Pappas dumma frågor

kom hem nu på morgonen. när jag hade stängt ytterdörren:
 
P: kom du hem nu?!
L: nää...
P: ... hur kom du hem då?
L: jag cyklade
P: på morgonen?!
L: näää på kvällen...
P: ... har du ätit än?
L: nej ska göra det nu
P: har du inte ätit?
 
liksom. vad håller han på med. han såg väl att jag kom hem och behövde väl inte fråga om jag gjorde det. han måste väl fatta att jag cyklade på morgonen om jag är hemma klockan nio. har jag inte ätit så har jag inte ätit. liknande sådana här frågor ställer han dagligen, och jag kan inte låta bli att bli tämligen irriterad. 
 
 
 
 
 

Torsdag

grej som händer mig många nätter är att jag vaknar ganska random och då på direkten sträcker mig efter telefonen för att kolla instagram/facebook. fastän jag egentligen är för trött? ligger där och kisar nästan somnar samt tappar telefonen i ansiktet händer ofta också...
sen somnar jag igen.
 
äter frukost. ringde nyss min tandläkare och avbokade min tid idag.
 
jag: jag ska jobba så jag kan inte komma
hon: mmmm. du vet Lydia att det här är sista året som du har tillgång till gratis tandvård. så det gäller för dig att komma hit innan årsskiftet och att du ser det här som en viktig sak.
 
?
 
assåååå skrattade typ. det är ju liksom inte nyårsafton i morgon óm hon trodde så. ska hämta mer oboy.
 

Det är inte kallt idag

Just nu ligger jag i min trädgårdssoffa under altanen och tittar på The notebook. Känns väldigt klyschigt. En ledig dag.
Ska inte dricka te och hämta en filt lovar..;)

Igår jobbade jag det var ganska kul. Sen var jag med Anton och skrattade åt att han hade tagit med sig matsäck till skolan bara för han visste dagen innan att han inte skulle hinna äta på morgonen. Sov där och åkte buss hem idag. Åker buss då och då nu för tiden faktiskt. Saknar ej kan jag säga.

Har äääveeeen gjort fyra egna hamburgare två gav jag till pappa. Ska inte göra NÅT vettigt innan träningen. Det är detta jag älskar med att ha tagit studenten.


MmMmM

Sista MK

 
titta roligt vi hade igår. frös väl ihjäl och åt råa korvar med bröd då ingen orkade ta steget och steka. ingen ville heller lukta stekos.
åkte sedan in till Motala med en trevlig karaokebuss. slapp kön och älskade livet. idag har jag dock kraftig jobbångest. ångest ångest ångest ååå döööööö
da mig!
 
nejdå. känns bara tråkigt. har nyss ätit två stora mackor fil flingor oboy samt druckit en hel liter mjölk. ja. vet du hur gott det var elle. men jag känner inte för att gå och lukta på hamburgare hela dagen. kommer må illa tror jag. kan dessutom vara så att jag måste cykla till jobbet...
nae det gör jag bara inte.
men jag kanske måste:O:O:O

Subway

 
mycket stressigt matställe om jag får be. "hej hej vilket bröd ja okej vad ska du ha för grönsaker???!!! säg!!!! fort!!!! okej. jag kan hjälpa nästa!!!!!" typ.

Måndag

 
man måste ha: en banan, ett ägg, en halv dl mjöl, en tsk vaniljsocker
 
mosa bananen häll i resten av sakerna blanda stek. lägg på blåbär hallon nötter grädde sirap. bättre frukost.

Hej jag taggar match

Ett skal

Glad

Lite Liseberg

 
fin dag. började tråkigt dock jag mådde illa och var förbaskat trött. satt i baksätet i Sabinan PYTTELILLA överdriver ej bil och sov oskönt säkerligen hela vägen upp. idag har jag små blåmärken i huvudet eftersom jag dunkade i rutan hela tiden.
 
vädret skulle va regn men blåaste himlen visade sig när vi anlände. glaaaad. skulle tagit shorts och linne inte jeans och stickad tröja.
 
jag gillar nästan karuseller nu? en dag kanske jag sätter mig själv i Atmosfear.
WHO
KNOWS
 
mja. hela dagen gick sedan som ni säkert fattar ut på att åka äta skratta bli blöt. regnet kom sen.
 
