Ser ni inte vad lycklig jag är





gillar sista bilden :)

okej HEJ!? någon där ens.

ligger i stor omfattning efter i datavärlden kan jag lova. ska därför ligga awake halva natten och läsa ifatt bloggar.

var i Linköping med en kusin och en bror förut. idag var det alltså hm nu ska vi se femte gången jag åkte in till dit för att försöka hitta skor till studenten.
mission failed igen tyvärr.

känns knasigt att jag har en bil som är alldeles min bara. det dära "pappa ska du ha bilen imorn?" existerar liksom inte längre. jag kan åka när hur var jag vill :S:S:S:S sååååååå great.

vet inte exakt hur nästa vecka blir gällande bloggskrivninG men kan varna om att det lär inte bli mycket. för jag tänker nämligen njuta till max (inte där jag ska jobba) av min enda studentvecka i livet.

Vet att jag inte har bloggat

Men vi har faktiskt inte tillgång till internet hemma just nu.

Eller okej då jag orkar bara inte. Jag har köpt en bil också.

Kan det bli bättre

först gick jag på en bal som jag fortfarande tjuter av lycka över då och då. spelade match i 25 grader och sol dog stenhårt men det gjorde ingenting för vi vann så snyggt.

fick reda på att jag klarade matte c och åkte hem som Världens Lyckligaste Tjej eller det trodde jag. bestämde mig faktiskt för att ta tag i den ganska stora geografiuppsatsen och inser nu att jag har nog aldrig skrivit en inlämning på 30 min men allt har en första gång och nu är den dålig men färdig.

VILKET betyder att jag bara har en endaste sak kvar att göra innan jag är klar.

aha. sen spelade jag fotboll again med bästa laget. på cykeln hem ringde min telefon.
fick jobb på Max?! 

DÅ blev jag Världens Lyckligaste Tjej for real för plötsligt blev mitt liv så mycket lättare.

mer: 

ledig imorn och på onsdag typ 
fredag mösspåtagning 
studentvecka
TA STUDENTEN 
Summerburst 
en amazing boyfriend

tror aldrig jag har mått så bra som jag gör nu

Saker jag gjort den senaste tiden





fått tårta av Klein. den märkliga mannen.





tagit kort på mig själv i ett fönster bfa (bara för att)




ätit glass med Anton vid hamnen i Motala





spelat golf



KLARAT MATTE C och haft celebration över det på Mc.

undrar hur jag ska förklara känslan när Magnus sa "jaa, då är den här kursen slut"
ojojojojojojojoj slog nästan händelser som finding money you didn't know you had eller when a person doesn't let go from a hug even after you do.

Bal 2012






























ovanstående bilder förutom de två sista är tagna av Jenny Pettersson och jag är så blödigt tacksam för det ska du veta. TACK.

Smakprov



















kan inte beskriva dagen. ska gå igenom den asnoga och sen lär jag bomba er med update och bilder så att ni nästan vill sluta läsa den här bloggeN.

det kan va det bästa jag gjort? 

Prom day





har sovit för lite men när man är så exalterad över något spelar det oftast ingen roll.

IDAG SKA JAG DANSA BAL :D:D:D:D OH MY GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD VAD KUL DET SKA BLIIIIIIIIIIIIIIIIIII. ska vara på Studio om en halvtimme HEJDÅ och HA EN BRA DAG för DET SKA JAG!

Det ska bli bra

känner för att vara väldigt off härifrån idag också. är psykiskt instabil.

så jävla psykiskt instabil för ett matteprov jag tror kommer avgöra hela min livshistoria. heheheheheheee. grät igår nästan.

nu är klockan snart sju och himlen sa nyss åt mig att det blir en stört solig dag. tar la tag i känslorna sätter mig i aulan i fyra timmar och gör. så gott. jag kan. på nationella.

sen ska jag le och sola även om det går som en dans på taggtrådar. och på tal om dans imorn går vi på bal även om jag absolut inte är ett fan av min klänning.

Sådär kan man också se ut

hej! ligger och undrar om jag lider brist på nåt nödvändigt ämne för ända sedan träningen har jag känt sjuka extrema sug efter avokado och en stor jävla lax.
och spenat! GUWD VAD LÄNGESEN.  

på tal om träning. min fasters facebookuppdatering:

"12 km på 70 min - helt okej!"

