Söndag

 
Igår en förträfflig avskedsfest hos min kollega Louise som ska flytta iväg och plugga till jurist... 
 
Orkar inte såna ambitiösa människor. Skoja jag är bara avundsjuk. Vill också orka och veta vad jag ska bli. Det var i vilket fall jätteroligt att vara där och kvällen avslutades med att skjutsa hem världens mest berusade människa till ett tomt hus har nog inte skrattat så mycket sen aa. 
 
Just tryckt i mig tre köttbitar med potatis och sås (inga grönsaker) samt en halv plåt av min berömda hemmagjorda glass. Laddad för match med andra ord de vet du. 

Bra liv

 
Ååååh blir sådär flickig och töntig när jag tänker på hur bra jag haft det i Stockholm med the man in my life. Det behövde vi. Har shoppat lite för mycket. Tänkte börja berätta om allt jag ätit också men då tror ni bara jag söker uppmärksamhet. 
 
Inte gymmat på hela veckan TYP så idag var man sugen!!!! Aspepp på att köra ben var jag men så kom jag på att jag har match imorn kanske bra att kunna springa då. 

Backdayyy

 
Idag ska jag träna rygg. Vad jag fokuserar på just nu i styrketräningen är att bygga en bred rygg, få till det där synliga "sträcket" som går lodrätt längs ryggen samt få en större rööööv och jättesynliga quads - lårmuskler snyggt. 
 
Om nån undrar hur jag håller min motivation uppe så är det köpa nya träningskläder alltid ha ny bra musik i mobilen äta mycket vila när jag behöver kolla på youtubeträningsfilmer bra ord och sen är förändringen hos en själv man efter ett tag märker en extremt stor knuff också. Jag har ex gått från att inte ALLS kunna lyfta upp mig själv en enda cm till att på en bra dag kunna göra 5 chins. PUSS! 

09:49

 
Så det är måndag och jag tror att jag känner för lite "rutiner" och sånt där. Kanske bra att inträda som en ganska efterlängtad människa på jobbet. För en vecka sedan drypte det ångest över min kropp då jag verkligen inte ville tillbaka men nu känns det faktiskt kul typ. Saknar pommes<3 😏 
 
SAKNAR ALLA KÅMPISAR!!!! Där. 
 
Ligger faktiskt fortfarande i sängen shame on me men tänkte gå upp nu och hahaha jaaa gå upp i alla fall. Senfårvilase. Ser soligt ut! Ae juste kan inte sola pga duvan. 

HEJ

 
Mat och bio. Godis och kokosbollar dega totalt sönder i soffan det finns inga rutiner längre. Semestern har gått liiite överstyr. Typ vaknar tolv och kommer igång med dagen vid fem. 
 
Så tänker jag att nån gång i livet måste det få vara så att man inte ska behöva vara duktig på några veckor utan bara skita i allt. Så det är väl det jag har hållit på med ett tag. Nu återstår det en vecka kvar av ledighet för mig och det ska spelas två matcher och jag ska till Stockholm i två dagar och jag vill även sitta på uteservering för snart är hösten kommen och vill även baka och äta kräftor. Om du bryr dig. 
 
Vad som annars händer är att det bor en duva i vår trädgård som har flugit in i huset samt IN I MIG när jag låg och slappnade av i solstolen igår. Den måste va gravid och förvirrad för den är så himla tjock. 
Vågar inte va i trädgården pga detta... Man vet inte vad den kan styra med... 

Gråter

 
Tänker såhär: antingen skiter jag i att blogga för evigt eftersom den här bloggen numer liknar vet inte men det är så himla rörigt och det finns liksom ingen röd tråd i den osv... ELLER så låter jag den här bläbloggen finnas kvar som ett minne samt att jag startar upp en heeeelt ny och "spännande" bättre uppdaterad blogg som handlar om någonting. 
 
Frågan är ju om det ens är nån som kommer läsa den då och om jag ens kommer orka skriva nåt. Läser inte ens nån blogg typ längre? 
 
Aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh kan inte bestämma miggggg. Hjälp. 

20.21

 
Och redan har snart halva min semester passerat. 
I just dont know what to do with my life anymore😳 
 
Just nu känns det som om jag föralltid skulle kunna leva som en arbetslös. Gå upp och veta att det finns INGEN som kan säga åt mig vad jag ska göra. Mitt mål är därför att vinna på en trisslott. 
 
Aaaa meeeeen aa. Jag slösar så sjukt många pengar också:(:(:( Mitt sparkonto innehåller 2 kronor. Annars är jag väldigt lycklig. 
 
Nu tänker jag faktiskt äta godisnappar. Framför en film - very blogISCH.