 
  
 

Mobilbloggggg

Saknar blogga.
Varför gör jag det aldrig dårå.

Jag ska jobba nu så måste verkligen dra. Hoppas ni stannar kvar här ändå. Ska bränna upp min lön på Liseberg IGEN ja och typ kläder och mat. Kan väl bli kul att hänga med i den historien!!:)

En vaniljlatte:

<3

10.11

första gången sen innan studentveckan jag var ute på stan klockan typ åtta på morgonen idag. saknar att vakna upp med alla andra, se folk gå till sina jobb sina skolor, morgonljuset. a. lite höstkänsla finns i vädret också. vet inte vad jag ska tycka om det.
 
 
 
här träffade jag Anton för första gången. det var mars och kallt. jag hade på mig skinnjacka och frös ihjäl men det sa jag inte. vi hängde över broräcket och pratade i två tre timmar kanske.
 

Blä

 
känner mig så arbetslös och fattig som man kan bli idag. tänkte att jag typ om en halv vecka ska börja nytt projekt alltså uppdatera mitt cv samt skriva måååånga personliga brev. japp nu vet ni det. nu är bara frågan om detta kommer hända eller inte.

Tisdag

 
idag har jag varit trött. ute igår och skjutsa pojkvän till skolan klockan sju i morse.
när jag kom hem däckade jag i kökssoffan. det är den oskönaste möbeln vi äger.
 
vaknade upp nån gång sen på dagen. åt lite glass i soffan. tittade på gossip girl. mamma gjorde mat. jag åt ute. det kom en geting som var efter mig jättelänge! eller egentligen var det väl maten den ville ha. den försvann inte och jag var desperat att sitta ute så jag gick in, tog en liten burk, lade en köttbulle med lingon i den, och sen ställde jag den på marken bredvid altanen och "lockade" getingen till burken istället för min tallrik.
asså haha gud. hur kommer jag ens på nåt sånt. fungerade visserligen.

Bästa måndagen

Boda Borg var jag på. Kände mig som en riktig gladiator typ.
Dödens träningspass? Samma nivå som Anna Skipper kan jag känna.

Nu: träning!?!? Jag orkar?

Måndagsklubben:):):) !!!!!!!!

Asså jag har ätit frukost fransk korv kex nuggets cheeseburgare cola annan dricka mackor choklad sockerkaka kinamat idag.
Är inte mätt. Och klockan är inte ens sex. Jag kommer äta minst en gång till. Im a machine.

Och jag tänker inte köpa kräftor för det är dyrt

 
jag bambihalkade på matchen idag. landningsplatsen blev dirr på svanskotan. en av värstingsmärtorna.
och alla ba garva.
det känns som det sitter en rävsax där nu.
 
vann. som vanligt nu för tiden ^^
 
ikväll kommer min kille haha lät töntigt. i morgon jobbar jag och sen är det kanske kräftskiva hos Ida.
fast. jag har inte en endaste kräfta. och jag hinner verkligen inte åka och fiska tror jag intE!

Vad händer nu för tiden då

jag fortsätter att jobba då och då och när jag inte gör det lever jag antingen i min ensamhet eller hittar på saker med kompisar eller Anton. pappa är ofta småsur och vi brukar hamna i onödiga konflikter. typ igår "bråkade" vi om min lön? hur nu man kan det.
 
jag var i Varamon!!! min enda gång den här sommaren. hur ledsamt är inte det.
 
mått dåligt också har jag till exempel haft smärtor i magen huvudet ryggen utan att jag vet varför. SÅNT är verkligen STÖR typ om man har lite/lagom ont i magen sådär att man ändå kan stå upp och prata normalt och utföra lättare fysiska aktiviteter men ändå går man och tänker på det 24/7. åh försvinn bara.
 
min framtid ser tråkig ut. elle... aaaaaa. har inga jobbpass typ och alla börjar skolan. alla goes back till strikta rutiner och får ett strukturerat liv, medan jag fortfarande sover till tolv och äter potatis till frukost. vill inte va en sånnnnnnn. så nu måste jag söka nya jobb, och börja ställa klockan.
 