EEEEEH AAA det var det la. kul att en dubbelt plus lite till gammal människa är mer fit än jag. 

just nu vill jag låna Mattemagnus hjärna för jag fattar inte när jag räknar. eller nä jag är typ i ett läge där jag nästan förstår samt skulle kunna göra ganska bra ifrån mig om jag bara fick en dag eller en månad tillgodo att fräscha upp mina svaga men ännu nog bestående kunskaper.

för det räcker inte att nästan förstå matte det är inte som att komma ihåg en glosa för en glosa är alltid samma på provet medan en uppgift i matte alltid är omformulerad. och sånt orkar jag inte leva med.  

Vad är det jag har kvar

tre inlämningsuppgifter ett tal i svenska nationellt prov i matte c.
tänk om det här är sista gången ever jag pluggar.

igår vad jag och Anton på broutflykt. det är liksom vår grej. tror vi har besökt typ mer än tio stycken den här våren.








nu ska jag till skolan i VÄRLDENS SOMMAR. hatart.

Väderstad in my heart




ställde trots min ledighet klockan igår bara för att klart.se lovade fet sol men det första jag hörde och såg i morse var åska och mörka moln.
är inte ledsen alls men det skulle ju va trevligt att sola lite innan balen på lördag omg omg omg omg omg omg min klänning har inga skor än @stressadtjej#sweden

fikade nyss med mamma och nu kanske man måste börja med matten om man ska lyckas få ihop några g-poäng på fredag.

Älskar alla färger





efter världens hetaste dag typ har min kroppstemperatur återgått till sitt normala läge. kände mig så himla fri när jag cyklade hem från träningen.
haha aa ville bara säga det...

måste egentligen plugga fett mycket, men istället tänkte jag lyssna på musik och titta på solen när den går ner. sitter nämligen i trädgården helt alone med filt te naturgodis och såna tjejiga grejer. TRIVS HÄR. fast jag saknar Anton.

AMEN JAG ÄR JU LEDIG IMORN, och det fick mig att tänka på en hemsk händelse i skolan idag. Klein som tror att han är vår mentor fast han egentligen inte är det har pratat om att bjuda vår klass på dyra tårtor i typ tre veckor. för att vara snäll och önska oss ett bra liv antar jag. det är bara det att varje gång han har föreslagit en tid har eh ingen kunnat och det har därför aldrig blivit av.

när jag skulle åka hem förut kom Klein bärandes på två tårtkartonger och såg sorgsen ut.

"jag träffade Sofie nyss. hon sa att jag inte kunde bjuda er på fika imorn heller för att ni är lediga... nu måste jag nog slänga de här tårtorna"

ASSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ just då kändes det som om han ba KASTADE hela universums skuldkänslor över min svettiga kropp.
:(
:(
:( 

varför fick jag ta den smällen.

bara för det måste jag visa den här tanten jag såg som gick med vinterjacka och mössa på världens varmaste dag wtf:




Måndag







för två dagar sedan gick jag bara på vad känslan sa och inte huvudet och gjorde därför en dum sak. jag kasta mina månadslinser som ännu inte ens var 14 dagar gamla.
men jag såg ju inte ett skit och det kunde jag inte acceptera.

kvav dag ju. först svettades jag bokstavligt talat ihjäl på bussen klockan sju (??!!) på morgonen. dog även i skolan och på idrotten då vi spelade fotboll ute.

slutade runt elva då blev det pizza och sallad och kebab och dricka i en solig park med L och S. sen hem sen arbetsintervju som var askonstig. skitkort tre min typ och det kändes som om jag inte ens fick chansen att visa 10 procent av fantastiska mig. men men. MEN MEN! det var visst tusen andra som hade sökt också. kan ju hoppas i alla fall. 

sen kom ett ösregn i bilen hem och jag kom på att jag hade glömt min öppnade men olästa Solotidning i gräset där hemma. inte mycket kvar av den :( var det inte.

Kanske skulle börja stretcha

pappa spelade in en låt med två tjejer plus deras mamma här idag. när pappa såg dem komma genom fönstret sa han "du kanske känner de där Lydia. de ser ut att va i din ålder"

34 år var den ena. JAHA. men jag tänker inte bli sur för det. om jag ser så gammal och mogen ut kanske jag får jobbet på Max.

idag har jag sovit och spelat match. gjorde världens snyggaste inläggvolleykryssetmål. det är sant :D
haha Vincent precis nu: 

V: hörde att du gjorde mål på matchen
L: vem sa det
V: Adam
L: aa
V: det var snyggt också sa han
L: aa
V: ofta

sen gick han. kärlek på vår relation<3 enda vi sagt varandra idag.

aja. när jag cyklade hem på Turboklas kände jag av pollenallergin extreeeeeeemt kan jag tala om. det är som att det typ åker omkring massa osynliga attackerande pollenmoln i världen. eller det kanske precis är vad det gör. SUGER i alla fall. är jävla trött på att klia mig i ögonen. nu ska jag äta 2,29 kronor i kg godis från Östenssons. hejhej! hejdå!

ni får ingen bild.

