11.45

 
nu har vi fått vakna till solsken i tre dagar. det har fått mig att prova gamla sommarkläder på min lediga dag. bakade scones också för vi hade inget bröd. gjorde egen "yoghurt" också för vi hade ingen fil. att det redan är mars i morgon är ju sjukt också. det är lustigt det där. efter julen vill man bara att tiden ska gå gå gå och man bryr sig inte så mycket om att man blir äldre men när man kommit mitt in i sommaren känner man sig bara gammal och vet att snart är det jul igen.
 
som igår när Matilda frågade hur gamla killarna var som hade sin fotbollsträning bredvid oss. 96:or sa jag. 98:or sa någon annan. sen kom jag fram till att om man är 98:a går man i åttan. jag tänker att man är typ... fem. då kände jag mig gammal. 
 

Thursday

Bla

 
är jag ensam om att känna att man glömmer bort att göra saker man kan? inte för att vara ego men det här är min blogg. jag har, enligt mig själv och andra, väldigt lätt för att lära mig saker om jag är tillräckligt intresserad av dem. både teoretiskt och praktiskt. vill jag kunna stå på händer i en minut lär jag mig säkert det. ett exempel skulle kunna vara att jag TYP kunde prata flytande franska för ett år sedan medan jag nu knappt kan formulera en mening. kanske inte så illa men. jag älskar älskar att sjunga och dansa men det känns som det var evigheter sedan jag gjorde det regelbundet. det enda jag har just nu är fotbollen, som jag faktiskt känner mycket motivation till att utvecklas i det här året. speciellt eftersom vi har gått upp en division. 
 
vet inte vad jag ville säga med det här egentligen men ibland känns det bara som att jag nöjer mig med min vardag. ibland när jag står där i köket på Max känner jag bara att jag vill så mycket mer mer mer än det här. egentligen vill jag inte söka nya jobb bara för att få nya erfarenheter eller prova på nåt annat. egentligen vill jag ha något eget. starta någonting. resa iväg och upptäcka bli upptäckt. ta seriösa sånglektioner och se vad jag kan bli. jag är livrädd för att stanna, nöja mig med ett ganska vanligt jobb. INTE för att det inte är jättebra eller rent ut av fantastiskt för det är det. det finns många som inte får några jobb alls. men AAAAA vet inte vadjagskaskriva. fick väl bara ett plötsligt utbrott eftersom jag nyss kollade top model och vill va som dem. 
 
kanske. 
 
eller så har jag rätt och borde nyttja mina gåvor jag fått av de högre krafterna. det första jag vill är att jag kusin Jouline och Julia L ska börja sjunga tillsammans igen för ni och jag vet att vi passar så himla bra tillsammans. 
sen vill jag kunna göra 10 chins också. 

Waiting

 
sista bilden får mig att dö typ. FÄRSKPOTATIS. KÖTT. SÅS. SOMMAR. KOM.
 
jobbat klart och väntar nu på att få byta om till träningskläder. fotboll i solen som snart kommer gå ner men ändå. behöver en ljus ganska varm dag. finns ingenting som gör mig så opepp som snöstorm kallt mörkt och en blöt fotbollsplan. 

Gå i solen

 
min lediga dag blev just inte ledig längre. ska gå ut och gå i någon halvtimme innan jag åker och säljer pommes ett tag.
 
har kanske inte sagt att jag för ett par veckor sedan spräckte min Iphone rätt så allvarligt på gymmet? framsidan har snart inget glas kvar. någon som vet vad sånt där kostar? 

How I did my breakfast today

 
du behöver: 
 
1 dl havregryn 
2 dl mjölk alternativt en dl vatten och en dl mjölk 
stevia eller vanligt socker 
vaniljpulver 
en banan 
valfria bär 
 
blanda och koka upp grynen och vätskan. häll under tiden i en msk stevia/socker samt en tsk vaniljpulver. tillsätt sedan hälften av bären. mosa antingen hela eller halva banenen (beroende på hur mycket man vill ha i) och rör ner i gröten. 
 
toppa med resten av bären när du hällt upp gröten på en tallrik. jag hade även jordnötssmör på för att bli lite mättare. 
 
försöker avvänja mig från att ha onyttig sylt samt massa socker på gröten och då fungerar faktiskt banan och lite sötningsmedel extremt bra. 