 

A little last days

 
mår bäst nu. i min själ i alla fall. jag har aldrig varit så lycklig i mitt liv som när jag träffade Anton igår. det var sol idag. jag tränade lite fotboll. jag äter bara god mat.
 
känner dock att en smula krasslighet förekommer inom mig. mycket ont i huvudet till exempel.
 
jobbar ingenting typ. den här veckan två dagar som sagt. nästa två också och även veckan efter det.
?
såhär mycket ledigt VILL jag inte ens ha.

En av de bättre kvällarna

 
måndagsklubben. endast två gånger har jag fört liv där denna "sommar".
 
först i Linns pojkväns lägenhet som var mysig kan du hälsa han. fint toalettlock också. där pratade vi om Elias blåtira under ögat på balkongen, åt chips, åkte till Max och kan lova att jag INTE VERKLIGEN INTE blev avundsjuk på Moa som stod där och jobbade kväll i drivern. åh så lycklig jag kände mig. för en gång skull var vädret fint också.
 
in till Motala sjöng fult och högt i bilen. träffade halva gamla klassen typ med. MICKE! FILIP! KREESE! LISA! EMELIE! jao det var härligt. det var en härlig kväll. som jag var värd.
 
när jag kom hem åt jag ris med ketchup.......... det var inte ens lite gott kan jag känna nu.
 
 
 

Den bästa känslan i kroppen är efter man har spelat match

 
då är den mör och hjälplös och förtjänar allt.
 
åkte hem till Emma efter vi vann. asså vi ligger typ etta nu:):):):):) slängde i oss tacos och somnade i soffan typ. det vi orkade med.
 
jag jobbar två dagar den här veckan. det är ju jättelite? kommer jag bli avskedad. självklart kommer det regna hela tiden, så jag får väl börja läsa boken jag lånade. En dag är dess namn. sen vill jag shoppa sönder alla pengar jag har, gå ut, pussa på Anton, träffa danskompisarna och övriga kompisar, träna fotboll och åka till Ullared.
 
eller vill jag åka till Ullared... Ida sa något klokt häromdagen. typ att det känns som man åker till Ullared och handlar massa bara för det är billigt sen i slutändan har man gjort av med typ 2 k på skitgrejer som man bara stirrar på när man kommer hem. sen tänker man "vill jag verkligen ha det här?"
"kanske skulle jag köpt de där fina skorna i alla fall"
 
MEN samtidigt är det mycket mysigt att åka dit! speciellt när man sover över hyr en stuga med en snäll häst utanför och man får bo med fyra bästa vänner. och höra smattrande regn mitt i natten.  

Jag har aldrig förstått mig på de här godisarna

Det här blir en bra dag

 
long time ago jag var ledig en söndag. söndagar senaste tiden har inneburit stressjobbdagar för mig.
idag ska jag bara spela match sedan ha tacomys hos Emma<3
 
märkte igår på rasten att min (Antons egentligen) matlåda hade blivit utkastad från kylskåpet:( det är nämligen så att för lite mer än en vecka sedan fick jag en matlåda av Anton när jag sov hos honom. då han proppade den med potatissallad lyckades jag ej äta upp allting på jobbet och därför lämnade jag kvar den i kylskåpet. diskade den alltså inte. bara att jag råkade glömma matlådan med potatissalladen där inne varje dag jag jobbade efter detta. haha så himla konstigt det första jag tänkte på varje dag var liksom NU MÅSTE JAG KOMMA IHÅG ATT TA HEM MATLÅDAN NÄR JAG SLUTAR. men sen gjorde jag aldrig det.
 
förstår faktiskt varför någon av cheferna slängde den. skulle dock velat veta hur en två veckors gammal potatissallad smakar.
och jag får väl köpa en ny matlåda till Anton.
Anton som kommer hem om två dagar! asså shit vad jag saknar.

Sol altan snacks ost kompisar

 
Jag Ida Felicia Jenny var på Ica efter jag slutade. tre av oss önskade förtära naturgodis men Jenny envisades om en brieost..........
 