Bra:

Sarah Brightman – Scarborough Fair
Empire Of The Sun – We Are The People
Birdy – Shelter
Florence + The Machine – Shake It Out - Acoustic
30 Seconds To Mars – Hurricane (Unplugged)
Placebo – Running Up That Hill

Jag älskar skogen







igår var jag och Anton på Omberg. allt gick bra och vi hade världens bästa team work hittade dit och så på nolltid. tills! vi parkerade någon mil nedanför där man egentligen skulle ställa sig. blev ett svettigt bestigande av krokig asfalt ganska länge. vi ba asså ska vi gå tillbaka eller? nä för TÄNK om vi kommer fram om vi går bara runt det där hörnet också osv osv.



pauz





ägigt väder








en liter majonnäs och typ alla kex behövdes



rista in min bokstav i bordet




hitta ett klätterträd





YeStErDaY




4 iphone






1. jag :D
2. sitta med Anton i ett lekparkshus
3. biopopcorn är äckligt
4. MIN skog se så fin den är

klockan är mitt i natten och jag har haft en väldigt bra kväll men nu är jag så mätt på godis att jag inte vet vad jag ska göra.

Love my garden



för den är MYSIG. precis som Anton.

igår:

jag: asså varför ringer inte Max för
Jenny: vem är Max?

senare

Jouline: jag har fått jobb på fritidsgården i sommar
jag: jag vill bara att Max ska ringa
Jouline: vem är Max?

hehe båda trodde jag menade en kille som hette Max men nääää.  

i alla fall så ringde Max NU! arbetsintervju på måndag! bara för det ska jag grilla.

Glad




Så kan det gå

i morse förstår ni trodde jag att jag hade drömt att jag beställde en klänning men det visade ju sig att jag faktiskt hade gjort det sen.
PÅ REA! är ju snål...

skoja men aa här händer det inte så mycket. det kliar everywhere och snart ska jag gå en promenad med mina friends jag hoppas vi dricker kaffe och umgås efter.

Resurrection



en av danserna. filmad bakifrååååååååån och lånad av http://tatsiananestserava.blogg.se

Sneak peak

Tisdag





när jag åkte bil igår höll jag på att köra över en katt. en asknäpp! panikbromsade och stod tillslut 100 procent still på vägen, men katten sprang inte därifrån. den stod och glodde på mig typ som att den var en tjurig gammal gubbe som går och muttrar över att ungdomar kör alltför snabbt och ansvarslöst i dagens samhälle.

hahaha ofta den stod kvar och kollade på mig!

idag är jag ledig, och jag är hur allergisk som helst. mamma ville ringa ambulans när jag träffade henne i köket. tittade mig i spegeln och fattade varför.

pallar inte längre snart asså :(

kan i alla fall bocka av idrottsinlämningen från min måstegöralista. nu ska jag gråta.

Hårshow 2012







































jag vet inte hur jag ska återge den här dagen.

orättvis version därför:

där åtta. fixa och trixa bar bland annat typ 30 astunga plattor och svettade sönder hela lokalen. klockan 10.00 dags för att fixa hår på Studio Hairart. jättekuuuuuuul!!!!! å vad duktiga alla ska va.  
först såg jag ut som en porslinsdocka och lockarna svajade som böljande tsunamivågor när jag rörde mig. 

köpte mat på Valentino snackade lite och efter det vet jag inte vart timmarna tog vägen för plötsligt var det bara fem minuter kvar innan allt skulle börja. dafuq nkv dvd. 

ca en timmes adrenalinkick i kroppen och DET VAR SÅ HIMLA KUL VARFÖR VAR DU INTE DÄÄÄÄÄÄÄÄÄR. 
nu tjuter jag. 

extra tack till:
Malin - för du tog initiativet att göra hela den här grejen
mina danskompisar - för vi ruled the world
Celina - för du tog kort

har inte druckit kaffe på två dagar och sova har jag inte inte direkt prioriterat heller såå AHA idag försov jag mig. men när jag kom hem hade min studentklänning kommit. 
älskar den nästan! äntligen.

Jag bloggar om igår nu!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Dansa pausa dansa pausa

nu tar jag mitt fullspäckade liv och åker till Anton så han kan lugna mig och säga att allt kommer gå bra i morgon.
för nu blev jag plötsligt nervös.

men mest ska det bli kul.

