofie ikväll och vi bestämde att typ chilla runt laga mat och så. men så ville de äta på samma ställe som jag åt på igår och jag vet att om jag säger emot kommer de bara fortsätta tvinga mig så whatahell. lägger väl ut pengar på mat idag också då jag som skulle reducera den månadskostnaden. 
 
DET HÄR ÄR SISTA GÅNGEN! så sa jag idag också när jag åt cheeseburgare på Max efter jag slutat. 
 
kanske bäst att bara leva som man vill utan löften.

Arg

 
åkte glad till jobbet igår. finns två vägar ut ur Skänninge och den rakt fram som jag brukar ta omringades av en extremt seg traktor så övervägde därför att ta vägen åt höger. en minut senare blev jag stannad av en polis som hade mätt min hastighet till 34 km/h när man bara får köra i 30. 
 
2000. kronor. åt helvete. jag tycker det är så himla löjligt. för fyra km???? det var liksom oj jag råkade trycka lite för hårt på gasen i två sekunder. så oskyldigt var det ju.
TÖNTLAG. 
 
äckeltraktor. 
 
den här dagen har börjat bättre i alla fall. förutom att jag hällde curry istället för kanel i gröten och det märkte jag inte förrän jag smakade. sitter och försöker plugga men asså NAE. vad när hur länge som ska desinficeras på mitt jobb går inte in idag. 
 
not working today though. 

2013-01-08

 
går upp innan sju för att åka och jobba hejdå. 

Ben

 
bror och jag åkte till gymmet:
 
uppvärmning 2 km löpning 
 
squats 3x10 30 kg 
squats 3x7 45 kg 
knäböj med hantel 10 kg 10x3 
vanliga knäböj 15x3 
en övning på en boll 6x12 (man ligger på en matta och placerar båda benen på bollen och lyfter upp kroppen så högt man kan. sen drar man bollen intill sig med fötterna och sedan ut igen) 
rumplyft med skivstång 4x12 
benpress 6x10 

Vad gör hjärnan om nätterna

 
snart 14.00 och frukosten intogs för inte alls längesen. fucked up dygnsrytm vilket jag inte tycker om. 
 
drömde att jag och Olivia skulle stänga Max ikväll igen. vi var precis färdiga och skulle åka hem. "titta ut genom dörren så att det inte står någon där" sa Olivia innan jag skulle öppna. och när jag tittade genom nyckelhålet stod typ en sån som dödar alla i fredag den trettondefilmerna där. 
 
panik fick vi och sprang till köket för att sedan rymma ut genom entrédörrarna men då stod han där istället med en yxa!!!! därefter började det att komma sjuka mängder vatten från jag vet inte vart. detta betydde att vi var tvungna att hitta ut på något sätt annars skulle vi drunkna. sen hittade vi kollegan Christina i återvinningsrummet. hon sa att hon tänkte sätta sig själv i kartongpressaren eftersom det inte var någon idé att försöka komma ut ur restaurangen. vi skulle inte klara oss ifrån fredag-den-trettonde-monstret ändå. 
 
vaknade 04.nånting av mina livrädda hjärtslag.

15.28

 
lite söndagsmiddag. hann bara ta snabba vardagsbilder även idag. skall arbeta tills natten. känns okej. dock extremt sugen på en soffa godis familj pojkvän skratta och pussas.
 
mormor ringde hit nyss. hon hade tydligen somnat igår rätt tidigt på kvällen och vaknat nu. hon var förskräckt och trodde hon var bakis då hon drack en tsk jägermeister igår för att lindra lite halsont. 
 
"jag vet inte vad som hänt! jag måste va fyllesjuk!!" 
 
ingen människa blir nog full på några gram alkohol sa jag då. ha en bra kväll. 

Tack mamma och mig själv

 
för att vi bakade så pass mycket att man kan fika jättemångaaa dagar efter julen.  

Mat

 
godaste jag gjort 

Det känns inte som en lördag

 
vi lyckades komma till kvartfinalen där vi av ren otur inte vann. var ju synd att man satt i fem timmar och väntade på en match man förlorade.
 
jätterolig dag! inser nu att jag lät ironisk men det var kul faktiskt.
 
hemma runt åtta slängde i mig mat sen ville Anton åka till Mc. köpte en milkshake och en pommes sen somnade jag. i några sekunder. "vad gör du Lydia? somnar du här?"
 
så trött. hemma hos Anton hann jag typ bara gå in i hans rum sen sov jag ända tills morgonen. välbehövligt ska stänga idag. måste orka diska en hel restaurang. kan inte minnas senaste gången jag inte jobbade en lördag?

I love soccer

 
vaknade trögt hos Anton sju i morse. skulle inte ha somnat kl tre kanske. körde typ av vägen så drog igång musiken som en riktig raggare och nu sitter jag här och laddar magen. 
 
är sen så får väl säga hejdå för nu. 

Life of Pi

 
såg som sagt denna igår och den får bli helt klart godkänd. trodde den skulle bli jobbig eftersom jag inte gillar 3d men det passade kan du tänka dig. bra effekter och spännande. lite förvirrande story men om man är smart kommer man tillslut på vad allting går ut på.
 
inte så lätt att förstå handlingen när man ser trailern heller då den inte avslöjar någonting typ. i stora drag kan jag säga att den handlar om en pojke som får lämna sitt hemland, är med om ett skeppsbrott, överlever och hamnar i en liten livbåt tillsammans med en jättefarlig tiger bland annat och där ska han överleva tills han når land. 
var bättre än det låter. denna film får 4/5! 

I could be the one

Min nyårsklänning

 
var det någon som ville jag skulle skriva om. den är från Nelly. 399. hade panik när jag beställde och var egentligen inte nöjd med den då jag tyckte den var så himla standard. men alla andra tyckte den var fin och då gillade jag den lite mer. 
 
har annars idag slappat hundra procent tills jag bestämde mig för att träna. fick en tanke att filma det benpasset jag körde idag. vill någon eller är det töntigt.
 
bio ikväll. Berättelsen om Pi hette den. cup imorn. lycklig. 
 
 
 

21.25

Tänker klara detta

 
har svårt för att veta vad jag ska tycka om nyårslöften. vad jag vet är att jag inte gillar sådant som "jag ska förändra HELA mitt liv!!!!!" eftersom det aldrig fungerar. 
 
fast om man vill bli bättre på någonting är det ju i och för sig en bra tid att börja den utmaningen nu. 
har några: 
 
- bli trainee på Max
- börja laga mera mat. jag äter seriöst flöt varje gång jag jobbar. i fyra dagar har jag arbetat nu och varje dag har pommes och hamburgare slinkit ner i mig
- umgås mer med kompisar 
- inte köpa onödiga saker vilket jag ÄGER på. köpte ex ett par träningsbyxor för 600 som jag inte behövde för fem öre. mat köper jag också jämt. och bensin. äckliga bensinäckel.
 
mer behövs inte sägas. 
 
 
 

Nyår del 2

 
så fina alla mina vänner är. med det säger jag gott nytt år bloggeeeen och att nu försöker vi göra 2013 till ett sjukt förträffligt bloggår. 

Nyår del 1

 
delar upp detta i två delar då det har tagit mig en typ timme att ladda upp dessa. 
 
 
hade en underbar kväll måste jag ändå säga, och just nu känner jag inte för att skriva så mycket så bilderna får tala för sig själva.
 
idag gick jag upp och jobbade i sju timmar vilket var det värsta jag gjort, men nu är det över och i morgon är jag ledig.