Ida: mamma Jenny köpte en ost. hon ska bara äta den
Idas mamma: HAHAHA. jaja, den var bra...
 
tystnad
 
jag: asså hon ska verkligen bara äta hela osten
 
HHHEEEHH. pappa hade snott bilen igår också. alltså han cyklade från Skänninge till Mjölby smög in på Max parkering och tog bilen med hans extranyckel? tror ni jag blev försträckt och knäpp när jag steg ut ur städdörren och inte skymtade bilen någonstans?
jappjappjapp.
 
jag: BILEN ÄR BORTA!
pappa: jaaa jag tog den. kom ju på att inte bromsarna funkar ordentligt och då ville jag inte att du skulle köra bilen hem
 
ahopp. skulle jag gå hem då eller vad han nu tänkte. idag jobbar jag igen ett långt pass ganska.
 

Mobilblogg

Vet ni vad jag inte saknar? Att komma hem efter lång skoldag, råka somna, vakna i mörker, trött kall frysig hungrig och inse att man har hundra saker man måste göra.
Jag saknar inte att ofta vara oförberedd inför prov. Inte heller att plugga matte och aldrig fatta verkligen.

Jag behöver ju aldrig uppleva detta igen! Men det har jag inte förstått än heller. Jag kommer hem från Max, och gör VAAAAAAD JAG VIIIIILLLLL FFFFUUUCCCKKKOOOFFFFF.

Ja.

Nu blire jobbB. Ikväll blire tjejkvällL.

Äntligen

 
har jag en ny telefon. haha är ju så van vid att menyknappen inte fungerar så trycker ashårt på den nu också fastän man bara behöver sväva över den med fingret typ.
åhvanajs. nu blir det instagram.

På dessa byxor spillde jag tomatsås

 
japp. men det blev riktigt snyggt! tog en trasa och bredde ut det lite också så det såg ut som en eldflamma. ohyeah.

Tasted like heaven

to

14.14

 
för första gången på hela sommaren har jag ingenting att göra. förr hade jag ofta sådana här dagar. när jag bara hängde med mig själv. vet inte hur man gör längre. säg mig vad gör man när det regnar man är ledig alla vänner jobbar och pojkvännen är utomlands? har: solat några minuter i solarium med Emma Alma, lånat en bok, städat hela huset, funderat över rymden.

En kladdkaka och massa jobbprat

 
det var vad vi gjorde. Linn berättade att hon en gång en mörk natt hade vaknat av sig själv och upptäckt att hon rensat ogräs i sömnen. och så kan det väl bli om man gör det varje dag i åtta veckor.
precis som att jag drömmer att jag måste göra pommes typ varje natt!!! börjar bli riktigt jobbigt.

11.17

igår skulle jag gå ut. detta hade jag längtat efter i en vecka. så när klockan var kanske sex mådde jag så illa att det enda jag kunde göra var att ligga i sängen och typ kvida och skrika.
 
hahaha när det lugnade sig sen LITE grät jag asmycket. mitt liv sög ju. ensam hemma i mörkret spyfärdigaste när mina vänner dansade sönder sig själva. Anton skulle åka till Grekland och vara borta länge och vädret ska regna nu när jag är ledig typ jämt.
 
jättekänslig var jag.
 
och må illa måste va en av värsta känslan.
 
 
omg vad jag saknar dig redan. sen när blev jag såhär blödig.
 
Jenny min bästis åker till USA i ett år idag. detta fattar jag inte heller. om du på något sätt läser min blogg där nere vill jag att du ska veta att du är så himla duktig. jag skulle nog inte klara att åka iväg ett år. ensam.
 
IDAGRÅ ska jag deppa lite, låna några böcker på biblioteket, gå en promenad, få hit några vänner och fika med dem.

Ett kalas

 
Anton och hans tvilling Andreas firade sig i lördags. deras mormor var det gulligaste jag sett tror jag.

Okej

SKIT i denna blogg tills på tisdag. då är jag back kan jag typ lova.
 

När man har jobbat från 08 till 21

då är man tydligen fortfarande pepp på livet. asså kollade mitt schema nyss. jobbar ju typ INGET de kommande veckorna?! 
jag ska sola!!!!!!!!!!!!!! solen måste komma nu.
 
Skänninge marknad och allt är det ju så den ska jag gå lite på i morgon sen får jag väl se vad jag hittar på. kanske går på fest. ännu vet ingen.

ÅH jag mår bra puss!!!!!!