Älskar Solotidningarnas statements ibland

"Jag vill ha en jämn och fin bränna i sommar. Hur ska jag göra?"

"Att ha en snygg solbränna är något de flesta strävar efter när solen börjar titta fram. Satsa på en bikini utan band!"

YOU DONT SAY!?!?

Idag solade jag med pappa





tills jag hade sönder halsen av allt gräs ASSÅ DAFUQ. jag ÄTER tabletter och jag typ DRICKER nässpray och använder gasmask när absolut ingen ser mig.

valborg är det idag och jag ska premiärgrilla.

21.13

har man en blogg får man ta ansvar för att skriva i den vilket jag inte typ gör. sorry friends! men ni vet att när sommaren kommer med dess varma aktiviteter och när jag har tagit studenten åh then I'll be yours truly. 

om jag inte får fast anställning på Max vill säga. asså jag måste få jobb någonstans. träffade Madeleine idag som berättade att hon har jättesäkert arbete hela sommaren på Östenssons och att hon därefter antagligen kan bli tillsvidareanställd där.
och jag blev så glad för hennes skull samtidigt som jag greps av arghet över min lathet och mitt oengagemang. ba men jag har sökt fyra jobb hur många har du sökt frågade jag Madde. 
mer än 30 sa hon då.   

men! någon måste ju verkligen vilja anställa en sån som jag. en musikalisk pollenallergiker med dålig syn och 50 procent hörsel som hatar och helst tar avstånd från ekonomi men ändå går den gymnasielinjen.  



  

När blev jag såhär allergisk





nu har jag beställt hjälp hos läkaren för jag tror man behöver det om man hostar blod på morgonen och ögonen ser ut som eldklot pga att man tar i dem för mycket.  

Fredag

sitter här och äter glass och knastrar lantchips fantastisk blandning efter en promenad som var hemsk. alla pollenpartiklar attackerar mig jävligt hårt så fort jag visar mig utomhus :(  

man borde verkligen tillverka vikta chips. de är dubbelt så goda.
jag undrar varför. det är ju samma smak! är det konsistensen? ELLER är det för att ljudet blir annorlunda no one knows.

lämnade faktiskt cv på Burger king och Max idag. sen var jag med Anton och skrattade åt att han har fobi för sockriga och salta godisar. han kan äta dem men inte gräva i dem för han gillar inte ljudet.
hahahahah assåååååååååå.




I hate everything

min Synsamrådgivare har sagt åt mig att verkligen inte ha på mig linserna om jag har pollen eller andra allergier. men idag sa hon att jag måste ha på mig linserna när jag kommer på undersökningen. 
trots att jag har pollen asmycket och fast jag åt nyss ett äpple som jag inte får.
hur ska hon ha det!

det var samma som när pappa sa att jag skulle handla Mcdonaldsmat åt han igår. gjorde väl det då jag är en underbar individ. sen ville han inte ha den när jag kom hem!

"jag köpte en fet hamburgare på Sibylla"

så fick jag äta upp det för jag är en underbar individ whatafack. 



Så kan det va

hatar visst den här bloggen nu för tiden. idag har jag varit glad och ledsen, mätt och ful, trött sen pigg, hel sen trasig eftersom jag sträckte upp nåt skit i foten på träningen och sen har jag även haft onödig ångest över prov och sånt. MEN jag blev alldeles nyss vis och kom på att ångest gör aldrig någonsin någonting bättre så fuck u.

hoppas verkligen jag kan gå imorn baaaraaa. har dödens fobi över att göra illa mig så pass att skadan hindrar mig från att kunna utföra rörelser. 

dessutom har vi treor första balträningen imorn ju. oj vad allt närmar sig utan att jag är klar.   

Too cool for school



nu är jag i en sån där vecka igen då det är så många krejer som måste göras att jag inte vet exakt var hur jag ska må och! när jag väl börjar skriver jag blogg istället.
fuckit att jag avbryter mig själv.

skrev ordet jag sex gånger där uppe.

hade i alla fall tur med vädret. kastade jackan på vägen hem och önskade att det fanns en mjukglass i handen. Anton vill köpa glass med mig nu skrev han och jag kan nästan inte säga nej.  

Måndag

idag ska jag plugga. det har inte hänt på nästan tre veckor. varför är det alltid så att jag aldrig har en aning om vad vi arbetar om i just geografin? jag vet inte ens vad vi ska ha prov på.
äre om vatten kanske. hur havets kalla strömmar färdas. ville ändå inte veta. går ändå inte i skolan om sex veckor. nu går jag och syr.  

haha nu går jag och spyr skulle det stå.