Oldies and some thoughts

 
vill inget hellre än att värmen och ljuset ska komma så jag kan fota ute med min nya kamera. dessa bilder känns plötsligt dåliga i kvaliteten om man jämför vad min nya kamera har att erbjuda. 
 
har lite funderingar på att göra en ny blogg också som är lite mer inriktad på en eller kanske två saker. ex träning eftersom styrketräning har blivit ett ganska stort intresse för mig de senaste månaderna och jag tycker faktiskt själv att jag har utvecklats väldigt mycket. det ser jag även när jag tittar på gamla bilder. jag är större och starkare men jag gillar det. detta är ingenting jag har delat med mig av (typ) i den här bloggen, men jag känner att jag SJÄLV kanske skulle bli mer inspirerad och ha mer vilja att blogga om jag fick skriva om någonting jag tycker om. för nu känns den här sidan mest alltid som "hej idag har jag gjort det hejdå".
 
Å ANDRA SIDAN tvekar jag lite eftersom jag inte är någon direkt träningsnarkoman som kan allt eller mycket om sånt där så får väl se. men det har ju blivit ett SJUKT stort ämne det här året och att ha en egen träningsblogg kanske skulle peppa mig ännu mer att fortsätta. 
 
nämn gärna din åsikt.

Wtf just happened

 
vet inte vad som har hänt men efter att precis ha loggat in på mitt bloggkonto efter ett par dagars uppehåll och se att man har 54 kommentarer på ETT inlägg... ja då blir man lite förvånad. 
 
hade sjukt hög statistik igår? har min blogg blivit länkad av någon hemlig? 
 
aja. kom nyss hem från jobbet. handlade innan på Coop. älskar att handla? det är så kul? glida omkring med rullvagnen och titta på alla matvaror. är jag gammal.

My days

 
det är sådana här vardagsbilder jag gillar att spara bara för att komma ihåg just det jag gjorde då. ingen bra formulering men you get it. var på parmiddag igår och jag tror att jag har glömt hur bra vänner jag har. 100 procent trevligt. ingen alkohol, så enkel mat som tacos och Frödinge kladdkaka men ändå blev det så bra. man måste komma ihåg att bara umgås och skratta den enkla vägen ibland. 

Healthy raspberry cake

2012-02-22

 
man ser då allt vilka mackor som tillhör Anton. 

Japp

 
haft en liten mystisk paus härifrån i några dagar. under tiden har jag väl typ hunnit shoppa upp min lön lite, tränat, träffat Linn brunaste Lundqvist, jobbat, kramats. 
 
sen har jag bokat resa till Cypern också. 21-28 april. 
 
har inte så mycket mer att avslöja. hade för övrigt på riktigt, universums och all existens jobbigaste stängning igår. typ. antingen var det så på riktigt eller så var det nästan så på riktigt bara att jag hade en asdålig dag också. 
??? 
 
det kom folk varenda minut. ALLA skulle äta Max igår mitt i veckan när endast jag och en annan människa jobbade. två stycken kan inte ge mat åt 150 personer under tre minuter. vilket såklart resulterade i ett par (hundra) halvsura gäster. FU. 
 
värsta var när det kom en typ hockeybuss tjugo minuter innan vi skulle låsa dörrarna. 22.30 på kvällen då man redan var stendöd och illamående av yrsel törst och hunger. gick omkring där och visade inte en smula av mitt annars märkbara försäljningsleende. 
 
kille: är vi jobbiga som kommer och äter?
jag: aa lite 
 
så mycket brydde jag mig. hoppas på en bättre kväll idag. kan man säga så?

Food

 
min mat och mitt mellis och jag vet att andra bilden ser lite äcklig ut. det är i alla fall chokladgröt med vanilj och banan. och om man inte orkar göra någon häftig lunch som tar lång tid går det jättebra att köpa en färdiggrillad kyckling för 25 kronor, crème fraiche med någon smak på och blanda ihop det i stekpannan. ha pasta eller ris till. snabbt smidigt och SUPERGOTT. hata sista ordet!!!!! 
 
just nu håller jag på att baka en ja jag erkänner, lite nyttigare hallonkaka. om den är god kommer recepter ikväll eller i morgon. klockan sex har jag träning.  