Mensvärk




så mycket skit som måste göras nu att jag överväger anställa nån som gör mina läxor och prov i smyg mot asmycket pengar! som i filmerna. ring sen möts vi i hörnet vid ÖoB ett mycket avskilt område.

nahe det gäller för mig nu att vara en strukturerad människa. idag har jag skrivit ett försenat pm och läst igenom och kommenterat två filosofiarbeten. mer jag bör göra istället för att kolla på dåliga tvrepriser är skriva klart idrottsinlämning och börja på naturkunskapsarbete.  

för klockan tre har jag genrep. i morgon ÄR hårshowen.
asså VAAAAAAAAAAAAAAA.

kom då!

Lagmans aula klockan 17.00. massa coolt hår och dans. då gör du en god gärning för majblomman och barnen också.

have to go!

Hej underbara människor

Micke sjöng Prins Ali-låten när jag kom till skolan idag bara för han tyckte jag såg ut som Jasmine slash indisk drottning i tröjan som jag hade på mig.

ville ändå det...

AA. JAG HAR EN STUDENTKLÄNNING NU. var för ett tag sen inne på Jones and jones fashion och där hittade jag en klänning jag gärna ville klicka. dock gick det inte då den var fett slut.
sen gick mamma random in på Tradera igår och ba skrek fem sek senare HALLÅ Lydia här är ju den där klänningen du ville ha!

i min size och ALLT.  

vann över 16 andra tjejer. dä du. nu hoppas vi alla att den sitter som ett jäfla smäck.



Onsdag

vi hade mattstafett på idrotten idag. såhär gör man:

två lag kör mot varandra och två och två från varje lag ska springa fram och kasta sig på mattan så att den glider framåt. laget som först glider till andra sidan salen vinner.
FUCK YEAH!

Mona varnade för att inte missa mattan innan tävlingen drogs igång. alla skrattade muntert. "vem missar mattan" liksom.

JAAAA JAG MISSADE den. kastade mig rakt på golvet och fick ont men döljde.

:( 

fantastisk dag annars. dimmig fotbollsträning och pizza ikväll igen.
hallå eller.

kameran dammar bort snart. ska ta tag! nu måste jag plugga.

Tisdag

var i skolan fast man inte behövde. väntade TRE TIMMAR på att Anton skulle sluta jag utser mig själv som den snällaste varelsen gud skapat. dock bjöd han mig på minigolf sen så det gick väl nästan jämnt ut och jag förlorade stenhårt.

när jag åkte hem vek sig ena linsen i ögat! ni som förbrukar linser kanske vet vilken extrem smärta som utstrålas när det inträffar. man kan inte typ tänka eller göra nåt annat än att panikblinka eller om möjligt lägga sig i fosterställning och vänta tills allt blir bra igen. 
 
och detta hände alltså mitt i Mjölby city vilket betydde att jag höll på att krocka och dö men inte bryr sig väl någon om det. en hjärtattack senare var jag hemma och åkte på domarutbildning.
lärde mig... ingenting.

sen gick jag ut i trädgården! och där kom jag på att jag har en blogg som jag aldrig uppdaterar.

 

Ska säkert bara ha mens

idag gled nån knäpp endagssjukdom in i mig. först vaknade jag i Mjölby och allt var Frid Och Fröjd men när Magnus började faktorisera på hela tavlan i klassrummet mådde
jag
AS
illa?

jag har inte känt att jag vill spy på länge och jag hade nästan glömt hur hemskt det är. gick till Mona och ba asså du jag kan nog inte hålla i min idrottslektion idag...
skulle nämligen ha danslektion. lära idrott B gruppen en individuell koreografi.
skapad av alldeles mig själv!

men jag ville ju kräkas upp mina inälvor.

Mona: det finns tyvärr inget annars tillfälle. gör så gott du kan.

vet att 80 procent av alla lärare lider brist på mänskligt medlidande men där gick FAKTISKT gränsen. kunde ju knappt stå. kunde ju inte säga emot heller.
kände mig blek och kall men genomled la skäjten tillsammans med Felicia efter det fick jag skjuts till Lundby där min bil stod sen åkte jag hem. 

spydde inte, men sov i några timmar. när jag vaknade var jag hungrig och tvingade pappa köpa pizza och som tack för det fick han min sallad från Hemköp som hade legat och mojsat sig lite i baksätet hela dagen.

nu mår jag ok.