13.55

är i ett ovanligt mysmode just nu. ligger i min vita soffa lyssnar på Birdy dricker kaffe läser bloggar och på andra sidan bordet sitter mamma och för djupa samtal med sig själv. känns som det var jättelängesen jag ba var. 

ska lätt fortsätta med detta tills seriepremiärssamlingen är.




en målarrast i somras

Det jag handlade i Bryssel fast jag inte fick





Bryssel kväll 3









gemensam klassmåltid. alla fick välja mat för 200 kronor.




















sen gick vi ut. Jakobs jacka snoddes och inget Mcdonalds var öppet när vi hade dansat klart.

Bryssel dag 3















här bodde kungen med sin töntiga grind

















besökte EU-parlamentet och vädret svek oss vid två på dagen kanske. älskade mitt svarta paraply. sen åt vi på en sämst restaurang där maten dröjde 50 minuter.

jag Felicia Jenny råkade missa tunnelbanan också eftersom vi var så himla tvungna att köpa kaffe. blev left alone ett tag men det var det värt tycker jag. mitt huvud sprängdes ju typ för jag hade sådan koffeinbrist. 

Bryssel dag 2









började med nutellafrukost efter en vidrig natt. enda täcket hotellet tillägnade oss var en tunn filt som liknade min gamla tygtrasa jag sög och spydde på som bebis. man frös ihjäl asså. hade dock bara på 50 procent av värmen i elementet men det var mest spyfiltens fel.

på de tre sista bilderna ovan skådar ni resans första studiebesök. enda jag inte somnade på.




















hade börjat fatta att bakom varje gathörn fanns fina hus och smala vägar. bilarna parkerar liksom på båda sidorna om trottoarerna där borta trots att det då bara blir typ en meter stor yta för kommande bilar att åka på. när vi rullade till hotellet kändes det som jag satt i den dära snabba Harry Potter-bussen som kan göra sig hur smal den vill. var ju lite läskigt kanske!!!!!!




var på ett studiebesök till kan inte skriva så mycket om det för jag minns ingenting.
åt lunch och gick på stan igen. regnet började ösa och jag köpte ett svart paraply för att skydda mina vita byxor. hur vågade jag ens ha dem.





på kvällen köpte jag en stor jävla köttbit.

Bryssel dag 1






bussen gick 06.50. hann typ bara sätta oss sen var vid i Skavsta helt plötsligt! på flygplatsen åkte kameran ner i väskan men jag kan berätta lite roliga flyghändelser:

- när Kreese skulle snyta sig han var mycket mycket förkyld den stackaren. hördes på rösten och syntes i ögonen. han grävde i fickan efter alla tusen papper och när han sedan vecklade ut en servett och skulle genomföra snytningen sa han "fuck den var redan använd"

- en gång pratade vi om hur gott det skulle vara med en cheeseburgare vilket ledde till att Adam Kreese Jakob började mobba Mikael i vår klass som ofta äter på Mcdonalds.

Adam: haha nu skulle du allt vilja äta på Donken va Micke?
Mikael: ... jag är i alla fall den enda som har airbag härinne ifall det skulle hända något

- Adam: Kreese du satt ju fan och nös dig hela resan

nös dig?




sen åt vi på Mcdonalds när vi kom fram bara för det. dåligt utbud måste jag säga. ja ba hello one McFeast menu please. de ba we dont have that and we never will eller nåt sånt. men ni har ju den menyn på bilderna tänkte jag lurigt för mig själv då.











vi hade inga studiebesök första dagen och därför bestämde vi oss naturligtvis för att upptäcka Bryssel. här var vi inne i en jätterolig mataffär där allt kostade hälften så lite som i en svensk livsmedelsbutik. dessutom hade alla varor konstiga former. sprang la omkring där i några timmar kändes det som och ba KOLLA HÄR och HAHA och SHIT VAD BILLIGT belgarna suckade nog omg turister bakom våra ryggar men vi fortsatte yra mellan hyllorna.





















här är en människostaty som tog tag i mig så att jag skrek och fick en lindrig hjärtattack.




¨

sen köpte vi mäktiga våfflor. alla tittade verkligen på mig. gick och njöt av stunden eftersom jag tänkte att alla kollar bara för jag är snygg och blond och svensk säkert.
men så visade det sig att jag hade kletat nutella på hela näsan.









inte så mycket mer på hjärtat om den här dagen. sprang mest omkring på alla kullerstenar lärde oss området shoppade ett slag och benen var betty spagetty när vi anlände till hotellet på kvällskvisten. proppade dem med chips. 

dag två kommer i morgon. nu ska jag grilla i snöregnet.