Long time no see

 
igår runt 23.00: 
 
Jossan: NU ÄR HELGEN SLUT!!!! :D:D:D 
 
så olika det kan va. när ni alla förmodligen låg i sängen med söndagsångest satt jag i bilen hem sjungandes och glad. jobbhelg avverkad betyder ledig helg den här veckan. ska shoppa byxor och en stor väska. 
 
fattar ni hur skönt det är att vakna och känna att jag inte måste plugga i den där pärmen. eller jag pluggade typ aldrig i pärmen när jag hade den heller men den var ändå där och gav mig onda ögat. den låg i mina skor och klämde varje dag typ. men nu är det bara göra vad jag vill varje dag och det är så HIMLA. SKÖNT. jag råder verkligen er studenter att ta en eller ett par sådana här år efter ni slutat skolan. det är sjukt värt att bara jobba och tjäna lite pengar. paus från böcker och ligga i soffan utan att ha ångest över att man inte pluggar fastän man kanske borde. fundera över vad man vill göra i framtiden och bara vara. nu säger jag inte att man absolut inte ska plugga vidare för en del av er kanske exakt vet vad ni vill i era liv osv. JAJA.

01.20

 
kom hem nu. skulle nog egentligen behöva lägga mig i en tvättmaskin för att bli ren och jag borde verkligen sova nu men jag vill se gladiatorerna. he. alltid velat vara med där. känns som jag kan vinna över alla och att hinderbanan inte ens är jobbig men det är den kanske ändå. 
 

Kladdkaka med daimgrädde

 
loveyou

Alla hjärtans dag

 
vill göra något fint för han jag älskar. får se va det blir. 

Good start of the day

 
inte så mycket att säga om den här dagen. eller jag gick upp klockan åtta trots jobb till tolv inatt, åt min gröt, åkte till Mjölby och gjorde traineeprovet. ett prov på 350 frågor som jag råkade... klara?! 
 
"gud vilken bra start på din dag! detta trodde jag aldrig!" sa min chef och jag instämde fint. goodbye äckelpärm. jag läste dig inte ens en gång ordentligt och det är jag glad över. nu är det bara drygt en månad kvar tills jag är chef. 

14.07

 
det är såhär jag ser ut jämt. sminket ligger och ruttnar i byrån och det enda jag gör med håret är att duscha. lite för ofta. antingen blir man svettig av träning eller av grillmaskinen på jobbet. 
 
jag har ofta på mig min blåa mysdress. under sportbehå även om jag inte ska träna. ibland träningstights nåt linne samt Antons mysiga tröja. ibland det gamla trogna SIK-stället. 
 
kan erkänna att jag en del dagar längtar till ett jobb med normala jobbtider och inga obligatoriska kläder. pisstrött från igår är jag annars och vaknade typ tolv. åt och satt lite vid datorn och vips så är det bara ett par timmar kvar innan bläjobb. fast är ändå glad.  

Want summer

Och så var det måndag igen

 
förra veckan var en healing för själen och nu väntar sju dagar med lite ledig tid, sena kvällar, trötta ögon och fucked up dygnsrytm. jobb med ett annat ord.
 
till skillnad från andra veckor när mitt schema ser ut såhär känner jag mig ganska hoppfull. typ. lite gladare. kommit in i det och accepterar. tittar inte lika ofta på klockan och tycker den går för sakta utan timmarna går av sig själva. 
 
så att jag går in med inställningen att det kommer bli en bra måndag. har åtta timmar kvar innan jag börjar som jag ska fylla med säga hejdå till farmor, GYYYM och MAAAT. 

Dagen efter

 
kommer hem i dåligt tillstånd och hela släkten är här och finfikar. 
 
 

En kväll som inte slutade som vi trodde

 
men som blev lika bra för det. 
 
och jag har kommit på att jag blir extremt ful på bilder. i alla fall på min kamera. 

Älskar den här veckan

 
gått på bio två gånger. första gången var planerad och den andra en överraskning bara för att jag älskar dig. modell och fotografering. skräckfilm i soffan. mycket fika och mycket pizza. mycket som man blir varm i hjärtat av. ganska mycket ledig tid vilket jag behöver inför nästa vecka. 
 
allting kommer avslutas i morgon med restaurangbesök på pappas födelsedag. när mamma sa det för ett par dagar sedan råkade jag missuppfatta allt och har sedan dess trott att det är mig vi ska fira? asså... jag fyllde för... fyra månader sedan. 
jag ba WIE vi ska fira mig på pappas födelsedag!!!!!!!!!! nehe. 
 
och IKVÄLL blir det mindre mys men desto mer fest. annat kan jag inte säga men jag lovar att inte glömma kameran. 