Äter jordgubbar

idag skulle jag gå ut och cykla.
min cykel är sönder på nåt sätt och jag vet att den bara funkar i typ en halvtimme varje gång sen måste man pumpa den. sucks really. till grejen - testade cykla utan händer, och jag kunde inte.
skit det måste jag verkligen lära om mig. 

såhär var det när jag var liten också och hade lärt mig simma en tidig sommar. året efter kunde jag plötsligt inte längre och fick återvända till simskolan.
men repetitionen är kunskapens moder.

snart måste jag gå till mitt hemliga longboardställe och åka med. en del människor som jag känner tror att jag åker bara för att försöka va cool, men jag tycker minsann att sånt där är KUL så ta och håll käften.

enda problemet som återstår är egentligen när jag ska svänga samt hålla farten i uppförsbackarna. när det e fixat lär ni skåda mig utanför Hemmakväll med coola grapparna i Mjölby.

Hej

jag kanske inte måste ha en jättefin studentoutfit. kan klippa av balklänningen efter hela det kalaset är slut. den är ju vit.
och ful och fåfäng.

nae detta suger faktiskt. känner mig så oklar på många områden. alla lärare vill ha en sista inlämning i ämnet innan skolslutet.
sen är det nationellt prov i matte c - jag kommer hamna i en depression den veckan det har jag redan förberett mig på. köpte nya persienner som jag ska täcka alla fönster i huset med. sen ska jag inte visa mig på fyra månader och när jag på den bestämda dagen går ut i naturen igen kommer jag återupptäcka livet. 
 
okej det som jag måste köpa inom en snar framtid är:

- studentklänning
- balskor
- balväska
- ett smycke eller två
- solbränna
- bh utan rygg
- DISCIPLIN

skulle för en gångs skull vilja känna mig redo inför ett prov. det har nog aldrig inträffat. att jag liksom har känt i bröstet att nu KAN jag det här!
eller jo i franska.

saker jag gjort idag är första genrepet om det ens var det med hårshowen, haft pollen som vanligt, blåst iväg, ätit för snabbt och funderat på om jag har några vänner.

Han bryr sig nog inte

jag handlade på Coop med Sofie efter skolan. i bilen hem:

jag: jag tycker synd om min glass
Sofie: han bryr sig nog inte

Sofie trodde att jag sa jag tycker synd om Niklas.

ofta jag ens skulle ba amen jag tycker synd om Niklas! faktiskt! och sen att Sofie svarar - han bryr sig nog inte.
om vad? hon skulle ju sagt typ varför gör du det?

aja.

pappa och jag var i en secondhandbutik nyss. jag köpte ett skärp och han en väska som han pratade om hela vägen hem bara för att han innerst inne ångrade köpet. det skulle alla människor förstå. väskan var nämligen förskräckligt ful och sliten.

"dragkedjan är ju av bästa kvalitet!"
"det får plats jättemycket i den här väskan!"
"en sån här ny skulle säkert ha kostat 500 kronor"

haha. 

när vi kom smet grannens katt in i huset. det gör den alltid. jag blir inte ens förvånad längre om jag råkar se en katt gå omkring i tvrummet.


Green



Den känslan




igår slutade mitt och Sofies projektarbete.

EFTER TVÅ ÅR. FÖRSTÅR NI ATT JAG ALDRIG MER SKA SKRIVA EN RAPPORT OM BRODDWAY ELLER HÅLLA I RÖDA KORT MED STÖDORD PÅ FÖR SKA ALDRIG REDOVISA mer.
sjuk lättnad.

vi höll vår presentation om Broddways konkurrenters marknadsföring på företaget vilket kändes ganska seriöst. sen åkte jag hem och fikade ute med min familj och sen var jag med Anton och satt vid en å och lyssnade på våren och idag har jag ont i halsen så in i helvete.

Weey

igår klättrade Anton och jag i träd i Mjölby, och det var så himla kul att jag var tvungen att gå ut i trädgården och klättra igen idag när jag kom hem från skolan.







fast det här är inte vårt bästa träd. tog kort i det bara för att jag är den ENDA i familjen! som kan komma upp där utan hjälpredskap.

nu ska jag träna! fuck vad det kliar i ögonen.

Inatt höll jag på att dö

glömde stänga fönstret helt och tog inte nässpray innan jag lade mig. mycket dålig kombination.

pollen attackerade mig sakta men säkert. vaknade typ tre eller fyra och kliade halshuden blodröd för att försöka komma åt det som kliade inuti. 

gick inte började gråta och ropade på mamma. 

doctor doctor need you back home with me! 

det är verkligen jättehemskt nu sitter jag med Sofie i solen i skolan och så. 



 

Valborg














grillade hos Sofie och tog kort på hennes avhuggna träd. sen umgicks vi en lång stund tills vi började inse att vi måste ju gå UT när det är gratis inträde och allt.
hem byta om sminka på åka.
dansa
pausa

nu ska jag sola i en timme.