Ni längtar ju

när jag kommer hem från skolan ska jag packa upp och skriva Bryssel del 1!!!!! för övrigt var det stelt och färglöst att komma hem till Skänninge igen. i Belgien grodde gräset.

Bonjour

Äter hotellfrukost med mina vänner nu. Tänkte bara säga att jag har tagit
400
Typ
Bilder
Och
Haft
Det
Bäst

Shoppat fast jag inte ska och ätit nutella varje morgon. Skrattat PROMENERAT och alla hus är så vackra. Det finns inga snygga killar och det känns som att man är en uråldrig staty eller nåt för man blir uttittad så in i helvete.

Ses hemma

Här ligger jag i sängen och borde sova

Jag fattar fortfarande inte att jag är i Belgien om några timmar.

Studentkryssningen var rolig men inträffade typ hur ska jag säga så himla hastigt att jag nästan inte hann uppfatta vad som hände ens. Så ska inte den här resan bli hade jag tänkt.

Kameran ligger 100 procent laddad i väskan och jag ska verkligen göra mitt bästa dvs försöka trycka in många kort i den åt er.
För min skull också.

Asså vet ni ens ett skit om vad jag ska göra? Iaf klassen ska på studieresa till Bryssel för att upptäcka ekonomiska byggnader samt förhoppningsvis ha lite kul på kvällarna och sånt också.

Om jag inte kastar in ett avskedsinlägg i gryningen är det här den sista bloggskrivningen fram tills torsdag. Hejhej!


Söndag

vaknade hos A och när jag gick ut därifrån lös solen bara för mig och allt var ljust och varmt. när jag kom hem i samma kläder som igår hade mamma gjort frukost till mig. jag älskar dig och inte bara därför. 

vi satte oss på övervåningen med kaffe och hon berättade lite om när hon och pappa fell in love och sånt där kul. tänk att de höll ihop trots att hon bodde i Skänninge och pappa i Värmland fyra timmar härifrån.
man hade mycket mer kämpaglöd förr i tiden.

klockan elva gick jag ut och gick med Deborah Julia Jenny Tabita, och nu måste jag ju typ börja packa Bryssel istället för att äta Taxfreegodis.


Younever worship your life


Miss you btw

haha hur kul är inte detta.

Andreas Weise-eventet i somras - Sabina agerade security guard. jooo du utstrålade ju säkerligen skitmycket respekt menar jag, och lappen på linnet ser inte alls tillverkad av dig själv ut.

Ett töntigt inlägg

om man är en kvinna har man rätt att va tjutig några kvällar i månaden.
det är fredag och klockan är halv tio och jag har ätit kladdkaka och jag har gråtit asmycket till Tarzanlåtar och A walk to remember.

jag kommer alltid älska den filmen jag kan till och med hela manuset typ.

en bra scen: 

Landon: I might kiss you
Jamie: I may be bad at it
Landon: it's not possible

kisskisskisskisskiss

Landon: Jamie... I love you

awkward silence

Landon: Now, would be the time to say something
Jamie: I told you not to fall in love with me

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR sen i resten av filmen vill man bara springa in i tvn och va Jamie.
en film av betydenhet och värde. ingår i listan 99 saker man måste göra innan man dör.

hejdå fina ni!

13.49

CHOKLAD?!











igår hade vi spelkväll! det är ju asaroligt! varför har man inte fler spel!
för att ett kostar 500 SPÄNN! its a pair of jeans dUdE!

vi körde bland annat "Med andra ord" eller vad spelets namn nu var. för ni som inte vet går det ut på att en spelare ska försöka förklara ett ord så snabbt som möjligt för dennes lagkamrat utan att ge föööör tydliga ledtrådar. Tabita och jag var team mates och hon skulle beskriva ordet sallad för mig. hon sa "isbergs..." och ja ba, CHOKLAD?! 

jag brukar faktiskt äta isbergschoklad.

vid ett annat tillfälle när Julia visade mig en bild på hennes iphone skrattade jag så mycket att jag inte kunde andas. det var nästan obehagligt. är det inte mycket sällan man tycker någonting är så kul att man inte vet var man ska ta vägen och tårarna ba rinner ut från ögonen och magen krampar ihop sig men ändå är känslan så himla najs?