Onsdag

 
visst att jag behövde ändra min dygnsrytm och det rivstartade jag igår genom att kliva upp innan fem. 
 
packade eftersom man är idiot och inte gör det dagen innan, tog på mig det bekvämaste och satte mig i en bil. nästkommande två timmar ganska oklara då man sov knögligt och oskönt på motorvägen. sen började det att ljusna och efter frukost på Mc började man kanske bli en människa. 
 
jag och kusin Jouline plus tre andra tjejer fick äran att vara med i den här "kursen" för företaget Studio Hairart. inte alls ansträngande sitta på en stol få håret fint bli sminkad samt bjuden på¨pizza. för att tillslut bli fotograferad och om man har tur hamnar den bästa bilden i en bok. 
 
lyx i vardagen sånt som vi alla behöver. 
 
kanske var det okej att jag glömde kameran eftersom min hjärna inte fanns så tidigt på morgonen. kusin Jouline tänkte dock ett steg längre och det kan hända att jag snor lite därifrån. 

...

 
jag kanske kan erkänna att jag har försökt bli lite nyttigare efter det nya året kom, men jag vet inte. det känns som att mamma bara skyltar hemmet med allt socker hon hittar. helt plötsligt står det alltid en godisskål i vardagsrummet som tittar på mig och helt plötsligt ska hon baka och köpa bakelser oftare än vanligt och därmed går min plan åt helvete. 
 
farmor bor här för tillfället och då dubblas sockerintaget men det är standard så bryr mig inte. hon fick en ipad av pappa i julklapp. varje gång jag ser henne sitter hon med den i knät och spelar alphabet samt skickar mail på facebook. 
 
SKÖN. 

... Så var jag bara tom i magen

 
ni vet den där känslan man får när man vaknar tittar på klockan och ser att man försovit sig? eller när man nästan tappar mobilen, halkar på en isfläck eller blir orolig över någonting? 
 
den hade jag inatt jättelänge?????????? huvudet dunkade och magen krampade. sen kom jag på att... jag kanske var hungrig.
 
så jag gick ner och åt ett par mackor sen somnade jag:O 
 
innan detta hade jag bland annat haft första uteträningen för i år med laget. kände samma osug att åka ner som varje januari. det blåste snöregn och halva benen var en vattenpöl. 
 
efter det åkte jag glad hem till Deborah och såg på skräckfilm. idag är jag ledig ska se på bio imorn ska jag till Malmö i helgen är jag ledig det här är en bra vecka. 

Söndag kan du vara över snabbt tack

 
lite halvroliga matbilder är det enda jag hunnit ta den här helgen. för övrigt har det varit en konstig vecka och nu har jag bara ETT nattpass kvar sen är det över. för några dagar. 
 
min dygnsrytm är typ somna fyra vakna tolv så den ska bli helnajs att ändra. desamma gäller min kost. enda nyttiga jag fått i mig är väl frukosten.
 
tjänar ju pengar i alla fall. 
 
hörs imorn då en normal vecka börjar. 
 

Det var mig allt en konstig dag det här

 
för det första var det absolut inte så kul att gå upp klockan åtta för att åka till sjukhuset när jag jobbat till 01 hela veckan och typ inte sovit alls. skulle kolla min "astma". i och för sig på tiden. har väntat sen i maj typ? 
 
fick blåsa sex gånger i nån grej sen blåsa sex gånger till i en annan grej. kände mig löjlig när jag satt där med en klänypa för näsan samt ett stort rör i munnen och pressade ut luft medan doktorn sa "oså andas du ut lååångsaaamt". 
aja. det som egentligen var obehagligt var att jag helt plötsligt där i stolen fick stört skakiga händer? kände mig som hundra år. 
 
"brukar du vara skakig i händerna?" frågade doktorn. och det brukar jag ju inte. sen kom jag på att jag inte har sovit på hela veckan och att jag inte hade ätit frukost än. 
 
väl hemma åt jag gröt gjort på 2 dl havregryn en dl vatten 3 dl mjölk samt en dubbelmacka med massa grejs. beastmodemat. lite mer stabil nu. men asså, undrar om en kropp klarar av att jobba såhär? har liksom tre dagar kvar.
 
typ fyra timmar innan jag ska åka. promenad?! sol och asfalt ju.