AV EN BILD DOG JAG AV liksom. älskart.

idag är det fredag och jag har ångest över att jag inte har många kronor kvar på mitt konto samt att påsklovet tickar ut när som. jag vill inte ens till Bryssel på måndag. jag orkar inte packa och jag vill inte att mina sista sparpengar som legat där i kortet ända sen jag målade hus i somras finally skall spenderas.
på mat!!!!! helvete.

Studentkryssningen

back on land again! berättar väl lite:

det första jag ska skriva är vart tog timmarna vägen? vi steg på båten åt fiestade åt sen var klockan plötsligt sju.



bussresan tog jobbigt lång tid och jag frågade när vi var framme redan efter en tredjedel av färden ungefär. Ida hade med sig bullar Sofie choklad och Pimpim. alla tjejer hamnade vid samma säten så vi kunde kommunicera mycket bra. den enda roliga grejen jag kommer ihåg ifrån här är när det vid ett tillfälle var helt knäpptyst på bussen då alla föll i typ godiskoma eller nåt, och Linn plötsligt utbrast: "jävlar var det luktar munk härinne"
så alla hörde.
det var kul DÅ.

tillslut gled vi in i Stockholm och till hamnen där flera hundra studenter trängdes förfärat för att komma först i båtkön. man blev la irriterad.
när vi hade stått upp på olika ställen i typ två timmar och när dörrarna till båten äntligen låstes upp var det lika hysteriskt som när Idolkön på kanal fyra öppnas ungefär.

vi hittade vår hytt skapligt snabbt och sen sprang vi och åt buffé.




och asså jag var så dödens dödshungrig att jag åt tills maten inte kunde simma i magen längre utan skvalpade upp i hjärnan.
jag åt mer efterrätt än mat ni skulle sett Matildas och Linneas blickar när jag sa att jag ville gå och ta mer chokladmousse.

EAROIGJBNAEIO ÖGJR ÖOIZSFJRG A  ARE YA FUCKING KIDDING ME DUDE!?!!?!?!??!?? <WUHEROÄGIHWÄR<RS

typ så.

men har jag betalat för en buffé ska jag väl ha få buffé.









kassaste bilderna :(

timmarna som kommer sen är lite svåra att beskriva FÖR DE FANNS JU INTE! yeah klockan är tolv jaha nu stängde dansgolvet. så känns det inombords.

men det var kul! varvade mellan korridorer, dansgolv, hytter, utomhus och några andra ställen. jag och Linn satt i vår hytt i en typ timma någon gång under natten och pratade om allt kommer jag ihåg. man ba varför då. sitta i ett ljummet rum helt alone när det finns en ashäftig kryssning utanför.

klockan fem var det dags för frukost.
frallor chokladflingor tjock yoghurt omelett paj munkar grönsaker asså vill inte ens veta.

sen gick vi faktiskt och sov fast den egentliga planen var att inte göra det en endaste minut under resan. men det var typ det skönaste jag gjort i mitt liv, trots att man ibland vaknade och kände att huvudet låg en meter nedanför benen för att båten gungade så mycket.

vaknade kanske ett låg och pratade natten nån timme sen åt vi igen.



114 kronor...

här var klockan fyra på eftermiddagen ungefär. spatserade till Taxfreen och köpte godis för mer än 200 kronor (?!) ångrar.

resten av timmarna satt vi ner och kollade på konstiga drägg som fortfarande festade omkring.




att gå till bussen gick fett snabbare än att gå ifrån den och resan hem var fett skönare än resan till också. värsta superbussen. Sofie sov på mig medan jag lyssnade på Kent och åt mitt helvetedyra godis.

hemma tio och helt okej reparerad ändå tycker jag.



hittade ett svärd på mitt rum när jag skulle gå och sova.

idag vill jag bara rensa bort all skit min kropp har fått i sig under alla de här timmarna.

I bussen

Stämningen äger

We're gonna rock the boat

jag åker på studentkryssning i morgon men har inte koll på någonting.
vart ska vi ens?!

aja. kanske skulle ta och börja packa samt bestämma vad jag ska ha på mig JAG HATAR DIG GARDEROBJÄVEL. vill ju självklart slänga ner kameran i väskan också men tänker inte riskera den.

vet i alla fall att jag är back to Skänninge redan onsdag kväll. ett dygnsevenemang. vill göra en cover på Titanic-scenen när vi är på båten! den där när Rose och Jack står vid fören och låtsasflyger.

annars har jag spelat fotboll i kallt regn och nu äter jag överblivet påskgodis i min ensamhet och ser ut såhär:

If no one ever dared, we never would have built so high




jag åkte bil hem när solen gick upp somnade kort tid vaknade åt fem rostmackor dansade mig svettigare än vad jag blir under en hel fotbollsmatch ASSÅÅÅÅÅ!!!!!! fick jag vet inte när svagt ont i halsen kom hem igen och duschade. jag duschar alltid nu för tiden.

nu väntar jag på grillad mat.

Hej söndag




idag har jag och Vincent varit och storhandlat.
asså helt sjukt.

fick hem sådana dära ni vet tunna tidningar från Östenssons och ÖoB innehållande alla varor med extrapris just NU, och då var självklart mamma tvungen att utnyttja alla dessa erbjudanden. för hon är den mest ekonomiska kvinnan man kan hitta. true shit. 
köpte bland annat typ 60 toalettrullar. asnödvändigt köp <---- hahahahaha...

andra saker som åkte upp på rullbandet var fyra megasize ostar och två kilo godis och massa grädde och tvål och frukt och tio kilo potatis och kött och räkor och tacotillbehör och nötter och popcorn och shit vad jag älskar att ni läser den här oväsentliga skiten.

Dagens visdomsord:

- säg aldrig att du aldrig kommer tappa bort en tofs
- säg aldrig "du får tillbaka den här sen" när du lånar en tofs
- IBLAND kan det va bra att köpa ett tofspaket när den jobbiga personalen i kassan på Bikbok tjatar

Sorry kidz

träffat släkt och fått påskägg. blev som ett barn och ba JAAA ETT ÄÄÄÄÄGGGGGGGG när jag fick det fast innerst inne visste jag att när jag hade öppnat locket skulle jag ändå bara tycka om tio procent av godiset.

varför är det så att det är äckligt godis i påskäggen.

när vi åkte hem sen såg jag två små flickor gå påskkärringar. stannade bilen klev ur och gav dem mitt ägg! aldrig skådat så tindrande ögon förut!
kom på någon minut efteråt att det nog låg 20 halva godisbitar i det äckliga ägget.  

nu är det en extremt konstig känsla i kroppen. hela jag skriker efter sömn men det känns fett ovärt på en lördag. kan lika gärna bita i disktrasan tills kvällen är slut. insåg på Konsum att jag låg back i dygnsrytmen sa till Vincent att jag skulle hämta en ost men kom tillbaka med ett glasspaket.

"hallå skulle du inte hämta ost?"
"jooo VARFÖR TOG JAG GLASS DET SKA VI INTE HA" - gick tillbaka och ändrade.

typ som när man ska gå till ett rum kanske toaletten men går in i köket istället och ba... vad var det jag skulle göra nu igen...?

aop. KAN nästan inte använda månadslinserna. de må vara skapade i helvetets medelpunkt. nu ska vi äta pizza.

Idas partyplace








allting inomhus var sommar och jag behöll den mysiga känslan tills det var dags att gå ut ur huset.
fylleskjutsen som jag gav tjejerna sen måste varit den äckligaste bilturen i hela mitt körkortsliv.
storm + is + snö + ej fungerande vindrutetorkare + immiga fönster + gapiga kvinnor + sommardäck + inga linser.
dog i alla fall inte.

åkte till A efter och kom hem därifrån för två timmar sen du är bra och rolig.

på två dygn har min kropp fått fem timmar sömn. JAPP DÅ STICKER VI OCH DANSAR PÅ DEN!

Jag skaaaa refresha bildgalleriet snart sen

skulle precis logga in på Facebook men frågade mig själv i tankarna om jag verkligen ville skåda alla miljarder statusar om den plötsligt kommande aprilsnön MAN BA JASÅ SNÖAR DET UTE FÖR JAG MÄRKTE INTE DET när jag gick hem i den sjuka motvinden från min aslånga danslektion. 

nae ska nog sluta skriva om saker jag stör mig på för sånt kan vara ännu mer störande. ibland.

det var verkligen en fröjd för själen att få dansa idag trots att jag var tvungen att stiga upp ganska tidigt och att jag bara sov typ i tre timmar inatt.

hem sen duscha omg vad. jag. duschade. aldrig funnits någon äckligare än vad jag var för en timme sen. nu är det bara samla krafter inför nästa tillställning vilket nog kan funka om jag känner efter - " blundar och önskar att människokroppen inte laddades ur lika snabbt som ett iphonebatteri".

de två bästa apparna just nu är Rumble och Mirrors. är så skönt när man ba ser hur många ord man kommer kunna dra med fingrarna och jag älskar ljudet på nåt sätt.



Hi

Sorry men kan inte hänga här. Har så sjukt mycket i skolan nu.
Lovet tar musten ur mig.

Inte ens kul.

Nu ska jag dansa i alla fall!

Jag måste skaffa ett jobb också

ligger här och slappar järnet i sängen. har bestämt mig för att börja plugga korsningsscheman 21.00 alltså exakt nu. ska bara göra det här meningslösa inlägget.
uppdatera för att uppdatera.

linserna ligger i linsbehållaren och det betyder att sömnmedlet inte är kvar i ögonen längre och att jag är redo att vara vaken så länge jag behagar. inga fler spindlar har krupit in genom fönstret och jag befinner mig i ett livsläge där jag trivs och mår så himla bra. det förtjänar jag väl.

har blivit så bortskämd med mitt schema också att jag inte ens orkade stanna på min enda lektion idag. hahahaaaaa jahaaa...

dagarna går för fort.

är det seriöst påsklov nästa vecka?
är det seriöst studentkryssning på tisdag?
är det seriöst veckan efter sen som we are in Bryssel?
är det seriöst mindre än tre månader kvar?

VILL SPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY av glädje sorg ångest sprallighet panik och 5649 känslor till.

jag kan inte få in det, samtidigt som jag måste börja göra det eftersom jag inte vill att tiden springer före mitt kloka medvetande. måste börja leva mer i nuet! ja! känns som att jag hela 2012 har levt i framtiden bara för att allt jag väntat på har kommit så jäfla snabbt.

Onsdag

jag som i alla mina levnadsår varit brutalt against vita tighta byxor äger plötsligt ett par.
snart börjar jag väl tycka att jeanskjol är snyggt också.

OH NO :S:S:S:S:S:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

har månadslinser i ögonen nu. det måste va sömnmedel i dem! tror ärligt det är Synsams hemliga knep. de knögglar in sömnmedel i linserna så att man ska använda upp dem snabbare och därmed måste köpa nya hela tiden sen tjänar Synföretagen massa extrapengar.

jag har prov i morgon har inte börjat plugga och nu har jag sån där fotboll också. hur ska det gå.

Varför handlar jag för pengar jag inte har










vill kunna lägga idag i en liten ask så att jag nån gång i framtiden kan ta fram den och minnas den lite.

Tisdag





det är ju sällan man vaknar och känner att kroppen är utvilad. tänk att va en sån människa som alltid alltid sover exakt så många timmar som behövs och när man vaknar sen ba känna aa nu är jag så jÄvLa redo för en ny dag. livsmål.

andra studiedagen har kommit och jag ska till Linköping med Jenny Tabita Julia Deborah.

Hehe

14.18

när en dans sitter fastklistrad i kroppen fattar man aldrig varför det var så svårt att lära sig den.

KAN NI KOMMA PÅ HÅRSHOWEN DEN 13 MAJ aa braa. det är ett evenemang som är baserat på välgörenhet. tydlig information hittar ni med den här länken:

http://www.facebook.com/events/320310508027552/

kom hem från A klockan sex i morse sen sov jag till ett och sen åt jag upp hela kylskåpet.
varför va ja tvungen att göra det jag orkar ju inte gå och köpa ett nytt på en måndag bara sådär.

.

ville ändå äta frukost 13.30

15.13

En jobbig situation är när man säger hejdå till en person man känner lite ytligt och sen ska man ändå gå åt samma håll när man skiljs åt. Då går man där bredvid varandra och ba okej vi kanske skulle sagt adjö lite senare.

Hände la igår.

Är hos moster och:

You never lose by loving, you always lose by holding back

har de senaste veckorna sovit med fönstret på glänt eftersom det varit ovanligt varmt. igår hade det krupit in en helt okej stor spindel och satt sig på min radio pappa fick ta bort den.

sen vaknade jag inatt typ tre och hade nog drömt nåt fuckat för jag kunde inte vara kvar i mitt rum. det var spindlar överallt fick jag för mig. traskade ner till tvn och somnade i minsta soffan, och i morse förundrades jag ännu en gång över varför hjärnan är så skum på natten.

livet är soft. går bara i skolan onsdag torsdag nästa vecka. studentkryssningen som alltid varit flera månader iväg ÄR om en vecka. assåååååååååååå aowaorigjwoAÖROGJWIPOFJ,OAWPDS1!!!!!!!!

plussa på en vecka till sen är Brysselresan här också.